2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar herkesin regaip kandili mübarek olsun nasılsınız bakalım bebişler nasıl :)

aminn kıslarr hepıımızın kandılı mubarek olsunn benım amcamın 3 aylarda ıkız bebegı olmustu bı kac sene once ısımlerını ramazan saban koymustu babam :) bız ne yapsak acabaa
ben ıyım canımm tobe ruyamda doguruyodum en sonunda yanı dogurdugumu da gordum artık ruyamdaa uyuyamadım gece yıne bendee kafamda hep bı dusunceler bı takıntılar var yaa

inşallah gelmezler canım ama gelebilirler de biliyosun belli olmaz onlara... verirler canım niye vermesinler ki alıp eve getirirsin byük eşyaları kendin getiremeyeceğin için osonra gönderiyolar ama makine ne ki minicik bişey. akşam iin de çok iyi olur evet.

kızlar ya enson ben dogurcam içinizde herhalde 31 haftalıgım daha siz gecmişsiniz baya:):)

ah canım yaaa çok geçmiş olsun uykusuzluk iyice depresif ediyo insanı. inşallah bir an önce düzelir bu uyku problemin.

doğru diyorsun aslında canım bir şekilde doğacaklar işte çok da haftalarına takılmamak lazım. satlarımız evet çok yakınmış seninle. ben artık erken gelmesine bile razıyım aslında çok canımı yakıyo artık zorlaştı.

sağolasın senin ve ailenin de kandiliniz mübarek olsun.

doguranları falan gorunce yada arkadasıma bakıyorum ne guzel sveıyo kucagına alıyoo bende heveslenıyorum dogsun dıye ama sonra dusunuyorum daha 2 3 hafta dursun dıyee ne kadar cok durursa o kadar ıyıymıs herkez oyle dıyo aslında ınsan nede olsa ımrenıyo ya ay bıde arkadasımın ananesı var alt katında oturuyoo kıza bebegını sevdırmıyo ya ort yuzunu acma alma kucagına hep boyle kız dıyo emzırebılırmıyım ay dedım ıyı dayanıyosun bana kımse bu kadar karısmasın dedım kocasına bıle ordayken sevdırmıyo ya dedım cocugunuz var ama sevemıyosunuz kadın evıne gıdınce sevebılıyolar anca hep kızıyo bagırıyo kadın

slm kızlar nasılsınız takip ediyorum sizi ama yazamıyordum

benim dogumuma 20 gun kaldı beklliyoruzzzz herkeze şimdiden hayırlı güzel dogumlar

slm kızlar nasılsınız takip ediyorum sizi ama yazamıyordum

benim dogumuma 20 gun kaldı beklliyoruzzzz herkeze şimdiden hayırlı güzel dogumlar

nıye yazamıyosunn cnımm ufaklıkmıı ızınn vermıyoo yoksaa :) bızde ıyız allha sukur hepımızın o kadar bısey kaldı nerdeyse cnım hyırlısıyla doguralım ınsallh

nıye yazamıyosunn cnımm ufaklıkmıı ızınn vermıyoo yoksaa :) bızde ıyız allha sukur hepımızın o kadar bısey kaldı nerdeyse cnım hyırlısıyla doguralım ınsallh

yok canım yhaa eskişehirde degildim kayınpeder hasta idi onla ugraştık 1-2 ay kadar şimdi evimdeyim arada nete girip bakıyordum...

bu arada kızlar siz karar verdnizmi dogum şekline ben dokotra sordum normal dogumda yapabilrisin dedi sezaryanda hangisini istersen onu yaparız dedi.. kararı sana bırakıyorum dedi..20 gunum kaldı ve ben hala karar veremedim ..

ben her zaman normal dogumdan yanayım canım benımd eılk dogumum olcak daha doktor catıma bakmadı ama normal dıyorum baska bısey demıyorum ımkanın varsa normal yap bencee

ben her zaman normal dogumdan yanayım canım benımd eılk dogumum olcak daha doktor catıma bakmadı ama normal dıyorum baska bısey demıyorum ımkanın varsa normal yap bencee

benimde catıma bakmadı ama iriyim biraz sanırım ondan dedi normal dogum yapabilrisin :)

normal olursa eger epidural olsun istiyorum aslında ..kendi annem ve ablam sezaryan yap diyorlar..kayınvalidem ve ailesi normal dogum yap diyorlar herkezden bir ses.. bakalım artık nasıl olucak doguma gittigimde yazarım buraya haber veririm :)

merhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar

oh masallah canım ne guzell gununde bellı senın oda cok ghuzell hyırlısı olur ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…