- 11 Kasım 2010
- 259
- 1
- 116
sgaol canımm sabah sabah kutladımm esımın dogum gununu bakalım aksam neler olcak ınsallah kımse gelmez yaa kaynanamlar falann dun bana sorup duruyo yarınmı dogum gunu dıyee bende mecbur evet dedım :) alcam galıba bugun canım am aınsallah bugun teslım ederler gercı hesabım var orda ınsallah ederler aksam cekerım bol bol hem kamera hem resımde cekıyomus hafıza kartlıymıs adam cok met ettı bugun ıyıce ıncelerım artıkk
kızlar ya enson ben dogurcam içinizde herhalde 31 haftalıgım daha siz gecmişsiniz baya:):)
:) olsun canım senınkı bızımkılere abla derr sımdıden bırsuru ablası abısı oldu bakk :)
:) olsun canım senınkı bızımkılere abla derr sımdıden bırsuru ablası abısı oldu bakk :)
gene benim için kabus gibi bir geceydi insan hiç uyumazmı ya uyku nedir unuttum ağrılar sızıllar sormayın valla .
Resmiyecim takma kafana bebeğin nasılsa bişekilde büyüyor boşver ha bir hafta sonra ha önde sağlıklı olur inşllah satta aramızda 1 gün var bende 28 eylül doğumumuda 25 haziran gibi diyor ama sanki daha önce olacakmışım gibi hissediyorum
nurtencim haberler iyi inşllah sorunsuz devam eder diğer arkadaşlarda sizede selamlar.
bu arada herkesin kandili mübarek olsun bebeklerimiz üçaylarda doğucak inşaallah
kızlar ya enson ben dogurcam içinizde herhalde 31 haftalıgım daha siz gecmişsiniz baya:):)
ah canım orası hiç belli olmaz baksana 28 haftalıkken doğran bile var. inşallah vaktinde olur da geç olsun önemli dğeil.
sen hazirandamı dogum yapcaksın canım kaçında
gun vermedı canım hazıran sonu dedı gecen gıttgımde doktor ama en son haftasını beklerse 6 temmuz dedı normal olacagı ıcın gun veremıyoo galıbaa
slm kızlar nasılsınız takip ediyorum sizi ama yazamıyordum
benim dogumuma 20 gun kaldı beklliyoruzzzz herkeze şimdiden hayırlı güzel dogumlar
nıye yazamıyosunn cnımm ufaklıkmıı ızınn vermıyoo yoksaa :) bızde ıyız allha sukur hepımızın o kadar bısey kaldı nerdeyse cnım hyırlısıyla doguralım ınsallh
yok canım yhaa eskişehirde degildim kayınpeder hasta idi onla ugraştık 1-2 ay kadar şimdi evimdeyim arada nete girip bakıyordum...
Bu arada kızlar siz karar verdnizmi dogum şekline ben dokotra sordum normal dogumda yapabilrisin dedi sezaryanda hangisini istersen onu yaparız dedi.. Kararı sana bırakıyorum dedi..20 gunum kaldı ve ben hala karar veremedim ..
ben her zaman normal dogumdan yanayım canım benımd eılk dogumum olcak daha doktor catıma bakmadı ama normal dıyorum baska bısey demıyorum ımkanın varsa normal yap bencee
merhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?