bana ne demeli ben 33 yaşımı bitirdim ilk 27 yaşında anne oldum ayyyyyyyyyy sanırım en yaşlınız benim
canım ben kendimi iyi hissediyorum da tansiyon biraz yüksek inan ölçtürmesem hiç anlayamayacağım bile,çok şükür şişlik bile yok ama idrar dada biraz protein çıktı,şu an sıkı takipteyiz bakalım..
evet canım benim ablam da 19 yaşında evlendi aceleci davranıverdi :) ama dediğin gibi eşler nlayışlı olunca sorun olmuyo yoksa çocuk gibi düşünebiliyoruz daha o yşlarda evliliği kaldırmak biraz daha güç.
bu önden gitme arkadan gelme olayı biraz kafamı karıştırıyo benim yaaa... benim sat normalde 27 eylül ve ona göre 35+4 olması gerekiyor ama10 gün geriden geliyoruz 34+1 oluyo ona göre de.... bebekler biraz iri olunca önde çıkıyo benim kızım birz minik ondan mı geriden görünüyor acaba ben hangisini referans alıcam haftamı hesaplarkenultrasonu mu sat ı mı bileiyorum... ben şu an ultrasonu referans aldım ama hayırlısı bakalım.
benimde catıma bakmadı ama iriyim biraz sanırım ondan dedi normal dogum yapabilrisin :)
normal olursa eger epidural olsun istiyorum aslında ..kendi annem ve ablam sezaryan yap diyorlar..kayınvalidem ve ailesi normal dogum yap diyorlar herkezden bir ses.. bakalım artık nasıl olucak doguma gittigimde yazarım buraya haber veririm :)
Eki Görüntüle 203333 kıslarr bakınn kocişiminn pastasınaaa
bu önden gitme arkadan gelme olayı biraz kafamı karıştırıyo benim yaaa... benim sat normalde 27 eylül ve ona göre 35+4 olması gerekiyor ama10 gün geriden geliyoruz 34+1 oluyo ona göre de.... bebekler biraz iri olunca önde çıkıyo benim kızım birz minik ondan mı geriden görünüyor acaba ben hangisini referans alıcam haftamı hesaplarkenultrasonu mu sat ı mı bileiyorum... ben şu an ultrasonu referans aldım ama hayırlısı bakalım.
benim yaşım 25lerde olsaydı eğer evlenemezdim ben..:) yaşım ilerledikçe insanlara karşı güvenim azalmaya başladı
satı baz al canım... benimde 2 hafta geriydi... eğer onu baz alsaydım 29 haftalık doğum yapmıştım, ama doğum belgemde ve diğer heryerde 31+2 günlük doğum yazıyordu.. yani sata uyumlu
canım doğum hikayelerini buraya değil, benim açtığım konuya yazarsın.. boşa mı açtım o konuyu.. heyecanla bekliyorum hee ona göre
canm benim dert etmene hiç gerek yok erkek bebekler zaten biraz iri olur kızlara nazaran annemin lafıdır doğunca biz kilo aldırırız normal kilosu sen dert etme canm benim sağlıklı olsunda.
kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun dualar edelim birbirimize allah kabul etsin inş.
pastan çok hoş ve romantik görünüyor canım..Mutlu yıllar eşine...
kızlar dr dan geldim yine artık haftaya alırız dedi.anestezi uzmanıyla görüştüm.Epudral sezeryan olacağım yine,doğum için kan testleri yapıldı,ama benim kafam allak bullak,daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi..Sağlıkla gelir inşallah minik oğlum..
Palette; aynen dediğin gibi tansiyon yükselince hareketleri azalıyor.hapa devam ediyorum bakalım.doğumdan sonra kesiliyormu hap. Hafsa n nasıl çıkacağı gün hakkında varmı bir gelişme..
İyi kandiller hepinize................
evet canım ben liseden sonra üniye gitmedim hemen.o yüzden geç bitti yoksa 4 yılda bitirdim..daha çok gençsin canım öyle kendini şartlandırma yaşım büyük diye... senin ünviersite biraz geç bitmiş ben tam 21 yaşında bitirdim sonra da iş güç derken evlendim sonra işte...
sağol canım.haftaya anlatırım size artık çatı muayenesi olayınımaşallah Ayşe'ye.... boyu kilosu çok güzel doktorun da gayet güzel konuşmuş çok sevindim. çatı muayenesi olayından ben de tırsıyorum ama yapacak bişey yok artık yapılacak zamanı geldiğinde...
bence takılma canım.satu baz al önemli olan o sadece boy uzunlukları ve kilosuna göre ultrason belirliyor..dert etme yanii..bu önden gitme arkadan gelme olayı biraz kafamı karıştırıyo benim yaaa... benim sat normalde 27 eylül ve ona göre 35+4 olması gerekiyor ama10 gün geriden geliyoruz 34+1 oluyo ona göre de.... bebekler biraz iri olunca önde çıkıyo benim kızım birz minik ondan mı geriden görünüyor acaba ben hangisini referans alıcam haftamı hesaplarkenultrasonu mu sat ı mı bileiyorum... ben şu an ultrasonu referans aldım ama hayırlısı bakalım.
sağol canım benim..canım herseyın yolunda gıtmesıne sevındım bızı habersız bırakma .doktor haklı bebıs bıraz daha beklesın,beklesınde buyusun .bu sıralar benımde ıstahım arttı bıraz dişimizi sıkalımda son zamanlarda almayalım kiloları
ohhh gez canım tadını ckar bundan sonra yazın genelını evde gecırcez cunku...ooo esın ıı laf soylemıs....:)
ohhh canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına doktor normal dedıyse normal olsun ne guzel sen zaten oyle ıstyrdn acaba benım tosuncuk kac kılo oldu?ben haftaya gıdecegım kontrole ya doktor catı muayenesi yaparsa dıye korkuyorum bırde kızlar ben agdamı sımdı degıl netleşsın sezeryan derse ona gore yaptırmak ıstyrm ama bu gıdısımde bu sekılde catı muayenesı yaparsa da ıı olmaz cok yok ama tertemızde degıl sızler bu ıslerınızı nasıl halledıyorsunuz?
canım aynı durum bendede var hemde dahada karısık benım sat 5 eylüldü ama o olması gereken haftada bebek gorunmedı kese ufaktı falan dr satı 19 eylül belirledi 2 3 ay ki kontrollerımde ultrason hep buna paralel gıdıyordu sonraları bebek ırı oldugu ıcın hep 1 hafta ılerı 2 hafta ılerı derken en son kontrolde sankı sat 5 eylul gıbı ona uygun cıktı doktora sordum bız ultrasonu degıl normal tarıhımızı gozonune alcaz dedı zaten ulltrasonu alsa benım haftaya ayın 12 sinde 40.haftam doluyor gozukuyor
bılıyorsun benım bebek kılolu bence ondan onde cıkıyor senınkıde annesı gıbı mınıktır formunu koruyordr bence sende satı referans al
canım demek haftaya bebiş geliyor..ayy ne güzel.eğer doğurmazsam seni ziyarete gelmek isterim.hangi hastanede yapacaksın doğumu..ağda olayı benide zorluyor.tam çıkmamışken önümüzdeki hafta içi mecburen çatı muayenesi yüzünden aldırıcam.ne yapalım son dakikada olursa başka çarelere bakarım artık..selam kızlar;
Mehtap cım ne çabuk gidip gelmişsin dr a .maşallah kızına,dr unun normal doğumu teşvik etmesine çok sevindim.kızlar biraz daha aceleci oluyorlar yalnız,her an süpriz yapabilir sana..bende aynı senin gibiyim,burada kader birliği yaptığı arkadaşlarımı çok merak edyorum,görüşsek herhalde birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi olacağız.
Deryacım; aslında bebek haftası sata göre baz alınmalı,senin o yüzden bebeğin iri çıkıyordur,demek 12 sinde 40 hafta doluyor,çok az kaldı ya,bence ağdanı ihmal etme,ben bu aralar çok temkinliyim,her an herşey olabilir diye,hazırlıklı geziyorum..gözünaydın ne güzel annenle beraber evinin tadını çıkar..
bugün 3 te yine randevum var,nst bakılacak ve idrar tahlili,gelince haber veririm size..
bu arada hepinizin Regaip Kandili Mubarek olsun..Allah sağlıkla,mutlulukla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..
valla olur aslında neden olmasın kızlar.seneye ayarlarız.çoğumuz marmara bölgesindeyiz nasıl olsa.ben toplarım kızları buluşuruz bir yerde.ama sanırım orta yer izmit.sakaryanın da istanbulunda ortası.demekki bende buluşcaz:)ben de çok merak ediyorum herkesi. umarım bir gün toplaşıp buluşuruz bebişlerimizle birlikte mesela önümüdeki yaz güzel olmaz mı???
doğum zamanı hemen gelse istiyorum artık duş alırken bile o kadar efor sarfediyoru ki nefes nefese çıkıyorum banyodan yaaa.... habersiz bırakm a canım mutlaka gir yaz sonra merak ediyoruz. ay evet ya bugün kandil akşam aklımdaydı ama bugün aklıma gelmemişti. Herkesin kandili mübarek olsun.
maşallah canım.neden sezeryana gün verdi.normal olsa daha iyi olmazmımerhaba güzel bayanlar biz bugün sabah doktorumuza gittik bebeğim çok şükür iyi şuan 2600gr biraz suyu eksilmiş doktorum bol su içmemi söyledi ve doğum için 1 temmuz günü saat 07:45 te sezeryan tarihi verdi doktorumuz. anestezi uzmanımızlada görüştük ve epidural anestezide kararlaştırdık.bizden haberler bukadar kızlar
çok şık valla.aferin kız sana..Eki Görüntüle 203333 kıslarr bakınn kocişiminn pastasınaaa
ben göremedim canım konuyu..kızlar bu arada aklıma gelmişken diyim.. herhalde çoğunuz farketmediniz açtığım konuyu..
2010 ekim hamişleri için doğum hikayelerimizi ve çocuklarımızın gelişimini anlatabileceğimiz bir konu açtım... kendi hikayemi de anlattım.. sizinkileri de beklemekteyim. SAKIN UNUTMAYIN HEEE!
kızlar dr dan geldim yine artık haftaya alırız dedi.anestezi uzmanıyla görüştüm.Epudral sezeryan olacağım yine,doğum için kan testleri yapıldı,ama benim kafam allak bullak,daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi..Sağlıkla gelir inşallah minik oğlum..
Palette; aynen dediğin gibi tansiyon yükselince hareketleri azalıyor.hapa devam ediyorum bakalım.doğumdan sonra kesiliyormu hap. Hafsa n nasıl çıkacağı gün hakkında varmı bir gelişme..
kızlar günaydın karga bokunu yemeden bana nolduysa ama şu var karganın tuvalete kalkma derdi yok yaa varya amma saçmaladım hee sabah sabah kalkmışkende kocama gömlek ütüledim.beni anneme bırakıcak bugün yokum evde neden gittiğimi söylemiyim canınız çeker .
doğru belirli bir yaştan sonra evlilik kararı vermek daha zor ama inan ki gerçek kısmetin gelip seni buldu ise yaşın kaç olursa olsun kabul ediyosun
hmmm demek senin de geriden geliyodu bebeğin ama sat referans alındı doğumda o halde sat daha önemli, ay benim sata göre 3 temmuzda tam 40 hafta dolmuş oluyo ve 3 temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz ne hoş bi sürpriz olur bakalım ne zaman gelicek bizim cimcime...
aaa ben yeni konuyu görmedim hele bi doğuralım da gelicez topiğe de şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?