2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bana ne demeli ben 33 yaşımı bitirdim ilk 27 yaşında anne oldum ayyyyyyyyyy sanırım en yaşlınız benim

geç olsun güç olmasın dimi cnm:) daha 33 yaşındasın hem 1 tane daha yapabilirsin

canım benim tansiyonum 18-11 oluyordu ve ben hiç farketmiyordum,şişlik bende de yoktu,protein çıkıodu idrarda.... çok temkinli davran,bebeğin hareketlerini kontrol et tansiyonum yükselince hafsanın hareketleri azalıyordu çok,sadece burdan fakedebiliyordum

benim yaşım 25lerde olsaydı eğer evlenemezdim ben..:) yaşım ilerledikçe insanlara karşı güvenim azalmaya başladı

satı baz al canım... benimde 2 hafta geriydi... eğer onu baz alsaydım 29 haftalık doğum yapmıştım, ama doğum belgemde ve diğer heryerde 31+2 günlük doğum yazıyordu.. yani sata uyumlu

canım doğum hikayelerini buraya değil, benim açtığım konuya yazarsın.. boşa mı açtım o konuyu.. heyecanla bekliyorum hee ona göre
Eki Görüntüle 203333 kıslarr bakınn kocişiminn pastasınaaa

face de gördüm,, çok güzel.yemeye kıyamazsınız

kızlar bu arada aklıma gelmişken diyim.. herhalde çoğunuz farketmediniz açtığım konuyu..

2010 ekim hamişleri için doğum hikayelerimizi ve çocuklarımızın gelişimini anlatabileceğimiz bir konu açtım... kendi hikayemi de anlattım.. sizinkileri de beklemekteyim. SAKIN UNUTMAYIN HEEE!

canm benim dert etmene hiç gerek yok erkek bebekler zaten biraz iri olur kızlara nazaran annemin lafıdır doğunca biz kilo aldırırız normal kilosu sen dert etme canm benim sağlıklı olsunda.

pastan çok hoş ve romantik görünüyor canım..Mutlu yıllar eşine...

kızlar dr dan geldim yine artık haftaya alırız dedi.anestezi uzmanıyla görüştüm.Epudral sezeryan olacağım yine,doğum için kan testleri yapıldı,ama benim kafam allak bullak,daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi..Sağlıkla gelir inşallah minik oğlum..

Palette; aynen dediğin gibi tansiyon yükselince hareketleri azalıyor.hapa devam ediyorum bakalım.doğumdan sonra kesiliyormu hap. Hafsa n nasıl çıkacağı gün hakkında varmı bir gelişme..

İyi kandiller hepinize................

doğru belirli bir yaştan sonra evlilik kararı vermek daha zor ama inan ki gerçek kısmetin gelip seni buldu ise yaşın kaç olursa olsun kabul ediyosun

hmmm demek senin de geriden geliyodu bebeğin ama sat referans alındı doğumda o halde sat daha önemli, ay benim sata göre 3 temmuzda tam 40 hafta dolmuş oluyo ve 3 temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz ne hoş bi sürpriz olur bakalım ne zaman gelicek bizim cimcime...

aaa ben yeni konuyu görmedim hele bi doğuralım da gelicez topiğe de şekerim...

Son düzenleme:
canm benim dert etmene hiç gerek yok erkek bebekler zaten biraz iri olur kızlara nazaran annemin lafıdır doğunca biz kilo aldırırız normal kilosu sen dert etme canm benim sağlıklı olsunda.

anneler tecrübeliler canım onları dinlemek lazım çok sağol canım benimmm..... ay bi doğsalar ya sağlıkla son günlere geldik doğumdan başka bişey konuşamaz olduk kızlar

bir bebek daha geliyor demek hayırlısı inşallah sağlıkla doğar oğlun ve hiç bi sıkıntı yaşamaz tek başına kuvöz desteğine bile gerek olmadan solunumunu yapabilir.

daha çok gençsin canım öyle kendini şartlandırma yaşım büyük diye... senin ünviersite biraz geç bitmiş ben tam 21 yaşında bitirdim sonra da iş güç derken evlendim sonra işte...
evet canım ben liseden sonra üniye gitmedim hemen.o yüzden geç bitti yoksa 4 yılda bitirdim..
maşallah Ayşe'ye.... boyu kilosu çok güzel doktorun da gayet güzel konuşmuş çok sevindim. çatı muayenesi olayından ben de tırsıyorum ama yapacak bişey yok artık yapılacak zamanı geldiğinde...
sağol canım.haftaya anlatırım size artık çatı muayenesi olayını
bence takılma canım.satu baz al önemli olan o sadece boy uzunlukları ve kilosuna göre ultrason belirliyor..dert etme yanii..
sağol canım benim..
canım demek haftaya bebiş geliyor..ayy ne güzel.eğer doğurmazsam seni ziyarete gelmek isterim.hangi hastanede yapacaksın doğumu..ağda olayı benide zorluyor.tam çıkmamışken önümüzdeki hafta içi mecburen çatı muayenesi yüzünden aldırıcam.ne yapalım son dakikada olursa başka çarelere bakarım artık..
valla olur aslında neden olmasın kızlar.seneye ayarlarız.çoğumuz marmara bölgesindeyiz nasıl olsa.ben toplarım kızları buluşuruz bir yerde.ama sanırım orta yer izmit.sakaryanın da istanbulunda ortası.demekki bende buluşcaz:)
maşallah canım.neden sezeryana gün verdi.normal olsa daha iyi olmazmı
çok şık valla.aferin kız sana..
ben göremedim canım konuyu..

canım şimdi hatırladım sen akademide yapacaksın demi..eğer doğurmazsam senden önce gelirim inşallah.ayy benden de önce kucaklayacaksın...ne güzel..hayırlısı olsun inşallah..

ayy kızlar bugün sabah topiğe doktor kontrolümü bilgilendiren yazımı yazdım sonra yine elektirkler gitti.dün akşam 5te gitmişti gece 1 de geçici olarak vermişlerdi.sabah yine kestiler ve akşam 8 e kadar.off annemle babamda geldi.doğru dürüst yemek yapamadım.ocağı bile zor yaktım.evde çakmak bile yoktu.neyse biraz evden biraz dışarıdan hallettik yemek işini.şimdi oturuyoruz çay içtik babamla eşim tavla oynuyolar bizde annemle oturuyoruz ama annemin dizleri hasta yüreyemiyor resmen.o yüzden pazar günü dönüyolar uçakla.tedaviye başlayacak..
elektrik olmayınca nette yoktu..resmen aklım sizdeydi haaa..epey kaynatmışınız maşallah yaa..kızlar doktor kesinlikle normal diyince korktum valla ümidim kalmadı resmen..ama ben böyle olsun istiyorum inşallah olur..artık bekleyeceğiz her an doğumu..

canm benim hadi bakalım paletteden sonra sen 2.annemiz maşallah hayırlısıyla gelsin bakalım.benimde 22 günüm kaldı çok heyecanlıyım.sana bişey söyliyimmi günümüz gelse bile hazır hissetmiycez kendimizi emin ol hayırlısı dualarımız seninle canm

kızlar günaydın karga bokunu yemeden bana nolduysa ama şu var karganın tuvalete kalkma derdi yok yaa varya amma saçmaladım hee sabah sabah kalkmışkende kocama gömlek ütüledim.beni anneme bırakıcak bugün yokum evde neden gittiğimi söylemiyim canınız çeker .

günaydın.. biliyorum aslında benim başlığım burası değil ama tecrübelisiniz diye size sormak istedim. dün kontrolüm vardı. rutin gebelik tahlililerim yapıldı. her şey normal bi gariplik yok. doktoruma bir kez daha çok korktuğumdan bahsettim. ya hep ya hiç vardır korkma eğer ki bişey varsa da bebek bedenden kendini atacaktır üzülme demek ki bi anamoli sözkonusudur dedi. ultrasonla bakmak için daha çok minikmiş ve p.tesi günü çağırdı keseye bakmaya. ama ilaç olarak bana "progestan" ve "coraspin" verdi. kullanan var mı gebeliğinde bu ilaçları bunu merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim.

günaydın canım,bende şu an öyle acıktım ki oğlumun uyanmasını bekliyoum.anladım annen sana güzel mamalar yapıcak onun için gidiyosun.oh yarasın bebişine ve sana,bol bol ye,nasıl olsa hamileyiz,yemek için sebebimiz var dimi,ben de çok abarttım bu aralar,devamlı ne yesem iye düşünüyorum... doğumdan sonra zaten yediklerimize bir süre dikkat etmek zorundayız,bebeğe şu gaz yapar,bu gaz yapar diye..

doğumdan sonra da bana norvasc yazdı doktor ben 1-2 tane aldım sonra almayı unuttum .. baktım normal gitti tansiyonlarım,içmedim,bıraktım.. doğumdan 10 gün sonra da beyti karacaya gittim.o da iyi yapmışsın zaten süt veriyorsun gerek yok kullanmana , yükselirse iç dedi...

Hafsa ne zaman çıkıcak bellli değil.. kimse birşey diyemiyor o konuda.. hala oksijen verildiği için küveze.. inşallah solunum sıkıntısı geçer en kısa sürede..bugün tam 1 ay oldu..

benim de 4 temmuzdu sata göre canım:) ama bak 3 mayısta doğdu cimcime..:) belki evlilik yıldönümünde süper bi sürpriz olur belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…