günaydın.. biliyorum aslında benim başlığım burası değil ama tecrübelisiniz diye size sormak istedim. dün kontrolüm vardı. rutin gebelik tahlililerim yapıldı. her şey normal bi gariplik yok. doktoruma bir kez daha çok korktuğumdan bahsettim. ya hep ya hiç vardır korkma eğer ki bişey varsa da bebek bedenden kendini atacaktır üzülme demek ki bi anamoli sözkonusudur dedi. ultrasonla bakmak için daha çok minikmiş ve p.tesi günü çağırdı keseye bakmaya. ama ilaç olarak bana "progestan" ve "coraspin" verdi. kullanan var mı gebeliğinde bu ilaçları bunu merak ettim. yardımcı olursanız sevinirim.
ben kullandım cnm.. ilk üç ay boyunca progestan kullandım.. doğumdan 1 hafta evvele kadar da coraspin
evet canım ben liseden sonra üniye gitmedim hemen.o yüzden geç bitti yoksa 4 yılda bitirdim..
sağol canım.haftaya anlatırım size artık çatı muayenesi olayını
bence takılma canım.satu baz al önemli olan o sadece boy uzunlukları ve kilosuna göre ultrason belirliyor..dert etme yanii..
valla olur aslında neden olmasın kızlar.seneye ayarlarız.çoğumuz marmara bölgesindeyiz nasıl olsa.ben toplarım kızları buluşuruz bir yerde.ama sanırım orta yer izmit.sakaryanın da istanbulunda ortası.demekki bende buluşcaz:)
ayy kızlar bugün sabah topiğe doktor kontrolümü bilgilendiren yazımı yazdım sonra yine elektirkler gitti.dün akşam 5te gitmişti gece 1 de geçici olarak vermişlerdi.sabah yine kestiler ve akşam 8 e kadar.off annemle babamda geldi.doğru dürüst yemek yapamadım.ocağı bile zor yaktım.evde çakmak bile yoktu.neyse biraz evden biraz dışarıdan hallettik yemek işini.şimdi oturuyoruz çay içtik babamla eşim tavla oynuyolar bizde annemle oturuyoruz ama annemin dizleri hasta yüreyemiyor resmen.o yüzden pazar günü dönüyolar uçakla.tedaviye başlayacak..
elektrik olmayınca nette yoktu..resmen aklım sizdeydi haaa..epey kaynatmışınız maşallah yaa..kızlar doktor kesinlikle normal diyince korktum valla ümidim kalmadı resmen..ama ben böyle olsun istiyorum inşallah olur..artık bekleyeceğiz her an doğumu..
canm benim hadi bakalım paletteden sonra sen 2.annemiz maşallah hayırlısıyla gelsin bakalım.benimde 22 günüm kaldı çok heyecanlıyım.sana bişey söyliyimmi günümüz gelse bile hazır hissetmiycez kendimizi emin olhayırlısı dualarımız seninle canm
kızlar günaydın karga bokunu yemeden bana nolduysa ama şu var karganın tuvalete kalkma derdi yok yaa varya amma saçmaladım hee sabah sabah kalkmışkende kocama gömlek ütüledim.beni anneme bırakıcak bugün yokum evde neden gittiğimi söylemiyim canınız çeker .
kıslarr dun aksam olanlarıı yazıyım hıc guzel gecmedı o kadar hazırlıgım ıstedıgım gıbı olmadıı dun aksam yemege gıttık esımle daha yemekelr geldı bıraz yedık tel caldı kaynanam kapıdayım sız nerdesınız apar topar kalktık geldık kapıda bıze bagırıyo ben gelıyorum yoksunuz ınsan haber verır dıyo esımde ne erkenden gelıyosun ısımız vardı dedı neyse gırdık eve gıttı bebegımın gardolabını boşaltı annemın aldıklarını ındırdı bakıyo kendı kafasına gore dızmıs bıseyler yapmıs gıdp bakmadım bıle sınırden ne guzel pasta yaptırmıstım mum almıstık dönuste resım cekınıcektık dıye gıttım yenı makına aldım yanı gıttı pastaya baktı bu ne boyle pastamı olur yazıklar olsun bu kadar buyuk pasta yaptırılırmı dıye laf soyledı bıde onu gectım bana dedı besık begendınızmı ne kadar dedı bende oyun parkı begendık ıdıl bebede 350 mılyonu onu alcaz dedım ben alırdım onu ama 350 cok pahalı alamam kusura bakmayın dıyo sankı cok sey almıs gıbı konsuyo utanmadan ya sonra 9da kayıneder geldı dedı bunlar pasta yaptırmıs oda ne pastası olmaz bugun kandıl ay gorende partı yapıyoruz sancak ya altı ustu 3 mum uflıycektı adam sonra arkadasım geldı esıyle cay ıctık esım ded kes getır pastayı bı resmımız bıle yok ya pasta güme gıttı esım annesıne dedı nerde heıdyem oda ne dese begenırsınız sende baan anneler gununde almadın esımde dedı sankı sımdıye kadar aldımmıda konusuyosun dedı yok heıdıye karın almıs yeter baba oluyosun dah ane hedıyesı dıyo eşıme bende bos bos pastayı kestım yedı gıderkende bıraz aldı evıne alma dıyemem tabıkı 10 da basladı kalkıyoruz kalkıyoruz demeye 12de gıttıler cok uzuldum sınırımden agladım esım garıp ben uzulmıyım dıye gıttı yarım pastaya mumları koymus gel ufleyelım dıyo kırmadım onu bı resım cekındık yarım pastayla agladım ıcım bosaldı rahatladım hıc bısey ıstedıgım gıbı gıtmedı yanı kıslar
benim de 4 temmuzdu sata göre canım:) ama bak 3 mayısta doğdu cimcime..:) belki evlilik yıldönümünde süper bi sürpriz olur belli olmaz
ne diyim caanım ya çok kötü sinir bozucu bi durum kaynananda çok kötü yaa insan öle yaparmı allah sabır versin canım aglama üzme kendini bebişte üzülüyo bizdee boya yapıyoruz bugun başladık heryer heryerde yaa temizlikte var daha nasıl yapcam bilmiyorum
kıslarr dun aksam olanlarıı yazıyım hıc guzel gecmedı o kadar hazırlıgım ıstedıgım gıbı olmadıı dun aksam yemege gıttık esımle daha yemekelr geldı bıraz yedık tel caldı kaynanam kapıdayım sız nerdesınız apar topar kalktık geldık kapıda bıze bagırıyo ben gelıyorum yoksunuz ınsan haber verır dıyo esımde ne erkenden gelıyosun ısımız vardı dedı neyse gırdık eve gıttı bebegımın gardolabını boşaltı annemın aldıklarını ındırdı bakıyo kendı kafasına gore dızmıs bıseyler yapmıs gıdp bakmadım bıle sınırden ne guzel pasta yaptırmıstım mum almıstık dönuste resım cekınıcektık dıye gıttım yenı makına aldım yanı gıttı pastaya baktı bu ne boyle pastamı olur yazıklar olsun bu kadar buyuk pasta yaptırılırmı dıye laf soyledı bıde onu gectım bana dedı besık begendınızmı ne kadar dedı bende oyun parkı begendık ıdıl bebede 350 mılyonu onu alcaz dedım ben alırdım onu ama 350 cok pahalı alamam kusura bakmayın dıyo sankı cok sey almıs gıbı konsuyo utanmadan ya sonra 9da kayıneder geldı dedı bunlar pasta yaptırmıs oda ne pastası olmaz bugun kandıl ay gorende partı yapıyoruz sancak ya altı ustu 3 mum uflıycektı adam sonra arkadasım geldı esıyle cay ıctık esım ded kes getır pastayı bı resmımız bıle yok ya pasta güme gıttı esım annesıne dedı nerde heıdyem oda ne dese begenırsınız sende baan anneler gununde almadın esımde dedı sankı sımdıye kadar aldımmıda konusuyosun dedı yok heıdıye karın almıs yeter baba oluyosun dah ane hedıyesı dıyo eşıme bende bos bos pastayı kestım yedı gıderkende bıraz aldı evıne alma dıyemem tabıkı 10 da basladı kalkıyoruz kalkıyoruz demeye 12de gıttıler cok uzuldum sınırımden agladım esım garıp ben uzulmıyım dıye gıttı yarım pastaya mumları koymus gel ufleyelım dıyo kırmadım onu bı resım cekındık yarım pastayla agladım ıcım bosaldı rahatladım hıc bısey ıstedıgım gıbı gıtmedı yanı kıslar
kıyamam ben sana kaynanan yine yaptı yapacağını desene... tam bi kabus bu kadın yaaa sizin canınızı sıkıp moralinizi bozsun diye elinden geleni ardına koymuyo baş belası yaa. halbuki sen ne kadar heves etmiştin doğum günü için burnundan getirmiş resmen. 350 lira pahalı mı oluyomuş yanii benim kayınvalidem beşik alırsınız diye 600 lira vermişti ama almadık daha mobilya beşik ayrı beşik almıycaz zaten direk oda takımı alıcaz dedik o zaman yine veririm ben size para dedi. ben park yatağı biraz ucuz aldım 160 tl di yatağı da 70 lira toplamda 230 a geldi, çünkü fazla kullanmayı düşünmüyorum. bu yaşadığın şok sana epey yeter zaten bir daha kaynananı göresin gelmez ki zaten yok.. yazık eşin de iki arada üzülmüş, adam doğum günüm diye sevinememiş bile...
canım neden sezeryan oluyorsun demişsin bu benim 3 bebeğim ve bundan önceki doğumlarım sezeryan olduğu için buda sezeryan olacakevet canım ben liseden sonra üniye gitmedim hemen.o yüzden geç bitti yoksa 4 yılda bitirdim..
sağol canım.haftaya anlatırım size artık çatı muayenesi olayını
bence takılma canım.satu baz al önemli olan o sadece boy uzunlukları ve kilosuna göre ultrason belirliyor..dert etme yanii..
sağol canım benim..
canım demek haftaya bebiş geliyor..ayy ne güzel.eğer doğurmazsam seni ziyarete gelmek isterim.hangi hastanede yapacaksın doğumu..ağda olayı benide zorluyor.tam çıkmamışken önümüzdeki hafta içi mecburen çatı muayenesi yüzünden aldırıcam.ne yapalım son dakikada olursa başka çarelere bakarım artık..
valla olur aslında neden olmasın kızlar.seneye ayarlarız.çoğumuz marmara bölgesindeyiz nasıl olsa.ben toplarım kızları buluşuruz bir yerde.ama sanırım orta yer izmit.sakaryanın da istanbulunda ortası.demekki bende buluşcaz:)
maşallah canım.neden sezeryana gün verdi.normal olsa daha iyi olmazmı
çok şık valla.aferin kız sana..
ben göremedim canım konuyu..
canım şimdi hatırladım sen akademide yapacaksın demi..eğer doğurmazsam senden önce gelirim inşallah.ayy benden de önce kucaklayacaksın...ne güzel..hayırlısı olsun inşallah..
amaç neydi peki? yani kullanmanızın nedeni neydi? benim son adet tarihim 4 mayıstı. 28 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. ama 27 mayıs günü iş yerinde tuvalatte peçete de pembemsi bi kan gördüm. sonra 2 gün 1-2 damla şeklinde günlük pedime bulaştı, ama kesildi. Allah korusun şu an için kanama ile ilgili bi sıkıntım yok neden bu ilacı verdi anlamadım. ha dıyeceksiniz ki, ee neden doktoruna sormadan. ben kan tahlilimi verdim ve hastanaden ayrıldım. 2 saat oralarda boşuna beklemıyım diye. eşim de tahlil sonuçlarıyla doktorun verdiği ilaçları almış gelmiş. eee erkek olduğundan da bu ilaçların neden verildiğini anlamamış. sizin kanamanız falan mı vardı da 3 ay boyunca kullandınız! doğumdan 1 hafta demişsiniz doğum gerçekleşti yani? yardımcı olursanız sevinirim. ilk bebeğimi 2,5 ayllıkken kaybettim bunu da kaybetmek istemiyorum.
akıllısı maşallah tabi 4 yılda bitirirsinaman yaşın zaten çok genç 29 unda artık evlenmiyolar bile çoğu....
ay ben biraz nettn baktım doktor parmağıyla kontrol ediyol falan yazmşlar ya cihazla baksınlar parmağı ile muayene etmesinler inşallah. ben öyle utanırım... doğumda utanma kalmaz tabi o zaman o ağrılar ve korku içinde o aklımıza bile gelmeyecektir ama şimdi daha çok utanırız.
hmmm satı referans alırsam pazar günü 36 haftam dolmuş oluyo. Hadi hayırlısı inşallah.
canım kırklarelini de iller aasına katarsan sanırım buluşma için ortak nokta istanbul anadolu yakasına falan kayarbakalım seneye kadar neler olacak belki itanbula taşınmış oluruz o zaman daha kolay olur benim için de....
aman ne şanssız bir gün geçirmişsin sen öyle. annene çok geçmiş olsun canım ya tam doğuma yakın zamanda olması senin açından da biraz kötü olmuş ama sağlık olsun. anne baba ile aynı çatı altında insan kendini o kadar güvende hissediyor ki sanki hiç bişey hiç kimse sana zarar veremez gibi.
hem normal istiyoruz hem korkuyoruz dimi :18: sezaryen ihtimali bi yandan rahatlatıyodu sanki bizi. ben sezaryen olursam epidural istememeye karar verdim bu arada o ana şahit olmak istemiyorum çok kasarım kendimi sesleri falan duyunca. bir de dün nasıl yapıldığını izledim on tane tel sokup çıkartıyolar beline yazık sonra da onun ağrısını çekicez... bir hafta kadar bel ağrısı sürüyomuş hem. genel anestezide en azından sadece amelyat yerimizin ağrısı olacak.
kızlaaaaar Hafsam 1 aylık oldu
hadi artık gelsin dimi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?