canım hiç acımıyor o iğneler yapılırken.. 2tane yaptılar bana. sadece elektrik çarpması gibi birşey oluyor o kadar.. genel anestezide uyanmak çok zor oluyormuş ve uyanırken de çok ağrın oluyormuş. epidural de öyle değil. gayet rahat. ben tavsiye ederim çok çabuk ayaklandım
çatı muayenesini elle yaparlar canım, açılma,yumuşama var mı diye.. hatta sadece el değil gözle de
ohh ben kurtardım valla siz düşünün:))
evet sen kurtuldun hepsinden ay biz napcaz bakalım benim doktorum daerkek yaa yapmasa olmaz mı ki bu muayeneyi son gün doğum için gidince yapsınlar bari...
aaa acımıyo mu? peki ya sonra yara falan olmuyo mu???? ben izlerken çok ürktüm yaaa iğneden de korkuyorum zaten ama normal iğne gibi değildi yaptıkları işlemler bir demir çubuk sokuyodu içeriye...
maşallah kızına annesi.... bence de ya artık çıksın şu hastaneden gelsin evine annesinin koynunda uyusun Hafsa bebeğimiz...
kızlaaaaar Hafsam 1 aylık oldu
hadi artık gelsin dimi yaaa
benim doktorum da erkekti ama başhekim olduğu için hastanede doğumhanye yönlendiriyordu, orda yapılıyordu.. hoş bana o da yapılmadı şükürki:)
hiç acımıyor,, iğneyi batırırken de hiç acı yok sadece kan alınırmış gibi minik bir ısırma o kadar.. en ağırı ilaç verirken saliselik bir çarpma oluyor bacakta, o da acı vermiyo hiç.. sonrasında bi sıcaklık ve uyşma.. o kadar.. yara mara da yok. biraz belinde ağrı oluyor uyuşukluk geçince
bende çok istiyorum artık çok özledim gerçekten de.. hele de hemşire kucağında getiriyor ya.. nasıl özeniyorum
mrb arkadaşlar biz de doktordan geldik biraz önce nst ya girdim.rşey yolunda ama bebğin kafası 40 haftayı geçmiş.bugğn tam 37 haftadayız 3 hafta önden gidiyor yani.doktorla sezeryan tarihini konuştuk.38 hafta 4 günlükken olcak gibi yani 14 haziranda olabilir.sizce erken mi benim 16 haziran da özel sigortam bitiyo.ama bi problem olmaz sanırım zaten sezeryan 38 ile 39 haftalar arasında oluyo
pekı neden önde gıtıgını dedımı canım varmı bı nedenı bence gayet nprmal 38 de alınması kılosu falan normalse eger sorun olmaz
bend eyıne kusma var kıslar ya sıkıntıdanmı acaba mıgdem sıkışıyo kusuyorum sonra aksam mısafırım gelıyo dayımın oglu ve esıı yarında esı oturdugum yerde komsualr gelcekmıs ya hıc ıstemıyorum mısafır kafam almıyo artık yokda dıyemedım bıde cocukalrı var evımı kırletırler dıye korkuyorum laftan anlamıyolar ya
mrb arkadaşlar biz de doktordan geldik biraz önce nst ya girdim.rşey yolunda ama bebğin kafası 40 haftayı geçmiş.bugğn tam 37 haftadayız 3 hafta önden gidiyor yani.doktorla sezeryan tarihini konuştuk.38 hafta 4 günlükken olcak gibi yani 14 haziranda olabilir.sizce erken mi benim 16 haziran da özel sigortam bitiyo.ama bi problem olmaz sanırım zaten sezeryan 38 ile 39 haftalar arasında oluyormuş bildiğim kadarıyla.
kızlaaaaar Hafsam 1 aylık oldu
hadi artık gelsin dimi yaaa
kızlar cevap yazanlara alıntı yapamadım...
bu akşam yine gittik kızıma.. herşey aynı devam ediyo.. sıkıntı oluşmamış. bakalım ne zaman hadi artık gel de emzir bebişi diycekler..
hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun... tüm sıkıntıları iyice atlatsın.. karmaşık yaani herşey:)
ayy kızlar maça bakarken ferihanın sonunu kaçırdım ne oldu gördü mü emir ferihayı?
mrb arkadaşlar biz de doktordan geldik biraz önce nst ya girdim.rşey yolunda ama bebğin kafası 40 haftayı geçmiş.bugğn tam 37 haftadayız 3 hafta önden gidiyor yani.doktorla sezeryan tarihini konuştuk.38 hafta 4 günlükken olcak gibi yani 14 haziranda olabilir.sizce erken mi benim 16 haziran da özel sigortam bitiyo.ama bi problem olmaz sanırım zaten sezeryan 38 ile 39 haftalar arasında oluyo
pekı neden önde gıtıgını dedımı canım varmı bı nedenı bence gayet nprmal 38 de alınması kılosu falan normalse eger sorun olmaz
bend eyıne kusma var kıslar ya sıkıntıdanmı acaba mıgdem sıkışıyo kusuyorum sonra aksam mısafırım gelıyo dayımın oglu ve esıı yarında esı oturdugum yerde komsualr gelcekmıs ya hıc ıstemıyorum mısafır kafam almıyo artık yokda dıyemedım bıde cocukalrı var evımı kırletırler dıye korkuyorum laftan anlamıyolar ya
kafasının önden gitmesi bi problem değilmiş.genetik olabilirmiş.sadece normal doğum yapamazsın dedi.kilosu da maşallah ii.annem sölüyor benim de kafam büyükmüş çok zorlanmış beni doğururken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?