2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aaa acımıyo mu? peki ya sonra yara falan olmuyo mu???? ben izlerken çok ürktüm yaaa iğneden de korkuyorum zaten ama normal iğne gibi değildi yaptıkları işlemler bir demir çubuk sokuyodu içeriye...

çatı muayenesini elle yaparlar canım, açılma,yumuşama var mı diye.. hatta sadece el değil gözle de

ohh ben kurtardım valla siz düşünün:))

evet sen kurtuldun hepsinden ay biz napcaz bakalım benim doktorum daerkek yaa yapmasa olmaz mı ki bu muayeneyi son gün doğum için gidince yapsınlar bari...

evet sen kurtuldun hepsinden ay biz napcaz bakalım benim doktorum daerkek yaa yapmasa olmaz mı ki bu muayeneyi son gün doğum için gidince yapsınlar bari...

benim doktorum da erkekti ama başhekim olduğu için hastanede doğumhanye yönlendiriyordu, orda yapılıyordu.. hoş bana o da yapılmadı şükürki:)

aaa acımıyo mu? peki ya sonra yara falan olmuyo mu???? ben izlerken çok ürktüm yaaa iğneden de korkuyorum zaten ama normal iğne gibi değildi yaptıkları işlemler bir demir çubuk sokuyodu içeriye...

hiç acımıyor,, iğneyi batırırken de hiç acı yok sadece kan alınırmış gibi minik bir ısırma o kadar.. en ağırı ilaç verirken saliselik bir çarpma oluyor bacakta, o da acı vermiyo hiç.. sonrasında bi sıcaklık ve uyşma.. o kadar.. yara mara da yok. biraz belinde ağrı oluyor uyuşukluk geçince

maşallah kızına annesi.... bence de ya artık çıksın şu hastaneden gelsin evine annesinin koynunda uyusun Hafsa bebeğimiz...

bende çok istiyorum artık çok özledim gerçekten de.. hele de hemşire kucağında getiriyor ya.. nasıl özeniyorum

bende çok istiyorum artık çok özledim gerçekten de.. hele de hemşire kucağında getiriyor ya.. nasıl özeniyorum

aslında muayene bir kaç dakikalık bişeydir ama yöntem çok düşündürüyo....

hmmm bu kadar acısız bişey olucanı tahmin etmemiştim nasak ki :) düşünmeden pat diye gidip doğurmak lazı aslında ama herşeyi çok incik cincik inceleyip kendimizi korkutuyoruz sanrırım ama bak yaşarken o kadar dert değil diyosun maşallah

en zor zamanlarını atlattı hafsa kız daha ne kadar durabilir ki canım çok yakındır doktorların müjdesi... sonra sen de hemşirelere hava atarsın kucağında bebeğinle çıkarken

mrb arkadaşlar biz de doktordan geldik biraz önce nst ya girdim.rşey yolunda ama bebğin kafası 40 haftayı geçmiş.bugğn tam 37 haftadayız 3 hafta önden gidiyor yani.doktorla sezeryan tarihini konuştuk.38 hafta 4 günlükken olcak gibi yani 14 haziranda olabilir.sizce erken mi benim 16 haziran da özel sigortam bitiyo.ama bi problem olmaz sanırım zaten sezeryan 38 ile 39 haftalar arasında oluyormuş bildiğim kadarıyla.

slm kızlar naber? ben annecıgımle oldugumdan pek fazla gıremıyorum hep muhabbet edıyoruz cok ozlemısım yalnızlık da taketmıstı canıma cok ıı oldu bugun temızlıge basladık ama oda oda gıdıyrz ben fazla bırsey yapamıyrm annemıde cok yormak ıstemyrm

meliha ben kayınvalıdenden boyle bır bomba beklıyorum ne dıyım Allah sabırversın esın ıcınde cok uzuldum onun ıcınde hıc kolay degıl ama sız bırlık olup ıdare edeceksınız artık.İşin zor misafirin bıtmıyor bu halımızle zor oluyor tabı artık cunku mısafır gelmeden once hazırlık gelınce hızmet gıdıncede ıs kalıyor tum bunlarda hamıleyken zor

resmıye bende senın gıbı eger normal olmz sezeryan olursa genel anestezi istyrm cunku uyanık oldugumda belkı bırsey hıssettemıceksın ama tum seslerı duyucaksın ve ben stres yaparım

kızlarrrrrrr 3. de nurten mı olacak? sıramı kapıp durmayın bu gıdısle ılk bes bana zor gozukuyor

mehtap annene gecmıs olsun ıns en kısa zamanda ıyılesır canım...

canım zaten en uygun zaman 38 ıle 39 haftalar arasıymıs benımde oyle olacak cunku 39 gecırırsen bebısın kendı ıstedıgı zamanda gelmesıne fırsat vermıs oluruz sende nurtenden sonra 4. olursun bak 5. benım kımse sıramı kapmasın

kızlar cevap yazanlara alıntı yapamadım...

bu akşam yine gittik kızıma.. herşey aynı devam ediyo.. sıkıntı oluşmamış. bakalım ne zaman hadi artık gel de emzir bebişi diycekler..

hem gelsin istiyorum hem de biraz daha dursun... tüm sıkıntıları iyice atlatsın.. karmaşık yaani herşey:)

ayy kızlar maça bakarken ferihanın sonunu kaçırdım ne oldu gördü mü emir ferihayı?

Ay kızlar bugün bütün gün çarşıdaydım.Mağazalarda dehşet indirimler ve güzel kıyafetler var.Keşke görmez olsaydım çok güzellerdi.Millet şıkır şıkır giyinmiş ellerinde mağaza çantaları cıvıl cıvıl gezerken ben de her zaman ki hamilelik kostümümü giymiş kos kos ,imrenerek onlara baktım

Şaka maka çok sıkıldım ya hayırlısıyla bebekler doğsaydıda bizde giyinseydik şıkır şıkır demi ,gerçekten çok sıkıldım artık ...Kızlar birde ne farkettim bu gün millet 2-3 ay öncesinden ne güzel doğurmuş bebekleri.İnanın çoğunlukk bebek arabalarına atmış bebekleri geziyordu koskoca çarşıda bir ben vardım kocaman göbüşle gezen :)))Anlayacağınız millet hesaplamış sanırım tek biz kalmışız hamile hamile sıcaklarda dolaşan.

Bebe mağazalarınıda gezdim bugün.Arkadaşlar kraft marka oyun parkı 250 kampanya varmış sanırım chico markası ise 350 liraymış.Acaba hangisini alsam karar veremedimm...Sizin bu konuda düşünceleriniz neler.Hangisini alıyım acaba ??

Çok gezmişim her yerim ağrıyor fakat ev halkına hiç yorulduğumu belli etmiyorum :))Hani gezmekten değilde temizlik yapmaktan yorulmuş olsaydım şimdi ne nazlanırdım ama "kendim ettim kendim buldum hesabı "değil şikayet etmek sesimi bile çıkarmıyorum:))

İNŞ.Allah minik Hafsanla seni kavuşturur bende ferihayı kaçırdım

günaydııınnn....

karmakarışık rüyalar gördüm... Allah hayır etsin. ondan önce de nurten doğum yapıyormuş ama haftaya yapıcaktı ya erken oluyormuş,acil sezeryana alınıyormuş... Allah hayır etsin inşallah...

eee bugün haftasonu, neler yapacaksınız? benim eşim çalışıyor. evde tek başımayım 1 aydan sonra.. hep biri kalıyordu. bu haftasonu bırakın beni dedim. 2 gün kimse yok. unuttum artık ev işlerini,yemek yapmayı falan yaaa napıcam ben iyice rahata alışmıştım valla... doğumdan öncede hep annemdeydim hamileyken ... halim dumannn

herkese merhaba.annemle babam bende oldukları için girip yazmadım ama ara ara hemen girip okudum yazdıklarınızı.insan evde 1 kişi bile olsa yoğun oluyor.annemin dizi rahatsızolduğu için bana yardım edemiyor hiçbir konuda.bu halimlede zor oluyor valla kızlar.evde ben ve eşim olunca canım isterse yemek yapıyorum istemzse yapmıyodum ama 2 gündür sürekli kahvalatı hazırla yemek yap ortalığı topla yatak ser kaldır yoruldum bu halimle dayanamıyorum.annemlerde farkında o yüzden zaten yarın gidiyolar..tabii feda olsun ama inanın çok zorlanıyorum iyice hareketlerim ağırlaştı.eskisi gibi değilim.evde 2 insan olunca neden bu kadar ev dağılıyor tozlanıyor anlamıyorum.lavobalar sürekli batık halde.yapmaya çalışıyorum ama evim yine battı maalesef..yine kadın gelecek hafta içi.ben yapamam.doğuma kadar 3 günde 1 gelecek kadın ve halledecek.sonra parası neyse vereceğim kaç gün geldiyse.doğumdan itibarende devam edecek 2 ay.hem temizliğe hem misafirlere hem de yemeğe falan yardım edecek.kaç gün geldi 50 gün atıyorum iki aylık ücreti neyse aylık olarak vereceğim.ramazanda da gelecek ama .ben yemek yaparken bebişle ilgilenecek.ya da ben bebişle ilgilenirken o yemeğe el atacak..başka türlü olmayacak.kimsenin yanımda kalmasını istemiyorum öyle 40 gün falan.10 gün ablam 10 gün kayınvalidem gelsin gitsin sonra yalnız kalayım bebişimle eşimle.alışalım birbirimize istiyorum..

slm kızlar size bilgi vermeye geldim çok moralim bozuk 36 haftalıkkken bebeğimin suyu bittiği için epiduralle sezaryanl doğum yaptım. bebeğim 2660gr doğdu duru iyiydi solunumu yerindeydi küveze koymadılar geçenhafta cumartesi günü akşamdı doğumum pazar öğlenden sonra eve geldim bebeğim çarşamba günü sarılık oldu yatırdılar yenidüğana sarılığı düştü sonra kanında biraz mikrop çıktı onun tedavisi yapılıyo önemli değilmiş ama nbzi geçen hafta bikereliğine düşmüş sonra düzelmiş bidaha olmamış böyle bişey kalp elektirosuda iyiymiş edbir amaçlı kan kültürü yapmışlar sonucu 3 gün sonra ıkacakmış ama ben hergün ağlıyorum bebeğimiözlüyoru bişey olurmu diye korkuyorum. hergün orda kapıda oturuyorum göstermiyolar. sürümü sağıp veriyolar sadece dün gece çok kötü oldum yalvardım 5 dakka gördüm yine ağladım pazartesi çıkartabiliriz diyolarama ben dayanamıyorum yardımınıza ihtiyacım var((((

ay keske sırayla baslasak dogurmaya ya bende yemekelrımı yaptım beklıyorum mısafırlerı dunkılerde geldı aksam ay ıkı cocugu var yerken yerlere dokuyoo tobe tobe 6 yasında ama bı tanesı cok ac gozlu ya ınsallah bızımkıler ole olmaz cok kızıyorum oyle seylere lafda dınlemıyo bugunkıler nele ryapar hıcbılmıyorum ya benım annem 20 sınd egelcekmıs dah acok var ya kac gun kalır hıc bılmıyorum ben ıstıyorum 40 ım cıkana kadar kalsın ama o kadar kalırmı bılmıyorum kaynanam dursun ıstemıyorum basımda daHA halıları yıkamaya vermedım yaa yarın verırız ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…