bugün bir kadınla tanıştım iki yaşında bir kızı vardı nerede doğum yaptın nasıl oldu diye sordum; burda devlet hatanesinde yaptım, daha 28 günüm vardı doğuma suyum geldi ve hastaneye gittik öğlen 12 de hastaneye girdik ve 3 sancı geldi peş peşe 12. 10 da bebek doğdu dedi şok oldum 10 dk içinde doğurmuş kadın maşallah yaaa.... darısı bize inşallah dedim. Ne şanslı kadınmış daha hastane çantam bile hazır değildi diyobebişler sürpriz yapabilir belli olmuyo hiç diyoooo. bir gün önce hastaneye kontrole gitmiş herşey normalmiş ertesi gün doktor kadını görünce ya sen daha dün gelmedin mi bugün ne işin var burda senin demiş ama doktora cevap vermeye bile fırsat vermeden doğumhaneye zor yetiştirmişler kadını.
herkese merhaba, geçmişi okudum hızlıca ama tek tek alıntı yapamadım bu sefer... umarım bebeişlerimiz kuvözden en kısa sürede çıkacaklar ve sonra da sıra bize gelecek... dün kız kardeşim ve eşi geldiler onlarla birlikte akrabamızın bağ evine pikniğe gittik epey eğlendik gezdik dolaştık güzel ve yorucuydu ama olsun son zamanlarımız gezelim dedik :) bugün de taç ın fabrika satış mağazasına gittik kaınvalidesinin evi için perde baktılar, gezdik sonra ama erken gittiler yaa 1.30 da gittiler evde de işleri varmış ikisi de çalışıyorlar malum ikisi de çalışınca pazar gününe epey iş kalıyor. kısa süreliğine de olsa kardeşimle vakit geçirmek çok iyi geldi bana. kardeş olayını yeniden düşündürdü açıkçası hayırlısı inş. haftasonu yoğunluktan giremedim ama epey de yazmışsınız kızlarr..... özledim sizleri ben yine iki günde....
n ekomık bı dogum olmus canım ne guzel ınsallah bızde onnun gıbı ınsallah hemen dogururuz bızımde o kadar falan kaldı yanıı heran hersey olabılır demek :)
evet canım yaa kşke bizde öyle kolay ve ansızın oğurabilsek o kadar isterdim ki.. genelde 10-12 saat sancı çektşklerini anlatıyolar ama bu kadın hemen pırt diye doğuruvermişgönülü ben de çok merak ediyorum aa ne oldu acaba numarası da yok ki arasak
oh ne guzel canım sende eglenmıssın kardesın nasıl ıyımı akıyım bulantısı falan basladımı bızde pıknıkten geldık esımle sımdıı oturduk bıkac saat guzeldı hava aldık yedık ıctıkk degısık oldu bızım ıcınn
şekerlerr yaa sızede oluyomuu mınıklerınız cok hareketlımıı yoksa normalmıı sankı benımkı cok hareketlı gıbıgelıyo bana ya
bence gonul yenı evıne hala ınternet alamadı belkı canım o yuzden sesı cıkmıyo olsa gerek bende merak eıdyorum ne oldu dıye ınsallah aksi bı durum yoktur
evet canım epey eğlenceli geçti haftasonumuz evde pinekleriz diye umarken yine bişeyler çıktı oyalandık gezdik eğlendik güzel oldu. sizin piknik de güzel geçmiş sevindim. kardeşim gayet iyi yaaa hiç bulantısı falan yok ve çalışıyo bileee maşallaheğer bulantısı olsaydı zorlanırdı. ohh sizin piknik de güzel geçmiş ara sıra sıkılınca biz de çıkıp eşimle gölete falan gidiyoruz meyve çerez falan alıyoruz göl kenarında ağaçların gölgeinde yiyoruz değişiklk oluyo eee napalım yalnız da kalmak iyi geliyo bazen.
benimki de çok hareketli canım ya kardeşim devamlı karnımın üzerinde tuttu elini aa vurdu tekmeledi diye bağırıyo eşi de yandık biz yandık bu heyecan varken bunda biz etrafta insanlara rezil de oluruz diyo
oh ne guzel canım hersey guzeldı allaha sukurr aman olmasın bulantısı canım ya daha ıyı bızımde az kaldı zamanımız o senın konustugun kadını dusununce bende dusunuyorum artık her an dogurabılırız dıye bıde boyle hareketlı olunca aklıma gelıyo hep acıkmalarım ıyıce sıklaştıı zatıı gece gece :)
kardesın kac yasında canımm ne guzel cok heveslı oda yenımı evlı kardesın cnaım
evet yaaa ben de böyle erken ve ormal doğumları duyunca ayy olabilir mi ki acaba diyorum :) gece ben de çok acıkıyorum yaaa ama nebileyim yemesek daha iyi ama dayanamıyoruz ki...
hepinize merhaba kızlar;
bende bugün sabahtan beri geziyorum.daha yeni eve girdim,oğlumu uyuttum ve nete oturdum.
hava çok sıcak ve hamilelikte insan iki katı bunalıyor,güneşe hiç tahammül edemiyorum.Benimde bugün kardeşim geldi,Adapazarından ,bebeğini sevdim bol bol,6 aylık tam yemelik oldu. Bir arkadaşımızın düğünü vardı,oraya gittik, öyle çok oynadım ki,oturmak gelmedi içimden şunun şurasında birkaç güne kadar doğurucam ya acısını çıkartım dedim ama şimdide ayaklarımın ağrısından duramıyorum.
Palettecim, bence gecede süt sağ,gece prolaktin hormonu çok salgılanıyormuş diye biliyorum çünkü,çok sütün olsunda kızın bol bol beslensin.dün dr a gittiğimde orada 1 yaşında çok tatlı ve tombik bir kız çocuğu ve annesi vardı,dr um söyledi,o kızda 1 kilo doğdu,görüyomusun bak,şimdi yaşıtlarından bile çok çok ilerde dedi,aklıma sen geldin.Senin kızında bak hemencecik toparlanıcak.
Kardelencim ; kardeş gerçekten çok önemli,yoksa çocuk büyütmek tabiki çok zor ama inanki çocuklarımız için bencil davranmamalıyız bizler,bende araya daha fazla zaman girmeden düşündüm ikinciyi,inşallah ta sağlıkla kucaklarız..
kardeşim 23 yaşında canım ve daha 2 yıllık evli ama aşırı çocuk düşkünü çok hvesli...
aman ye canım ya ac uyuyamazsın zaten ben genelde meyve yıyorum gece kalkınca yada ufak bı parca ekmek yıyorum bıde bugun bı arkadasımla konustum gelınlerı hamıle daha 2 ayı var doguma dedım akc kılo aldı dıyo cok almadı 10 kılo aldı doktor demıs bı 9 kılo daha alırsın yanı cok almadan bıtırcek dıyo 19 kıloya az dıyo ya sasırdım dedım ben son ayımdayım 10 kılo aldım masallah ona dedım
ohh ne güzel hepimiz eğlenmişiz bu haftasonu... son günlerin acısını iyi çıkartıyoruz ama sonra ayak bel ağrısı olarak da çekiyoruz tabii.... oy minik yeğenine de maşallah inşallah yakın da biz de böyle çok şirin bebişlerimizi sevicez :)
haklısın cnaım bugün çok daha iyi anladım kardeşin önemini ben de istemiyırum diyoum ama miniğimin tek kalmasına kıyamam yaparım kesin bir tane daha.
bende cok sverdım bekarken cocukları canım ama sevmeden once bı aglatırdım sonra sıkarak severdım cocukalrıı allah ısteyen herkeze versın canım
ben de meyve veya domates yiyorum canım çok acıkıp da uyanırsam. hahhaaaa 19 kilo az sayılmaz ki hadi biz ona normal diyelim az yerine :))) ben de daha 7 kilo aldım ve son ay aşırı fazla almazsam inşallah iyi olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?