2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay canım ya moralini yüksek tutmaya çalış senin için hayırlı olacaksa ve bebişin sağlıklı olacaksa seninle kalsın öyle dua et:85: hakkımızda hayırlısı olsun Allah yavrularımızı bize bağışlasın hepimiz 4. ayımızı doldurana kadar böyle tetikte bekleyeceğiz işte:18:

lilypie.com tam link veremiyorum mesaj sayim yetersiz oldugu icin.

ben gebelik cizelgesini burdan yaptim. soldan 1. yi seciyorsunuz sonra karsiniza 2 secenek cikiyor farketmez birini secin.
sonra ilerle ilerle diyorsunuz ve size bebeginizin muhtemel dogum tarigini soruyor. onu yazdiktan sonra image URL yazan yere tikliyorsunuz ve size verilen linki profilinizdeki cizelge yazan yere yapistiriyorsunuz.

sansecim lütfen üzülme.kolay değil biliyorum ama güçlü olmalıyız.bebeklerimiz için.bende daha bebeğimi göremedim.ama üzülmüyorum.bazen kafama takılıyor hemen şunu düşünüyorum.rabbimiz verirse olur vermezse olmaz.allaha dua edelim.allah herkesin gönlüne göre versin canım.

canım moralini bozma bu dr larda bizim hassas olduğumuzu düşünmeden konuşuyolar yaa. bencede daha erken belki gelişimi yavaştır beta hcg nasıl

hııııı.tş ederim.orasıda aklımda zaten bi fırsat bulup inceleyemedim.şimdi sitesine girip bi bakacağım.

insan umut bagladigi herseyin sonunda husran olunca uzuluyor ister istemez ama bence sen moralini yuksek tut gec dollenmede olabilir yada baska bisi. bi yerde okumustum daha dun sayiyi unuttum ama erkek bebeklerin kalp atislari kizlara gore daha yavasmis :) belli olmaz diyorum yani :)
eger bebegin dusersede yine uzulme cunku demekki saglikli bi gebelik degilmis. saglikli bebek yasar diye dusun ve bunuda Allahin baska bi hikmeti olarak dusun.

yaaa profilimdeki çizelge yazan yeri bulamadımm ((

bende o verdıgnız adresten yapmaya calısıyorum cızelgeyı gecıyorum bebegı gecıyorum sonra sol tarafda tarıf ve altında resım ekleme yerı cıkıyo tarıhı ısretlıyorum sag tarafdan ılerıye basıyorum ama sorna gerı tusu cıkıyo oluyomu bılmıyorum nerde yalnıs yapıyorum yardımcı olurmusunuz

Hamilelikte D Vitamini Eksikliği ve Bebek Doğum Ağırlığı

kucukinsan.com/yazarlar.asp?yazar_action=show_metin&show_makale_id=354

okumakta fayda var diye dusunuyorum.

Event date sadece bunu yazan yeri dolduruyorsunuz yani burasi bebeginizin muhtemel dogum tarihi. sonra next diyorsunuz next yazisi bittiginde yani son sayfada asagida

For Websites: yazan yerin yaninda Image URL yazan yeri tikliyorunuz. tekrar asagi bakiyorsunuz.

Code snippet: Image URL
yukardaki yazili yerde yani bu kutu icinde

The ticker URL: yazan yerden sonraki http ile baslayan yeri kopyaliyorsunuz.

sonra geliyorsunuz profilinize hakkimda sayfasi aciliyor.egtim durumunuz yasadiginiz yer gibi bilgilerin oldugu yerde cizelge diye bisi var onun yaninda kalem simgesi var ona tikliyorsunuz cikan yere kopyaladiginiz linki yapistirin. iste bu kadar :)

Son düzenleme:

soldaki Event date yazan yeri doldur ve ileri de sadece Optional settings yazan yeri doldurma

yaa bende yapamadım.. daha önce yapmıştım ama nasıl yaptığımı unuttum iyimi? hata veriyo bendede uygun formatta değilmiş.

yaa bende yapamadım.. daha önce yapmıştım ama nasıl yaptığımı unuttum iyimi? hata veriyo bendede uygun formatta değilmiş.

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle

burdan Image url yazan yeri tiklarsan sorun cozulecektir.

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle

burdan Image url yazan yeri tiklarsan sorun cozulecektir.

teşekkür ederim cnm yaptım sounuda :)

SANSEE cim herşeyin hayırlısı canım..belkide kalp atışını duymak için erkendir henüz..inşallah bişey olmaz hftaya duyarsın..
bende alttan baktırmadım çok erken olduğu için bayramdan sonra karnımdan baktırıcam..
bugün dış gebelik konusuna takılmış durumdayım..ben henüz keseyi görmedim ya dış gebelikse diye kafama takıldı...dış gebelik idrarda pozitif çıkarmı?bilgisi olan varmııı???

aramızda tam bir haftamı var ne güzel..

evet oyle ama ben daha jinekoloja gitmedim.18 inde randevum bakalim ne olcak. burda ilk once aile hekimine gidiyorsun.o testlerimi yapti. 8 haftalik olcam iste kontrolde kalp atisini fln da duymak icin gec cagiriyorlar heralde.

normal gebelik disindada idrarda pozitif cikma ihtimali var benimde aklima takiliyor bazen ama dusunme oyle kotu seyler guzel dusun guzel olsun.hatta gecen aksam cok aci yemisim sabahinda sol yumurtaligima kramp seklinde agri girdi kivrandim baya ama sonra
anladim acidan oldugunu. bende bi gitsem bi doktora icim rahatliycak ama kotude dusunmuyorum artik. saglikli ins o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…