Bende cizelge yaptim:)
Arkadaslar herkes gebelik cizelgesini yaparsa kimin kac haftalik oldugu belli olmus olur ve birbirimizi takip etmek daha kolay olur dusuncesindeyim.
kızlar az önce geldim eve ,1 kadındoğum 1 de ultrason uzmanına muayene oldum , doktor ,vitamin falan verdi ,progestanı artırdı , ama kalp atışı falan duymadı ,daha gözükmüyo ,göz yanılgısı olabilir dedi ,alttanda bakıyım istersen dedi bende öyle diyince yaptırmadım ,sonra uzmana gittik oda karından baktı ,fetus son adet tarihine göre küçük ,kalp atışı yok dedi ,belki tutunmuş ,sonra tekrar küçülmeye başlamıştır düşük olabilir dedicumaya kadar kanaman olmazsa gel ben sana söylerin ne olcağını dedi ,bu arada kendi doktorumuda aradım ,bikez bakıp karar vermeyelim bidaha muayene edelim ondan sonra napcağımızı düşünürüz dedi...nyyse kızlar moralman greçekten iyi değilim,orda burda ağlıyorum ,biraz güçlü olmaya çalışcam bakalım ,kocam gelsin azda ona sarılayım ,herşey,in hayırlısı ,umarım sizin gibi tatlı kızlarla devam ederim ,ama olmazsa bidaha giremem bu topiğe ((((
kızlar az önce geldim eve ,1 kadındoğum 1 de ultrason uzmanına muayene oldum , doktor ,vitamin falan verdi ,progestanı artırdı , ama kalp atışı falan duymadı ,daha gözükmüyo ,göz yanılgısı olabilir dedi ,alttanda bakıyım istersen dedi bende öyle diyince yaptırmadım ,sonra uzmana gittik oda karından baktı ,fetus son adet tarihine göre küçük ,kalp atışı yok dedi ,belki tutunmuş ,sonra tekrar küçülmeye başlamıştır düşük olabilir dedicumaya kadar kanaman olmazsa gel ben sana söylerin ne olcağını dedi ,bu arada kendi doktorumuda aradım ,bikez bakıp karar vermeyelim bidaha muayene edelim ondan sonra napcağımızı düşünürüz dedi...nyyse kızlar moralman greçekten iyi değilim,orda burda ağlıyorum ,biraz güçlü olmaya çalışcam bakalım ,kocam gelsin azda ona sarılayım ,herşey,in hayırlısı ,umarım sizin gibi tatlı kızlarla devam ederim ,ama olmazsa bidaha giremem bu topiğe ((((
bir arkadaşım orda doğum yaptı ziyaretine gitmiştim çok beğendim hastaneyioranın doktoru değildi ama arkadaşımın doktoru dışardan doktordu. Ama hastane ortamı hoşuma gitti arkadaşımın da hoşuna gitmiş memnun kalmış yani
lilypie.com tam link veremiyorum mesaj sayim yetersiz oldugu icin.
ben gebelik cizelgesini burdan yaptim. soldan 1. yi seciyorsunuz sonra karsiniza 2 secenek cikiyor farketmez birini secin.
sonra ilerle ilerle diyorsunuz ve size bebeginizin muhtemel dogum tarigini soruyor. onu yazdiktan sonra image URL yazan yere tikliyorsunuz ve size verilen linki profilinizdeki cizelge yazan yere yapistiriyorsunuz.
bende o verdıgnız adresten yapmaya calısıyorum cızelgeyı gecıyorum bebegı gecıyorum sonra sol tarafda tarıf ve altında resım ekleme yerı cıkıyo tarıhı ısretlıyorum sag tarafdan ılerıye basıyorum ama sorna gerı tusu cıkıyo oluyomu bılmıyorum nerde yalnıs yapıyorum yardımcı olurmusunuz
yaa bende yapamadım.. daha önce yapmıştım ama nasıl yaptığımı unuttum iyimi? hata veriyo bendede uygun formatta değilmiş.
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle
burdan Image url yazan yeri tiklarsan sorun cozulecektir.
rica ederim yardim edebildiysem ne guzel:)
aramızda tam bir haftamı var ne güzel..
SANSEE cim herşeyin hayırlısı canım..belkide kalp atışını duymak için erkendir henüz..inşallah bişey olmaz hftaya duyarsın..
bende alttan baktırmadım çok erken olduğu için bayramdan sonra karnımdan baktırıcam..
bugün dış gebelik konusuna takılmış durumdayım..ben henüz keseyi görmedim ya dış gebelikse diye kafama takıldı...dış gebelik idrarda pozitif çıkarmı?bilgisi olan varmııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?