ay bend ebı dugune gıdıp oynamayı cok ıstıyorum ya göbegımle ne guzel olur oyle bende cok ıstıyorum kardesı olsun hemde cok yaş farkı olmadan cunku benle ablam arasında 7 yas var hıc anlasamıyoruz nedense o yuzden cok gecmeden dusunuyorum ıkıncıyı ama ılerde nasıl olur bılmıyorum tabıkı 3 sene falan gecmesı lazım eger bı kaza olmazsa :)
amaaan düğünler başladı şekerim git birinin düğününe oyna bari içinde kalmasınhaklısın ortalama 4 yaş falan iyi fazlası da kopukluk oluyo. kazaaaa mı aman Allah korusun canım planlı olur inşallah. ben de yatayı artık eşim yorulduk atalım diyo öpğyorum çok kızlar....
kıslarr bende bırazdann burda bı park var yesıllık alan bıraz oraya pıknıge gıtcem kocişimlee hazırladım bıraz bıseylerr gelınce gıtcez en azından evde oturmıycamm :)
hepinize merhaba kızlar;
bende bugün sabahtan beri geziyorum.daha yeni eve girdim,oğlumu uyuttum ve nete oturdum.
hava çok sıcak ve hamilelikte insan iki katı bunalıyor,güneşe hiç tahammül edemiyorum.Benimde bugün kardeşim geldi,Adapazarından ,bebeğini sevdim bol bol,6 aylık tam yemelik oldu. Bir arkadaşımızın düğünü vardı,oraya gittik, öyle çok oynadım ki,oturmak gelmedi içimden şunun şurasında birkaç güne kadar doğurucam ya acısını çıkartım dedim ama şimdide ayaklarımın ağrısından duramıyorum.
Palettecim, bence gecede süt sağ,gece prolaktin hormonu çok salgılanıyormuş diye biliyorum çünkü,çok sütün olsunda kızın bol bol beslensin.dün dr a gittiğimde orada 1 yaşında çok tatlı ve tombik bir kız çocuğu ve annesi vardı,dr um söyledi,o kızda 1 kilo doğdu,görüyomusun bak,şimdi yaşıtlarından bile çok çok ilerde dedi,aklıma sen geldin.Senin kızında bak hemencecik toparlanıcak.
Kardelencim ; kardeş gerçekten çok önemli,yoksa çocuk büyütmek tabiki çok zor ama inanki çocuklarımız için bencil davranmamalıyız bizler,bende araya daha fazla zaman girmeden düşündüm ikinciyi,inşallah ta sağlıkla kucaklarız..
aynı şeyleri yaşıyoruz desene elifcim.bende 1 hafta oldu hataydan salça siparişi vermiştim hhala gelmedi.salçacıyı aradım kem küm ben size dönerim dedi hala dönmedi adam.eğer bozulsun o salçalar almam paramı iade isterim.salak adamlar yaa.neyse sıkma canını ama mutlaka şikayet ett..kızlar elim ayağım titriyor sinirdien. bu dünyada ne kadar beyinsiz var yaa...
kızımın beşiğini sipariş ettirdik. cuma kargoya verilmişti. bugün hala gelmedi bende izmirdeki kargo şirketinin numarasını buldum netten aradım .. öküzün biri çıktı..konuşmaktan bile aciz. ben gayet usulünce konuşuyorum. o senli benli konuşuyor. yok kargonu ben getirmiycem SENin kapına izmit şubesi getircek, yok internet baksınlar sana söylesinler.. bende diyorum ki o zaman bana bilgi vericek birine yönlendirin beni. herif anlamıyor.. birkaç dakika böyle konuştu senli benli sonra dediki ben sana izmitin numarasını vereyim.. bende zaten kaç dakikadır onu diyorum dedim.. diyoki bana bende sana onu diyorum ama anlamıyorsun... öyle diyince patladım. pardon beyefendi ama bu samimiyet nerden geliyor? senli benli nasıl konuşabiliyorsunuz..dedim. çok konuşmada yaz şu numarayı diyince. bastım kalayı.. saygıyı da yitirdim.. kapadım suratına... şimdi müdürü arıcam biraz sakinleşeyim de....
off kızlar sabah sizin yazdıklarınızı okurken laptopa koca bir bardak myeve suyu dökmüştüm.hemen kaptmıştım.şimdi korka korka açtım ve çalıştı..inşallah bişey olmaz bundan sonrada..tuşlar biraz sorunlu gibi ama..olsun çalışıyor yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?