2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

amaaan düğünler başladı şekerim git birinin düğününe oyna bari içinde kalmasın haklısın ortalama 4 yaş falan iyi fazlası da kopukluk oluyo. kazaaaa mı aman Allah korusun canım planlı olur inşallah. ben de yatayı artık eşim yorulduk atalım diyo öpğyorum çok kızlar....

hadı ıyı geceler canımm optumm rahat rahat uyuınsallah

merhaba kızlar epey kaynatmışınız maşallah.ben de alıntı yapmadan toplu yazayım dedim..resmiyeciğim ne güzel bi hafta sonu olmuş senin için.evet kardeş önemli biz 5 kardeşiz bir büyüğümle bile 10 yaş fark var aramızda.en büyük ablamla 18 yaş:)annem beni 10 yıl aradan sonra doğurmuşama buna rağmen kardeş olması güzel.haa olmasaydı da benim için olurdu.ben pek duygusal bakamıyorum nedense..
ayy gönülü bende merak ediyorum yaa..aklım çıkacak artık bi haber verse iyi olacak..
nurtenciğim doğum günü bellimi canım.bana haber ver ziyarete gelicem seni inşallahbebişi görücem kızlara havamı atacam
bizde annemle babamı gönderdik bugün.uçakla antebe abimlere yolladım.anneciğimin bacakları çok kötü yazık yaa..off al işte 5 tane evladı var kimse yanında değil bakacak kimsesi yok.bari birimiz yanında otursaydık her gün gider bakardık.hamileliğimin son zamanına denk gelmeseydi yine göndermezdim bakardım ama kızlar o kadar zor olduki bana.3 gündü ama öldüm.feda olsun tabii ama dayanıklılığım azalmış valla.zaten bu aralar daha doğrusu 2 gecedir acayip sancılarım kasılmalarım oluyor ne yapıcam bilmiyorum korkuyorum.ayşecik sanki her an gelecek gibi kızlar..
bu arada ben haziran annelerinedetakılıyodum.canınızı sıkmak için değil ama arkadaşa sabır duası etmeniz için diyorum.bikaçgün önce arkadaş doğum yaptı sezeryan ile bebeğin kordonu dolanmış bebiş ağlamamış hemen adanaya sevk etmişler bebeğini görmeden.bugünde vefat etmiş bebiş.off Allahım düşmanıma verme bu acıyı.annesine sabır duası edelim bizim dualarımız kabul olur inşallah kızlar..
annemleri sabiha gökçenden yolladıktan sonra izmite döndük yemek yedik dışarıda,sonra terlik baktım kendime polariste buldum ama 37 numu yoktu aslında 236sı oldu zaten ayaklarım 36 numara ama 37 olsun istiyorum terlik rahat olmalı evde giyeceğim için..çok beğendim.çarşıya bakıcam artık..kızlar yarın kesinlikle çantamı hazırlayıp koyucam belli bir yere.off yarın çok işim var.annemlerin nevresimlerini yıka ütüle,sonra kendi nevresimimi yorganımı yıkayacağım artık pike açacağım çünkü çok sıcak artık hele evim cehennem resmen..pike demişken ablam harika yaptırmış pikelerimi.lohusa yatağım pek bi güzel oldu..Rabbim kızımla içinde sağlıklıca yatmayı nasip etsin tabii hepimize..resmini çekip koyarım buraya..haa bu arada kızımın perdeleride geldii.harika olmuş kızlar onuda çekicem ve odasınıda çekip koyacağım inşallah..bakalım beğenecekmisiniz..yarın temizlikte yapıcam inşallah..evim epey dersiz topsuzama dip köşe temiz..
nurtenciğim sen de iyi yapmışın kadın işini.en güzeli evin düzeni kaçarsa sonra bebişlerle toparlaması zor olur bize..bari düzenimiz kalsın..
şuan ben de çok acıktım valla..ama yemiyeceğim..off kızlar şuan resmen sancım var.bu hafta doğmasın yaa doktorumuz yurt dışında..perşembe yine kontrolümüz var.artık haftada 1..ve ben hala nstye girmedimbenim doktorum pek bir rahat zaten:)hadi yarın görüşürüz inşallah.hepinizi öpüyorum...

benim içinde oldukça yoğun bir hafta sonuydu valla sonunda nalları diktim şimdi cumartesi bebeğe puset ve ana kucağı aldık düşünün işimiz istanbul trafiğinde 5 saatte bitti bugünde sabahtan piknik gibi ailelerle kahvaltı yapıldı ardından akşamda sünnet düğününe götürdü beni kayınvalidemler o kadar yoruldumki oynamaktan değil tabi oturmaktan heryanım sızlıyo artık uyamam lazım kızlar hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz bakıyım herkes iş güçle meşgul sanırım banada bugün kadın gelicek duvarlarımı sildiricem temizlik var anlayacağınız doktorum yarına kaldı .

aysozgcum anlatğın arkadaşın bebeğine çok üzüldüm kordon dolanmasından bebeği ölmüş Allah böyle bir acı göstermesin kimseye çok korktum bende sağ selim bir doğursak artık hayırlısıyla

Son düzenleme:
Günaydın herkese,

inşallah hepimz için güzel ve sağlıklı bir hafta olur...

Mehtapcığım bence üzme kendini elinden geleni yapmışsın yine annenler için ama insanın bu haliyle misafir ağırlaması gerçekten de çok zor oluyor. Annen bir an önce iyileşir inşallah. 5 çocuk doğurmuş ama yanında kimse yok dedin de içim nasıl cız etti... tek çocuk olunca en azından çocuk bir yere gitse de toplayıp tasını tarağını ailesi de ona yakın bir yere taşınailiyor ama 5 tane olup da her biri başka yere gidince hangi biriyle gidebilir ki... Allah yardımcıları olsun. hadi ama bebein odasının resimlerini bekliyoruz artık madem geldi perdeleriniz.

Son düzenleme:
ya ölen bebeğe gerçekten çok üzüldüm ama bir o kadar da korku sardı beni yaa zaten pipirikliyim iyice. Allah'ım korusun hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah. O bebek şimdi cennete ama annesi babasını düşünemiyorum bile Allah saırlar versin.

kızlar merhaba...

nasılsınız? ben evdeyim ütü yapıcam bugün. pff hava sıcak olduğu için çok çamaşır yıkanıyor. ütü de çok çıkıyor.

mehtap o bebeği takip ediyordum ben demek vefat etti he... Allah annesinin yardımcısı olsun. kimseye yaşatmasın.. Allahım benim bebeğim de sağlıkla biran önce gelsin ne olur

selamm kıslarr aysozgcum oncelıkle annene gecmıs olsun keske sıze yakın olsaydı ıyı olurdu ınsan agırlasınca hıc bısey yapmak ıstemıyo ya ne zor o bebek ıcınde cok uzuldum allah başa vermesın ya ınsallah saglıklı bı sekılde alırız kucagımıza bıraz once dogursak ya ıyıce korku basıyo ınsanı doktor gununde daha var ne oluyo ne bıtıyo ınsan merak edıyo artık bend ebugun temızlık yapıyorum yerler camları tozları falan erken bıterse ısım arkadasıma gıtcem :) havadaa cok guzelll

inşallah canım... senin bebişin kilosu ne kadar olmuş... bak şimdi bi arkadasımdan hbr aldım..1aydır doğum sancıları vardı.. 35.haftasına kadar tutabilmişler, doğum yapmış.bebeğin durumu gayet iyiymiş. sen de mrk etme. tarih ne zaman?

kızlar elim ayağım titriyor sinirdien. bu dünyada ne kadar beyinsiz var yaa...

kızımın beşiğini sipariş ettirdik. cuma kargoya verilmişti. bugün hala gelmedi bende izmirdeki kargo şirketinin numarasını buldum netten aradım .. öküzün biri çıktı..konuşmaktan bile aciz. ben gayet usulünce konuşuyorum. o senli benli konuşuyor. yok kargonu ben getirmiycem SENin kapına izmit şubesi getircek, yok internet baksınlar sana söylesinler.. bende diyorum ki o zaman bana bilgi vericek birine yönlendirin beni. herif anlamıyor.. birkaç dakika böyle konuştu senli benli sonra dediki ben sana izmitin numarasını vereyim.. bende zaten kaç dakikadır onu diyorum dedim.. diyoki bana bende sana onu diyorum ama anlamıyorsun... öyle diyince patladım. pardon beyefendi ama bu samimiyet nerden geliyor? senli benli nasıl konuşabiliyorsunuz..dedim. çok konuşmada yaz şu numarayı diyince. bastım kalayı.. saygıyı da yitirdim.. kapadım suratına... şimdi müdürü arıcam biraz sakinleşeyim de....

aynı şeyleri yaşıyoruz desene elifcim.bende 1 hafta oldu hataydan salça siparişi vermiştim hhala gelmedi.salçacıyı aradım kem küm ben size dönerim dedi hala dönmedi adam.eğer bozulsun o salçalar almam paramı iade isterim.salak adamlar yaa.neyse sıkma canını ama mutlaka şikayet ett..
kızlar bu rada komşum kızımın kapı süsünü de yaptı.tek eksiğimiz yatağını açmak kaldı.pikesi yıkamadım.hepsini bu hafat hallederim.artık açıcam sanki ayşecik biraz gelecek gibi duruyor tabii belli olmaz ama.sancılanıyorum 2 gecedir.perşembe kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor..
elifciğim senin bebişin de sağlıklıca evine annesinin sıcaklığına kavuşacak inşallah..

off kızlar sabah sizin yazdıklarınızı okurken laptopa koca bir bardak myeve suyu dökmüştüm.hemen kaptmıştım.şimdi korka korka açtım ve çalıştı..inşallah bişey olmaz bundan sonrada..tuşlar biraz sorunlu gibi ama..olsun çalışıyor yaa..

ay sınırlenme palettecım bu ınsanlar boyle sankı bız onlara muhtacız gıbı konsuuyo terbıyesızler ara sıkayet et kayıt altına alınıyodur belkı konusmalar dınlesınler hatta

aygozcum yokmu orlarda salca teee hataydan alıyosunn :) acı salca galıba ordan gelen öylemı canım bende temızlıgımı bıtırdım camları yerlerı dolapları yerlerı falan sıldım yatak odamın duvarını sıldım yavas yavas yemegımıde yaptım sımdıı ıyıce acıktım ya ayaklarımın altı cok agrımıs oturunca farkettım pek gıren olmamıs bugun nedense nere gıttı bızım kıslarr dogurmadınız dımıı

gecmıs olsun canım aman ona bısey olmasın yoksa senden haber alamayız ya :) allah korusun ınsallah baska bı yerlerıne bısey olmamıstır bol bol sen tuslara bak paslanmasınlar ıcerde

kıslarrrr bugun nerelerdesınız ya kımsecıkle ryok ortalıklardaa nerelere koyboldunuz özledımm galıbaa sızıı :) bende kuck sırları ızlıyorumm kocişimlee durup durup resım cekınıyoruz delıler gıbı

kızlar nerelerdesiniz yaa.bugün hiç yazışamadık..alışveriş yaptık geldik eşimle şimdi.bebişimize bezini aldık.ben de bool bol hijyenik pedlerimi aldım..yarın şöyle bi temizlik yapıcam.süpürüp silicem inşallah.akşamda gezmedeyiz.kızımın hareketleri resmen bugün yavaşladı.karnımda biraz aşağıya doğru kaydı.bakalım ne zaman gelecek kızım..tek eksiğimiz banyo küvetimiz kaldı.sizler aldınızmı..

nurten yazmadı bugün nasıl acaba şuan..bir de gönül ve gamze yazsaydı iyi olacaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…