2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çoook beğendim canım güle güle iyi günlerde kullanın odanızı inşallah böyle görünce isan daha bi hevesleniyo. ben de yatmıştım ama İpek tekmeleriyle bir rahat vermedi kalktım topiğe bakayım dedim resimleri gördüm :) banyo küveti kolay canım bi o eksikse. en internetten aldmı bir kaç ay önce banyo kuvetini ve süngerlerin ve masaj yağı kendime...

mehtapcığım ayşe bebeğin odası cok guzel olmus gule gule buyusun ıns ...kızlar ben bu sıralar fazla gıremıyrm ama bakıyorum sızde gıremıyorsunuz galıba sayfa pek ılerlememıs herkesın ıı olmasına sevındım bebısler olunca sayfamız dahada yavaskıcak galıba bızde dun annemle salonu bıtırdık bı mutfakla banyo kaldı aksamada halılar gelecek ısler bıtyr haftasonu da doktora gıdecegız 38. haftam olmus oluyor bakalım ne dıyecek?

gonulu bende merak edıyorum kızlar ıns hersey yolundadır buarada okudugum kadarıyla dogum yapan yok dımı baska

beğendiyine sevindim canım.sen çok merak ediyodun.aslında fotoğraflarda tam kare çıkmadığı için tam belli değil ama olsun..sizin fikirleriniz benim için çok önemli.kapı süsümüzde güzel olmuş demi..
güle güle kirlet canım.annenin de ellerine sağlık.ev temizlenince insan nasıl rahatlıyor demi.benim evimin dibi bucağı temiz ama haftaya halıları vericem yıkamaya geçen temizlikte sildirmiştim şimdi veririm.tekrar kadın gelir camdır kapıdır inceler ama bu defa öyle iş yok ben çeker giderim kadın gelince.bugün bi süpürüp silmem lazım.dünden beri nevresim yıka kurut ütüle kaldır işleri yaptım.uyku setimi kaldırdım pike açtım artık.bugünde kızımın uyku setini ve pikesini yıkayıp yavaş yavaş açıcam yatağınıda..
benim komtrolümde perşembe günü.bizimki kesin normal doğum dedi am çatı muayeneside yapalım bir dedi.çatı muayenesi yapılacak yani..
şimdilik doğuran yok canım senle benden atak olmazsa ama sanırım nurten doğum yapacak bu hafat.kaç gündür girmiyor ararım bugün ben nurteni numu var.merak ediyorum.keşke gönülünde olsaydı..

kızlar benim kafam iyice karıştı bebek arabası konusunda hani jane river diye bi marka almak istiyodum yaa ondan vazgeçtim.şimdi mclaren xlr 2011 almak istiyorum.duyan gören varmı yakınında kullanan varmı int araştırdım.güzel deniliyo ama ne bileyim.

canım hıc bır bılgım yok arastırdıysan ıcıne sındıyse al sonra ınsan karar degıstryr bende daha almadım bebek arabasını

hepsi çok güzel omuş canım güle güle kullansın ayşe bebeğimiz kendinide çok yorma temizlik yapıcam diye dün ben çok yorulmuşum sabaha kadar ateşler içinde yandım sorma

kızlar doktor konrolüm var bugün nst ye bağlıyacak gene bakalım nasl herşey yolundamı korkularım ve endişelerim var nedense sizlerdede bebek hareketlerinde azalma var mı? benim Yunus Emre biraz az hareket ediyor:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

çok güzel olmuş odanız canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.biz de işlerimizin çoğunu hallettik.haftaya salı gelicek defnemiz bi sıkıntı olmazsa inş:)banyo temziliği kaldı sadece.sağolsun annem halletti.defne nin çamaşırlarını da yıkayıp ütüledik bir kısmını bir kısmını da bugün halletcez.odasını süsleyip hazırlıycaz.

Vay vay vay odaya bak....:)) Vallahi çok güzel, uğraştığına değmiş doğrusu. Kızınla birlikte güle güle kullanınnn inşallah...

Bendede bebek hareketlerinde azalma var erskiden kıpır kıpır olan çocuk bu günlerde pek bir yavaş.Dün doktorumu aradım bu haftalarda gayet normalmiş yavaş hareker etmesi ,sonra ben hızımı alamadım netten de araştırdım ve bebişler büyüyüp yerleri dar gelmeye başladığı için hareketlerinde yavaşlama olması normalmişş..

Selam kızlar yavaş yavaş doğumlar başlıyo yaa ben sona kalıcam sanırım :)

Mehtap bence odanın herşeyi gayet güzel olmuş kapı süsünüz de harika bir Ayşe eksik artık beklenen...

Ayy derya sana sezaryen derse hemen alabilir sanırım hafta olarak da uygunsun çünkü hayırlısı olsun inşallah.

aysozgum odanızz superr yaa hayran kaldımm valla cok guzell gule gule buyusun ınsallh bnde bazen hreketlerınde bı azalma hıssedıyorum hele dun temızlık yparken ama sonradan kıpır kıpır oldu bebişim allaha sukur saglık ocagıondan aradılar muayne ıcın galıbaa yarın gıderım anca bugun evdeyım ısımde yokya sız neler yapıyosunuzz bakıyım bugunn

ya çok gülüyorum aslında halime... okadar hanım hanımcık konuşurken içimden nasıl bir canavar çıktı bir anda görseydin:)) çok komiktim... ya adamın adını falan bilmediğimiz için birşey yapamadık,ama çok ilgilendiler sağolsunlar.. eğer yüzyüze olsaydı bu olay attırana kadr uğraşırdım o adamı..

salçaya birşey olmaz canım merak etme.. tekrar ara istersen. para ödemesi yapmadıysan da iptal ettir siparişi..

bak sana ne önercem doğum yakın mı değil mi öğrenirsin. eskiler uygularlarmış. yere otur,ayaklarını uzat, bir ayağını ötekinin üstüne koymaya çalış.. eğer koyabiliyorsan doğuma var demekmiş. ama çok zorlanıyor veya koyamıyorsan az kaldı demekmiş... göbeğin de düştüyse doğum yakındır

kıslarr çatlakalrınızz nasıll cok varmı yada varmıı bende kuşumun ustu bıraz catlasıı bı kac cızık var morarıyo gıbı yanlarımda yok allaha sukur

merhaba
bende de çatlaklar oldu,yanlarım da 7-8 çatlak var.başka yok şuan.
benimkinin bugün maşallahı var, baya hareketliyiz

mehtapcım odanızı güle güle kullanın.. ayşe bebek de odayı gördükçe çıkmak için sinyal veriyo galiba:)

ya kızlar gönülden hbr yok ya numarası kimsede yok mu? acaba arkadaslarından falan mı bilgi alsak faceden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…