2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

harika eline sağlık valla süper güle güle kullan bebeğinle canm .
çok sağol canım.daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
ben baktım beğenmedim canım ama tabii sen bilirsin bu paraya daha fonksiyonel bilşey alabilirsin bence..
hepsi çok güzel omuş canım güle güle kullansın ayşe bebeğimiz kendinide çok yorma temizlik yapıcam diye dün ben çok yorulmuşum sabaha kadar ateşler içinde yandım sorma
sağol canım..yok yok yormuyorum bak saat kaç oldu daha hiçbir şey yapmadım.ama bebişimiz kalan uyku setidir pikesidir onları yıkadım serdim salona..bir de mutfak dolaplarını sildim buzdolabımı temizledim.yavaş yavaş süpürüp silerim acelem yok nasıl olsa..
gelince haber et benim kızımda 2 gündür durgun..
sağol canım beğenin için.ohh ellerinize sağlık.senden de resimleri bekliyoruz.demek ki derya ilk 5 kaçırdı:)sen olacaksın.kaç haftalık oldun ki sen canım yaa..bu arada ben de defne olsun kızımın adı çok istemiştim ama eşimi kıramadım.adıyla yaşasın inşallah..
Vay vay vay odaya bak....:)) Vallahi çok güzel, uğraştığına değmiş doğrusu. Kızınla birlikte güle güle kullanınnn inşallah...
sağol canım..ayy mutlu oldum..
sağol canım.ne yapayım bende temizlik ev yerleştir dolap yerleştir işleriyle uğraşıyorum..
valla gayet rahat koydum ama kilo almadım diye olmasın.
kıslarr çatlakalrınızz nasıll cok varmı yada varmıı bende kuşumun ustu bıraz catlasıı bı kac cızık var morarıyo gıbı yanlarımda yok allaha sukur
hiç çatlağım yok şükür.artık kremde yağ da sürmüyorum
mehtapcım odanızı güle güle kullanın.. ayşe bebek de odayı gördükçe çıkmak için sinyal veriyo galiba:)

sağol canım.inşallah hafsayla gelip göreceksiniz yakından da

ne kadar doğrudur bilmem ama uygulayan ve doğru sonuçları alanları biliyorum. bence karnın aşağıya inmesiyle alakalı bir durum bu.. çok indiyse bacaklar tam kapanamıyordur..:s
hafsa hayırlısıyla bir çıksa... 35 gün oldu.. hala solunum sıkıntısını tam olarak atlatamadı... artık atlatsın da eve gelsin istiyorum hayırlısıyla. takmaya başladım kafama neden atlatamıyor diye

meliha acaba kardeşi fln varsa mesaj mı atsak diyorum... ben duvarına yazdım. ama kimse birşey yazmamış

kızlar yaa.. 35 gün oldu doğum yapalı.. kanamam kesilmeye başlamıştı hatta bugün yarın kesilir diyordum.hiç gelmiyordu. 2-3 günden beri tekrar şiddetlendi, baya baya kanamam var adet olur gibi. ve hafif adet sancısı gibi sancım da var.. acaba adet mi görüyorum, yoksa hala lohusa kanamsı mı??

bilgisi olan var mı?

bir de doğum sonrası kanama olayı var dimi nerden geliyo peki o kadar kan 40 gün sürmüş ablamın da... bir kaç gün daha dur bakalım kesilmezse doktora bir sorarsın. bebeğin için de endişelenme canım sağlığı iyi olsun da bırak biraz daha hastanede emin ellerde dursun. erken geldi kolay değil tabi bizimkiler baksana daha tık yok kimisi karnımızın içinde kimisi hastanede gelişimlerini tamamlıyolar işte Allah onların ve bizim yardımcımız olsun.

doktordan yeni geldim kızlar nst ye bağladı 25 haziran en son doğum zamanı dedi bebek hareketlerini sordum bişey demedi ama azalma hissettiğin zaman tatlı bişeyler ye ve sol tarafına yat dedi saatte en az 5 en fazla 10 tekme hiisetmen lazım dedi az olursa bana gel dedi. bide bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış tuz yeme dedi bol sıvı iç dedi artık yoruldum iyice valla zor gidip minübüstetde kimse yer vermedi

çok kanama olmuyor canım öyle adet kanaması gibi... ilk 2 gün adet olur gibi oldum sonradan çok çok az geldi... son 3gündür falan baya arttı ama. bilemedim ne oldugunu.. 40ım çıksın eğer devam ederse gidicem inşallah

37 hafta 4 günlük olduk.haftaya 38 hafta 4 günlükken olucak sezeryan.zaten sezeryan 38 ile 39 hafta arasında oluyormuş.

yok artık yaa gerçekten bu dünyada insan diyebileceğimizi kişi sayısı çok az.... eşinin yaşlanması da neymiş ilk defa duydum::26: çok az kalmış doğuma. inşallah kolay kurtulursun

bebegın kılosunu falan demedımı atofınacım boyu kılosu heersey ıyımıydı cnım hyırlısıyla bı dogsaa

palettecım o hala logus kanamasıdır cunku arkadasımın 42 gun surmus kesılmıs ama 41 ıncı gun yıne olmus 40 gunu gecerse dıyolar sütün korumuyomus yanıı senınkıde ondandır merak etme bı hafta daha bekle bebegının cıkmamasıda evınde rahat etsın dıye canım san abı sorun cıkmasın bundan sonra rahat rahat buyut dıye bekletıyolardır tahmınım

yok artık yaa gerçekten bu dünyada insan diyebileceğimizi kişi sayısı çok az.... eşinin yaşlanması da neymiş ilk defa duydum::26: çok az kalmış doğuma. inşallah kolay kurtulursun

eşinin yaslanması normalmıs canım doguma dogru oluyomus genelde banada gecen gıttıgımde dedıler esı yaslanmaya baslıyo dıye doktor korkulcak bısey yok gayet normal dedı oyle olması gerekıyomus galıba

yok artık karnın burnunda halinle nasıl yer vermediler ben olsam birinden müsade isterdim mutlaka onlar utansınlar ya yazık günah ayakta sor duruoruz bir de hareketli minibüsün içinde yaaa.... günler alınmaya başladı ben nolcam yaaa ben 23 haziranda daha normal kontrole gidicem nts falan hiç girmedim bile....

canım ya senı nıe o kadar cok gec cagırdı erken gıt sen ne farkederkı olmazmı oyle canım bekleme tee o kadar önumuzdekı hafta gıt ıstersen sende cunku ben senınle aynı gun gıtmıstım oncekı muaynede ben haftaya gıtcem tekrar sen ıste daha ıkı hafta var

gitsem olur tabi neden olmasın ki ama doktor geçen kontrolde baktı normal gidiyo herşey dedi. akıntı, sancı su gelmesi vs. herhangi bir aksi durum yaşarsan hemen gel dedi o kadar. bakaqlım canım sıkılr ve kötü hissedersem erken de giderim. bu pazar günü karşılaştık doktorumla kırmızı ışıkta beklerken zaten bi gözle bi bakıp muayene etti ayak üstü

ne bileyim öyle dedi eşi yaşlanıyormuş doğuma yakın öyle olurmuş.

boyunu artık söylemiyorlar da kilosu 3 gibi dedi

vala kimse yer vermedi kadındı çoğu öyle bakıyorlar kıskanç kıskanç bu arada artık ben her hafta gidiyorum doktora sen niye o zaman gidicenki 23 çok geç bence son haftalarda nstye bağlanman lazım canım doktoruna bi sor bence ben her hafta mutlaka gitmek lazım

oda ıyıymıs canım n eguzel denk gelmıssınız bende gıtme gunum yaklastıkca ıyıce meraklanıyorum naısl oldu kılosu falan dıye merak edıyorum canım ıyıce az kaldı zatenn

canım belkı bızımkıler her hafta ıcın erken olabılır cunıu benımkıd eo zaman gıttgımde demıstı 3 hafta sonra gel son ıkı hafta falan kala haftada bı gelcen demıstı ama tabıkı erken olurmu olmazmı onu bılmedıgı ıcın son ıkı haftada demıstı ben gunum gelmese bıle merakımdan gıderdım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…