vala kimse yer vermedi kadındı çoğu öyle bakıyorlar kıskanç kıskanç bu arada artık ben her hafta gidiyorum doktora sen niye o zaman gidicenki 23 çok geç bence son haftalarda nstye bağlanman lazım canım doktoruna bi sor bence ben her hafta mutlaka gitmek lazım
oda ıyıymıs canım n eguzel denk gelmıssınız bende gıtme gunum yaklastıkca ıyıce meraklanıyorum naısl oldu kılosu falan dıye merak edıyorum canım ıyıce az kaldı zatenn
canım belkı bızımkıler her hafta ıcın erken olabılır cunıu benımkıd eo zaman gıttgımde demıstı 3 hafta sonra gel son ıkı hafta falan kala haftada bı gelcen demıstı ama tabıkı erken olurmu olmazmı onu bılmedıgı ıcın son ıkı haftada demıstı ben gunum gelmese bıle merakımdan gıderdım ya :)
ay evet sen meraktan ilk başlarda çok giderdin hatırlıyorum
evet canım ılk baslarda oyleydı ama merak ederdım bı sorun varmı nasıl falan dıye neysekı bu gunlere geldık allaha sukurr ben sımdı bıraz uyuycam kıslar gozlerım cok kapanıyoo sızee bol sohbetlerr aksam gelın he beraber ızlerız osmanıı ona goree
doktordayken bir kızcağaz vardı 5.5 aylık aylık hamile saf bişey dondurma canı çekiyomuş yeme sakın demişler bebeğin ciğerlerini üşütürsün demişler doğrumu dedi bana ya dedim heşeye inanma o zaman çayda içmeyelim neme lazım bebek yanar falan dedim kıza normal ölçülerde herşey yenebilir bence dedim ne insanlar var ya kıza yanlış şeyler söylüyorlar.
sacmalık canım o ya ben sormustum ne yıyım falan dıye doktor demıstı herseyden az ölcude yıyebılırsın kısıtlama yok demıstı ama ben bugun cıge ryaptım annem dıyo sımdı yeme elını ustuune surme yenmezmı hamıleyken cıgerr
kızlar merhaba nasılsınız bakalım uzunca bir süredir yazamıyorum izmirde annemin yanındayım. bebek için hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz geceliğim tacım terliğim bebeğin kıyafetleri herşey hazır sadece kızımın yatagı hazırlanacak oda erken çünkü annemim odasınıbana yapacaklar . birde bebek şekerlerimizin malzemeleri geldi onları yapıcaz perşembe günüde kapı süsü ve sepeti halledicez tabi çarsıda gezdikçe daha neler aldık pike takımı yapacak halam onun için malzeme aldık duramadım yine napayım çok güzel şeyler var cuma günüde kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek eşimde merakla bizden hbr bekliyor bilet alayımmı diye sorup duruyor hep bakalım nolcak:)
bebegın kılosunu falan demedımı atofınacım boyu kılosu heersey ıyımıydı cnım hyırlısıyla bı dogsaa
palettecım o hala logus kanamasıdır cunku arkadasımın 42 gun surmus kesılmıs ama 41 ıncı gun yıne olmus 40 gunu gecerse dıyolar sütün korumuyomus yanıı senınkıde ondandır merak etme bı hafta daha bekle bebegının cıkmamasıda evınde rahat etsın dıye canım san abı sorun cıkmasın bundan sonra rahat rahat buyut dıye bekletıyolardır tahmınım
eşinin yaslanması normalmıs canım doguma dogru oluyomus genelde banada gecen gıttıgımde dedıler esı yaslanmaya baslıyo dıye doktor korkulcak bısey yok gayet normal dedı oyle olması gerekıyomus galıba
sacmalık canım o ya ben sormustum ne yıyım falan dıye doktor demıstı herseyden az ölcude yıyebılırsın kısıtlama yok demıstı ama ben bugun cıge ryaptım annem dıyo sımdı yeme elını ustuune surme yenmezmı hamıleyken cıgerr
palette inş enısa sürede bebğine kavusursun cnm.
aysozg odanız çok güzel olmuş allah güle güle kulanmayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?