2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kadınlar zaten birbirine karşı fesatlar yaaaa.... doktora bişe demek de istemiyoruma damın benim yaşım kadar doktorluğu var ben bilmiyor muyum der falan neme lazım laf söylemeden ağrım var sızım var der giderim ben erken en iyisi...

oda ıyıymıs canım n eguzel denk gelmıssınız bende gıtme gunum yaklastıkca ıyıce meraklanıyorum naısl oldu kılosu falan dıye merak edıyorum canım ıyıce az kaldı zatenn

evet ya istesen denk getiremezsin bu kadar acil doğum için gitmiş adam da hastaneye, evine dönüyomuş hatta evine de davet etti ama bizim işimiz vardı başka zaman inş. dedik. ben de bebeğin boyunu kilosunu merak ettiğimden gitmek istiyorum yoksa bir sıkıntım yok bebeğin hareketleri de çok fazla bu aralar hiçrahat duruğu yok tüm gün hareketli bir de gece yatınca da hareketlerinden beni uyutmuyo. öyle olunca ben de rahat davranıyorum ama problemli bir duru yaşarsam beklemem giderim anında.

ay evet sen meraktan ilk başlarda çok giderdin hatırlıyorum

ay evet sen meraktan ilk başlarda çok giderdin hatırlıyorum

evet canım ılk baslarda oyleydı ama merak ederdım bı sorun varmı nasıl falan dıye neysekı bu gunlere geldık allaha sukurr ben sımdı bıraz uyuycam kıslar gozlerım cok kapanıyoo sızee bol sohbetlerr aksam gelın he beraber ızlerız osmanıı ona goree

doktordayken bir kızcağaz vardı 5.5 aylık aylık hamile saf bişey dondurma canı çekiyomuş yeme sakın demişler bebeğin ciğerlerini üşütürsün demişler doğrumu dedi bana ya dedim heşeye inanma o zaman çayda içmeyelim neme lazım bebek yanar falan dedim kıza normal ölçülerde herşey yenebilir bence dedim ne insanlar var ya kıza yanlış şeyler söylüyorlar.

sacmalık canım o ya ben sormustum ne yıyım falan dıye doktor demıstı herseyden az ölcude yıyebılırsın kısıtlama yok demıstı ama ben bugun cıge ryaptım annem dıyo sımdı yeme elını ustuune surme yenmezmı hamıleyken cıgerr

kızlar merhaba nasılsınız bakalım uzunca bir süredir yazamıyorum izmirde annemin yanındayım. bebek için hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz geceliğim tacım terliğim bebeğin kıyafetleri herşey hazır sadece kızımın yatagı hazırlanacak oda erken çünkü annemim odasınıbana yapacaklar . birde bebek şekerlerimizin malzemeleri geldi onları yapıcaz perşembe günüde kapı süsü ve sepeti halledicez tabi çarsıda gezdikçe daha neler aldık pike takımı yapacak halam onun için malzeme aldık duramadım yine napayım çok güzel şeyler var cuma günüde kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek eşimde merakla bizden hbr bekliyor bilet alayımmı diye sorup duruyor hep bakalım nolcak:)

bilmem ki ama az ölçüde yenir heralde ne biliyim üstüne sürünce ne oluyomuş inanki bunun hakkında bilgşm yok canım

palette inş enısa sürede bebğine kavusursun cnm.
aysozg odanız çok güzel olmuş allah güle güle kulanmayı nasip etsin inş.

kızlar buarda geriye dönük okudukça yazmaya calısıyorum ama kusura bakmayın çok kopuk kaldım:)

oh masallah canım bunlar ne guzel seylerr hele bbek sekerlerıı falan dah aguzel onları yapmak allahdan ben erkenden yaptım bıtırdım yazık kocanda merak eder canım ne zaman dogurcan dıye hem ozlemıstırde senıı kocişinn

bende sımdı bazanın altını duzelttım yatak ortumu degıstırdım ardıye gıbı yerım var ufak bı yer orayı duzelttım yoruldum bıraz bu ev ıslerı nıe bıtmıyo ya yaptıkca bısey cıkıyoo aaaaaaaaa

aaa onceden aksamları gırerdınızz kıslarr sımdı ne oldu herkez köşesınemı cekıldıı yaaa bende bırazdan kocişimle yuruyuse gıtcemm bıraz hava alıyım onunla barıı yatak ortumu yıkadımm astım sımdı onuu agırdı bıraz galıbaa ya bu ara agır seyler kaldırıyorum farkınd eolmadan ınsalah bısey olmass

melihacım hamilelikte sakatat pek önerilmiyo benim bildiğim de... ciğer olayına gelince annem bana da demişti ciğer elleyip elini bir yerine sürersen bebeğin aynı yerinde leke oluyo diye bir iannış varmış annem bunun doğruluğunu teyid etmek için kardeşime hamileyken denemiş ama hiç de bişey olmamış.... sanırım eskilerden kalan batıl bi inanış bu da bilemiyorum...

canım kanamsı 40 günü geçenlerin sütü korumuyormuymuş..?? bunu bildiğim iyi oldu.hoş ben sütüme güvenip birşey yapmam zaten eşşeğimi sağlam kazığa bağlarım

eşinin yaslanması normalmıs canım doguma dogru oluyomus genelde banada gecen gıttıgımde dedıler esı yaslanmaya baslıyo dıye doktor korkulcak bısey yok gayet normal dedı oyle olması gerekıyomus galıba

aa.. ben son zamanlara gelemediğim için bunlara biraz fransız kaldım:)

yenir, ben birkaç kere yedim ama dikkatli yedim. eskiler der ki ciğer ve çilek yerken dikkatli olmak lazımmış eğer bulaşmış elini yüzüne sürersen leke olurmuş .Allah korusun hani suratı yanık gibi lekeliler olur ya... öyle olur deeler.. ben inanıyorum çünkü deneyenler yaşayanlar var çevremde. o yüzden dikkat ettim. birde çiğ,kanlı ete dokununca yüzüne sakın sürme çok dikkat et dediler. o da ypıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…