evet cnm bende onu özledim ama inş kavuşmamaız çifte sevinçolacak hem kızımıza hemde birbirimize kavuşucaz. biz çok bekledik birbirimizi 2 yıl ayrı kaldık onun işinden dolayı ama napalım sağlık olsun sende çok yorma agır seyler kaldırmamamya çalış annem bana yere bişey düşürdüğümde bile eğilme diye bağırıyor bizde herişi kendimiz yapmaya alıştığımız için hememn almaya çalışıyoruz ama dikkat etmek lazım.oh masallah canım bunlar ne guzel seylerr hele bbek sekerlerıı falan dah aguzel onları yapmak allahdan ben erkenden yaptım bıtırdım yazık kocanda merak eder canım ne zaman dogurcan dıye hem ozlemıstırde senıı kocişinn
bende sımdı bazanın altını duzelttım yatak ortumu degıstırdım ardıye gıbı yerım var ufak bı yer orayı duzelttım yoruldum bıraz bu ev ıslerı nıe bıtmıyo ya yaptıkca bısey cıkıyoo aaaaaaaaa
her zman dualarım siznle birde arkadaşımın bebeişiyle oda erken doğum yaptı ve onun kzıda yoğun bakım ünitesinde şuanda Allah hayırlısıyla yavrularımızı almayı nasip etsin .sağol canım. duanı eksik etme...
kızlar merhaba..akşam neredeyse doğuruyordum valla.akşam 6ya kadar temizlik yaptım.güya az işim vardı ama orası burası derken her yeri yaptım.tüm camları kapıları balkonları fransız balkonlarını sildim yıkadım.sonra eşimle yemeğe gittik dönerken birden sancım başladıı.resmen kasıldım yürüyemedim.eşim hemen arabayı getirmeye gitti ben yürüyemedim sanki içimden bişeyler kopuyor gibi.kadının biri beni öyle acı sancı ve ter içinde görünce yanıma geldi siz iyi gözükmüyosunuz yalnızsınız geliba evinize götürelim dedi,sağolsun..eşim var dedim arabayı almaya koştu dedim.ama benim rengim falan kalmadı.eve geldik dinlenmeme rağmen geçmedi.sonra haberli misafirliğe gidecektik kalktık gittik oradada devam etti ama sonra azaldı..bence yakında doğururum benama kızlar benim yaptığımı yapmayın resmen yorgunluktan oldu bu.çok yıprattım kendimi.hamileliğimin başından beri durmak bilmedim.kusarken bile aklım hep temizlikteydi.eşim çok kızdı bugün.en sağlıklı döneminde sürekli kadın geldi şimdi almıyosun diye.adam haklı aslında.artık doğuma kadar ayaklarımı uzatıcam.kadınada söyleyeceğim şimidem 3 günde 1 gelmeye başlayacak.balkon bile yıkamayacağım artık.
kızlar nurten bugünde girmedi yarın sabah nurteni arayım ben size haber veririm inşallah.
kızlar merhaba nasılsınız bakalım uzunca bir süredir yazamıyorum izmirde annemin yanındayım. bebek için hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz geceliğim tacım terliğim bebeğin kıyafetleri herşey hazır sadece kızımın yatagı hazırlanacak oda erken çünkü annemim odasınıbana yapacaklar . birde bebek şekerlerimizin malzemeleri geldi onları yapıcaz perşembe günüde kapı süsü ve sepeti halledicez tabi çarsıda gezdikçe daha neler aldık pike takımı yapacak halam onun için malzeme aldık duramadım yine napayım çok güzel şeyler var cuma günüde kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek eşimde merakla bizden hbr bekliyor bilet alayımmı diye sorup duruyor hep bakalım nolcak:)
sabah eşimi yolladıktn sonra yeniden yattım ve bebeğimi bir hıçkırık tuttu epey de uzun sürdü içim parçalandı acaba canı yanıyor mu diyee çok kuvvetli bir hıçkırıktı çünkü bazen benim bile hıçkırırken canım yanıyo içim dışıma çıkıyo sanki. kalktım biaz dolaştım evin içinde su içtim benim içtiğim su onun hıçkırığını kesmez tabi ama ne bileyim iç güdüsel olarak yama gereği hissettim. 4 dakika kadar sürdü ve geçti çok şükür.
hıckırık tutunca ne guzel oluyo ama canım ya pıt pıt atıyo hemen anlıyoruz hıckırık oldugunu :) bende bugun 36 haftalık oldumm sonundaa bakalım saglık ocagında ne yapıcakalrr mrak edıyorumm
evet canım ama bu sefer epey yüksek bir hıçkırıktı korkuttu beni yani. ay arkadaşımı aradım bugün kontrolü vardı açılması varmış 1 cm kadar bu gece doğurabilirsin demiş doktoru olmazsa yarın gel sabahtan demiş.... 40. haftası zaten inşallah olur yaaa
e zamanı gelmıs canım onun dogursun artık yanı bız dogurcaz nerdeyse dımı :) hayırlısıyla bı sokukta ınsallah canım
evet canım yaaa onlar bari doğursunlar da sıra bize gelsinbenim daha var gibi çok rahatım çünkü kesin 40 ı geçeriz hadi bakalım git sen de sağlık ocağına ne diyecekler beni de arayıp duruyo ebe ama gitmiyorum hava sıcak yanıcam sıcaktan diye...
aman sankı ne yapıcaklar canım ya bı tansıyonuma bakar bebegın kalp atısını dınler kıloma bakar o kadar eve gelseler ne guzel olur ya daha 1.30dan sonra gıtcem canım sımdı yemek molasında onlar ıkı saat gelmıyo hanımefendıler
slm kızlar, doğurdum geldim ben..
6.6. pazartesi günü 16.48 de acil sezeryana aldı dr um.bebeğim 2.060 gr kızlar,çok minik,daha ememiyor,onu küezde bırakıp geldim..onu bırakıp eli boş dönmek çok zormuş,inşallah çabucak toparlanır,bizlere dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?