2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar bugün kızımın beşiği geldi. çok beğendik fakat biryerinde ufak bir problem çıktı. hemen aradım adam yenisini yollıycak ama en az 5 günü bulurmuş. yani haftaya kaldı... o zaman kurunca beşiği resmini çekip gösteririrm size. kızıma da gittim. hemşire kucağında gösterdi bu sefer de..dokundum hemde. hadi kızım artık eve gel bak sana çok güzel bir beşik aldım dedim. yüzüme bakıyo anlamış gibi bakarsın gelir dimi ben dedim diye

meliha sen neden uyumuyorsun kız.. uykunu aldın galiba. arada kaçamak yapmışsın okudum da:86::86:

evet cnm bende onu özledim ama inş kavuşmamaız çifte sevinçolacak hem kızımıza hemde birbirimize kavuşucaz. biz çok bekledik birbirimizi 2 yıl ayrı kaldık onun işinden dolayı ama napalım sağlık olsun sende çok yorma agır seyler kaldırmamamya çalış annem bana yere bişey düşürdüğümde bile eğilme diye bağırıyor bizde herişi kendimiz yapmaya alıştığımız için hememn almaya çalışıyoruz ama dikkat etmek lazım.
sağol canım. duanı eksik etme...
her zman dualarım siznle birde arkadaşımın bebeişiyle oda erken doğum yaptı ve onun kzıda yoğun bakım ünitesinde şuanda Allah hayırlısıyla yavrularımızı almayı nasip etsin .

kızlar merhaba..akşam neredeyse doğuruyordum valla.akşam 6ya kadar temizlik yaptım.güya az işim vardı ama orası burası derken her yeri yaptım.tüm camları kapıları balkonları fransız balkonlarını sildim yıkadım.sonra eşimle yemeğe gittik dönerken birden sancım başladıı.resmen kasıldım yürüyemedim.eşim hemen arabayı getirmeye gitti ben yürüyemedim sanki içimden bişeyler kopuyor gibi.kadının biri beni öyle acı sancı ve ter içinde görünce yanıma geldi siz iyi gözükmüyosunuz yalnızsınız geliba evinize götürelim dedi,sağolsun..eşim var dedim arabayı almaya koştu dedim.ama benim rengim falan kalmadı.eve geldik dinlenmeme rağmen geçmedi.sonra haberli misafirliğe gidecektik kalktık gittik oradada devam etti ama sonra azaldı..bence yakında doğururum benama kızlar benim yaptığımı yapmayın resmen yorgunluktan oldu bu.çok yıprattım kendimi.hamileliğimin başından beri durmak bilmedim.kusarken bile aklım hep temizlikteydi.eşim çok kızdı bugün.en sağlıklı döneminde sürekli kadın geldi şimdi almıyosun diye.adam haklı aslında.artık doğuma kadar ayaklarımı uzatıcam.kadınada söyleyeceğim şimidem 3 günde 1 gelmeye başlayacak.balkon bile yıkamayacağım artık.
kızlar nurten bugünde girmedi yarın sabah nurteni arayım ben size haber veririm inşallah.

tuncaylin tekrardan hoşgeldin canım.özlemiştik seni..demek odamı beğendin sevindim valla.
palettecim beşiğiniz hayırlı olsun.Hafsa sağlıklı yatsın da büyüsün annesi..yarın nurteni arayacağım sesi çıkmıyor kaç gündür doğum yaptımı acaba.yaparsa ben gidicem.gel beraber gidelim:)

canım yorma bu kadar kendini lütfen... gerçekten eşin haklı. neden kadın almıyorsun en ağır döneminde.. boşver yat dinlen kadın almasan bile..

gerçekten acaba nurten neden girmiyor,kesin girerdi o bence geldi bebiş ben diyim:)) nerde oturuyor ki o? 40ım çıkana kadar çıkarmıyor annem beni dışarıya ama 40tan sonra gelmek isterim ben de hem tanışmış da oluruz..

günaydın kızlar evde herkes uyuyor bende sıze bır bakayım dedım mehtap dıkkat et kendıne bıraz daha sık dısını bebısıde yorma artık aksam benımde ara ara adet sancısı gıbı sancım oldu bebekte kıpır kıpırdı canım yandı hatta hala az az oluyr artık ev ısımız bıttı bebıs ıstedıgı zaman gelebılır ohhhhhhh ev mıs gıbı oldu nasıl rahatladım bu yuzden uyuyamıyordum bıle acaba yetısecek mı dıye annem sagolsun bır tek ben kaldım cumayada agdacıya gıdecegım sonra beklemedeyım artk annemı gezdırırım doguma kadar...
mehtap nurtenı arasan bızıde haberdar et canım ...

meliha sende dıkat et kendıne agır falan kaldırma ne olur ne olmaz...

elif gun gun daha da yaklasıyordun bebısıne ne guzel..

ohh ne guzel hazırlıklar bıtıyor sende benım gıbı annenle bırlıktesın...aldıklarınızı gule gule kullanın canım.doktora gıdınce bızı de haberdar et benımde cumartesı kontrolum var

Selam kızlar yazıları okudum da biraz üzüldüm mehtap sana. valla o miniğine bari acı artık onu da yoruyosun içerde kim bilir ne kadar zorlanıodur sen eğilip kalkarken falan. ben artık yatağa girerken bile o kadar dikkat ediyorum ki yavaş yavaş eğiliyorum ani br hareket ile bebişimin kemikleri zarar görürse falan diye korkuyorum. zaten iki büklümler orada onlar. gün içinde sürekli aralıklarla yan yatıp yarım saat kadar dinlenmemizi öneriyo doktor. kpss ye çalışırken bile bırakmışsın işleri kadına bebeğin kpss den çok daha değerli asıl şimdi bırakman laızm. biraz kızdım kusura bakma ondan böyle yazdım ama bir daha böyle bişey yapmayacağını biliyorum en azından buna inanmak istiyorum.....

bakın kızlar doğum pozisyonunu alan bebişler şu an bu haldeler... bu resmi gördüğümden berş hareketlerime çok dikkat ediyorum.

sabah eşimi yolladıktn sonra yeniden yattım ve bebeğimi bir hıçkırık tuttu epey de uzun sürdü içim parçalandı acaba canı yanıyor mu diyee çok kuvvetli bir hıçkırıktı çünkü bazen benim bile hıçkırırken canım yanıyo içim dışıma çıkıyo sanki. kalktım biaz dolaştım evin içinde su içtim benim içtiğim su onun hıçkırığını kesmez tabi ama ne bileyim iç güdüsel olarak yama gereği hissettim. 4 dakika kadar sürdü ve geçti çok şükür.

Son düzenleme:
paletteecım sımdıden baslıyoruz uykusuzluga galıba :) bnde gordum cılege okunmus bızım dayımın gelını bebegın basında kırmızı bısey cıktı ondan olsa gerek annemde tembıhlıyo benı elleme falan dıye

aygozgcum bak dıkat et daha var hemen dogurma aaaaaa kendını yoruyosun gectık onu bebege yazık allah korusun canım dıkkat et kendınee gecmıs olsun canım

bend ebugun sımdılık evdeyım ogleden sonra saglık ocagına gıtcem arkadasıma gıderım belkı sonra evde durmak ıstemıyorum cunku havada cok guzell sız nerelerdesınızz napcaksınızz bugunn

hıckırık tutunca ne guzel oluyo ama canım ya pıt pıt atıyo hemen anlıyoruz hıckırık oldugunu :) bende bugun 36 haftalık oldumm sonundaa bakalım saglık ocagında ne yapıcakalrr mrak edıyorumm

hıckırık tutunca ne guzel oluyo ama canım ya pıt pıt atıyo hemen anlıyoruz hıckırık oldugunu :) bende bugun 36 haftalık oldumm sonundaa bakalım saglık ocagında ne yapıcakalrr mrak edıyorumm

evet canım ama bu sefer epey yüksek bir hıçkırıktı korkuttu beni yani. ay arkadaşımı aradım bugün kontrolü vardı açılması varmış 1 cm kadar bu gece doğurabilirsin demiş doktoru olmazsa yarın gel sabahtan demiş.... 40. haftası zaten inşallah olur yaaa

e zamanı gelmıs canım onun dogursun artık yanı bız dogurcaz nerdeyse dımı :) hayırlısıyla bı sokukta ınsallah canım

e zamanı gelmıs canım onun dogursun artık yanı bız dogurcaz nerdeyse dımı :) hayırlısıyla bı sokukta ınsallah canım

evet canım yaaa onlar bari doğursunlar da sıra bize gelsin benim daha var gibi çok rahatım çünkü kesin 40 ı geçeriz hadi bakalım git sen de sağlık ocağına ne diyecekler beni de arayıp duruyo ebe ama gitmiyorum hava sıcak yanıcam sıcaktan diye...

aman sankı ne yapıcaklar canım ya bı tansıyonuma bakar bebegın kalp atısını dınler kıloma bakar o kadar eve gelseler ne guzel olur ya daha 1.30dan sonra gıtcem canım sımdı yemek molasında onlar ıkı saat gelmıyo hanımefendıler

aynen her gittiğimde aynı şeyleri yapıyolar şaka gibiler yani... son gittiğimde 1.30 da gittim 2.30 a kadar bekledim gelen giden olmadı sinirlendim kalktım eve geldim o günden beri de bir daha gitmiyorum çok lazımsa gelsinler eve hiç umurumda değil artık ben sağlık ocağına sırf onlar için gittim çünkü benim kendi doktorum var ihtiyacım yok sağlık ocağında kilomu tartmalarına

dün akşam eşimel çarşıya çıktık gezerken kuyumcuda bileklik gördüm nazar boncuklu çok hoşuma gitti eşim de alalım o halde dedi aldık. bebeğim için de baktık çok güzel bileklikler var kardeşim ben yaptırıcam bilekliğini dedi ama acaba onun yaptıracağı bu kadar hoş olur mu yaa kendim de yaptırsam iki tane olucak bu sefer de.... ne yapsam bi türlü bilemedim.

slm kızlar, doğurdum geldim ben..
6.6. pazartesi günü 16.48 de acil sezeryana aldı dr um.bebeğim 2.060 gr kızlar,çok minik,daha ememiyor,onu küezde bırakıp geldim..onu bırakıp eli boş dönmek çok zormuş,inşallah çabucak toparlanır,bizlere dua edin...

ay ınanmıyorum canım benım allah analı babalı buyutsun ınsallah bı sorunu yok dımı sadece emmıyo dıyemı koydular kuveze bıraz mama verır onlar toplar kendını o bak gorursun n eguzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…