2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay inanmıyorum ya gerçi tahmin ediyorduk ama yine de bi ihtimal yok ya falan diyodum kendi kendime. Hayırlı olsun canım yine iyi kilosu çabuk çıkar o kuvözden uzun süre kalmasını gerektirecek bişeyi yoktur bence. dua ediyorum zaten canım sağ salim eve döndüğünüz günleri görebilmek için. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. 3. bebek değil mi şimdi seninki topikte

kardelencım bence sende yaptır fazla mal goz cıkarmaz belkı ablan ınce yaptırır sen guzel kalın bısey yaptır bence nazar boncuklu olsun onunkıde ananlı kızlı nazar boncujklu gezın ne guzel gule gule kullan canım

rüyam çıktı bak görüyormusun... hayırlı olsun canım hiç üzülme çok şanslısın hem haftan güzel hemde bebişin kilosu... birkaç güne kadar çıkar inşallah.. sana da geçmiş olsun. preeklampsi yaşayıp da sağlıklı bir şekilde kurtulan annelerin çok şanslı olduğunu söylüyor doktorlar... neden acil sezeryana alındın? herşey güzel gidiyordu??

beim ipek için baktığm da nazar boncukluydu ortada isim yazan yer var ve iki tarafı nazar boncuklu çok kibar bişeydi 270 tl dedi. kardeşime söyliim de o bari yaptırmasın ben bunu alayım bir sürü bileklik içinde bunu buldum satıcı ben de size tam onu arıyodum 3 tane getirdik dün bunlardan 2 si satıldı dedi. ama isterseniz ben size yine getiririm dedi pembe nazar boncuklusu da vardı mavisi de. ben kendime mavi almıştım ona da mavi alırım sanırım. bembe nazar boncuğu kız için güzel ama yine de mavi diyorum..

e guzelmıs canım fıyatıda uygun 270 mavı daha ıyı pembe nazar boncugu pek gormedım ben mavıyıde cok severımm zatıı senmavısını aptır yada kardesıne soyle ordan alsın onu de sen ben begendım ıstersen burdan al dıye

2 haftadır dr um beni hergün idrar testi,nst ile kontrol ediyordu,p.tesi gittiğimde idrarda protein çok yükselmiş, bebek hareketleride azalmıştı,apar topar ameliyata alındım.ne olduğunu bile anlamadan..epudral sezeryan oldum,bebeği hemen yenidoğan yoğun bakım ünitesine aldılar,bebek doktoru daha emme refleksi yok,enfeksiyonda kapmış olabilir dedi,antibiyotiğe başlattı bebeği,serum eriyorlar şimdi,bende süt sağıp ermeye çalışıcam ama daha çıkartamıyorum.
palette gerçektende rüyan çıktı,seninki ne zaman beslenmeye başlamıştı...

evet fiyatı ben daha pahalı bekledim ama bebek için ya sonuçta küçük oluyo 3.5 gr bişeydi, ilerde isterseniz uzatırız zincirini daha uzun süre kullanabilir dedi. bakalım kardeşime belki burda beğendim burdan al diyebilirim.

inşallah bol bol sütün gelir canım pompa falan denersin sen zaten tecrübelisin maşallah.

aaaaaaaa kızlar nooolü :))))))))))) çok sevindim 3. anne adayımızda belli. maşallah size canm güle güle büyüt.:)))))

aaaaaaaa kızlar nooolü :))))))))))) çok sevindim 3. anne adayımızda belli. maşallah size canm güle güle büyüt.:)))))

aman kızlar dua edelımde bızımııler zamanında gelsın boyle rken olanalrı kuveze koyuyolar ya benı korku basıyo sonra erken olur dıye en ıyısı sabredelımde zamanında gelsınler hayırlısıyla ben sımdı cıkıyorum saglık ocagına gıdıyım bakıyım ne dıycekler

tabi ki canım en iyisi zamanında doğmaları ama aksi olsa bile yeter ki sağlıkları yerinde olsun, küvezden çıkar onlar Allah'ın izni ile.

kıslarr geldım sımdı saglık ocagındann tansıyonuma kıloma baktılar beegın kalp atısını dınledı hersey normal dedı ben deıdmkı vıtamınımı kullanamıyorum olsun dedı kan ılacını kullan vıtamın ılk aylarda cok onemlı sımdı o kadar cok onemlı degıl kan ılacına dogumdan sonrada 3 ay devam et dedı kalsıyumu sordum ıcemıyorum dıye ben hamılelere pek ılac ıcmesını onermıyorum agrın falan olmadıgı surece onuda ıcme dedı kahvaltını duzenlı yap sut yumurta yogurt kaşar bol ye ılaca gerek yok dedı 36 haftalıksın dedı doktora gıttıgınde ılk yapman gereken seyelrı sorkı sancın geldıgınde panık yapma dedı bıde dogumdan sonra yarım saat ıcınde bebegını emzır soyle yanındakılere getırtsınler bebegını dedı ılk yarım saat cok onemlı bebek ıcın sonra bebekler uykuya dalar zor uyandırırsın uyudugu ıcın emmez ve mama verelım derler dedı kı dogru soyledı doktor arkadasımdan bılıyorum aynısı oldu emzırırkende gogsunun kahverengı olan yerıne kadar vermeye calıs sadece ucunu degıl deıd ucunu verırsen ılerde yara olur canın yanar o yuzden kahverengı yere kadar vermeye calıs dedı bılgılendırdı benıı sagolsun

baya bilgi vermiş sağolsun artık beklemedeyiz hayırlısı ile zamanları gelince doğmaları tek temennimiz...

benim el ve ayaklarım iyice şişmeye başladı yaa terlik dışında bişey pek giyemiyorum.sizin de oldu mu böyle.... çok fazla su da içiyorum aslında ama ona rağmen yüzükler sıkıyo ayakkabılar olmuyo ooooffff

hmm normal aslında cnım genelde tuzlu yıyınce şişer dıyolar bend ecok tuzlu yıyorum ama bıseyım yok allaha sukur onuda sordu doktor varis falan varmı dıye oda normal canım artık son zaman ya hersey normal :)

tam elime tlfnumu aldım nurteni arayayım diye ama amaalesef tlfnumu 2 gün önce aldığım yere vermiştim bi bozukluğu olduğu için onlarda bana garanti kapsamında olduğu için geçici tlfn vermişlerdi.nurtenin tlfn numu da gitti doğal olarak.sonra bakayım kkya dedim okuyunca nasıl ağladım.hiçbirinizi tanımıyorum ama acınız acım sevinciniz sevincim oldu...
nurtenciğim canım benim üzülme doğdu ya sağ salim bak elife 1170grdı bebişi.hayırlı uğurlu olsun.uzun ömürler versin sağlık içinde büyüsün.salihli evlat olsun sana ve eşine.ayyy gözyaşlarımı tutamıyorum bu annelik nasıl bir şeymiş.sıkma canını evine gelecek doyasıya koklayacaksın kuzunu inşallah..dua et lohusasın duaların kabul olur.bizler de kurtulalım hayırlısıyla..çok zordur eminim bebişini bırakmak ama dayan annesi.dualarım seninle elifle diğer arkadaşlarla..
arkadaşlar yanlış bir şey istemek istemem ama az çok hepimizin inançlı olduğunu anladığım için sizlerden bir ricam var.bu perşembe yani yarın öğlen namazından önce ya da sonra hepimiz aynı saatte doğan bebişlerimiz için kendi bebişlerimiz için yasin okuyalımmı.arapça bilmeyenler türkçe okunuşundan okuyabilirler o da makbul aynısı..sonra isimlerimizi aklımıza alalım ve dualarımızı edelim..ben kendi adıma yapacağım katılırsanız sevinirim.

ınsallah canım bende okumak ısterım bı aksılık olmazsa sennaıslsın ıyımısınc anım naısl gıdıyoo

tam hatırlamıyorum hayatım birkaçgün sonra almıştı. çok uzun sürmedi hamdolsunilk gün tolare edememişti galiba. bilemiyorum tam olarak. o kötü günleri kafamdan dilmeye çalıştığım için bazı noktaları hatırlayamıyorum.. 2-3 saatte bir sağ mutlaka yılmadan.. benimde gelmedi damla damla arttı sonra. hastanede bile 2 veya 3 saatte br sağdım hep. gece gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…