2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

DOĞUMLA ilgili hiçbir şey demedi canım..ama bence 2 haftaya olur:)aman ne zaman isterse gelsin hanfendi..

eger cumaretsı doktor calısırsa cumartesı gıtcem yarın bellı olcak canım eger yoksa doktor haftaya carsamba falan gıtcem sen dusunuyomusun gıtmeyı canım :)

şu an düşünmüyorum canım herhangi bir anomallik de yok zaten doktoruma da güveniyorum ben. dediği tarihte gidicem bi aksilik olmadıkça.

şu an düşünmüyorum canım herhangi bir anomallik de yok zaten doktoruma da güveniyorum ben. dediği tarihte gidicem bi aksilik olmadıkça.

bende erken gıtmeyı dusunmuyorum canım nedense hafta ıcı gıtcem daha ıyı olcak gıbı hıssedıyorum ama esımın ızın sorunu oldugu ıcın eger bu cumartesı varsa gıderım yoksa haftaya varsa o zaman gıderım bı hafta daha beklerımm

yani canım doktorların bir bildiği olmasa zaten tarih vermezlerdi bize... bakalım yarın ne diyecekler gelecek mi doktorun. ben de eşim olmadan gitmem kontrole illaki ynımda olsun istiyorum... gidince de bu tarihlerde yaptıkları şeyler belli zaten ultrasonda bakıyo yolluyo sorun varsa cevaplıyo ki soruları telefonla da sorabiliyorum herkesin doktoru kendi durumuna göre müdahale ediyo o yüzden herkes doktorunu dinlemeli onlar ne diyosa ooo :)

kızlar günaydın nasılsınız bakalım? ben bugün evde yanlızım.. annem artık gitti. bebek gelince gelecek nasipse... bende hamilelik zamanlarındaki gibi sıkılarak kahvaltımı yaptım tek başıma. mutfağı toparladım.. çoook sıcak ter damlıyo vücudumdan yaa. Allah size kolaylık versin.

benim internetim bozuluyor o sebeple giremiyorum bazen haberiniz olsun uzun müddet giremezsem

benim içime doğum yaptı gibi doğuyo canım. iremi de 33+4 de doğurmuş ya diğerinin de tarihi yakındı zaten. hayırlısı inş. en kıs asürede yazar bilgilendirir bizi de.

en son ne zaman gıttık bız canım ben tarıhı hatırlamıyorumm

paletecım ne zaman cıkıcak mınıgın doktor bısey dedımıı

sen neden kürtaj olmuştun ki? düşük mü yaptın??

ben lansinohun göğüs kremini kullanıyorum müthiş birşey. hem de bitkisel silmeye falan gerek yok.. her zaman kullanmamama rağmen çok işe yarıyor.sadece hafif ağrı hissettiğimde kullanıyorum tavsiye ederim..ama pahalı sanki biraz 10g ı 25 milyon. minnacık bişi. ama uzun süre kullanılabilir.azıcık bir damlası yetiyor

en son ne zaman gıttık bız canım ben tarıhı hatırlamıyorumm

paletecım ne zaman cıkıcak mınıgın doktor bısey dedımıı

yok cnm yaa.. bugün doktoru arattırdım eşime o da net birşey diyemiyor. bebekten bebeğe değişen bir durummuş. kimisi 1 ayda çıkıyormuş kimisi aylarca kalabiliyormuş. siz düşünmeyin önemli olan iyi olması emin ellerde bebeğiniz ufacık bir problemde hemen müdahale ediliyor demiş.. biliyoruz da işte insan ister istemez kucağına alabilmek istiyor

bendede o var canım ama sımdıye kadar kullanmadım daha agrı falan hıssetmıyorum

benim içime doğum yaptı gibi doğuyo canım. iremi de 33+4 de doğurmuş ya diğerinin de tarihi yakındı zaten. hayırlısı inş. en kıs asürede yazar bilgilendirir bizi de.

bencede doğum yapmıştır.. yoksa napar eder yazardı bir iki kelime.. inşallah herşey yolundadır da evde yattığından yazmıyordur

kıslar bıde neyı farkettım bak karnım sankı asagıda gıbı duruyo asagı toplanmıs gıbı boyle sendede varmı kardelencım bıde hrgun hıckırık tutuyo sankıı benımkını ya bu sabah tutmustuu sabahın körunde

evet canım haklısın ınsallah hemen ıyılesır tez zamanda gelır annesının kollarına emınım annesı ona herkezden daha ıyı bakıcaktırr sütlerıylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…