DOĞUMLA ilgili hiçbir şey demedi canım..ama bence 2 haftaya olur:)aman ne zaman isterse gelsin hanfendi..
Meliha senin kontrol ne zamandı canım benim??
eger cumaretsı doktor calısırsa cumartesı gıtcem yarın bellı olcak canım eger yoksa doktor haftaya carsamba falan gıtcem sen dusunuyomusun gıtmeyı canım :)
şu an düşünmüyorum canım herhangi bir anomallik de yok zaten doktoruma da güveniyorum ben. dediği tarihte gidicem bi aksilik olmadıkça.
bende erken gıtmeyı dusunmuyorum canım nedense hafta ıcı gıtcem daha ıyı olcak gıbı hıssedıyorum ama esımın ızın sorunu oldugu ıcın eger bu cumartesı varsa gıderım yoksa haftaya varsa o zaman gıderım bı hafta daha beklerımm
yaa gönulirem hala yok ortalıklardaa hala ınternet almadımı acba yoksa kotu bısey yoktur ınsallah haberde alamıyoruz
benim içime doğum yaptı gibi doğuyo canım. iremi de 33+4 de doğurmuş ya diğerinin de tarihi yakındı zaten. hayırlısı inş. en kıs asürede yazar bilgilendirir bizi de.
canım olabilir o panikleme.benim de kürtajdan sonra senin gibi olmuştu azıcık kanamam olmuş sonra tamamen kesilmişti bikaç gün sonra ayaklarımdan bacaklarımdan şırıl şırıl kanlar akmıştı hatta eşim bayılacaktı görünce düşün.olur o lohusalıkta.sezeyan olunca daha çok oluyomuş kanlar içeride kaldığı için..ama 40ın çıkınca sor doktora..
kızlar bebişimin yataıda hazır.tüm uyku setini battaniyelerini pike takımını duvar bariyerlerini ve kalan bikaç parça kıyafetlerini dün yıkamıştım şimdide ütüledim hemencecik ve kızımın yatağınıda açtım.ne olur ne olmaz.bakarsın yarın kontrole diye gideriz doğum der doktor.sanki açılma var gibi taharetlenirken bir yumuşama ve açılma hissettim.çantamıda hazırladım.bi terliim kaldı.onu da akşam eş,im erken gelirse gidip alaırım tek çıkmaya korkuyorum.birazdan ağdaya gidicem.hemen mahallemde var alan yer.çatı muayenesinde belli olur her şey artık.ben artık dourmak istiyorum yaaa:)hurç da alacağım bebeğime yapılan kışlık yünlü işleri şimdiden yıkamayacağım direk hurca koyup dolabına kaldıracam.çünkü çok büyük olanlarda var hemen bu kış giyecekleride.zamanı gelince yıkayıp giydiricem..
hastane çantama hijyenik ped,pijamam sabahlığım geceliğim taclarım bebeğime 1 tane hastane çıkışı makyaj malzemesi çorap koydum.başka ne lazım sizce..
bu arada artık göğüs kremlerimizi sürmeye başlayalım.mercimek tanesi kadar her gün 1 kere doğuma kadar sürelim kızlar.çok yağlı olduğu için sürünce peçete falan koyun çamaşıra geçmesin...mustelanın da göğüs kremi harikaymış haberiniz olsun...
en son ne zaman gıttık bız canım ben tarıhı hatırlamıyorumm
paletecım ne zaman cıkıcak mınıgın doktor bısey dedımıı
ben lansinohun göğüs kremini kullanıyorum müthiş birşey. hem de bitkisel silmeye falan gerek yok.. her zaman kullanmamama rağmen çok işe yarıyor.sadece hafif ağrı hissettiğimde kullanıyorum tavsiye ederim..ama pahalı sanki biraz 10g ı 25 milyon. minnacık bişi. ama uzun süre kullanılabilir.azıcık bir damlası yetiyor
benim içime doğum yaptı gibi doğuyo canım. iremi de 33+4 de doğurmuş ya diğerinin de tarihi yakındı zaten. hayırlısı inş. en kıs asürede yazar bilgilendirir bizi de.
en son ne zaman gıttık bız canım ben tarıhı hatırlamıyorumm
paletecım ne zaman cıkıcak mınıgın doktor bısey dedımıı
yok cnm yaa.. bugün doktoru arattırdım eşime o da net birşey diyemiyor. bebekten bebeğe değişen bir durummuş. kimisi 1 ayda çıkıyormuş kimisi aylarca kalabiliyormuş. siz düşünmeyin önemli olan iyi olması emin ellerde bebeğiniz ufacık bir problemde hemen müdahale ediliyor demiş.. biliyoruz da işte insan ister istemez kucağına alabilmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?