2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Mehtapcım,saolsun canım benim,inan bana daha tanışmasak ta burada kader birliği yaptığım arkadaşlarıma bende deuamlı duacıyım.Beni ameliyata hazırlarlarken daha ne hayallerim uardı,şu 1 ay izindeyken gezip tozacaktım,Oğlumla Mehtap a gidip şişko karınlarımızla oturacaktık diye geçirdim hep,inşallah sende e diğer arkadaşlarda bebeklerinizi sağ salim kucaklarsınız.
Bugün öğlen süt uermeye gittim bebeğime yarım saat falan izledik,aynı abisinin minyatürü,arada kusuyormuş, yenidoğan dr u ne zaman çıkacağı hakkında bişey diyemem,beslenmesi düzene girsin dış dünyaya adaptasyonu olsun öyle dedi,birde antibiyotik tedauisi ueriyorlar enfeksiyonlara karşı..
bende 3 saatte bir süt sağıp biriktirmeye çalışıyorum,sütümde daha bugün 3. gün olduğu için çok az ama inşallah gün geçtikçe artar.sezeyan yerlerim de acıyor ama gün geçtikçe azalıcak inşallah,zaten en önemlisi gazını çıkarttıktan sonra kendine daha rahat geliyosun..
seugilerimi gönderiyorum hepinize..

geçmiş olsun,allah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

olsun annesı ıkı bebegınle bezersın bundan sonra dımı ne guzel hayırlısıyla cıakr oda ordan rahat rahat gezersınızz

canım yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende ameliyata girerken neler neler düşündüm.. daha 1 gün önce ilk defa hamile kıyafeti diktirmek için terziye gitmiştim. sonunda hamile olduğumu anladım diyordum.. havalar güzelleşecek eşimle gezecektik. pikniklere gidecektik. koca göbeğimle resimler çekilecektim bol bol.. sonra bebeğimin odasını hazırlayacaktım, en ufak ayrıntısına kadar yapacaktım. son zamanlar ay döndü mü ay sancım geldi mi heyecanlarını yaşayacaktım... şuan hepsi içimde ukte olarak kaldı. yine sen şanslısın. hem 2. hamileliğin hemde 1 ay kala yaşadın bu sıkıntıyı.. inşallah diğer hamileliklerim çok iyi geçer,sonuna kadar sabrederler diyorum..

dün yaprak dökümünü izliyodum. fikret erken doğum yaptı 7 aylık.. bebeği kuvöze bile koymadılar. tosun gibi çocuk(dizi değil mi..) eşi,babası,annesi... herkes yanında. en önemlisi bebeği yanında.. gözlerim doldu resmen. bebeğim yoktu yanımda, eşim yoktu.. sadece 1 refakatçi alıyorlardı içeri. eşimi 10 dk görebilmek için ameliyatlı halimle iki büklüm çıkıyordum dışarı. bir de hep hayal ederdim. ameliyathane(veya doğumhane)den çıkarken eşim heyecanla karşılayacak, birşeyler diyecek diye.. ne yazık ki eşim bebekle gitmek zorunda kaldı.. bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.. sen de beni anlıyorsun eminim. olsun mükafatını alırız bunların inşallah

Allah size sabır versin,çok kötü oldum şimdi.halime şükürler olsun.

Allah size sabır versin,çok kötü oldum şimdi.halime şükürler olsun.

bence de ne kadar şükretseniz az... ben de şükrediyorum çünkü orda çok daha kötü durumda olan bebekler var. ve Allah hayatımı bağışladı. resmen ölümle burun burunaydım ve tabiki bebeğim de..

canım yaa nasıl duygulandım okuyunca yine de herşeye çok şükür...

Allah yardımcın olsun canım zor ama dualarla herşey yoluna grecek. tam olarak kaç haftalık doğmuştu miniğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…