2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aynen cnaım karnım düştü benim de artık aşağıya. hıçkırık olayı da eskiden haftada bir falanken dün hem sabah hem de akşam oldu. ciğerleri gelişirmiş iyi bişey yani meraklanma...

doktorunun da dediği gibi en uygun zamanda zaten çıkaracaklar canım emin ellerde bakılması içinizi rahatlatır en azndan evde olsa belki herşeyde pipiriklenip korkacaksınız bişey oldu diye. kontrol altında olması o açıdan iyi ve kontrole gerek kalmadıpı gün zaten evinize yollayacaklar miniğini. sen evde bebeğin için hazırlıklarına bak bi şekilde beklemedeyiz işte hepimiz doğum yapanlar küvezden çıkmasını yapmayanlar da doğumun gerçekleşmesini bekliyolar....

hadi bakalım hayırlı olun ne güzel normal doğum demiş doktorun... en büyük isteklerimden biri normal doğumdu.. çatır çatır derler yaa.. nasip olmadı ama 2.de olsun istiyorum. yürekli bir doktor lazım bunun için de

birol bey prof oldu demek he.. karısı çatlıyordur
Eki Görüntüle 206993 Eki Görüntüle 206994 evet bakalım beğenecek misiniz.aslında şeker yerine KURAN koydurmak istiyorduk ama olmadı.ama alaıp dağıtıcaz yine..

ohh son eksikler de tamamlandı artık. gel Ayşe bebek gel...

aman ıyı olsun cnm yerım ben onların cıgerlerınıı

haftalarını tamamlamaları o yönden önemli ya işte canım tamamlamayan bebekler solunum sorunu yaşıyolar ciğerleri tam gelişmediği için küvezde onlar da bu gelişimlerini tamamlıyolar. bi ara diyoduk senle hatılıyo musun erken doğsalar diye ama yanlış düşünmüşüz Allah herşeyin hyırlısı versin ne zmana bebeklerimizin doğa zamanı gelirse zaten o zaman olurlar zor da olsa biz bekliycez idare edicez. en azından karnımızı elimize her koydupumuzda orada hareketlerini hissetmek bile yetiyo bazen acılarımı dindirmeye.

Kızlar merhaba
doğum yapanları tebrik ediyorum.
Canlarını henüz kucağına almayanlar ise allah yardımcınız olsun,sağlıkla en yakın zamanda alırsınız inşşş.

Ben de 34+2 oldum.Henüz hiç NST ye bağlanmadım.Pazartesi doktoruma gidicem.Bu arada ben 16 kilo almışım :S çok oldu dimi ya.
sizler kaç kilo aldınız?

bir de benim kasıklarımda baskı var,sanki her an çıakcak gibi ağrıyor bazen :S

ay evet canım ya tobe tobe erkenden gelse dıyoduk ne kadar yalnıs allahdan o zamankı dualarımız kabul olmamıs yanı :) canım ben en son ne zaman gıttım muayneye hatırlayan yokmu yaaa :) bı yandan utu yapıyorum bı yandan sıze yazıyorumm

ben sımdıye kadar 10 kılo aldım canım bazen psıkolojıkte olabılıyo canım baskı yapıyo geldı gelcek gıbı halbukı bıze oyle gelıyo olabılır bende bı ıkı haftadır dogurdum dogurcam dıye hayal edıyorm dusunuyorum

kızlar gönülün faceinde kız kardeşi eşi falan var ya onlara mesaj atayım dedim ama atamadım.. acaba arkadaşı olmadığımız kişilere mesaj atamıyormuyuz? eskiden atabiliyorduk:s ordan bir bilgi alabiliriz diye düşündüm

biraz fazla almışsın canım.. daha da alıcaksın heleki son ayda... Allah seni de bir avazda kurtarsın inşallah çok kolay bir doğumun olur

ay sonu fatura yüksek gelicek ama ona göre :) en sn 28 mayısta gitmiştik canım kontrole.

biraz fazla almışsın canım.. daha da alıcaksın heleki son ayda... Allah seni de bir avazda kurtarsın inşallah çok kolay bir doğumun olur

evet fazla aldım farkındayım bende :S ben heralde 20 yi geçerim bu gidişle.

olsun sağlıklı olsun da istersen 30 kilo al...

haklısın, ben normal doğumu çok istiyorum.ama etrafımdakiler diyorki kilon çok olursa bide hava sıcak seni bu gidişle sezeryana alcaklar.bakalım pazartesi ne diyecek doktor.acaba NST sonucunda mı söyler bişey yoksa çatı muayenesinde falanmı.

bilemiyorum hiçbir bilgim yok bu konuda... eğer herşey normalse 20 kiloyla falan doğum yapabilirsin.. çok var o civarda kiloyla doğum yapan

ay sen etrafındakilere hiç bakma bence her kafadan bi ses çıkıyo sanki hepsi profesör... beni doktorum son kontrolde uyardı etraftan anlatılan söylenenlere hiç kafanı takma dinleme kimseyi diye . doktorlarımız söyler zaten bişey varsa en sadece onu dinle.

evet evet kimseyi umursamıcam,benim keyfim yerinde hamd olsun.bebeğimde sağlığıyla gelsin de gerisi boş.
bu arada kızlar şuan öyle şişti ki ayaklarım, inanılmaz derecede. Terliğime girmiyor ayağım yani :S
oğluşumda durmuyor kıpır kıpır :)

canım herkez konusur ınsanları etkıler sen dınleme herkez aynı degıl aynı seyelrı yasamıyo catı muaynesınde soyluyo sezeryan yada normalı ınsallah normal olur canım ama sezeryanda olsa saglık olsun yanı yeterkı bbeklerımız dogsun dımı sen rahat ol canım

ay sonunda bıttı utu yerlestırdım kendım eyemek hazırladım yıycem sonra arkadasımla markete gıtces dönustete onlara gıderım belkı :) oturarak utu yapmakta zor oluyo artık karnım daralıyo sankıı dınlene dınlene yaptım utumu mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…