kıslar bıde neyı farkettım bak karnım sankı asagıda gıbı duruyo asagı toplanmıs gıbı boyle sendede varmı kardelencım bıde hrgun hıckırık tutuyo sankıı benımkını ya bu sabah tutmustuu sabahın körunde
aynen cnaım karnım düştü benim de artık aşağıya. hıçkırık olayı da eskiden haftada bir falanken dün hem sabah hem de akşam oldu. ciğerleri gelişirmiş iyi bişey yani meraklanma...
yok cnm yaa.. bugün doktoru arattırdım eşime o da net birşey diyemiyor. bebekten bebeğe değişen bir durummuş. kimisi 1 ayda çıkıyormuş kimisi aylarca kalabiliyormuş. siz düşünmeyin önemli olan iyi olması emin ellerde bebeğiniz ufacık bir problemde hemen müdahale ediliyor demiş.. biliyoruz da işte insan ister istemez kucağına alabilmek istiyor
aslında ben bugün çok erken kalktım canım.gece sıcaktan uyuyamadım evim aşırı sıcak.sabah erkenden de ayşe kız tekmeleriyle uyutmadı bir de malum çatı muayenem vardı bugün korkudan uyku girmedi gözüme..kordon dolanması önemli canım ama doktoruna güven bu konuda.zaten varsa böyle bir şey sezeryan ol derim ben şansa atma işini.ben de çok korkuyorum doğum anını düşündükçe ama korkmayalım kızlar yaa..güvenelim kendimize..
canım günaydın.doktorda işim erken bitti ama eşimle kahvaltı yapmaya gittik sonra lora şekere gidip mevlid şekerimizi beğendik ve siparişimiz verdik.2 çeşit yaptırıyorum.20 tane farklı 50 tane farklı..toplamda 70 tane.ben hastaneye gelenlerede mevlid şekeri vericem çikolatanın yanında.o yüzden 2 çeşit yaptırdım.toplamda 134lira tuttu.resimlerini kopyalar yayınlarım.sonra sağlık ocağına uğradık süt kuponumu aldım ve evdeyim şimdi eşim bıraktı beni gitti..tek eksiğim bebek albümü kaldıı:)
gelelim doktora...çatı muayenesi zor ama o kadar da abartıldığı gibi değil.2dk anca sürüyor.iyice yukarıya kaldırıyor bacaklarını ayırıyosun ve batikonu foşş diye döküyor hemşire.sonra doktor eliyle karıştırıyor ve elini epey içerilerde hissediyorsun..canım acımadı desem yalan olur ama o kadar da acısın arrtık.normal doğuma çok uygunmuşum ilk defa basenlerim işe yaradıkesinlikle normal dedi.evet normal bize angaryadır hekim olarak kolay değil belki başında 3 gün bekleyeceğiz dedi.ama vicdanen normal doğum yaptırmazsam olmaz dedi.çok rahatlattı bu defa doktorum beni.kendine güven yaparsın uyumlu bir bayansın sen dedi.önce Allah sonra biz elimizden geleni yaparız merak etme dedi.dooğumda oluşacak komplikasyonlardan korkuyorum sancıdan değil dedim..lütfen dedi hiçbir şey olmaz inşallah dedi..çok nadirdir olan şeylerde dedi.işte öyle kesinlikle normal..şişlerime bunlar şiş mi dedi güldü bu kadar olur havalarda sıcak ayaklarını da her fırsatta kaldır yükseğe ve soluna yat dinlen dedi.eşim çok temizlik yağıyor eğiliyor kalkıyor biraz kızın yanlış olduğunu anlatın doktor deyince yanlış yok aynen hareketlere devam dedi ama zorlama kendini uzat ayklarını sıkça dinlenmeyi ihmal etmeden tehlikeye atmadan diye dee ekledi..
bu arada bebiş 3250gr olmuş..ben de 8 kilo almışım normalde..haa bebeğimiz doktora uğurlu gelmiş doktor doçentti prof olmuşboyumuzda 50cm geçmiş.haftaya tekrar gidicemm...
Eki Görüntüle 206993 Eki Görüntüle 206994 evet bakalım beğenecek misiniz.aslında şeker yerine KURAN koydurmak istiyorduk ama olmadı.ama alaıp dağıtıcaz yine..
aman ıyı olsun cnm yerım ben onların cıgerlerınıı
haftalarını tamamlamaları o yönden önemli ya işte canım tamamlamayan bebekler solunum sorunu yaşıyolar ciğerleri tam gelişmediği için küvezde onlar da bu gelişimlerini tamamlıyolar. bi ara diyoduk senle hatılıyo musun erken doğsalar diye ama yanlış düşünmüşüz Allah herşeyin hyırlısı versin ne zmana bebeklerimizin doğa zamanı gelirse zaten o zaman olurlar zor da olsa biz bekliycez idare edicez. en azından karnımızı elimize her koydupumuzda orada hareketlerini hissetmek bile yetiyo bazen acılarımı dindirmeye.
Kızlar merhaba
doğum yapanları tebrik ediyorum.
Canlarını henüz kucağına almayanlar ise allah yardımcınız olsun,sağlıkla en yakın zamanda alırsınız inşşş.
Ben de 34+2 oldum.Henüz hiç NST ye bağlanmadım.Pazartesi doktoruma gidicem.Bu arada ben 16 kilo almışım :S çok oldu dimi ya.
sizler kaç kilo aldınız?
bir de benim kasıklarımda baskı var,sanki her an çıakcak gibi ağrıyor bazen :S
ay evet canım ya tobe tobe erkenden gelse dıyoduk ne kadar yalnıs allahdan o zamankı dualarımız kabul olmamıs yanı :) canım ben en son ne zaman gıttım muayneye hatırlayan yokmu yaaa :) bı yandan utu yapıyorum bı yandan sıze yazıyorumm
ben sımdıye kadar 10 kılo aldım canım bazen psıkolojıkte olabılıyo canım baskı yapıyo geldı gelcek gıbı halbukı bıze oyle gelıyo olabılır bende bı ıkı haftadır dogurdum dogurcam dıye hayal edıyorm dusunuyorum
ay sonu fatura yüksek gelicek ama ona göre :) en sn 28 mayısta gitmiştik canım kontrole.
biraz fazla almışsın canım.. daha da alıcaksın heleki son ayda... Allah seni de bir avazda kurtarsın inşallah çok kolay bir doğumun olur
olsun sağlıklı olsun da istersen 30 kilo al...
haklısın, ben normal doğumu çok istiyorum.ama etrafımdakiler diyorki kilon çok olursa bide hava sıcak seni bu gidişle sezeryana alcaklar.bakalım pazartesi ne diyecek doktor.acaba NST sonucunda mı söyler bişey yoksa çatı muayenesinde falanmı.
:) hep aynı fatura gelıyı cnm 45 ı gecmıyoo allahdan
haklısın, ben normal doğumu çok istiyorum.ama etrafımdakiler diyorki kilon çok olursa bide hava sıcak seni bu gidişle sezeryana alcaklar.bakalım pazartesi ne diyecek doktor.acaba NST sonucunda mı söyler bişey yoksa çatı muayenesinde falanmı.
evet evet kimseyi umursamıcam,benim keyfim yerinde hamd olsun.bebeğimde sağlığıyla gelsin de gerisi boş.
bu arada kızlar şuan öyle şişti ki ayaklarım, inanılmaz derecede. Terliğime girmiyor ayağım yani :S
oğluşumda durmuyor kıpır kıpır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?