2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bende henüz doktora gitmedim kan tahlili yaptırdım ve kanda çıktı..ama benimde içimde şüpheler yok değil.çünkü etraftan birçok yaşanan talihsiz olaylar duyuyoruz.ama aklıma getirmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. yoksa vesvesenin sonu yok..rahat olmaya çalışalım arkadaşlar. üzmeyelim kendimizide bebişlerimizide.

kızlar çok heyecanlı ve endişeliyim yarım saate kadar doktorda olucam..inşallah bi problem yoktur..dua edin kızlar..

kızlarrr ( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi(

canım çok üzüldüm yaa.inş bi problem olmaz.yüreğini ferah tut ve dua et.mutsuz olma karamsarlığa kapılma ltf :2: bebişine ve kendine zarar verme canım.Allah sana ve bebeğine sağlık versin inş herşey en kısa zamanda normale döner bizede iyi haberleri verirsin

bencede herşeyin yolunda gideceğini düşünerek daha moralli olmamız lazım zaten 3 aydan sonra tehlike azalıyor...önemli olan bu 2 ay...kafayı rahat tutup kurmadan güzel şeyler düşünelim...

normal gebelik disindada idrarda pozitif cikma ihtimali var benimde aklima takiliyor bazen ama dusunme oyle kotu seyler guzel dusun guzel olsun.hatta gecen aksam cok aci yemisim sabahinda sol yumurtaligima kramp seklinde agri girdi kivrandim baya ama sonra
anladim acidan oldugunu. bende bi gitsem bi doktora icim rahatliycak ama kotude dusunmuyorum artik. saglikli ins o :)[/QUOTE]

inş sağlıklıdır canım bebişlerimiz...bide kalp atışlarını duysaydım !!! banada zaman zaman ağrılar giriyor hatta şua ndada ağrım var çünkü öğrenciler çok bağırttılar bugün beni..bide okul uzak yürüyerek gidip geliyorum..şu bayram tatili geldede dinlensem biraz...

Herkesee ii akşamlarrr kısslarr...bu gün de iş yerinde hiç çalışmadım işi gücü iyice astım...sanırım yakında bir işim olmayacakk...şimdi çıkıyorum..daha 1 saatlik yolum var eve gitmek için ( bi de mide bulantım arttı..nasıl dayanacağım bilmiyorumm .....

alttan bakmak ısterse baktır canım rahat rahat edersın cunku daha net gorunuyo alattan bakınca hayırlısıyla gorursun ama gormezsende endıselenme cunku erken daha am agorebılırde belkı bellı olmaz ORANJECİM

ins canim iyi olduklarini dusunelim. igne gibi batmalar adet olacakmis agrilar vs vs gibi seyler ilk gebelikte normalmis. cunku rahim buyuyor ilk defa olan bisi bu cunku. hergun yurumen guzel keske bende yuruyebilsem vucudu spor yapmaya alisik olmayan biri icin gunde yarim saat yurumek normalmis.

benide bu hamilelik asabi yapti :) herseye kizasim geliyo.

bu arada sivilce olayida normalmis hormonlardan dolayi.bende bi kac tane cikmisti da. gecen grip olmustum burnumdaki yaralarla beraber takim oldular :)) ama allahtan gecmek uzereler.

canım çok geçmiş olsun,çok üzülüyorum senin için inşallah atlatırsın sıkıntılı günlerini yola hep beraber devam ederiz. Burda sadece sevinçleri paylaşırız, hiçbirimizi üzecek bişeyler olmaz inşallah. allahım sen bebeklerimizi koru

kıslar bende gund ebı saat yuruyodum am a3 ay gecene kadar yurumemeye karar verdım dınlenmeyı tercıh edıyorum 3 aydan sonra bol bol yuruyelım bende once bebeklerımız bıze ıyıce tutunsunlar daha sorna yapalım yuruyusu derım ama sızın tercıhınız tabıkı sız bılırsınız bende bel ve bas agırısı oluyo sızdede bel agrısı oluyomu hıc kıslar

:))) bendede çıktı yanağımda burnuma yakın kısımda...bende ağlıyorum ya durup dururken..haberlere bile...

benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine

canım yazdıklarını okudumda keske alttan baktırsaydın benımde sat a gore 9 haftalık olması gerekırken 7 haftalık cıktı dr karından baktı sadece kese gorundu o an cok kotu oldum ama bana sakın hemen korkma bırde alttan bakalım dedı merak etme bunun hıcbır zararı yok dedı ve alttan bakınca kalp atısını duyduk yanı keske sende baktırsaydın umarım kotu bırsey olmaz hemen bırakma kendını ıı haberlerle beklıyrz senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…