bsıeyler yaptım oldumu bılmıyorum valla canlarım bugunde aksam oldu ya zaman hıc gecmıyo yaa
tarihini yanlis yazmissin canim ve senin bebek dogmus gorunuyor:))) mass cok hizlisinp
kızlarrr( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi ( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi (
bende henüz doktora gitmedim kan tahlili yaptırdım ve kanda çıktı..ama benimde içimde şüpheler yok değil.çünkü etraftan birçok yaşanan talihsiz olaylar duyuyoruz.ama aklıma getirmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca. yoksa vesvesenin sonu yok..rahat olmaya çalışalım arkadaşlar. üzmeyelim kendimizide bebişlerimizide.
kızlar çok heyecanlı ve endişeliyim yarım saate kadar doktorda olucam..inşallah bi problem yoktur..dua edin kızlar..
çaktırma canım bak sımdı nasıl oldu yanı sonunda yaptım yaa
kızlar çok heyecanlı ve endişeliyim yarım saate kadar doktorda olucam..inşallah bi problem yoktur..dua edin kızlar..
inş sağlıklıdır canım bebişlerimiz...bide kalp atışlarını duysaydım !!! banada zaman zaman ağrılar giriyor hatta şua ndada ağrım var çünkü öğrenciler çok bağırttılar bugün beni..bide okul uzak yürüyerek gidip geliyorum..şu bayram tatili geldede dinlensem biraz...
kızlar az önce geldim eve ,1 kadındoğum 1 de ultrason uzmanına muayene oldum , doktor ,vitamin falan verdi ,progestanı artırdı , ama kalp atışı falan duymadı ,daha gözükmüyo ,göz yanılgısı olabilir dedi ,alttanda bakıyım istersen dedi bende öyle diyince yaptırmadım ,sonra uzmana gittik oda karından baktı ,fetus son adet tarihine göre küçük ,kalp atışı yok dedi ,belki tutunmuş ,sonra tekrar küçülmeye başlamıştır düşük olabilir dedicumaya kadar kanaman olmazsa gel ben sana söylerin ne olcağını dedi ,bu arada kendi doktorumuda aradım ,bikez bakıp karar vermeyelim bidaha muayene edelim ondan sonra napcağımızı düşünürüz dedi...nyyse kızlar moralman greçekten iyi değilim,orda burda ağlıyorum ,biraz güçlü olmaya çalışcam bakalım ,kocam gelsin azda ona sarılayım ,herşey,in hayırlısı ,umarım sizin gibi tatlı kızlarla devam ederim ,ama olmazsa bidaha giremem bu topiğe ((((
ins canim iyi olduklarini dusunelim. igne gibi batmalar adet olacakmis agrilar vs vs gibi seyler ilk gebelikte normalmis. cunku rahim buyuyor ilk defa olan bisi bu cunku. hergun yurumen guzel keske bende yuruyebilsem vucudu spor yapmaya alisik olmayan biri icin gunde yarim saat yurumek normalmis.
benide bu hamilelik asabi yapti :) herseye kizasim geliyo.
bu arada sivilce olayida normalmis hormonlardan dolayi.bende bi kac tane cikmisti da. gecen grip olmustum burnumdaki yaralarla beraber takim oldular :)) ama allahtan gecmek uzereler.
benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?