2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Mehtap : canım ekelrim ama ben de istek göndermiştim.duvarına yaz da kabul etsin.belki senden olmaz.

canım sana davet göndermiş mehtap bak öyle yazmış bi kontrol et isrtersen

hiç bişi yok gönderilen :S

mehtap, o isimde birden fazla sonuç çıkıyor ya belki yanlış kişiye gtmiştir daver benim arkadaş listemden arat istersen oradan davet yolla olmaz mı? çözelim bu işi bugn:)

bencede bak bende işi gücü bıraktım bekliyorum D lütfennnn

bencede bak bende işi gücü bıraktım bekliyorum D lütfennnn

Mehtap :canım beyaz tişörtlü işte.belki 1 ayı geçti arkadaşlık isteği gönderreeli cvplamadığı için tekrar gönderemiyorum.senin listenden beni bulsun davet etsin o bari arkadaşlığa..

Canım Mehtap elinden geleni yapmış ama bir sorun var anlaşılan sen benim kişi listemden Mehtap ı bulup arkadaşlık isteği gönderir misin?

oh masallah canım tam haftasındamı cıktı burda 37+1 gorunuyosun oylemı cıktı yoksa önde gerı falanmı cıktı
önde canım da bunun pek bir önemi yokmuş zaten.haftasını geride olsa ileride de olsa yakalıyomuş..
sen neden kürtaj olmuştun ki? düşük mü yaptın??

bende jokerde kampanya vardı 10grmını 10 liraya almıştım.bir sürü aldım ucuz bulunca.yeter bana onlar..
ohh haberini almak ne güzel.olsun göbüşleri tokuşturamadık ama bebişlerimizi yanyana yatırırız inşallah.doğumdan sonrası var bunun.kesinlikle bir araya gelelim.
evet yokum,çünkü kaç defa mesaj atmama rağmen kimse cevap vermedi bana
canım benim faceden sana 1 ay oldu arkadaşlık isteği yollayalı ama kabul etmedinkiii..hatta üzüldüm kabul etmedin diye.eşinle resmin var.hamile tişörtü var beyaz istanbul ünide okudu yazıyor bilgiler kısmında.isteklerine bak derim ben.yoksada sen istek gönder.belki eşin açmıştır tanımayınca yok saymıştır.

huuhuhuh teyzelerıı bebegımınn bezını aldıkk bugunn prime beyazlardan aldım 2 numarasını bı eksık kalmadı allaha sukur cumartesı aksam söz var dogum yapan arkadasımın kardesı benıde davet ettıler artık aılenın bı uyesı gıbı oldum :) bakalım ınsallah gıtmeyı ıstıyorum bı sorun cıkmazsa

hadi hayırlı olsun beziniz... :)) biz de geçen gün aldık 1 numara ama büyük geldi evde duruyo:)) 0 numara alıyoruz hatta prematüre bezleri var onlardan alıyoruz

hadi hayırlı olsun beziniz... :)) biz de geçen gün aldık 1 numara ama büyük geldi evde duruyo:)) 0 numara alıyoruz hatta prematüre bezleri var onlardan alıyoruz

ben onun minik popusunu veren Allah a kurban olrum canım benim.kız çocuğu poposu minik olsun annesii ne güzel iştee...dün bi akraba söyledi tanıdığı biri 6 aylık doğum yapmış 6 aylık düşün 24.haftada falan.bebiş büyümüş gayette sağlıklıymış ve şuana akranlarından da öndeymiş..ohh dedim içimden Hafsa da böyle olacak inşallah..

merhaba herkezeeeee umarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve internetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız... bu arada kızlar bebeğim 2700 olmuş o sağlıklı ama benim rahim 3cm açık... bebek makat pozüsyona geçmiş eğer dönmezse sezeryan olabilir.... nidilat kullanıyorum bebeğin doğumunu ertelemeye çalışıyoruz.....çok şükür 35+2 olduk ... ama sıcaklar biraz zorlar oldu beni....şimdilik bu kadar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ......paletteden başka doğuran olmadı umarım ....hepinzi merak ediyorum ......

canım canım canım ne çok merak ettik hepimiz seni inan.hayırlı uğurlu olsun evin inşallah..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin eşinle yavrularınla.tez zamanda borçlarınızın edası nasip olsun hayırlı rızıklarla..ohh bebiş duruyor yanii..artık gelsede iyi sayılır.doğum yapan oldu canım.tuba-yavuz vardı o doğum yaptı sonra nurten doğum yaptı.3 tane bebeğimiz var.biraz sağlık sorunları var küvözdeler ama Rabbim yardım edecek inşallah...ben yapmadım ama:)3250 oldu benim tombalağımda

sen nerelerdesın canım yaa valla ölduk meraktan numaranda yok arayamadık bı haber alamadık acaba dogurdumu dedık neysekı ıyımıssınız hepınız hadı gule gule oturun ınsallah 3 ksıı dogum yaptıı bızdede gerısı ıyı sımdılık bakalım 4 uncu kım olcak

canım beni,m ben senin doğurmuş olabileceğpini düşünüyordum hep nasıl meraktaydım anlatamam:26: inşallah canım borcumuz yok ama paracıklarda suyunu çekti diyebilirim bundan sonra ALaah iş rastlıkları versin kredimizi sağ salim ödeyebilelim inşallah... kayınvalidem bende bana bakıyor ... beni hiç yormuyor....bebeiş duruyor çok şükür .... ama taşınma telaşesinde rahmim açılmış 3 cm ... bakalım hayırlısı olsun .. artık doğsada sorun yok.... bebeğimin beşiği herşeyi hazır ... onu bekliyoruz artık....evet 2 kişi doğum yapmış ,dilerim en kısa sürede kuvezden kurtulurlar.....

yaa taşındık ... birde nette yoktu ... ama çok şükür net var artık ... beni merak etmek zorunda kalmayacaksınız.... senin bebiş nasıl şekerim sen nasılsın her şey yolundadır dilerim...

serapf noldu kızlar o nasıl..... birde derya....:26:

aaayyyyy hiç kendime bu kadar gülmemiştim alemsin kardelen bugün yan komşum yeni taşındı oda 5 aylık hamiş gittik kahvesini içtik hoşgeldin dedik.onun şekeri varmış çok zorlandığını söyledi dün gece helva aşermiş kız yapmış sanada getiricektim dedi geç olmuş sorun değil getirebilirsin dedim ay ne güldük hee. neyse ordan sosyete pazarımız var bizim burda. çıktık bişeyler aldık bende nihayet bi terlik beyendim aldım.ordan markete geçtik ondan öncede marmara büfede bişeyler yedik.servisle eve döndük.ne yani şimdi çok gezmişimki ben çok sıcaktı 5 şişe su bitirdim.beni gören herkes aaaaayyyyy annneeemmmm allah kurtarsın diyo .

merhaba canım ya çok özledik seni inan. tekrar hoşgeldin aramıza. maşallah bebeğin büyümüş ama keşke dönmeseydi ters. iremin doğduu tarihi geçtiniz artık maşallah. iki doğum daha oldu topikte 4. beklenmekte :)))

gene gezdin demek sennnn iyi ol da gez canım doğuma da yardımı olur inş. şeker çok zormuş evet Allah onun da yardımcısı olsun..

gönül kaybolanları merak ediyoruz buaralar kaybolan doğurup geliyo.merak ettik seni hayırlı olsun canm yeni evin allah inş. bende doğumdan sonra geçicem eve maşallah bebek kilosunada iyi olur inş.zamanında doğar.

çok şükür hayatım o haftayıda kiloyuda geçtik .. artık doğsada kuvezde kalmaz diye umuyorum.... n'apalım kısmet artık sezeryanla doğumuda görücez bu vesile ile....aman haaa 4. bomba benden patlmasın bugün tuhaf birağrım var ,kasığımdan bacağıma doğru gerilme çekilme gibi vede karın yanlarım ağrıyor.... veledte maşallah çok hareketli canımı acıtıyor seninde facede fotoyu gördüm çok yakışmış maşallah canım.. senin bıdık nasıl...
aman şekerim bak ben doğurmadan geldim...ahh canım valla doğumdan sonra geçmen çok isabetli olur... ben çok zorlandım.... ahh dedim en büyük hatayı yaptım....ohhh çok şükür sende iyisin buna sevindim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…