Mehtap : canım ekelrim ama ben de istek göndermiştim.duvarına yaz da kabul etsin.belki senden olmaz.
canım sana davet göndermiş mehtap bak öyle yazmış bi kontrol et isrtersen
hiç bişi yok gönderilen :S
mehtap, o isimde birden fazla sonuç çıkıyor ya belki yanlış kişiye gtmiştir daver benim arkadaş listemden arat istersen oradan davet yolla olmaz mı? çözelim bu işi bugn:)
bencede bak bende işi gücü bıraktım bekliyorumD lütfennnn
önde canım da bunun pek bir önemi yokmuş zaten.haftasını geride olsa ileride de olsa yakalıyomuş..oh masallah canım tam haftasındamı cıktı burda 37+1 gorunuyosun oylemı cıktı yoksa önde gerı falanmı cıktı
sen neden kürtaj olmuştun ki? düşük mü yaptın??
bende jokerde kampanya vardı 10grmını 10 liraya almıştım.bir sürü aldım ucuz bulunca.yeter bana onlar..ben lansinohun göğüs kremini kullanıyorum müthiş birşey. hem de bitkisel silmeye falan gerek yok.. her zaman kullanmamama rağmen çok işe yarıyor.sadece hafif ağrı hissettiğimde kullanıyorum tavsiye ederim..ama pahalı sanki biraz 10g ı 25 milyon. minnacık bişi. ama uzun süre kullanılabilir.azıcık bir damlası yetiyor
ohh haberini almak ne güzel.olsun göbüşleri tokuşturamadık ama bebişlerimizi yanyana yatırırız inşallah.doğumdan sonrası var bunun.kesinlikle bir araya gelelim.Mehtapcım,saolsun canım benim,inan bana daha tanışmasak ta burada kader birliği yaptığım arkadaşlarıma bende deuamlı duacıyım.Beni ameliyata hazırlarlarken daha ne hayallerim uardı,şu 1 ay izindeyken gezip tozacaktım,Oğlumla Mehtap a gidip şişko karınlarımızla oturacaktık diye geçirdim hep,inşallah sende e diğer arkadaşlarda bebeklerinizi sağ salim kucaklarsınız.
Bugün öğlen süt uermeye gittim bebeğime yarım saat falan izledik,aynı abisinin minyatürü,arada kusuyormuş, yenidoğan dr u ne zaman çıkacağı hakkında bişey diyemem,beslenmesi düzene girsin dış dünyaya adaptasyonu olsun öyle dedi,birde antibiyotik tedauisi ueriyorlar enfeksiyonlara karşı..
bende 3 saatte bir süt sağıp biriktirmeye çalışıyorum,sütümde daha bugün 3. gün olduğu için çok az ama inşallah gün geçtikçe artar.sezeyan yerlerim de acıyor ama gün geçtikçe azalıcak inşallah,zaten en önemlisi gazını çıkarttıktan sonra kendine daha rahat geliyosun..
seugilerimi gönderiyorum hepinize..
canım benim faceden sana 1 ay oldu arkadaşlık isteği yollayalı ama kabul etmedinkiii..hatta üzüldüm kabul etmedin diye.eşinle resmin var.hamile tişörtü var beyaz istanbul ünide okudu yazıyor bilgiler kısmında.isteklerine bak derim ben.yoksada sen istek gönder.belki eşin açmıştır tanımayınca yok saymıştır.evet yokum,çünkü kaç defa mesaj atmama rağmen kimse cevap vermedi bana
sonunda gruba katıldım :)
huuhuhuh teyzelerıı bebegımınn bezını aldıkk bugunn prime beyazlardan aldım 2 numarasını bı eksık kalmadı allaha sukur cumartesı aksam söz var dogum yapan arkadasımın kardesı benıde davet ettıler artık aılenın bı uyesı gıbı oldum :) bakalım ınsallah gıtmeyı ıstıyorum bı sorun cıkmazsa
hadi hayırlı olsun beziniz... :)) biz de geçen gün aldık 1 numara ama büyük geldi evde duruyo:)) 0 numara alıyoruz hatta prematüre bezleri var onlardan alıyoruz
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve internetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız... bu arada kızlar bebeğim 2700 olmuş o sağlıklı ama benim rahim 3cm açık... bebek makat pozüsyona geçmiş eğer dönmezse sezeryan olabilir.... nidilat kullanıyorum bebeğin doğumunu ertelemeye çalışıyoruz.....çok şükür 35+2 olduk ... ama sıcaklar biraz zorlar oldu beni....şimdilik bu kadar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ......paletteden başka doğuran olmadı umarım .... hepinzi merak ediyorum ......
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve internetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız... bu arada kızlar bebeğim 2700 olmuş o sağlıklı ama benim rahim 3cm açık... bebek makat pozüsyona geçmiş eğer dönmezse sezeryan olabilir.... nidilat kullanıyorum bebeğin doğumunu ertelemeye çalışıyoruz.....çok şükür 35+2 olduk ... ama sıcaklar biraz zorlar oldu beni....şimdilik bu kadar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ......paletteden başka doğuran olmadı umarım .... hepinzi merak ediyorum ......
canım beni,m ben senin doğurmuş olabileceğpini düşünüyordum hep nasıl meraktaydım anlatamam:26:canım canım canım ne çok merak ettik hepimiz seni inan.hayırlı uğurlu olsun evin inşallah..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin eşinle yavrularınla.tez zamanda borçlarınızın edası nasip olsun hayırlı rızıklarla..ohh bebiş duruyor yanii..artık gelsede iyi sayılır.doğum yapan oldu canım.tuba-yavuz vardı o doğum yaptı sonra nurten doğum yaptı.3 tane bebeğimiz var.biraz sağlık sorunları var küvözdeler ama Rabbim yardım edecek inşallah...ben yapmadım ama:)3250 oldu benim tombalağımda
yaa taşındık ... birde nette yoktu ... ama çok şükür net var artık ... beni merak etmek zorunda kalmayacaksınız.... senin bebiş nasıl şekerim sen nasılsın her şey yolundadır dilerim...sen nerelerdesın canım yaa valla ölduk meraktan numaranda yok arayamadık bı haber alamadık acaba dogurdumu dedık neysekı ıyımıssınız hepınız hadı gule gule oturun ınsallah 3 ksıı dogum yaptıı bızdede gerısı ıyı sımdılık bakalım 4 uncu kım olcak
canım ne çok geziyorsun hakikaten de her seferinde gezdim yoruldum yazıyorsun, mehtap da öldüm tem,zlik yaptım yazıyorsiz günlük rutin işlerimi yaptık deseniz artık anlar duruma geldik hahaha... artık son aydayız yalnız gezme canım hatta fazla sıcaklarda çıkma dışarı pek.
aaayyyyy hiç kendime bu kadar gülmemiştim alemsin kardelen bugün yan komşum yeni taşındı oda 5 aylık hamiş gittik kahvesini içtik hoşgeldin dedik.onun şekeri varmış çok zorlandığını söyledi dün gece helva aşermiş kız yapmış sanada getiricektim dedi geç olmuş sorun değil getirebilirsin dedim ay ne güldük hee. neyse ordan sosyete pazarımız var bizim burda. çıktık bişeyler aldık bende nihayet bi terlik beyendim aldım.ordan markete geçtik ondan öncede marmara büfede bişeyler yedik.servisle eve döndük.ne yani şimdi çok gezmişimki ben çok sıcaktı 5 şişe su bitirdim.beni gören herkes aaaaayyyyy annneeemmmm allah kurtarsın diyo .
çok şükür hayatım o haftayıda kiloyuda geçtik .. artık doğsada kuvezde kalmaz diye umuyorum.... n'apalım kısmet artık sezeryanla doğumuda görücez bu vesile ile....aman haaa 4. bomba benden patlmasın bugün tuhaf birağrım var ,kasığımdan bacağıma doğru gerilme çekilme gibi vede karın yanlarım ağrıyor.... veledte maşallah çok hareketli canımı acıtıyormerhaba canım ya çok özledik seni inan. tekrar hoşgeldin aramıza. maşallah bebeğin büyümüş ama keşke dönmeseydi ters. iremin doğduu tarihi geçtiniz artık maşallah. iki doğum daha oldu topikte 4. beklenmekte :)))
aman şekerim bak ben doğurmadan geldim...gönül kaybolanları merak ediyoruz buaralar kaybolan doğurup geliyo.merak ettik seni hayırlı olsun canm yeni evin allah inş. bende doğumdan sonra geçicem eve maşallah bebek kilosunada iyi olur inş.zamanında doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?