2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

,ay inşallah kalmaz canım ama kalsa bile çabuk toparlar inş. sağlık olsun canım napalım hayırlısı neye o olsun artık. olabilir valla canım sen de patlatabilirsin bu gidişle :) hmmm geçmiş olsun canım ağrıların için neden acaba bende hiç yok o tür ağrılar ve açılman da olmuş bayaa hayırlısı inş. 4 cm açıklık olunca epidural iğnesi yapılıyo diyolar senin az kalmış o halde öyle mi acaba??? ta bilgim yok benim de işte etraftan n duyasam onu biliyorum. Allah hepimizi tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla kurtarsın inş.

gönül gelmiş sonunda... hoşgeldin gönülcüm.. tehlikeli zamanları atlatmışsın aşallah kilosu da güzel minik elifin...

kızlar kızıma gittim bu akşam. tam biz hafsaya bakarken içeri birileri girdi aceleyle. kadının kucağında bebek vardı. şimdi doğmuş. büzük büzük, daha temizlememişler bile. kuvöze yetiştiriyorlardı. çk tatlıydı ya.. bu arada o kadar çok erken doğum var ki..hep yediklerimizden zannediyorum

aman ne yıyoruzkı cnım ya

gönullckkk kızın napıyoo oylee hırçınlık yapıyomu yıne yoksa yenı evıne gecınce sakınlestımıı nasıl olduu
evet o hırçınlık gitti de.... Beni hiç dinlemiyor artık,hiç umursamıyor komutlarımı o kendi bildiğini okuyor,onu bazı zevklerinden mahrum ederek cezlandırsamda ,o yinede ısrarla dinlemeyeceğim diyor...:18: işimiz zor ....birde yeni dairem tam çocuk parkını görüyor,sabah kalkar kalkmaz beni parka götür diyor... kahvaltıyı dar ediyoruz...komşular artık ''kız parklarda doğurcaksın bu gidişle ''diye takılıyorlar bana....birde odasını kabullenmiyor babasını benden kıskanıyor ,sen benim prenses yatağımda yat ,ben babamla uyuyacağım diyorveleed:)
inş. canım evet epiduralle ilgili doğru bilgin var:) heralde 4. bebişi ben patlacağım :) aman biran önce doğsunda o da bende rahata kavuşalım... böylede çok zor.... sıcaklarda bastırdı .... içimden aslında inş. sezeryan olur diye dua ediyorum:) o zaman 37 haftalıkken aldırtırım bebişi...ALlah sağlıkla ,hayırla doğru olanı versin inş....

evet canımm hoşbulduk senin meleğin nasıl oldu....??evet biz tehlikeli zamanları atlattık,artık hayırla doğsun diye beklemedeyiz sülalecek:):)oyy yeni doğan bebeişte çok şeker oluyor :) ne güzel rabbbim onuda bağışlasın inşallah....

günaydın kızlar..

nasıl bir yağmurdur bu?? camlar kırılcak dolu yüzünden resmen.. tak tak vuruyor. ben süt sağmaya kalktım.gece kalkamamışım. ya bebek gelince napcam ben:s

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok uykumu almış almamış arası bişeyim.gün içersinde düzelirim heralde.bugün pike takımım inş. gelir.

herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.

ayy canım hayırlı olsun nedir bu böyle yaaa..haziran annelerinin de bizim topiğin bebeklerine de nazarr mı değiyor nee..neyse Allah bunları unutturacak dert vermesin inşallah.canım haftası iyi ama inşallah tez zamanda çıkar canını sıkma.sütün de gelir meraklanma vücut anca algılıyodur..bilgilendir bizi hayatım..

günaydın kızlar..

nasıl bir yağmurdur bu?? camlar kırılcak dolu yüzünden resmen.. tak tak vuruyor. ben süt sağmaya kalktım.gece kalkamamışım. ya bebek gelince napcam ben:s

günaydın canım.burda dolu yağmadı ama yağmur yağdı ve acayip gök gürültüsü.ve benim daha önce tedavide görsem geçmeyen en büyük fobim gök gürültüsü.ağla ağla canım çıktı.eşimi de işe geç gönderdim.bırakamadı yazık beni.bebeğim içimde ben korkuyorum diye korkmuşmudur acaba..bebiş gelince kalkarsın merak etme canım..

günaydın kızlar.gece hiç uyumadım gibi bir şey.sabahta yağmurdan uyuyamadım.bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıyor.ben dayanamıyorum artık.eğer 39.haftamda bile doğum olmazsa sezeryan isteyeceğim.dayanamıyorum gerçekten.çok sıkıldım.Allahım bilir tabii ama ne sağa dönebiliyrum ne doğru düzgün uyuyabiliyorum..
kızlar bu arada deryanında sesi çıkmıyor yoksa deryadamı doğum yaptı..4.bebğimizde geldi bakalım 5.deryamı olacak bi başkasımı...

günaydınnnn,valla en sevdiğim hava var şuan dışarda.ama dediğiniz gibi yağmur yağmadı burda.hafif esinti ve hafif damlalar çok hoşuma gidiyor.

bu arada ben 35. haftamda söyleniyorum,acaba ilerleyen günlerde neler olcak.

Ayrıca oğlum bir oynur bir oynuyor bence bu çocuk direk göğsümün altından fırlıcak bir gün :)

hayırlı olsun canım 36 haftalıkken bile yoğun bakıma alınabiliyo deek bebişler ama olsun çabuk çıkar o Allahın izni ile. ama az önce aldığım habere göre sen 5. oluyosun canım balböceğim vardı ya sevil o da 7.6 salı günü doğum yapmış 4. doğum haberi ordan geldi. sen canını sıkma sütün gelir ama senböyle kendini üzersen daha zor gelir rahat ol herşey yolunda daha iyi olması için onu oraya aldılar bunu biliyoruz.... dualarımız sizlerle inşallah herşey çok kısa süre içinde normale dönecek.

günaydın canım gece kapattıktan sonra ben de uyuyamadım evin içinde dolaştım durdum 4 ten sonra artık sızmışım. öyle deme be canım baksana 36 hftayı doldurduğu halde yoğun bakıma alınan bebekleri görünce ben hiç sesimi bile çıkarmamaya karar verdim. ne olursa çekmeye razıyım yeter ki sağlıkla gelsinler tek derdim o. 5. bebek de balböceğimin derya henüz doğum yamadı ise 6. olabilir ama dün foruma girdi çıktı yazmadan aşağıda ismini gördüm öğlen saatlerinde. Sevil salı günü doğum yapmış bebeği 2250 gr doğmuş ve henüz gelişimi tamamlanmadığı için yoğun bakıma alınmış bebeği umarım sağlıkla çıkar hepimiz dua edelim diye yazayım buraya da istedim. gerçi kendisi uzu zamandır yazmıoru umarım benim yazmama kızmaz ama dualarımız önemli kızlar..

şu ana kadar 5 bebek doğdu topiğimizde ve hepsi sezaryen oldu kızlar... hayırlısı inşallah bizlere geliyo yavaş yavaş sıra biz nasıl doğum yapabileceğiz acaba hpimiz normal derken pek de dediğimiz gibi olmadı işler...

ben de o haftalarda başladım söylenmeye canım ama yine de şükür halimize...

allah 5 bebeğimizede sağlıklı bir ömür nasip etsin.En yakın zamanda kucaklarına alır inşallah arkadaşlarımız.

Merak ettiğim bi konu oluştu,5 bebekte sezaryana girdi, demekki yazın daha mı zor oluyor doğum yapmak.Bu sıvı azalması konusunda ne yapmak lazım?Biraz daha dişimi sıkmalıyım,birazcık daha büyüsün minnoşum.

erken doğumlar sezaryen ile oluyor benim tahminim canım.

aa canım benim çok şaşırdım. hiç eklemiyordum senden.. bebeğin düzelir nasipse.. haftası güzel çünkü.. 37.haftadan önce oldugu için kuvöze alıyorlar merak etme.hayırlı evlat olsun, uzun ömürlü olsun inşallah canım. kilosu ne kadar?

büyük bir fobi demekki seninki.. çok kötü birşey. zaten gök gürültüsüne uyandım.koştum çamaşırı aldım. nasıl dolu atıyordu... inşallah bebiş gelince kalkarım. uyumam heralde birkaç gün..

bu arada tedavi diyince aklıma geldi geçen gün yazmıştın ya kürtajla ilgili kanamam çok oldu diye. neden kürtaj olmuştun sormuştum ama görmedin herhalde. yada ben görmedim birşey yazdıysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…