çok şükür hayatım o haftayıda kiloyuda geçtik .. artık doğsada kuvezde kalmaz diye umuyorum.... n'apalım kısmet artık sezeryanla doğumuda görücez bu vesile ile....aman haaa 4. bomba benden patlmasın bugün tuhaf birağrım var ,kasığımdan bacağıma doğru gerilme çekilme gibi vede karın yanlarım ağrıyor.... veledte maşallah çok hareketli canımı acıtıyorseninde facede fotoyu gördüm çok yakışmış maşallah canım.. senin bıdık nasıl...
gönül gelmiş sonunda... hoşgeldin gönülcüm.. tehlikeli zamanları atlatmışsın aşallah kilosu da güzel minik elifin...
kızlar kızıma gittim bu akşam. tam biz hafsaya bakarken içeri birileri girdi aceleyle. kadının kucağında bebek vardı. şimdi doğmuş. büzük büzük, daha temizlememişler bile. kuvöze yetiştiriyorlardı. çk tatlıydı ya.. bu arada o kadar çok erken doğum var ki..hep yediklerimizden zannediyorum
evet o hırçınlık gitti de.... Beni hiç dinlemiyor artık,hiç umursamıyor komutlarımı o kendi bildiğini okuyor,onu bazı zevklerinden mahrum ederek cezlandırsamda ,o yinede ısrarla dinlemeyeceğim diyor...gönullckkk kızın napıyoo oylee hırçınlık yapıyomu yıne yoksa yenı evıne gecınce sakınlestımıı nasıl olduu
inş. canım evet epiduralle ilgili doğru bilgin var:) heralde 4. bebişi ben patlacağım :) aman biran önce doğsunda o da bende rahata kavuşalım... böylede çok zor.... sıcaklarda bastırdı .... içimden aslında inş. sezeryan olur diye dua ediyorum:) o zaman 37 haftalıkken aldırtırım bebişi...,ay inşallah kalmaz canım ama kalsa bile çabuk toparlar inş. sağlık olsun canım napalım hayırlısı neye o olsun artık. olabilir valla canım sen de patlatabilirsin bu gidişle :) hmmm geçmiş olsun canım ağrıların için neden acaba bende hiç yok o tür ağrılar ve açılman da olmuş bayaa hayırlısı inş. 4 cm açıklık olunca epidural iğnesi yapılıyo diyolar senin az kalmış o halde öyle mi acaba??? ta bilgim yok benim de işte etraftan n duyasam onu biliyorum. Allah hepimizi tez zamanda hayırlısı ve sağlıkla kurtarsın inş.
gönül gelmiş sonunda... hoşgeldin gönülcüm.. tehlikeli zamanları atlatmışsın aşallah kilosu da güzel minik elifin...
kızlar kızıma gittim bu akşam. tam biz hafsaya bakarken içeri birileri girdi aceleyle. kadının kucağında bebek vardı. şimdi doğmuş. büzük büzük, daha temizlememişler bile. kuvöze yetiştiriyorlardı. çk tatlıydı ya.. bu arada o kadar çok erken doğum var ki..hep yediklerimizden zannediyorum
herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.
günaydın kızlar..
nasıl bir yağmurdur bu?? camlar kırılcak dolu yüzünden resmen.. tak tak vuruyor. ben süt sağmaya kalktım.gece kalkamamışım. ya bebek gelince napcam ben:s
herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.
günaydın kızlar.gece hiç uyumadım gibi bir şey.sabahta yağmurdan uyuyamadım.bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıyor.ben dayanamıyorum artık.eğer 39.haftamda bile doğum olmazsa sezeryan isteyeceğim.dayanamıyorum gerçekten.çok sıkıldım.Allahım bilir tabii ama ne sağa dönebiliyrum ne doğru düzgün uyuyabiliyorum..
kızlar bu arada deryanında sesi çıkmıyor yoksa deryadamı doğum yaptı..4.bebğimizde geldi bakalım 5.deryamı olacak bi başkasımı...
günaydınnnn,valla en sevdiğim hava var şuan dışarda.ama dediğiniz gibi yağmur yağmadı burda.hafif esinti ve hafif damlalar çok hoşuma gidiyor.
bu arada ben 35. haftamda söyleniyorum,acaba ilerleyen günlerde neler olcak.
Ayrıca oğlum bir oynur bir oynuyor bence bu çocuk direk göğsümün altından fırlıcak bir gün :)
allah 5 bebeğimizede sağlıklı bir ömür nasip etsin.En yakın zamanda kucaklarına alır inşallah arkadaşlarımız.
Merak ettiğim bi konu oluştu,5 bebekte sezaryana girdi, demekki yazın daha mı zor oluyor doğum yapmak.Bu sıvı azalması konusunda ne yapmak lazım?Biraz daha dişimi sıkmalıyım,birazcık daha büyüsün minnoşum.
günaydın canım.burda dolu yağmadı ama yağmur yağdı ve acayip gök gürültüsü.ve benim daha önce tedavide görsem geçmeyen en büyük fobim gök gürültüsü.ağla ağla canım çıktı.eşimi de işe geç gönderdim.bırakamadı yazık beni.bebeğim içimde ben korkuyorum diye korkmuşmudur acaba..bebiş gelince kalkarsın merak etme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?