2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar arkadaşımı doğuma almışlar normal doğum yapmak istiyordu ve iki ündür yavaş yavaş açılmaları vardı bugün hastaneye yatırmışlar epidural ile normal olcak inşallah. akşam üstü doğar demiş doktoru nolur sizler de dua edin tez zamanda hayırlısı ile doğurmak nasip etsin Allah'ım.

inş. tek nefeste kurtarsın canm ben bugün kaşınıyorum hee camlarımı silsem içim gidiyo.perdeleri yıkamak istiyorum.

Elifcim bizde sabah akşam gidiyoruz ,inanki bende her gittiğimde zamnasız doğan bebekler görüyorum,şu an akademide 5 küuez ar ue hepside dolu ,diğer hastanelere seuk ediyorlar.kızın nasıl iyimiydi,benimde bugün 4. günüm süt sağmaya çalışıyorum ama damla damla henüz sürekli sıuı tüketiyorum,birde daha uyku düzenime giremedim,karın acısından ue sırt üstü yatmaktan uyuyamıyorum.

canım hayırlı olsun bebişin.benim oğlumda 6 sında doğdu,küuezde şuan.ilk bebeğimizde böyle şeyler yaşamadığımız için banada çok zor geldi,ama sağlıklı olsunlar yeterki,sabredeceğiz artık.inşallah çabucak toparlanırlar,sütte öyle hemen gelmiyoki tatlım,emzirmek sütü tetikliyor,bebeğin tükürük bezi hormonları harekete geçiriyor,artık bol bol sağmalıyız,sağdıkça gelir inşallah..

gönül bizde seni merak etmiştik,aferin senin bıdığa,dursun biraz daha yerinde,güle güle otur yeni euinde....

selam kslarr konuları tam okuyamadım aglmaktan belım cok agrıyo ya gece uyuyamadım egılemıyorum yatakdan zor cıktım yuuruyemıyorum bıle ya cok kotuyum ben bu arada 5 kısı kım dogum yapan 3 kısıyı bılıyorumm gerııı kım acabaa burdada hava kpalı yarın ıcın randevu alcaktım hastaneden ama doktor 12 ye kadar orda oldugu ıcın dolmus randevusu sabah sabah aramıs herkez haftaya gıderım artık bıraz dah azaman gecsın 37 olıyım oyle gıdıyım dıyorum bende

atofınacımm allah analı babalı buyutsun sutun gelın ınsallah merak etme kac gun kalcak kuvezde kac kılo dogdu ufaklıkk bakalım ınsallah tez zamanda cıkarsınız canım 4 uncuyu gordumm 5 ıncı kım acaba :) suyun naısl geldı cokmuydu heryerın ıslandımı nasıl bsıey acaba ya merak ettım

merhaba kızlar oncelılkle benı merak eden arkadaslarım henuz dogurmadım buaralar cok sık gıremıyorum topıge kısa bır sure gırebılırsem yazdıklarınızı okuyorum ne var ne yok ıyı mısınız dıye sonra cıkıyorum esımın kardesı var annem var bılg pek acamıyorum kızlar benım 2 gundur sancılarım oluyor ve bebek cok canımı acıtıyr acaba bu sancılar acılma belırtısı mı?yarın doktora gıdecegım ne dıyecek cok merak edıyorum

canım hosgeldın senı gormek cok guzel hepımız merak ettık senı evıne yerlesmene ve henuz dogurmamana cok sevındım .gule gule oturu bak nası tasıncaz kıracılar cıkcak mı derken hepsı oldu bıttı Allah gonlune gore verdı .bebısınde bıraz daha buyusun saglıkla kucagına gelsın ıns ....

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok uykumu almış almamış arası bişeyim.gün içersinde düzelirim heralde.bugün pike takımım inş. gelir.

al benden de o kadar canım gece dogru duzgun uyuyamıyorm ne tarafıma yatacagımı sasırdım suan sersem gıbıyım hıcbırsey yapasım yok uykusuzum ama uyuyamıyorm

hayırlı olsun canım haftan ıı aslında en kısa zamanda kucagına alırsın ıns bebısını tek tek sıramı kapıyorsunuz :) sen nasılsın sımdı canım ? sut ıcınde humana bıtkı cayları ıı gelıyormus bır dene ıstersen stres yapmamaya calıs en kısa zamanda sende bebısınde kendınızı toparlarsınız ıns

gök gürültüsünden bende cok korkarım ama senınkı daha kotu sanırım ...bebıs anneme ne oluyor acaba demıstr merak etme o hıssetmemıstr

bugun herkes uykusuz kalmıs bırde su sıcaklar ınsanı ıyıce halsız yapıyr evde ruh gıbı dolasıyrm canım sık dısını bıraz sezeryanı dusunme bebıs en uygun zamanını kendı secsın bak doktorun bıle hersey normal demıs
ben bu sıralar pek gıremıyrm canım bız senle arka sıralara kaldık dahada kalcak gıbıyız

Allah yardımcısı olsun ıns sagsalım kolaylıkla alır bebegını kucagına

bol bol dınlen canım dıkkat et kendıne

biz gün aşırı gidiyoruz canım... öyle izin veriyorlar ancak.. 20-25 tane kuvöz var konakta.. o kadar çeşitli bebekler var ki.. ayağı alçıda olanlar mı, kocaman solunum cihazına bağlı olanlar mı, gözleri bantlı olnalar mı... Allah hepsinin yardımcısı olsun..

bak sana tavsiyem rezene çayı kullan... gözle görülür derecede fark ediyor.. ve özellikle gece kalkıp sağ..3 saatte bir.. o da fark ettiriyor.. dene farkı görceksin inşallah

ayy Allah yardımcınız olsun yaa..çok zorlanıyorsunuz. ben bile bu havalardan bunalıyorum siz ne yapıyorsunuzdur kimbilir. birde o kadar yük var bünyenizde...

özgürderya

biz de merak etmiştik seni canım.. doğurmamana sevindim.. bu aralar sık sık üzülüyoruz çünkü..

denizkızı sağol canım...

ya kızlar bana özelden bi kız mesaj atmış.. ne moda oldu bu preeklampsi anlamadım.. kız viyanada yaşıyormuş. tansiyonları 16-10,15-9 seyrediyor.. bebek yavaş hareket ediyor, baş ağrısı,görme bulanıklığı,göz kararması, ödem,aşırı kilo alımı, idrarda protein atılımı... ne ararsan var belirtilere dair.. ama hala doktorlar tansiyon aletin yanlıştır, yok olur bunlar hamilelikte diye baştan savıyor... benim ağır preeklampsi olmasına rağmen hiç böyle şikayetlerim olmamıştı ve tansiyonlarım bu kadar yğkselmemişti.. bir de avrupa deriz dimi... Allah razı olsun doktorlarımızdan.. benim doktorum çok şüpheci davrandı,ihtimal vermediği halde ufacık tansiyon yüksekliğiyle yolladı üni hastensine.Allah razı olsun son yıllarda çok değişti herşey maşallah özel hastanedeymişim gibi ilgilendi benimle

aa demek balböceğimm doğurdu.senin nerden haberin oldu resmiyecim.özelden mi yazmış facede mi arkadaşsın yoksa..öyleyse gruba al istersen..neden erken doğum yapmış yaa..bu nedir böyle hazirananneleride hep böyle.tam anlamıyla mutluluk yaşayan yok gibi off.Rabbim kimseye yaşatmısın inşallah..kızlar farkındaysanız bu hep yediklerimizden havadan hormonlu gıdalardan..
hem de ne fobi canım tirtir titretiyor beni.canım kürtaj olayı kendi kararımdı.henüz 3aylık evliydim ve kazara hamile kaldım.eşimle çok tanışmadan evlenmiştik daha yeni üniyi bitirip evlilik gibi sorumluluk gerektiren bir ortam işsizliğim üstüne de istenmeyen bi gebelik olunca bunaldım ve bebeği istemedim.Rabbim affetsin çok pişmanım bebeiş henüz 4 haftalıktı aldırdığımda.sonra çok pişman oldum üzüldüm ama işte eşimi dinlemedim ve bu hatayı yaptım.dini duygularım bu kadar yoğunken en azından dini yönden nasıl yaptım bunu anlam veremiyorum hala..neyse tövbe ediyorum hala inşallah affım olur ve bebeğim bana gerçek dünyada hakkını helal eder.bak nasıl kötü oldum nasıl ağlıyorum şuan.nasıl kıydım ben ona.ayşe kızıma hamile kalınca uzun süre sevemedim karnımı.sanki diğer bebeğim hep bir yerden ANNE BENİM SUÇUM NEYDİ BENİ NEDEN ÖLDÜRDÜN DİYECEK korkusuyla elimi kızıma süremedim biliyomusun elifcim.ders olsun sizlere bu yaşadığım.ALLAH beni affetsin inşallah..
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.Allah kolaylık versin..

ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş..

canım hiç tahmin etmedim böyle birşey olduğunu. senin ne kadar inançlı bir insan olduğunu bildiğimden ihtimal bile vermedim... Allah affetsin, çok büyük bir günah ama insan hata yapar.. önemli olan pişman olup tövbe etmek. ki sen çok pişmansın. inşallah hayatının sonuna kadar bu pişmanlığın devam eder ve Rabbim de seni affeder... Allah çok merhametli yeter ki bizler tövbe edelim

son nefesimde bile bunun pişmanlığını yaşayacağımdan hiç kuşkum yok inan canım..cahillik işte.şimdi 10 çocuğum olsa yapmam böyle bir şey.kimsede yapmasın.her duam da her namazımda bu tövbem var inan..

aysozg şuan gözleirm doldu,allah affetsin.benimde başımdan kürtaj geçti ama zorunlu kürtaj olmuştum ben.
Yazmakta bile zorlandım şuan,allah affetsin,allah bidaha da kimseye yaşatmasın

aysozg şuan gözleirm doldu,allah affetsin.benimde başımdan kürtaj geçti ama zorunlu kürtaj olmuştum ben.

büyük konuşmayım ama aldır bebeği yoksa canından olacaksın deseler aldırmam artık yaşamam böyle bir şeyi inşallah.çok pişmanım.o yüzden bu bebeğimde 2li testi formaliteden yaptırdım ne derse deseydi doktor asla aldırmayacaktım.ban mı düşmüştü rabbimin verdiği cana kıymak..asla ..affetsin rabbim beni.

herseyın hayırlısı canım ınsan ıstemez aslında ama bı anlık cahıllık yuzunden pısman olacagı seyler yapıyoo bu arada sen nerde oturuyosun canımm merak ettımm

haklısın canım ınsallkah bı dah abole bsıey olmaz ınsan bı anlık dusunup hatta ıyıce dusunmeden boyle kararlar verıyo ama vardır herseyd ebı hayır oyle dusun sende allah afetsın gunah olmasın ınsallah canım sımdıde bebegıne ve aılene ömur versın allah hepımızınkıne ınsallah canım sımdı onu dusunme sen yenı bebegıne bakk annesı eskılerı dusunuo uzme bebegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…