herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.[/QU
tebrikler canm benim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin. hadi bakalım anne oluyoz sırayla pirinç çorbası pekmez arkadaşlarında bildikleri var süt yapan şeyler yee .benimde pike takımım gelmiş
kızlar arkadaşımı doğuma almışlar normal doğum yapmak istiyordu ve iki ündür yavaş yavaş açılmaları vardı bugün hastaneye yatırmışlar epidural ile normal olcak inşallah. akşam üstü doğar demiş doktoru nolur sizler de dua edin tez zamanda hayırlısı ile doğurmak nasip etsin Allah'ım.
gönül gelmiş sonunda... hoşgeldin gönülcüm.. tehlikeli zamanları atlatmışsın aşallah kilosu da güzel minik elifin...
kızlar kızıma gittim bu akşam. tam biz hafsaya bakarken içeri birileri girdi aceleyle. kadının kucağında bebek vardı. şimdi doğmuş. büzük büzük, daha temizlememişler bile. kuvöze yetiştiriyorlardı. çk tatlıydı ya.. bu arada o kadar çok erken doğum var ki..hep yediklerimizden zannediyorum
herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve internetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız... bu arada kızlar bebeğim 2700 olmuş o sağlıklı ama benim rahim 3cm açık... bebek makat pozüsyona geçmiş eğer dönmezse sezeryan olabilir.... nidilat kullanıyorum bebeğin doğumunu ertelemeye çalışıyoruz.....çok şükür 35+2 olduk ... ama sıcaklar biraz zorlar oldu beni....şimdilik bu kadar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ......paletteden başka doğuran olmadı umarım .... hepinzi merak ediyorum ......
merhaba herkezeeeeeumarım herkez iyidir çok şükür yeni evime yerleştim bebeğimin odası da hazır ,ve internetimizde var ,herşey yolunda çok şükür.... uzun uzun görüşürüz inşallah bundan sonra sizler nasılsınız... bu arada kızlar bebeğim 2700 olmuş o sağlıklı ama benim rahim 3cm açık... bebek makat pozüsyona geçmiş eğer dönmezse sezeryan olabilir.... nidilat kullanıyorum bebeğin doğumunu ertelemeye çalışıyoruz.....çok şükür 35+2 olduk ... ama sıcaklar biraz zorlar oldu beni....şimdilik bu kadar kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ......paletteden başka doğuran olmadı umarım .... hepinzi merak ediyorum ......
günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok uykumu almış almamış arası bişeyim.gün içersinde düzelirim heralde.bugün pike takımım inş. gelir.
herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.
günaydın canım.burda dolu yağmadı ama yağmur yağdı ve acayip gök gürültüsü.ve benim daha önce tedavide görsem geçmeyen en büyük fobim gök gürültüsü.ağla ağla canım çıktı.eşimi de işe geç gönderdim.bırakamadı yazık beni.bebeğim içimde ben korkuyorum diye korkmuşmudur acaba..bebiş gelince kalkarsın merak etme canım..
günaydın kızlar.gece hiç uyumadım gibi bir şey.sabahta yağmurdan uyuyamadım.bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıyor.ben dayanamıyorum artık.eğer 39.haftamda bile doğum olmazsa sezeryan isteyeceğim.dayanamıyorum gerçekten.çok sıkıldım.Allahım bilir tabii ama ne sağa dönebiliyrum ne doğru düzgün uyuyabiliyorum..
kızlar bu arada deryanında sesi çıkmıyor yoksa deryadamı doğum yaptı..4.bebğimizde geldi bakalım 5.deryamı olacak bi başkasımı...
Allah yardımcısı olsun ıns sagsalım kolaylıkla alır bebegını kucagınakızlar arkadaşımı doğuma almışlar normal doğum yapmak istiyordu ve iki ündür yavaş yavaş açılmaları vardı bugün hastaneye yatırmışlar epidural ile normal olcak inşallah. akşam üstü doğar demiş doktoru nolur sizler de dua edin tez zamanda hayırlısı ile doğurmak nasip etsin Allah'ım.
selam kslarr konuları tam okuyamadım aglmaktan belım cok agrıyo ya gece uyuyamadım egılemıyorum yatakdan zor cıktım yuuruyemıyorum bıle ya cok kotuyum ben bu arada 5 kısı kım dogum yapan 3 kısıyı bılıyorumm gerııı kım acabaa burdada hava kpalı yarın ıcın randevu alcaktım hastaneden ama doktor 12 ye kadar orda oldugu ıcın dolmus randevusu sabah sabah aramıs herkez haftaya gıderım artık bıraz dah azaman gecsın 37 olıyım oyle gıdıyım dıyorum bende
Elifcim bizde sabah akşam gidiyoruz ,inanki bende her gittiğimde zamnasız doğan bebekler görüyorum,şu an akademide 5 küuez ar ue hepside dolu ,diğer hastanelere seuk ediyorlar.kızın nasıl iyimiydi,benimde bugün 4. günüm süt sağmaya çalışıyorum ama damla damla henüz sürekli sıuı tüketiyorum,birde daha uyku düzenime giremedim,karın acısından ue sırt üstü yatmaktan uyuyamıyorum.
selam kslarr konuları tam okuyamadım aglmaktan belım cok agrıyo ya gece uyuyamadım egılemıyorum yatakdan zor cıktım yuuruyemıyorum bıle ya cok kotuyum ben bu arada 5 kısı kım dogum yapan 3 kısıyı bılıyorumm gerııı kım acabaa burdada hava kpalı yarın ıcın randevu alcaktım hastaneden ama doktor 12 ye kadar orda oldugu ıcın dolmus randevusu sabah sabah aramıs herkez haftaya gıderım artık bıraz dah azaman gecsın 37 olıyım oyle gıdıyım dıyorum bende
kızlar bakın sepetimizle kapı süsümüzü bitir(ebil)dim...
Eki Görüntüle 207719 Eki Görüntüle 207718 Eki Görüntüle 207717
aa demek balböceğimm doğurdu.senin nerden haberin oldu resmiyecim.özelden mi yazmış facede mi arkadaşsın yoksa..öyleyse gruba al istersen..neden erken doğum yapmış yaa..bu nedir böyle hazirananneleride hep böyle.tam anlamıyla mutluluk yaşayan yok gibi off.Rabbim kimseye yaşatmısın inşallah..kızlar farkındaysanız bu hep yediklerimizden havadan hormonlu gıdalardan..hayırlı olsun canım 36 haftalıkken bile yoğun bakıma alınabiliyo deek bebişler ama olsun çabuk çıkar o Allahın izni ile. ama az önce aldığım habere göre sen 5. oluyosun canım balböceğim vardı ya sevil o da 7.6 salı günü doğum yapmış 4. doğum haberi ordan geldi. sen canını sıkma sütün gelir ama senböyle kendini üzersen daha zor gelir rahat ol herşey yolunda daha iyi olması için onu oraya aldılar bunu biliyoruz.... dualarımız sizlerle inşallah herşey çok kısa süre içinde normale dönecek.
hem de ne fobi canım tirtir titretiyor beni.canım kürtaj olayı kendi kararımdı.henüz 3aylık evliydim ve kazara hamile kaldım.eşimle çok tanışmadan evlenmiştik daha yeni üniyi bitirip evlilik gibi sorumluluk gerektiren bir ortam işsizliğim üstüne de istenmeyen bi gebelik olunca bunaldım ve bebeği istemedim.Rabbim affetsin çok pişmanım bebeiş henüz 4 haftalıktı aldırdığımda.sonra çok pişman oldum üzüldüm ama işte eşimi dinlemedim ve bu hatayı yaptım.dini duygularım bu kadar yoğunken en azından dini yönden nasıl yaptım bunu anlam veremiyorum hala..neyse tövbe ediyorum hala inşallah affım olur ve bebeğim bana gerçek dünyada hakkını helal eder.bak nasıl kötü oldum nasıl ağlıyorum şuan.nasıl kıydım ben ona.ayşe kızıma hamile kalınca uzun süre sevemedim karnımı.sanki diğer bebeğim hep bir yerden ANNE BENİM SUÇUM NEYDİ BENİ NEDEN ÖLDÜRDÜN DİYECEK korkusuyla elimi kızıma süremedim biliyomusun elifcim.ders olsun sizlere bu yaşadığım.ALLAH beni affetsin inşallah..büyük bir fobi demekki seninki.. çok kötü birşey. zaten gök gürültüsüne uyandım.koştum çamaşırı aldım. nasıl dolu atıyordu... inşallah bebiş gelince kalkarım. uyumam heralde birkaç gün..
bu arada tedavi diyince aklıma geldi geçen gün yazmıştın ya kürtajla ilgili kanamam çok oldu diye. neden kürtaj olmuştun sormuştum ama görmedin herhalde. yada ben görmedim birşey yazdıysan.
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.Allah kolaylık versin..kızlar arkadaşımı doğuma almışlar normal doğum yapmak istiyordu ve iki ündür yavaş yavaş açılmaları vardı bugün hastaneye yatırmışlar epidural ile normal olcak inşallah. akşam üstü doğar demiş doktoru nolur sizler de dua edin tez zamanda hayırlısı ile doğurmak nasip etsin Allah'ım.
kızlar bakın sepetimizle kapı süsümüzü bitir(ebil)dim...
Eki Görüntüle 207719 Eki Görüntüle 207718 Eki Görüntüle 207717
aa demek balböceğimm doğurdu.senin nerden haberin oldu resmiyecim.özelden mi yazmış facede mi arkadaşsın yoksa..öyleyse gruba al istersen..neden erken doğum yapmış yaa..bu nedir böyle hazirananneleride hep böyle.tam anlamıyla mutluluk yaşayan yok gibi off.Rabbim kimseye yaşatmısın inşallah..kızlar farkındaysanız bu hep yediklerimizden havadan hormonlu gıdalardan..
hem de ne fobi canım tirtir titretiyor beni.canım kürtaj olayı kendi kararımdı.henüz 3aylık evliydim ve kazara hamile kaldım.eşimle çok tanışmadan evlenmiştik daha yeni üniyi bitirip evlilik gibi sorumluluk gerektiren bir ortam işsizliğim üstüne de istenmeyen bi gebelik olunca bunaldım ve bebeği istemedim.Rabbim affetsin çok pişmanım bebeiş henüz 4 haftalıktı aldırdığımda.sonra çok pişman oldum üzüldüm ama işte eşimi dinlemedim ve bu hatayı yaptım.dini duygularım bu kadar yoğunken en azından dini yönden nasıl yaptım bunu anlam veremiyorum hala..neyse tövbe ediyorum hala inşallah affım olur ve bebeğim bana gerçek dünyada hakkını helal eder.bak nasıl kötü oldum nasıl ağlıyorum şuan.nasıl kıydım ben ona.ayşe kızıma hamile kalınca uzun süre sevemedim karnımı.sanki diğer bebeğim hep bir yerden ANNE BENİM SUÇUM NEYDİ BENİ NEDEN ÖLDÜRDÜN DİYECEK korkusuyla elimi kızıma süremedim biliyomusun elifcim.ders olsun sizlere bu yaşadığım.ALLAH beni affetsin inşallah..
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.Allah kolaylık versin..
ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş..
canım hiç tahmin etmedim böyle birşey olduğunu. senin ne kadar inançlı bir insan olduğunu bildiğimden ihtimal bile vermedim... Allah affetsin, çok büyük bir günah ama insan hata yapar.. önemli olan pişman olup tövbe etmek. ki sen çok pişmansın. inşallah hayatının sonuna kadar bu pişmanlığın devam eder ve Rabbim de seni affeder... Allah çok merhametli yeter ki bizler tövbe edelim
aysozg şuan gözleirm doldu,allah affetsin.benimde başımdan kürtaj geçti ama zorunlu kürtaj olmuştum ben.
Yazmakta bile zorlandım şuan,allah affetsin,allah bidaha da kimseye yaşatmasın
aysozg şuan gözleirm doldu,allah affetsin.benimde başımdan kürtaj geçti ama zorunlu kürtaj olmuştum ben.
Yazmakta bile zorlandım şuan,allah affetsin,allah bidaha da kimseye yaşatmasın
son nefesimde bile bunun pişmanlığını yaşayacağımdan hiç kuşkum yok inan canım..cahillik işte.şimdi 10 çocuğum olsa yapmam böyle bir şey.kimsede yapmasın.her duam da her namazımda bu tövbem var inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?