2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

herseyın hayırlısı canım ınsan ıstemez aslında ama bı anlık cahıllık yuzunden pısman olacagı seyler yapıyoo bu arada sen nerde oturuyosun canımm merak ettımm
canım ben izmitte oturuyorum..

amin canım hepimizin bebeğine ailesine inşallah

sevil in bende msn vardı canım oradan yazışıyoruz ara sıra, geçen hafta zaten iyi değilim pek diyordu neden erken olduğunu anlatmaya forsatı olmadı zaten detayları anlatacağım şimdi işim var dedi öylece kaldı. hayılrısı olsun inş. face olsaydı eklerdim canım ama sanırım kullanmıyor. gerçekten de hep erken doğum olayları oluyor eskiden ne kadar azmış böyle şeyler şimdi ise hat safada ben hamileliğimin başından beri sürekli pazarda köylülerin satş yaptıkları yere gidip yumurtamı sebzemi onlardan alıyorum bebek sağlıklı olsun diye. diğer kocaman şeyler korkutuyo beni hormonlu oldukları çok bellii....

canım ya üzülme ne olur Allah ve bebeğin seni affeder inşallah. okurken hüngür hüngür ağladım yazını. nolur üzme kendini sen zaten yeterince pişman ve perişan olmuşsun bu durumdan tövbe de etmişsin artık yapılacak başka da bişey yok Allah ayşe kızına uzun ömürler nasip etsin inşallah.

doğum gerçekten de kolay bişey değil kızlar ya arkadaşım çarşamba gününden beri sancı ve açılmalarla bekliyo ve bugün akşama doğum olacakmış daha kısmetse böyle duyunca ben korkmaya başladım dayanabilir miyiz onca saat acısına diye...

ay kıslarr gecn koltuk altımı jiletle almıstım sımdı bıraz cıkmıs makınayla alıyım dedım hem kanıyo hem cok acıyo ya :) aksam olck alana kadar

evet cnım daha hayatta almam jıletle yazda geldı zaten hemn cıkarır jılet pis pis bacaklrımda cıkmadı hmılelıkte dogru duzgun dokuldu bıraz sankı normlde cok cıkardı bu sefer tek tük tıkmıstı

mehtapcım pişmanlık güzeldir... üzülme demiycem üzülelim ki günahlarımız affolsun inşallah

aynen yaa hamilelikte benim de çok az çıkmaya başladı oysaki epey tüylerim vardır.kızlar fikrime ne diyosunuz.eğer bebiş 39+lara geldiği halde doğmazsa beklemeyeyim sezeryan isteyim diyorum ne dersiniz..

cok guzel olmus canım cok kıbar olmuslar gule gule kullanın analı kızlı

sağol canım inşallah güle eğlene kullanırız... bebek kapı süsüne hiç benzemicek dimi bibloyla emzik olmasa.. ama olsun benim çok hoşuma gitti çok kibar gözüktü gözüme:)

slm kızlar yemek tarifi bakıp cıkacaktım sıze bakmadan gecemıyorum neler yazdıgınızı merak edıyrm onceden ılk actgm sayfa fece olurdu sımdı hemen burayı acıyrm meliha bundan sonra jlet yapmamaya calış cok kotu oluyr ben şuyemek pıssın agdacıya gıdecegım ev temızlendı bende temızleneyım sonra da gelsın bebıs dımı ama .....

aynen yaa hamilelikte benim de çok az çıkmaya başladı oysaki epey tüylerim vardır.kızlar fikrime ne diyosunuz.eğer bebiş 39+lara geldiği halde doğmazsa beklemeyeyim sezeryan isteyim diyorum ne dersiniz..

aynı fikir zaman zaman bende de oluyor canım ama sonra kafam allak bullak oluyor ve aman dur şimdi diyorum. bence sen yine de doktorunla o tarihlerde bi konuş bakalım ne diyecek. ben de bu kontrolde sezaryen ile ilgili doktorumdan bilgi alacağım normal doğumdan krktuğumu söyliycem bakalım ne önercerk

ben olsam 42ye kadar beklerdim ne olursa olsun. normal doğumu çok istiyorum çünkü.. tabii sen bilirsin senin sıkıntını bilemiyorum. benim fikrim yaptırmaman yönünde

mehtap birşey soracağım... senin kapı süsünü komşun yapmış yaa.. halkayı tüle nasıl monte etti.. ben düşünüyorum da acaba nasıl tuttursam onu.. dikmek falan zor olur gibi geldi

ay bıtıı sonunda ama bnde bıttım yaa rahatladım alhdann saatler olsun bana :)

sıhhatler olsun canım... bende ağdacıya gideli 20 gün falan oldu ama tekrar ağdalık oldum.. tam çıkmadan aldırınca böyle oluyor. sonradan çıkmayanlar çıkıo... sık sık ağda yapmak zorunda kalıyorum..

canımsın benim kıyamam ,hiç üzmeyin kendinizi ... HUMANA STEEL TEA adlı çaydan güne 3 defa için o sütü getiriyor ...Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah... AAA bende balböceğimi çok merark ediyordum ...Demek o da doğum yapmış,aman ALlahım ben korkuyordum erken doğumdan ,sizler yaptınız .... Allah büyüktür kızlar ben inanaıyorum hepiniz sadece 6-7 gün sonunda bebeklerinizi kuvezden alacakasınız....

gönül bizde seni merak etmiştik,aferin senin bıdığa,dursun biraz daha yerinde,güle güle otur yeni euinde....
ayy evet canım benim bıdığa aferin onun gelmesini beklerken sizlerinkiler doğdu... Rabbim sağlıkla eve götürmek nasip etsin inşallah... İçini sakın karartma oldumu....

umarım güzel haberlerle gelirsin canım.... Çok şükür ALlah rast getirdi bir aksilik olmadan evimize yerleştik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…