canım ben izmitte oturuyorum..herseyın hayırlısı canım ınsan ıstemez aslında ama bı anlık cahıllık yuzunden pısman olacagı seyler yapıyoo bu arada sen nerde oturuyosun canımm merak ettımm
haklısın canım ınsallkah bı dah abole bsıey olmaz ınsan bı anlık dusunup hatta ıyıce dusunmeden boyle kararlar verıyo ama vardır herseyd ebı hayır oyle dusun sende allah afetsın gunah olmasın ınsallah canım sımdıde bebegıne ve aılene ömur versın allah hepımızınkıne ınsallah canım sımdı onu dusunme sen yenı bebegıne bakk annesı eskılerı dusunuo uzme bebegını
aa demek balböceğimm doğurdu.senin nerden haberin oldu resmiyecim.özelden mi yazmış facede mi arkadaşsın yoksa..öyleyse gruba al istersen..neden erken doğum yapmış yaa..bu nedir böyle hazirananneleride hep böyle.tam anlamıyla mutluluk yaşayan yok gibi off.Rabbim kimseye yaşatmısın inşallah..kızlar farkındaysanız bu hep yediklerimizden havadan hormonlu gıdalardan..
hem de ne fobi canım tirtir titretiyor beni.canım kürtaj olayı kendi kararımdı.henüz 3aylık evliydim ve kazara hamile kaldım.eşimle çok tanışmadan evlenmiştik daha yeni üniyi bitirip evlilik gibi sorumluluk gerektiren bir ortam işsizliğim üstüne de istenmeyen bi gebelik olunca bunaldım ve bebeği istemedim.Rabbim affetsin çok pişmanım bebeiş henüz 4 haftalıktı aldırdığımda.sonra çok pişman oldum üzüldüm ama işte eşimi dinlemedim ve bu hatayı yaptım.dini duygularım bu kadar yoğunken en azından dini yönden nasıl yaptım bunu anlam veremiyorum hala..neyse tövbe ediyorum hala inşallah affım olur ve bebeğim bana gerçek dünyada hakkını helal eder.bak nasıl kötü oldum nasıl ağlıyorum şuan.nasıl kıydım ben ona.ayşe kızıma hamile kalınca uzun süre sevemedim karnımı.sanki diğer bebeğim hep bir yerden ANNE BENİM SUÇUM NEYDİ BENİ NEDEN ÖLDÜRDÜN DİYECEK korkusuyla elimi kızıma süremedim biliyomusun elifcim.ders olsun sizlere bu yaşadığım.ALLAH beni affetsin inşallah..
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım.Allah kolaylık versin..
ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş..
kızlar bakın sepetimizle kapı süsümüzü bitir(ebil)dim...
Eki Görüntüle 207719 Eki Görüntüle 207718 Eki Görüntüle 207717
ay kıslarr gecn koltuk altımı jiletle almıstım sımdı bıraz cıkmıs makınayla alıyım dedım hem kanıyo hem cok acıyo ya :) aksam olck alana kadar
keşke hiç jilet dokundurmasaydın canım yaa ben hep makine ile alıyorum koltuk altımı ve hiç acımıyo alıştı artık iyice...
oda bı anlık cahıllık canım ıste :)
ben de bacaklarımı ve koltuk aldımı aldım duş sonrası makine ile :) jiletten hem korkuyoru bi yerimi keser diye hem de köklerini güçlendiriyo diyolar ya sonrası daha zor... sen bugün al da sonra bi daha jilete ellemezsin canım
cok guzel olmus canım cok kıbar olmuslar gule gule kullanın analı kızlı
aynen yaa hamilelikte benim de çok az çıkmaya başladı oysaki epey tüylerim vardır.kızlar fikrime ne diyosunuz.eğer bebiş 39+lara geldiği halde doğmazsa beklemeyeyim sezeryan isteyim diyorum ne dersiniz..
sağol canım inşallah güle eğlene kullanırız... bebek kapı süsüne hiç benzemicek dimi bibloyla emzik olmasa.. ama olsun benim çok hoşuma gitti çok kibar gözüktü gözüme:)
aynen yaa hamilelikte benim de çok az çıkmaya başladı oysaki epey tüylerim vardır.kızlar fikrime ne diyosunuz.eğer bebiş 39+lara geldiği halde doğmazsa beklemeyeyim sezeryan isteyim diyorum ne dersiniz..
ben olsam 42ye kadar beklerdim ne olursa olsun. normal doğumu çok istiyorum çünkü.. tabii sen bilirsin senin sıkıntını bilemiyorum. benim fikrim yaptırmaman yönündeaynen yaa hamilelikte benim de çok az çıkmaya başladı oysaki epey tüylerim vardır.kızlar fikrime ne diyosunuz.eğer bebiş 39+lara geldiği halde doğmazsa beklemeyeyim sezeryan isteyim diyorum ne dersiniz..
ay bıtıı sonunda ama bnde bıttım yaa rahatladım alhdann saatler olsun bana :)
canımsın benim kıyamam ,hiç üzmeyin kendinizi ... HUMANA STEEL TEA adlı çaydan güne 3 defa için o sütü getiriyor ...Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah...herkeslere günaydın sanırım 4 bebek haberi benden evet 8.06.2011 gece 10.30 da sezaryanla doğum yaptım kızlar gündüz gezmedeyken suyum geldi ve aldıllar doğuma benım bebeğimde malesef yoğun bakımda dahada kalacakmış onu koklayamadım bile henüz halen hastanedeyım bebeğin cigerleri gelısmemıs bendede süt yok offf.
AAA bende balböceğimi çok merark ediyordum ...Demek o da doğum yapmış,aman ALlahım ben korkuyordum erken doğumdan ,sizler yaptınız .... Allah büyüktür kızlar ben inanaıyorum hepiniz sadece 6-7 gün sonunda bebeklerinizi kuvezden alacakasınız....hayırlı olsun canım 36 haftalıkken bile yoğun bakıma alınabiliyo deek bebişler ama olsun çabuk çıkar o Allahın izni ile. ama az önce aldığım habere göre sen 5. oluyosun canım balböceğim vardı ya sevil o da 7.6 salı günü doğum yapmış 4. doğum haberi ordan geldi. sen canını sıkma sütün gelir ama senböyle kendini üzersen daha zor gelir rahat ol herşey yolunda daha iyi olması için onu oraya aldılar bunu biliyoruz.... dualarımız sizlerle inşallah herşey çok kısa süre içinde normale dönecek.
ayy evet canım benim bıdığa aferin onun gelmesini beklerken sizlerinkiler doğdu... Rabbim sağlıkla eve götürmek nasip etsin inşallah... İçini sakın karartma oldumu....gönül bizde seni merak etmiştik,aferin senin bıdığa,dursun biraz daha yerinde,güle güle otur yeni euinde....
merhaba kızlar oncelılkle benı merak eden arkadaslarım henuz dogurmadım buaralar cok sık gıremıyorum topıge kısa bır sure gırebılırsem yazdıklarınızı okuyorum ne var ne yok ıyı mısınız dıye sonra cıkıyorum esımın kardesı var annem var bılg pek acamıyorum kızlar benım 2 gundur sancılarım oluyor ve bebek cok canımı acıtıyr acaba bu sancılar acılma belırtısı mı?yarın doktora gıdecegım ne dıyecek cok merak edıyorum
canım hosgeldın senı gormek cok guzel hepımız merak ettık senı evıne yerlesmene ve henuz dogurmamana cok sevındım .gule gule oturu bak nası tasıncaz kıracılar cıkcak mı derken hepsı oldu bıttı Allah gonlune gore verdı .bebısınde bıraz daha buyusun saglıkla kucagına gelsın ıns ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?