2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine

benim de 2-3 gündür arkadaşımın ölüm haberini aldığımdan beridir hep ağladığım ve moralim çok bozuk olduğu için belim kasıklarım daha çok ağrımaya başladı moral ile ilgili sanırım ağrı:85:

öncelıkle başınız sagolsun canım allah rahmet eylesın ölenle ölünmüyo tabıkıs en karnındakı bebegını dusun sen uzulunce sıkılınca o cok etkılenır bu yuzden kendıne dıkkat et ve uzmemeye calıs lutfen ıkınızede bsıey olmasın

başın sağolsun canım nefes egsersizi yap diyaframdan derin nefes alıp ver sakinleşmeye çalış, daha da duygusal olduğun bu dönemde biliyorum zor geliyodur ama aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış moral çok önemli

canım lütfen üzülme, neden böyle bi yorum yapmışlar anlamadım alttan muayene mutlaka ol bence, karından görünemebiliyor. kanaman yok bişeyin yok, dur bakalım hemen üzme kendini. arkadaşların da dediği gibi geç yumurtlama olabilir. üzme kendini dua et..

benim geçenlerde çok ciddi kanamam oldu, pıhtı falan düştü. zaten istirahat ve progestan vardı, aha dedim düşük kaybettim. hastaneye gittik bebeğime baktılar duruyor. yani kanamalar bile olsa sorun olmayabiliyor.

arkadaşlar bugün doktora gittim benim hesabıma göre 5+5 günlüktü doktor karnımdan ultrasonla baktı keseyi gördük doktor 5 haftalık kese dedi keseyi gördük çok şükür bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi umarım herşey yolunda gider ve kalp atışlarınıda duyarım

sanseecim bak herkesin hamileliğin ilk dönemlerinde bazı endişe verici anıları var,hamile kalamazsın dedikleri bile hamile kalıyor,bir dr abimizin eşinden biliyorum.. evet üzülmen normal ama kanaması olupta bebğini kaybetmeyen kisti olup doğum yapanları biliyorum!! bence de alttan da olsa muayene ol hiçbir zararaı yok zor ama sabırlı olucaz.. benimde korku ve endişelerim var drlar bazen üslup olarak zor oluyor ben bir sıkıntı olmayacağını hissediyorum dua da edicem sana cnm..
kızlar dünden beri 30 sayfadan fazla ilerlemişsiniz hızınıza yetişemiyorum walla, kitap gibi okudum yeni gelenlere hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyorum..

meraba arkadaşlar bende ekim ayı nda hamile kaldım dört gün geçince yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım ondada çıktı yarın doktora gidicem ne kadarlık olduğunu öğrenicem çok heyecanlıyım allah herkese versin hayırlısını

hayırlı olsun canım taze annecık hersey yolunda gıder ınsallah

ayşecim hayırlı olsun canım darısı kalp atışlarını duymana ve onun sevincini yaşamana

hayırlı olsun cnm bebeğin inş sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın

benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine

canım sen hep beni teselli ediyodun iyi düşün iyi olsun diye sende iyi düşün ltf..mide bulantısından dolayı çok fazla takip edemiyorum ama çok merak ediyorum seni inş herşey yolunda gider zuzunu sağlıkla kucağına alırsın :)dualarım seninle

büyük bi ihtimalle görünmez, bence senin hesabına göre 8 hafta olunca git hem kesesini hem kalp atışını duyarsın

Sat 6 ekim pazartesi b hcg 1156 dı tedaviyle nasib oldu çatlatma iğnemi 21 ekimde vuruldum, Karnım ağrıyo ve beni korkutuyo yarın dr giderim umarım karında belli olur alttan bakmaya gerek kalmaz

bugün sabah karın kaslarım çok acıyordu bi tarafımdan bi tarafıma zor döndüm ya idrara sıkışık uyurken kendimi sıktığımdan ya da afedersiniz kabız olduğumdan diye düşündüm. sizdede böyle şeyler oluyomu?

Son düzenleme:

Aynı sıkıntı bende de var senin ne kadarlık dr gittin mi?

Aynı sıkıntı bende de var senin ne kadarlık dr gittin mi?

benim 5+5 bugün dr a gittim alttan bakınca görebildi olması gerekenden 1 hafta küçük geriden geliyo dedi aşılamayla olmuştu hayırlısı bakalım bayramdan sonra kalp pıtpıtını beklicez inşallah duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…