kızlar aman ha sakın NAR yemeyin.. düşüğe neden oluyormuşş....
benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine
benim de 2-3 gündür arkadaşımın ölüm haberini aldığımdan beridir hep ağladığım ve moralim çok bozuk olduğu için belim kasıklarım daha çok ağrımaya başladı moral ile ilgili sanırım ağrı:85:
benim de 2-3 gündür arkadaşımın ölüm haberini aldığımdan beridir hep ağladığım ve moralim çok bozuk olduğu için belim kasıklarım daha çok ağrımaya başladı moral ile ilgili sanırım ağrı:85:
kızlar az önce geldim eve ,1 kadındoğum 1 de ultrason uzmanına muayene oldum , doktor ,vitamin falan verdi ,progestanı artırdı , ama kalp atışı falan duymadı ,daha gözükmüyo ,göz yanılgısı olabilir dedi ,alttanda bakıyım istersen dedi bende öyle diyince yaptırmadım ,sonra uzmana gittik oda karından baktı ,fetus son adet tarihine göre küçük ,kalp atışı yok dedi ,belki tutunmuş ,sonra tekrar küçülmeye başlamıştır düşük olabilir dedicumaya kadar kanaman olmazsa gel ben sana söylerin ne olcağını dedi ,bu arada kendi doktorumuda aradım ,bikez bakıp karar vermeyelim bidaha muayene edelim ondan sonra napcağımızı düşünürüz dedi...nyyse kızlar moralman greçekten iyi değilim,orda burda ağlıyorum ,biraz güçlü olmaya çalışcam bakalım ,kocam gelsin azda ona sarılayım ,herşey,in hayırlısı ,umarım sizin gibi tatlı kızlarla devam ederim ,ama olmazsa bidaha giremem bu topiğe ((((
Mrb kızlar benim hesabı göre yarın 5 haftaya girecegiz inş yarın gitsem doktora karından kesesi görülürmü acaba
meraba arkadaşlar bende ekim ayı nda hamile kaldım dört gün geçince yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım ondada çıktı yarın doktora gidicem ne kadarlık olduğunu öğrenicem çok heyecanlıyım allah herkese versin hayırlısını
arkadaşlar bugün doktora gittim benim hesabıma göre 5+5 günlüktü doktor karnımdan ultrasonla baktı keseyi gördük doktor 5 haftalık kese dedi keseyi gördük çok şükür bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi umarım herşey yolunda gider ve kalp atışlarınıda duyarım
meraba arkadaşlar bende ekim ayı nda hamile kaldım dört gün geçince yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi yaptırdım ondada çıktı yarın doktora gidicem ne kadarlık olduğunu öğrenicem çok heyecanlıyım allah herkese versin hayırlısını
benim bugün acayip bel ağrım var kokularımı tetiklercesine
büyük bi ihtimalle görünmez, bence senin hesabına göre 8 hafta olunca git hem kesesini hem kalp atışını duyarsın
bugün sabah karın kaslarım çok acıyordu bi tarafımdan bi tarafıma zor döndüm ya idrara sıkışık uyurken kendimi sıktığımdan ya da afedersiniz kabı olduğumdan diye düşündüm. sizdede böyle şeyler oluyomu?
Aynı sıkıntı bende de var senin ne kadarlık dr gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?