2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

maşallah minik hafsaya annesi poz da vermiş sevimli bıdık kendi solumunu yapmasına çok sevindim ellerini de açmış yavrum ne kadar masum görünüyordur
allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar sormayın benim kaynana bugün kaplıcalara gitti sanki onuncu torunu. bekle bana belki bi şey olur gıcık işte o iyi bi gezde bi yerini kıracak kayıp
düşecek haberi yok insan bi torununu bekler oğlunada kendisine de gıcığım bu aralar

kler senin facein yok mu canım facede gel yaaa..orası da güzel oluyor.insan kocasına sinir olunca kocasının yedi cedditten sinir oluyor hayatım ama kaynana ayrı mevzuuu...boşver bak ben de yalnızım..üstelik sancımın ne zaman tutacağı belli değil.ben izmitte eşim işleri istanbulda .hiçbir akrabam yok Rabbim var ne yapayım.sancım tutarsa eğer gündüz arabama atlayıp sakin sakin gidicem hastaneme...eşim gelene kadar bekleyemem ki..

off kızlar tüm camları sildim banyo ve lavaboları da cifledim.mutfak dolaplarımı da sildim yeniden.şimdi süpürüp silicem...ben cam sildim ama yağmur yağacak gibi..yağarsa yağsın...hadi hepinizi öptüm...işim çookkk ama ara ara dinlenmek için oturuyorum..

resmiyecim iki gündür çok az giriyosun canım bir şey yok değil miii...merak ediyorum.sen de bana faceden özel msjla numaranı yaz canım bulunsun ben de...nurtencim sen de yeniden at hayatım numaranı...

selam kızlar dünden beri işlerim çok evde o yüzden girmedim de topiğe pek... mehtapcım kolay gelsin ben de iki gündür biraz yordum kendimi ev işleri ile aslında cuma veya pazartesi günü annem gelecek temizlik yapmak için ama onun da beli ağrıyo kıyamıyorum ki ben en azından yapabildiklerimi yapıp onun işini kolaylıyorum.

kızlar sormayın benim kaynana da inegöle gezmeye gitmiş dün bi akrabasına hiç düşünmez bu gelinin doğum zamanı yakın her an doğum olabilir yaknlarda durayım diye... ne halleri varsa görsünler aman bize dokunmasınlar yeterki... Allah bizim tek güvencemiz zaten na sığındık bekliyoruz.

Son düzenleme:

oh maşallah kızlar ya neyle beslediniz bu bebişleri siz ben 34. haftada gittiğimde 2050 gr dı henüz....benimki de bu aralar günde en az iki kere hıçkırıyo ve çok uzun sürüyo inşallah canları acımıyodur hıçkırırken yazık üzülüyorum onun için ben de. kordonu dert etmeyin bence canım ya geçen gn gülşen var ya şarkıcı onu izliyordum beyaz show da o da boynund akordonu ile bir de ters doğmuş hem de normal doğum ile.... Allah'a emanetiz onun verdklerine razıyız dualarımızı eksik etmyeleim yeter ki artık teknoloji çok gelişti korkulacak bişey de yok.

çok geçmiş olsun cnaım bende böyle bişey yok ama bu durumu yaşayan arkadaşlarım var normalmiş olabiliyomuş son zamanlarda. sıkma sen canını geçer inş. az kaldı zaten

bak kendileri hamile olsalar bize etmediklerini bırakmazlardı ama sra bize gelince fazla oluyoruz çekmek zorlarına gidiyo ki naz bile yapmadık doğru dzgün yaaa... artık erkek milleti deyip geçyorum ben de.

sağol canım Allah sabrını da veriyor... herşeyde bir hayır vardır böyle düşünmek lazım.. ben face de açmadım konuyu burda açtım. açtığım konularda bulabilirsiniz..

hrkese gunaydın kızlaaaaaaar ..bır gun daha gectı ve yenı bır gune baslıyoruz ...

elifciğim cok sevındım hafsa babk ıyıce toparlıyor kendını masallah...kavusmanıza az kaldı ayyyyyyy ne guzel ...

21 haziran doğum günüm... keşke gelse ne kadar sevinirim bilemezsiniz:)))

canım benim çok sevindim hayırlı haberlerine. bak ne güzel her geçen gün herşey iyiye gidiyor bebekleri tedbir amaçlı kuvözde tutuyolar canım can sıkacak bi duru yok tedbir alınması çok iyi ya alınmasa da bişey olsa o zaman kötü işte

canım benim 5. ay tekrar başlamıştı mide bulantılarım,tiksinmelerim... ve ilginçtir ki kokulara karşı hassasiyetim hala devam ediyor. en ufak kokulardan bile tiksinebiliyorm. hatta geçen gün eşim dalga geçti. hatun yoksa ikiz falandı da bi taneyi içerde mi unuttular acaba dedi:)) bende şüphe etmeye başladım:))

evet çok masum yaa... ama pozu görseniz hiç de masum durmuyo. kafasını çok bozmuşuz gibi:)) usg dede hep eller açık duruyordu. kayınvaldem cömert olcak diyo. inşallah öyle olur:)

evet resmiyecim.. eğer tam iyileşmeden eve yollarlar da bir dıkıntısı olursa tıkanır nefes almazsa falan (Allah korusun) çok telaş yaparım, çok korku kalır üstümde. o yüzden tamamen atlatıp gelsin. sabah aradım sorumlu hemşireyi. oksijen vermiyorlarmış eğer sıkıntısı olursa verebiliriz heran diyorlar. bence birkaçgün deniycekler oksijen olmadan solunumu nasıl diye... sonra da inşallah biberonlar beslemeye başlarlar.. sonra daa emziririrm inşallah yaa

kızlar sonunda Hafsa Sultanın kapı süsünü tamamen bitirip astım..kapıya bağladığım tülünde pembe inciler var ama gözükmemiş resimde.. yatak odama asmak istedim ilk etapta kızım odamda olacağı için. gelenler görsün dimi:)) daha sonra odasına geçiricem inş..:)

Son düzenleme:
eline sağlık canım kolay gelsin.annene kıyma zaten ama kendinede dikkat et bana diyodun bak iş başa düşünce geçtin temizliğin başına..kaynanada gitsin daha iyi önce annen mi gelecek yoksa ikisi bir arada mı olacak bence önce annen sonra kaynanan gelsin.hem işine yararlar..benim kaynanada bu aralar melek kesildi illa ablası gelene kadar geleyim bakayım mehtaba diyomuş.şimdi iyice ağırlaşmıştır doğuma kadar bakayıp doğum olunca ablası geleince gideriz biz sonra yine gelirim diyomuş:)ben de düşüneyim dedim eşime:)

ellerine sağlık canım..çok güzel olmuş.tülün varsa birde ortasından geçirseydin.öylede şık duruyor..

selam kıslarr yenı geldım eve öncelıklee palettecım bebegıne masallah gıt gıde ıyılesıyo ıste ne guzel bısey tamamen ıyıleşşede cıksa hastaneden ya bızde gorsek onuu bugun dogum yapan arkadasdan ses cıkmadı galıbaa merak etım nasıl olmus dıyee

kardelencım send eyorma kendını ya bende merak ettım senı bende sımdı annemle konustum ne zaman gelyım dedı bende haftaya cuma gel dedım gecmı acaba bıraz erken gelıp bos bos durmanın bı anlamı yok dedım o yuzden cuma gel ıyı olur dedım bu arada bugun sabah saglık ocagına gıttım kan aldılar sonra kaynanam aradı kahvaltıya msıafır gelcek sende gel dıye bı kadın hamıle gelını bıde kızı akrabaları neys egıttım oraya kurdum sofrayıı rçellere kasık koymamaısım hıc aklıma gelmıyo zaten koymak sonra ban amılletın ıcınde dıyo ne kasık koymadın gormuyomusun sen gelınsın sen dusunceksın bunları dedı mısafır kadında dedıkı onlar hamıle kusura bakma olcak o kadar dedı susturdu kaynanamı manyak kadın ya sonra dıyo bana kalk kek yap oglen yıyelım kalktım yaptım saat 4 oldu eve gıdıym evım dagınık aksam mutfaga dolap gelcek dedım gıdersın acelen ne dıyo yarında kendıısı karsıya gıdıyo kardesıne orda kalcakmıs hanımefendı dunkı mısafır dıyo sen ıs yapma yorulma egılme gelır bellı olmaz dıyo oda dıyokı yok yok 3 haftası var aysegul oyle dedı dıyo gorumcem doktorum ya benım sankı bılıyo ne zaman cıkacagını manyaklar benım ıcın dıyo bu cok panık herseyını kac ay oncedne hazılradı sankı acelesı var dogunca ıstemıyceksınız bak gorursun dıyo dedım nıe ıstemıyım ıstemesem yapmazdım dedım kadına dıyo baska konudan konusuyolardı ay nerdee buu zamanda gelınlere hıc bısey dıyemıyosun yaptıramıyosun dıyo benı elınde oynatıyo bıde laf yapıyoo yüzsüz

kıslar acaba annem carsamba gunu falanmı gelse ya karasız kaldım sızce ne dıyımm sen bılırsın bugun gel de bugun gelıyım dedı ne zaman gelse acabaa fıkırler lutfenn

elifciğim okudum doğum hikayeni nasıl ağladım canım benim.senin sınavında buymuş.ama bak şimdi her şey yolunda gidiyor maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…