selam kızlarr..
güzel haberlerim var size. dün bebeğime gittik. artık hiç oksijen desteği vermiyorlarmış
kendi kendine solunumunu yapabiliyormuş. ama tabiiki artık hiç vermiycez anlamına gelmiyor dediler. olsun bu da bi gelişme dimi:))
bir de bi poz verdi ki bize sormayın.ellerini açtı.. ne çekion kardeşim pozu verdi:)) çok gülüoruz baktıkça:))
sizler napıosunuz. herkese ayrı alıntı yapamadım kusura bakmayın
nurtencim neden kuvözde tutuyolar bebeği anlayamıyorum. haftası güzeldi.. sadece ememediği içn mi? sadece onun için kuvözde tutulmaz da o yüzden sordum
oyy maşallah annesi demek kucağına tombiş bi bebiş alıcan.hayırlısı olsun benim oğluşumda 36 +0 haftada 3100 kg du bi tombişde ben de yani bi de arada çok fazla hıçkırıyo üzülüyorumm doğsada sevsek artıkkk
öyle canım yapıcak bi şey doktorum üzülme sorun olmaz dedi yaramaz işte senin ne işin olur kordonla git mışıl mışıl uyu değil mi yaramaz bu oğlan yaramazcanım sezeryanı kordondan dolayı değil önceden de sezeryan diyordu zaten
slm kızlar nasılsınız benim dünden beri midem bulanıyor ya yemek yiyemiyorum dünde gaz sancısı oldu karnımda herşeyi çıkardım grçti şimdi yemek yapıyorum kokusundan midem bulanıyor sanki ilk aylara döndüm töbe töbe yaa neden böle oldu anlamadım sizede oluyormu
Ya boşver yaaa.benim eşimde tutturmuş sen hamile psikolijisine girdin evet girdim de sen ne psikolojisine girdin peki dedim.Bana diyoki hamile olsam yerimden kalkmam her istediğimi yaptırıırm,bi şeyi fazla istiyeyim ama sende abartma diyo.Erkek milleti işte
benimde annelik teminatlı özel sağlık sigortam var canım aynen %100 karşılıyor.ama ne bileyim yaa sigortaya dünyanın parasını verdik 2 yıldır şimdi bide süit oda farkı vermeyim diyorum eşim süit odadan yana ama ben biraz cimrilik ediyorum açıkcası zaten normal yaparsam 1 gün kalırım tabii inşallah.demek sen de acıbademde doğum yapacaksın yanlış anlamadıysam.en çok hoşuma giden de doğum fotoğrafcısı hizmeti vermeleri ve gece bile sancım tutsa hemen fotoğrafcı gelip doğurana kadar duruyomuş sancı çekerken bile çekecekmiş.beşiği bekliyoruz şekerim..
oyy yerim ben onu.maşallah subanallah.Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah..çok güzel bir gelişme canım benim..aferin sana kız elif yaşın küçük ama yaşadığın şey büyük bir olay ve hiç duruşunu değiştirmedin.ben bu kadar taakatli olurmuydum bilemiyorum ama şunu biliyorum ki her şey Rabbimden geliyor.o nasıl uygun gördüyse şükür etmek gerek.yinede seni alkışlıyorum canım benim
canım facede açtığın konu gözükmüyor ki tatlım..kaydetmemiş olabilirsin canımcım..
hrkese gunaydın kızlaaaaaaar ..bır gun daha gectı ve yenı bır gune baslıyoruz ...
elifciğim cok sevındım hafsa babk ıyıce toparlıyor kendını masallah...kavusmanıza az kaldı ayyyyyyy ne guzel ...
selam kızlarr..
güzel haberlerim var size. dün bebeğime gittik. artık hiç oksijen desteği vermiyorlarmış
kendi kendine solunumunu yapabiliyormuş. ama tabiiki artık hiç vermiycez anlamına gelmiyor dediler. olsun bu da bi gelişme dimi:))
bir de bi poz verdi ki bize sormayın.ellerini açtı.. ne çekion kardeşim pozu verdi:)) çok gülüoruz baktıkça:))
sizler napıosunuz. herkese ayrı alıntı yapamadım kusura bakmayın
nurtencim neden kuvözde tutuyolar bebeği anlayamıyorum. haftası güzeldi.. sadece ememediği içn mi? sadece onun için kuvözde tutulmaz da o yüzden sordum
slm kızlar nasılsınız benim dünden beri midem bulanıyor ya yemek yiyemiyorum dünde gaz sancısı oldu karnımda herşeyi çıkardım grçti şimdi yemek yapıyorum kokusundan midem bulanıyor sanki ilk aylara döndüm töbe töbe yaa neden böle oldu anlamadım sizede oluyormu
maşallah minik hafsaya annesi poz da vermiş sevimli bıdık kendi solumunu yapmasına çok sevindim ellerini de açmış yavrum ne kadar masum görünüyordur
allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin canım
canım benim çok sevindim hayırlı haberlerine. bak ne güzel her geçen gün herşey iyiye gidiyorbebekleri tedbir amaçlı kuvözde tutuyolar canım can sıkacak bi duru yok tedbir alınması çok iyi ya alınmasa da bişey olsa o zaman kötü işte
eline sağlık canım kolay gelsin.annene kıyma zaten ama kendinede dikkat et bana diyodun bak iş başa düşünce geçtin temizliğin başına..kaynanada gitsin daha iyi önce annen mi gelecek yoksa ikisi bir arada mı olacak bence önce annen sonra kaynanan gelsin.hem işine yararlar..benim kaynanada bu aralar melek kesildi illa ablası gelene kadar geleyim bakayım mehtaba diyomuş.şimdi iyice ağırlaşmıştır doğuma kadar bakayıp doğum olunca ablası geleince gideriz biz sonra yine gelirim diyomuş:)ben de düşüneyim dedim eşime:)selam kızlar dünden beri işlerim çok evde o yüzden girmedim de topiğe pek... mehtapcım kolay gelsin ben de iki gündür biraz yordum kendimi ev işleri ile aslında cuma veya pazartesi günü annem gelecek temizlik yapmak için ama onun da beli ağrıyo kıyamıyorum ki ben en azından yapabildiklerimi yapıp onun işini kolaylıyorum.
kızlar sormayın benim kaynana da inegöle gezmeye gitmiş dün bi akrabasına hiç düşünmez bu gelinin doğum zamanı yakın her an doğum olabilir yaknlarda durayım diye... ne halleri varsa görsünler aman bize dokunmasınlar yeterki... Allah bizim tek güvencemiz zaten na sığındık bekliyoruz.
Eki Görüntüle 209843 Eki Görüntüle 209842
kızlar sonunda Hafsa Sultanın kapı süsünü tamamen bitirip astım..kapıya bağladığım tülünde pembe inciler var ama gözükmemiş resimde.. yatak odama asmak istedim ilk etapta kızım odamda olacağı için. gelenler görsün dimi:)) daha sonra odasına geçiricem inş..:)
Eki Görüntüle 209843 Eki Görüntüle 209842
kızlar sonunda Hafsa Sultanın kapı süsünü tamamen bitirip astım..kapıya bağladığım tülünde pembe inciler var ama gözükmemiş resimde.. yatak odama asmak istedim ilk etapta kızım odamda olacağı için. gelenler görsün dimi:)) daha sonra odasına geçiricem inş..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?