eline sağlık canım kolay gelsin.annene kıyma zaten ama kendinede dikkat et bana diyodun bak iş başa düşünce geçtin temizliğin başına..kaynanada gitsin daha iyi önce annen mi gelecek yoksa ikisi bir arada mı olacak bence önce annen sonra kaynanan gelsin.hem işine yararlar..benim kaynanada bu aralar melek kesildi illa ablası gelene kadar geleyim bakayım mehtaba diyomuş.şimdi iyice ağırlaşmıştır doğuma kadar bakayıp doğum olunca ablası geleince gideriz biz sonra yine gelirim diyomuş:)ben de düşüneyim dedim eşime:)
ellerine sağlık canım..çok güzel olmuş.tülün varsa birde ortasından geçirseydin.öylede şık duruyor..
selam kıslarr yenı geldım eve öncelıklee palettecım bebegıne masallah gıt gıde ıyılesıyo ıste ne guzel bısey tamamen ıyıleşşede cıksa hastaneden ya bızde gorsek onuu bugun dogum yapan arkadasdan ses cıkmadı galıbaa merak etım nasıl olmus dıyee
kardelencım send eyorma kendını ya bende merak ettım senı bende sımdı annemle konustum ne zaman gelyım dedı bende haftaya cuma gel dedım gecmı acaba bıraz erken gelıp bos bos durmanın bı anlamı yok dedım o yuzden cuma gel ıyı olur dedım bu arada bugun sabah saglık ocagına gıttım kan aldılar sonra kaynanam aradı kahvaltıya msıafır gelcek sende gel dıye bı kadın hamıle gelını bıde kızı akrabaları neys egıttım oraya kurdum sofrayıı rçellere kasık koymamaısım hıc aklıma gelmıyo zaten koymak sonra ban amılletın ıcınde dıyo ne kasık koymadın gormuyomusun sen gelınsın sen dusunceksın bunları dedı mısafır kadında dedıkı onlar hamıle kusura bakma olcak o kadar dedı susturdu kaynanamı manyak kadın ya sonra dıyo bana kalk kek yap oglen yıyelım kalktım yaptım saat 4 oldu eve gıdıym evım dagınık aksam mutfaga dolap gelcek dedım gıdersın acelen ne dıyo yarında kendıısı karsıya gıdıyo kardesıne orda kalcakmıs hanımefendı dunkı mısafır dıyo sen ıs yapma yorulma egılme gelır bellı olmaz dıyo oda dıyokı yok yok 3 haftası var aysegul oyle dedı dıyo gorumcem doktorum ya benım sankı bılıyo ne zaman cıkacagını manyaklar benım ıcın dıyo bu cok panık herseyını kac ay oncedne hazılradı sankı acelesı var dogunca ıstemıyceksınız bak gorursun dıyo dedım nıe ıstemıyım ıstemesem yapmazdım dedım kadına dıyo baska konudan konusuyolardı ay nerdee buu zamanda gelınlere hıc bısey dıyemıyosun yaptıramıyosun dıyo benı elınde oynatıyo bıde laf yapıyoo yüzsüz
çok yormadan yaptım canım ama karıncalar hala var yaaaa ben temizliyorumbir saat sonra yine görüyorum etrafta dolaşıyolar deli olmazsam iyi bu karıncalar yüzünden. annen de gelsin işte pazartesi günü canım ne olur ne olmaz ne zaman dğum olacağı bile bilinmiyo sonuçta bıraksın işini gücünü aaaa..... ay cadaloz karıııı yaa gelinsin sen düşüneceksin ne demek be gelinsen köle misin gitmeseydin keşke sinirlerini bozuyo her seferinde. ama kadına aferin bak vermiş kaynananın ağzının payını ama anlasa biiiii..... ay ne zmana doğum yapıcamzı doktorlarımız bile bilmiyo o ayşegül ne çok biliyo öyle ona kalsa şu an doğan bebekler uzaylı sanırım.
haklısın canım gıtmesem gelının yıne gelmedı falan laf ederler o akdın oyle gelınını cok sever laf dedıtmez demezde kendısı gelını ne ısters eonu yapar bende severım o kadını hayır sankı benımkı baan soz gecıremıyo gıbı bıde dert yanyo bu zamanda gelınlere bıusey denmıyo falan dıye bana ıstedıgını dıyosun ne konusuyosun hala
annem konusunda kararsız kaldım canım zaten bı ay kalcak ramazan bası dönerım dedı hafta sonuna kadar durayımm eger bı ıkı sancı falan olursa derım erken gel olmazsa cuma gel derım
karıncalara çözum bulmak lazım canım ya evın ıcınde bzır bızır hıc cekılmez yanı onlarda :)
ay arkadasım benı duygulandırdı aglattı kızlar ya dedım annem gelcek am abı ay kalcak ben toparlanabılırmıyım dedım bısey olmaz ben hergun yanına gelıırm bızde senın bı aılenız yanındayız dedı bırden aglamak geldı
çok yormadan yaptım canım ama karıncalar hala var yaaaa ben temizliyorumbir saat sonra yine görüyorum etrafta dolaşıyolar deli olmazsam iyi bu karıncalar yüzünden. annen de gelsin işte pazartesi günü canım ne olur ne olmaz ne zaman dğum olacağı bile bilinmiyo sonuçta bıraksın işini gücünü aaaa..... ay cadaloz karıııı yaa gelinsin sen düşüneceksin ne demek be gelinsen köle misin gitmeseydin keşke sinirlerini bozuyo her seferinde. ama kadına aferin bak vermiş kaynananın ağzının payını ama anlasa biiiii..... ay ne zmana doğum yapıcamzı doktorlarımız bile bilmiyo o ayşegül ne çok biliyo öyle ona kalsa şu an doğan bebekler uzaylı sanırım.
elifciğim okudum doğum hikayeni nasıl ağladım canım benim.senin sınavında buymuş.ama bak şimdi her şey yolunda gidiyor maşallah..
ayy miss gibi oldum geldim kızlar...
cicilerimi de giydim, güzel mamalar da hazırladım.kocişimi bekliyorum. sürpriz yapayım. uzun bi zamandır çok vakit geçirmedik birlikte.
kızlar dün saçlarımı kestirdim. benim saçlarımda röfle vardı tabii 1 senedir yaptırmadım tekrar hamilelik olmasa o ay yaptırcaktım ama olmadı sonra da kaldı. dün de saçlarımı kestirince uçlarında kaldı röfleler gölge gibi... az kalsın saçımı bakıra boyatıyordum. son anda vicdanım el vermedi. sütümden kızıma zararlı bişey geçer diye... acaba kaç güne etkisi gidder. buzluktaki stoklardan götürsem kızıma. o kadar gün de sağıp döksem siye düşündüm ama yaptırmadım yine de.
gelin düşmanı kaynana çok bela bişey yaaa... senin ki hem bela hem de etmediği laf kalmadığı halde laf edişmiyo diye sızlanıyo yüzsüz edepsiz yaaaa...
annen için de sen kendi durumuna bak canım ne zmana ygun görürsen o zmana gel dersin. karıncalara ilaç koydum bugün çıktıkları yerlere ama ilaç bile kar etmiyo bunlara yeniden başka yerden çıkıyolar :)))
Eki Görüntüle 210174 işte beşiğimiz
ayy miss gibi oldum geldim kızlar...
cicilerimi de giydim, güzel mamalar da hazırladım.kocişimi bekliyorum. sürpriz yapayım. uzun bi zamandır çok vakit geçirmedik birlikte.
kızlar dün saçlarımı kestirdim. benim saçlarımda röfle vardı tabii 1 senedir yaptırmadım tekrar hamilelik olmasa o ay yaptırcaktım ama olmadı sonra da kaldı. dün de saçlarımı kestirince uçlarında kaldı röfleler gölge gibi... az kalsın saçımı bakıra boyatıyordum. son anda vicdanım el vermedi. sütümden kızıma zararlı bişey geçer diye... acaba kaç güne etkisi gidder. buzluktaki stoklardan götürsem kızıma. o kadar gün de sağıp döksem siye düşündüm ama yaptırmadım yine de.
eline sağlık canım kolay gelsin.annene kıyma zaten ama kendinede dikkat et bana diyodun bak iş başa düşünce geçtin temizliğin başına..kaynanada gitsin daha iyi önce annen mi gelecek yoksa ikisi bir arada mı olacak bence önce annen sonra kaynanan gelsin.hem işine yararlar..benim kaynanada bu aralar melek kesildi illa ablası gelene kadar geleyim bakayım mehtaba diyomuş.şimdi iyice ağırlaşmıştır doğuma kadar bakayıp doğum olunca ablası geleince gideriz biz sonra yine gelirim diyomuş:)ben de düşüneyim dedim eşime:)
ellerine sağlık canım..çok güzel olmuş.tülün varsa birde ortasından geçirseydin.öylede şık duruyor..
çok güzel olmuş canım.sağlıkla yatsın inşallah..ben duvar bariyerlerini çarşafını yorganını her şeyini yıkadım ütüledim.sen de öyle yaptın mı..herkes yapma dedi ama içime sinmedi benim..
ben çarşafını yıkadım diğerleri bozulur diye yıkamadım valla bariyerleri bozulur sanki hee seninkine noldu bişey oldumu.
merhaba karincalardan sikayetcisin saniyorum bizim evdede vardi ve ociktigi yerlerde gunde 3defa 3kere olmak uzere 7gun karinca duasini inanarak okursan kesinlikle bidaha gelmiyolar ben yaptim ve bitti yillardirda bidaha yok bu arada karincalari oldurmek yasak olan hayvanlardan okursan zaten gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?