2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sağol canım ama ben hepsini aynı günde yapmıyorum evi süpürüp silmek için bir günümü ayırıyoum düşün :) bir oda süpürüyorum 20 dk yatıyorum :)))))

kaynananın da düşünmesi yeter canım eğer geip sana yardımı dokunacak ise iyi olur ama yeğenin de gelecek ikisi aynı anda evde valla düşünrmiyorum evde kendini yabancı hissetmeye başlarsın sonra. annem ve kayınvalidem doğumda ikisi de gelecekler ama kayınvalidem başta yanımda dursun istemiyorum, bebeği göüp gider evine annem kalır yanımda o gideceği zaman da kayınvalidem gelir sırayala gelsinler yaaa ikisini aynı anda çekemem ki ben. ilk zmaanlar sonuçta bi tecrübesizliğimi< olacak o anda anne gibi olmaz... sen de düşün bakalım ne karar vereceksin :)))

çok yormadan yaptım canım ama karıncalar hala var yaaaa ben temizliyorumbir saat sonra yine görüyorum etrafta dolaşıyolar deli olmazsam iyi bu karıncalar yüzünden. annen de gelsin işte pazartesi günü canım ne olur ne olmaz ne zaman dğum olacağı bile bilinmiyo sonuçta bıraksın işini gücünü aaaa..... ay cadaloz karıııı yaa gelinsin sen düşüneceksin ne demek be gelinsen köle misin gitmeseydin keşke sinirlerini bozuyo her seferinde. ama kadına aferin bak vermiş kaynananın ağzının payını ama anlasa biiiii..... ay ne zmana doğum yapıcamzı doktorlarımız bile bilmiyo o ayşegül ne çok biliyo öyle ona kalsa şu an doğan bebekler uzaylı sanırım.

haklısın canım gıtmesem gelının yıne gelmedı falan laf ederler o akdın oyle gelınını cok sever laf dedıtmez demezde kendısı gelını ne ısters eonu yapar bende severım o kadını hayır sankı benımkı baan soz gecıremıyo gıbı bıde dert yanyo bu zamanda gelınlere bıusey denmıyo falan dıye bana ıstedıgını dıyosun ne konusuyosun hala

annem konusunda kararsız kaldım canım zaten bı ay kalcak ramazan bası dönerım dedı hafta sonuna kadar durayımm eger bı ıkı sancı falan olursa derım erken gel olmazsa cuma gel derım
karıncalara çözum bulmak lazım canım ya evın ıcınde bzır bızır hıc cekılmez yanı onlarda :)

ay arkadasım benı duygulandırdı aglattı kızlar ya dedım annem gelcek am abı ay kalcak ben toparlanabılırmıyım dedım bısey olmaz ben hergun yanına gelıırm bızde senın bı aılenız yanındayız dedı bırden aglamak geldı

gelin düşmanı kaynana çok bela bişey yaaa... senin ki hem bela hem de etmediği laf kalmadığı halde laf edişmiyo diye sızlanıyo yüzsüz edepsiz yaaaa...

annen için de sen kendi durumuna bak canım ne zmana ygun görürsen o zmana gel dersin. karıncalara ilaç koydum bugün çıktıkları yerlere ama ilaç bile kar etmiyo bunlara yeniden başka yerden çıkıyolar :)))

ee canım sen de ona az destek olmadın ne güzel ailen yanında olmasa bile güvenebileceğin birileri olsun yeter ki insan insana yardım ettikçe güçleniyo.

cnm karıncalar için tavsiyelerim olaccak eğer nerden geldiklerini biliyorsan limon kesip koyarsan gelmeyeceklerdir.yada domatesin yeşil yaprağını koyabilirsin işe yarıyo

elifciğim okudum doğum hikayeni nasıl ağladım canım benim.senin sınavında buymuş.ama bak şimdi her şey yolunda gidiyor maşallah..

ayy herşeye ağlama yaaa hormonlar tavan yapmış:) üzme kendini . şükür geçti o günler. tek dileğim kızımın sağ salim eve gelmesi

ayy miss gibi oldum geldim kızlar...

cicilerimi de giydim, güzel mamalar da hazırladım.kocişimi bekliyorum. sürpriz yapayım. uzun bi zamandır çok vakit geçirmedik birlikte.

kızlar dün saçlarımı kestirdim. benim saçlarımda röfle vardı tabii 1 senedir yaptırmadım tekrar hamilelik olmasa o ay yaptırcaktım ama olmadı sonra da kaldı. dün de saçlarımı kestirince uçlarında kaldı röfleler gölge gibi... az kalsın saçımı bakıra boyatıyordum. son anda vicdanım el vermedi. sütümden kızıma zararlı bişey geçer diye... acaba kaç güne etkisi gidder. buzluktaki stoklardan götürsem kızıma. o kadar gün de sağıp döksem siye düşündüm ama yaptırmadım yine de.

oh rahtlmısın cnım kestrınce doktora sormak lazım emzırırken boyatılıyomu dıye gercı roflede dıbıne surmuyolar ama yınede sen bılırsın tabıkı bılgılı bırılerıne sormakta yarar var

çok rahatladım canım yaa sorma... hamilelik boyunca ananem kestirmedi batıl inançlar yüzünden. zaten kapalı olduğum için de çok önemsemedim. ama saçlarım kendine geldi resmen.. iyiki hemen kestirdim. bencede röflenin bi sakıncası yoktur boyaya nazaran ama yine de korkuyorum işte. kokusu bile acı acı. Allah bilir ne vardır içinde

merhaba karincalardan sikayetcisin saniyorum bizim evdede vardi ve ociktigi yerlerde gunde 3defa 3kere olmak uzere 7gun karinca duasini inanarak okursan kesinlikle bidaha gelmiyolar ben yaptim ve bitti yillardirda bidaha yok bu arada karincalari oldurmek yasak olan hayvanlardan okursan zaten gidiyolar

aynı neuresim takımı bizdede uar canım..güle güle kullansın oğluşun...

iyi yapmışsın canım,,hem yakında kızın çıktığında böyle fırsatın olmayacak.. dr a bir sor istersen röfle de diplere boya gelmiyor ama,için nasıl rahat ederse senin..kapı süsünde çok hoş,bende hazır aldım,hastaneden çıktığı zaman takıcam..Sorma Elifcim şu an oğlum küezde değil,yenidoğan ünitesinde ortada sepette,dr birkaçgün içinde çıkartırım dedi,biberonla besliyorlar benim sağdığım sütleri,günde iki yada üç kezde emzirmeye gidiyorum,ama daha çok küçük ya iki emip bir uyuyor,deuamlı uyandırıyorum,hastane çıkışı kıyafetlerini götürdüm içinde küçücük kalmış,bugün e- bebeğe gidip birkaç tane küçük boy kıyafetler aldık,şimdi onları yıkayıp ütüledik..oradaki hemşirelerle konuşuyoruz da prematüre doğanlar çok çabuk akranlarını yakalıyor,görüceksin diyorlar,inşallah bakalım..

Mehtapcım kayınualiden uicdan yaptı demekki,gelsin boşuer,sende biraz dinlenmiş olursun hem,sonrada ablan gelir,doğduktan sonra asıl insana ihtiyaç duyuluyor,wc ihtiyacını bile alelacele yapıyosun çünkü...

Son düzenleme:

ben çarşafını yıkadım diğerleri bozulur diye yıkamadım valla bariyerleri bozulur sanki hee seninkine noldu bişey oldumu.

Nurtencim çok sağol inş. Tez zamanda kavuşursun sende sizde iyi günlerde kullanın tabiki yakalıycak yaşıtlarını geçicek bile inş.:)

ben çarşafını yıkadım diğerleri bozulur diye yıkamadım valla bariyerleri bozulur sanki hee seninkine noldu bişey oldumu.

hiçbir şey olmadı.hem yıkadım hem ütüledim.ütüsü de çok basit oldu.yorganı bile ütüledim düşün..hassas programa attım sonra kururyuncada normal ütü yapar gibi ütüledim valla.aslında gerek yok dyvar bariyerlerine sonuçta bebeğin teni değmeyecek ama çarşaf yastık yüzü yorgana gerekli.benim ki uyku setiydi çünkü.bi arkadaşım var babası tekstilci tekstil adına ne alırsanız mutlaka ama mutlaka yıkamadan kullanmayın demişti ondan içimde korku oldu canım..

teşekkür ederim cevabın için, evet çok şikayetçiyim bir haftadır karıncalardan. Önerini deneyeceğim umarım işe yarar. ölmelerini hiç istemiyorum dışarıda karıncalara ekmek atarım ben ama evin içinde dolaşmaları aşırı rahatsız edici. evi süpürürken yerlerdekiler zaten süpürüldüğü için ölüyolar bir de mutfak tezgahımda dolaşıyolar bazen ben günde 20 kere yıkarım o teghazı, her seferinde karıncaları tek tek ayıklayıp camdan dışarı salamam ki dokunamıyorum da. ölmelerine üzülüyorum ben de inşallah bu dua ile bir daha gelmezler de hiç böyle şeyler yaşamak zorunda kalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…