2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

mehtapcığım 38 bitmiş hayırlı oldun dikkat et artık riskli günlerdesin, bebeklerin % 75 i 38 i tamamlayıp doğarlarmış.... annem 38 bitince çok dikkatli olmak lazım ufak bir zorlanmadan su kesesi yırtılabilir diyor yani sakın su falan taşıma balkonlara sonra bebeğin enfeksiyon kapma riski varmış bak ben korktum ona göre...

cnm karıncalar için tavsiyelerim olaccak eğer nerden geldiklerini biliyorsan limon kesip koyarsan gelmeyeceklerdir.yada domatesin yeşil yaprağını koyabilirsin işe yarıyo

sağol canım tavsyelerin için... evdeki salkım domateslerin yeşil yerlerini koparttım koydum her yere ama onun bile üstünde geziyolar. limondan da korkuyorum yaa ıslak ve yapış yapış her yerde nasıl olcak ki... şimdi bu dua layını deniycem bakalım umarım o işe yarar.

oh ne güzel canım ya... birkaç güne kalmaz çıkar inşallah... benim kızım için hala birşey diyemiyorlar. 43 gün oldu... daha biberonla beslemeye baslıycaklar,sonra hadi gel de emzir dicekler... en az 1 hafta var şimdi tamam deseler...

ben de kızıma babyjemin prematüre zıbın setlerinden aldım..acaba olur mu olmaz mı bilmiyorum. büyük gelecek muhtemelen... kaç kilo oldu bebişin. bu arada dediklerimi yaptın mı sütün arttı mı?

Son düzenleme:
güle güle kullanın cnm.... bizimki de gelecek inşallah.hala bekliyoruz. sinir oldum resmen

canım ya ben de bugün internetten bişey almamak için tövbe ettim. babam için bir lcd aldım geçen pazartesi günü 10 gün oldu hala tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor arıyorum mail gönderiyorum devalı ama verdikleri cevap hep aynı gecikmeden dolayı özür dileriz en kısa sürede siparişiniz tadrik edilip kargoyla adresinize gönderilecek......... babam da önümüzdeki hafta izne ayrılmış tatile gidecekmiş annem buraya gelecek eniştem de iznini almış tatile çıkacaklarmış yani evde kimse kalmıyor haftaya ben de mecbur kaldım siparişi iptal etmeye ama çok sinirlerim bozuldu 10 gündür bunun stresini yaşıyorum halini anlayabiliyorum yani en güzeli gidip mağazadan almak yaa bu internet olayını artık iyice batırdılar eskiden alırdık bir kaç gün içinde elimizde olurdu ürün şimdi ise ohhhhoo.......

senin kızın çok erken doğdu ama nurteninkine göre ona rağmen maşallahı var iyi toparladı kendini annesi. solunum problemi tamamen ortadan kalksın da beslenme olayı daha kolay canım sen sıka canını.

canım yaa bende yıkıcam ama acaba bozulur mu diye düşündüm... 15 dk lık kısa bi program var soğuk suda fazla sıktırmadan assam olur mu acaba? bir de kırışırsa o kalın bariyerleri nasıl ütüleriz??? sen nasıl yaptın ki?? ince mi acaba bariyerler?

senin kızın çok erken doğdu ama nurteninkine göre ona rağmen maşallahı var iyi toparladı kendini annesi. solunum problemi tamamen ortadan kalksın da beslenme olayı daha kolay canım sen sıka canını.

evet canım benimki çok küçükti gerçekten.. küçüklüğü sorun değil ciğerleri gelişmemişti henüz. geçen gittiğimizde ikiz bebekler vardı. inan Hafsanın yarısı kadar ancak varlar.. Hafsa nın doğduğu halden küçükler. am aherhalde vakitlerini doldurmuşlar çünkü açık kuvözdeler ve solunum desteği almıyorlar.herhalde kilo almalarını bekliyorlar...kızım dün de oksijen almamıştı hiç. inşallah hiç sıkıntısı olmaz da solunum problemini atlatır

maşallah miniğine canım Allah tüm bebeklerin yardımcısı olsun inşallah çok küçük ama bir o kadar da güçlü oluyolar Allah'ım nasıl büyük. inşallah bir daha hiç ihtiyaç duymaz oksijen desteğine....

aa kayınvaldem köyde domatesi yaptı hiç gelmiolar... senin karıncalar bi garip:)) dua işe yarar bence cnm..inanarak yap inşallah sonuç verir

yaa o kadar sinir oldum ki... beşik elimde aslında ama resmen darma dağın! korkulukları çıkmış,ç,z,lmiş. adam yenisini yollayacak. aradım dün ellerindeki tüm ürünler hatalıymış bu şekilde. üretim hatası varmış. yenisini yapıp yollıcaklarmış. bende dedim ki bebek hastaneden ıkıcak birkaç güne ne zaman gelecek bekliyoruz hala dedim. yalan da söledim ama napıyım belki de çıkar. sonra onu mu beklicem ben.. birde minnacık beşiğe 325 milyon verdik. güya kargo bizden diyo. 20 lira aldılar 1 keresinde. sonra başka bi parça geldi 10 lira daha aldılar. sonra beşik gelince 20 daha alacaklar.. hepsinin makbuzunu aldım valla. ödeme yaparken 50 lira eksik göndercek babam.. birkaç güne kadar aramazsa eğer siparişiniz verildi kargoya diye. ben de basacam kalayı

serapf cım gule gule kulln cnımm beşiğini bayagı yazışmışınıss kıslar masallh dogum yapan arkadaslrımız nasıl oldularr seslerı cıkmadı ıyılerdır ınsalhh sımdıı merak ettım neler yapcksınız bugun bakalım burda hava cok guzel bbnımmutfagıma dolp gelcek dun gelcktı gelmedı bugun gelcek sonra ıcıne örtu almaya cıkıcam sonrada gelıp mutfagımı duzeltıcemm ınsallah sonrada belkı saglık ocagına gıderım kan sonucumu almaya

mrb canım... ben bugün doktora gidcem 16.45 te... ilişki sırasında inanılmaz derecede yanmam oluo. dayanamıyorum. ve kanamam oldu ayıptır demesi.. hemen doktorumdan randevu aldım bugün gidicem. neden böyle oldu anlayamadım.. herhalde rahim ağzında yara falan var. zaten akıntım da baya koyu geliodu. kesin fitil falan verir. nasıl kullncam yaaa bebeğime zarar vermez umarım...
bu arada doktorumu değiştirmiştim ben başhekime geçmiştim erkekti. şimdi aşağıdan muayene etceği için eski doktoruma gidicem bayana. şaşırcak doğum yaptığımı duyunca:))

kızlar dün gece 2.30 da süt sağmak için kalktım.. neyse yarım saat sonra yattım uyuyamadım hiç... hastanedeki sıkıntılı günlerim geldi gözümün önüne devamlı... hamilelik zamanlarımda annemle yaptıklarım gldi hep aklıma. o günlere geri dönsem keşke şimdi hamile olsam.... böyle bir sürü düşünce... uyuyamadım resmen. sonra ezan okundu zaten eşim de kalktı. o da üzüldü. uyuyamadı. nas felak okuya okuya uyumuşum 5ten sonra...

bir de geçen namaz kılarken dua ediyorum..Allahım sen karnımdaki bebeğin hayırlı,sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip et dedim. elimi de karnıma götürdüm... karnım ufacık olunca kendime geldim. o kadar kötü oldum ki... hala o ezberi söylüyorum. zor düzeltiyorum cümleleri.. gördünüz mü bak ezbere dua ediyorum resmen canı gönülden etsem keşke:))

cnım agrı olurmus ılk beraberlıkte arksadasımda oyle demıstı sankı ılk gunkı gıbı acıyo demıstı ama nıe kan geldı acaba onu sormak lazım canım

canım benım herseyın hayırlısı demek senın ıcın boyle hayırlıymıs takma kafana boyle seyelrıı kızında cıkıcak yakın zamanda hastaneden mutlu mesut bı aıle olucaksınız kızınla eşınlee bakarsın ıkıncısı olurr canım :)

cnım agrı olurmus ılk beraberlıkte arksadasımda oyle demıstı sankı ılk gunkı gıbı acıyo demıstı ama nıe kan geldı acaba onu sormak lazım canım

zaten bende onu dedim ilk gece gibi bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim dedim. eşimde sırf psikolojisin rahat ol diyo.. o gece de beni kandırmıştı bu şekilde ama bu sefer yemedim ne yazık ki:)) yok bu fiziksel birşey resmen biber acısı gibi...

herhalde kızlığım bozuldu kanama o yüzden gelmiş olabilirP ay çok ayıpp yaa utandım bak:26:

:) alemsin canım ya belkı cok zorlandın sıktın kendını ondanda olabılırr bakalım bızım naısl olcak yaa merak ettım bak sımdıı

ay dun aksam bebegımın arabasını degıstırdık gıttım pembeyı verdık kırmızı aldıkk sonra geldık evde denedık ama yagmurluk nasıl takılıyo yapamadık ya :)

canım bakıcam eğer bebek bakmak kolaysa 4-5 sene sonra anca olabilir. eğer yüzü gibi huyu da bana benzerse 10 sene düşünmem bile herhalde..:)) aslında keşke bugün hamile kalsam doyamadım çünkü ben anlayamadım da. daha yeni çıkmıştı karnım doğum yaptım. ama büyük sorumluluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…