hiçbir şey olmadı.hem yıkadım hem ütüledim.ütüsü de çok basit oldu.yorganı bile ütüledim düşün..hassas programa attım sonra kururyuncada normal ütü yapar gibi ütüledim valla.aslında gerek yok dyvar bariyerlerine sonuçta bebeğin teni değmeyecek ama çarşaf yastık yüzü yorgana gerekli.benim ki uyku setiydi çünkü.bi arkadaşım var babası tekstilci tekstil adına ne alırsanız mutlaka ama mutlaka yıkamadan kullanmayın demişti ondan içimde korku oldu canım..
cnm karıncalar için tavsiyelerim olaccak eğer nerden geldiklerini biliyorsan limon kesip koyarsan gelmeyeceklerdir.yada domatesin yeşil yaprağını koyabilirsin işe yarıyo
iyi yapmışsın canım,,hem yakında kızın çıktığında böyle fırsatın olmayacak.. dr a bir sor istersen röfle de diplere boya gelmiyor ama,için nasıl rahat ederse senin..kapı süsünde çok hoş,bende hazır aldım,hastaneden çıktığı zaman takıcam..Sorma Elifcim şu an oğlum küezde değil,yenidoğan ünitesinde ortada sepette,dr birkaçgün içinde çıkartırım dedi,biberonla besliyorlar benim sağdığım sütleri,günde iki yada üç kezde emzirmeye gidiyorum,ama daha çok küçük ya iki emip bir uyuyor,deuamlı uyandırıyorum,hastane çıkışı kıyafetlerini götürdüm içinde küçücük kalmış,bugün e- bebeğe gidip birkaç tane küçük boy kıyafetler aldık,şimdi onları yıkayıp ütüledik..oradaki hemşirelerle konuşuyoruz da prematüre doğanlar çok çabuk akranlarını yakalıyor,görüceksin diyorlar,inşallah bakalım..
güle güle kullanın cnm.... bizimki de gelecek inşallah.hala bekliyoruz. sinir oldum resmen
oh ne güzel canım ya... birkaç güne kalmaz çıkar inşallah... benim kızım için hala birşey diyemiyorlar. 43 gün oldu... daha biberonla beslemeye baslıycaklar,sonra hadi gel de emzir dicekler... en az 1 hafta var şimdi tamam deseler...
ben de kızıma babyjemin prematüre zıbın setlerinden aldım..acaba olur mu olmaz mı bilmiyorum. büyük gelecek muhtemelen... kaç kilo oldu bebişin. bu arada dediklerimi yaptın mı sütün arttı mı?
çok güzel olmuş canım.sağlıkla yatsın inşallah..ben duvar bariyerlerini çarşafını yorganını her şeyini yıkadım ütüledim.sen de öyle yaptın mı..herkes yapma dedi ama içime sinmedi benim..
senin kızın çok erken doğdu ama nurteninkine göre ona rağmen maşallahı var iyi toparladı kendini annesi. solunum problemi tamamen ortadan kalksın da beslenme olayı daha kolay canım sen sıka canını.
evet canım benimki çok küçükti gerçekten.. küçüklüğü sorun değil ciğerleri gelişmemişti henüz. geçen gittiğimizde ikiz bebekler vardı. inan Hafsanın yarısı kadar ancak varlar.. Hafsa nın doğduğu halden küçükler. am aherhalde vakitlerini doldurmuşlar çünkü açık kuvözdeler ve solunum desteği almıyorlar.herhalde kilo almalarını bekliyorlar...kızım dün de oksijen almamıştı hiç. inşallah hiç sıkıntısı olmaz da solunum problemini atlatır
sağol canım tavsyelerin için... evdeki salkım domateslerin yeşil yerlerini koparttım koydum her yere ama onun bile üstünde geziyolar. limondan da korkuyorum yaa ıslak ve yapış yapış her yerde nasıl olcak ki... şimdi bu dua layını deniycem bakalım umarım o işe yarar.
canım ya ben de bugün internetten bişey almamak için tövbe ettim. babam için bir lcd aldım geçen pazartesi günü 10 gün oldu hala tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor arıyorum mail gönderiyorum devalı ama verdikleri cevap hep aynı gecikmeden dolayı özür dileriz en kısa sürede siparişiniz tadrik edilip kargoyla adresinize gönderilecek......... babam da önümüzdeki hafta izne ayrılmış tatile gidecekmiş annem buraya gelecek eniştem de iznini almış tatile çıkacaklarmış yani evde kimse kalmıyor haftaya ben de mecbur kaldım siparişi iptal etmeye ama çok sinirlerim bozuldu 10 gündür bunun stresini yaşıyorum halini anlayabiliyorum yani en güzeli gidip mağazadan almak yaa bu internet olayını artık iyice batırdılar eskiden alırdık bir kaç gün içinde elimizde olurdu ürün şimdi ise ohhhhoo.......
serapf cım gule gule kulln cnımm beşiğini bayagı yazışmışınıss kıslar masallh dogum yapan arkadaslrımız nasıl oldularr seslerı cıkmadı ıyılerdır ınsalhh sımdıı merak ettım neler yapcksınız bugun bakalım burda hava cok guzel bbnımmutfagıma dolp gelcek dun gelcktı gelmedı bugun gelcek sonra ıcıne örtu almaya cıkıcam sonrada gelıp mutfagımı duzeltıcemm ınsallah sonrada belkı saglık ocagına gıderım kan sonucumu almaya
mrb canım... ben bugün doktora gidcem 16.45 te... ilişki sırasında inanılmaz derecede yanmam oluo. dayanamıyorum. ve kanamam oldu ayıptır demesi.. hemen doktorumdan randevu aldım bugün gidicem. neden böyle oldu anlayamadım.. herhalde rahim ağzında yara falan var. zaten akıntım da baya koyu geliodu. kesin fitil falan verir. nasıl kullncam yaaa bebeğime zarar vermez umarım...
bu arada doktorumu değiştirmiştim ben başhekime geçmiştim erkekti. şimdi aşağıdan muayene etceği için eski doktoruma gidicem bayana. şaşırcak doğum yaptığımı duyunca:))
kızlar dün gece 2.30 da süt sağmak için kalktım.. neyse yarım saat sonra yattım uyuyamadım hiç... hastanedeki sıkıntılı günlerim geldi gözümün önüne devamlı... hamilelik zamanlarımda annemle yaptıklarım gldi hep aklıma. o günlere geri dönsem keşke şimdi hamile olsam.... böyle bir sürü düşünce... uyuyamadım resmen. sonra ezan okundu zaten eşim de kalktı. o da üzüldü. uyuyamadı. nas felak okuya okuya uyumuşum 5ten sonra...
bir de geçen namaz kılarken dua ediyorum..Allahım sen karnımdaki bebeğin hayırlı,sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip et dedim. elimi de karnıma götürdüm... karnım ufacık olunca kendime geldim. o kadar kötü oldum ki... hala o ezberi söylüyorum. zor düzeltiyorum cümleleri.. gördünüz mü bak ezbere dua ediyorum resmen canı gönülden etsem keşke:))
cnım agrı olurmus ılk beraberlıkte arksadasımda oyle demıstı sankı ılk gunkı gıbı acıyo demıstı ama nıe kan geldı acaba onu sormak lazım canım
zaten bende onu dedim ilk gece gibi bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim dedim. eşimde sırf psikolojisin rahat ol diyo.. o gece de beni kandırmıştı bu ş
ilde ama bu sefer yemedim ne yazık ki:)) yok bu fiziksel birşey resmen biber acısı gibi...
herhalde kızlığım bozuldu kanama o yüzden gelmiş olabilirP ay çok ayıpp yaa utandım bak:26:
canım benım herseyın hayırlısı demek senın ıcın boyle hayırlıymıs takma kafana boyle seyelrıı kızında cıkıcak yakın zamanda hastaneden mutlu mesut bı aıle olucaksınız kızınla eşınlee bakarsın ıkıncısı olurr canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?