2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

olurmu olur canım hıc farkına varmazsın hayırlısıyla ınsallah bende sımdılık dusunuyorum 3 sene sonra bı tane daha am ao zamankı fıkrım naısl olur bılmıyorum :) arasını cok acmak ıstemıyorum kardeşlerınn :)

olabilir cnm... iyi yapmışsın. bnm pembeler daha hoşuma gidiyo ama güzel birşey alırsam 2. bebek de kullanır diye düşünüyorum o yüzden kırmızı favorim

eşimde ikiz gibi büyütürüz diyo ama o kadar kolay değil işte.. amaan hele bi 1.leri büyütelim şimdi konuşması kolay bence:)

baksanıza ne diyoo...:

Terör, karışıklık, karmaşa ve kaosun habercisi olan bu Ay Tutulması özellikle Dünya için çok önemli büyük değişikliklere zorlayan olayların meydana geleceğini gösteriyor.
İletişim ve haberleşme trafiğinde ortaya çıkacak karışıklıklar alınmış kararları değiştirmeye zorlayacak. Dünya gençliği uyanacak ve iletişim araçlarıyla ilgili değişiklikler yüzünden karışıklıklar çıkacak.
Her türlü basın ve yayın araçlarıyla ilgili karışıklıklar çıkabileceği gibi küçük grupların ortaya çıkaracağı karışıklık büyük olacak ve hayata bakış açısını değiştirecek.
İklimler, havadaki değişiklikler ve yaşam felsefesini değiştirmeye zorlayan olayların meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu gençliğin sorunlarına çok başka açılardan bakılacağını ve Dünyanın pek çok ülkesinde gençlik hareketlerinin ortaya çıkacağını gösteriyor.
Türkiye'de başlayan bazı olaylar Dünya'yı harekete geçirecek ve bu konuda Türkiye öncülük etmiş olacak. Ve hatta Türkiye'nin misyonunu başlatan olayların meydana geleceği bir sürç içine girildiğini söyleyebilirim. Ve bu süreç 2012 Haziran sonuna kadar devam edecek.
Bu gece meydana gelecek Ay Tutulmasından en fazla etkilenecek olan burçlar Yay ve İkizler... Özellikle burcun son on günlük devresinde doğanlar için büyük bir değişim ve dönüşüm zamanının başlangıcı...
Bu süreç içinde değişime direnmeyip ihtiyacı olan değişim ve dönüşümü gerçekleştirmeyi başaranlar için yeni bir zaman başlayacak ve kendi aşamalarını gerçekleştirecekler. Elbette ki aşama yapmak pek kolay değildir. Fakat dikkatini aşmak ve kendi aşamasını gerçekleştirmeye odaklayanlar için zorluklar aslında bir fırsattır ve bunları şans olarak kullanıp değerlendirmek gerekir.

ya kıslar dolabım dun aksma gelcektı adam gec oldu yarın gelsın dedı bende 12 ye kadar gelsın dedım az once aradım sızden haber beklıyrouz dıyo e deıdm 12de gelın dedım ben ısım gucum var sızı beklıyorum dedım ne zaman gelır dedım saat veremem bugun gelır dıyo ya ne manyak ınsanlar var ya sınır edıyolar ınsanı sız evde olun yeter dıyo aksam akadar sankı dalga gecıyo bende cıkıcam dısarı ısım var dedım o zaman kapınıza bırakırız dıyo manyakalr

haklısın canım bende aldığım her şeyi yıkıyorum özellikle bebeşimin eşyalarını ve kıyafetlerini yıkıyorum duvar bariyerlerine bişey olur diye çekinmiştim sadece onu yıkamamıştım sen bişey olmadı diyosun sana güvenerek bugümn yıkıyorum

sanki tek işin dolabı beklemek sanki senin işin onların işi değilmi sen mi onların peşinden koşucaksın onlar senin peşinden koşsunlar hem para ver hem onları bekle

sanki tek işin dolabı beklemek sanki senin işin onların işi değilmi sen mi onların peşinden koşucaksın onlar senin peşinden koşsunlar hem para ver hem onları bekle

sorma canım ya bıde dalga gecıyo sankı sız aksam akadar evde olun bekleyın dıyo dun 12 dedık bugunde boyle dıyo ınsanı sadece sınır ederler bunlar

canım yaa sen var ya beni benden daha çok düşünüyosun valla sağol tatlım..ama ben akıllanmam dünkü yaptığım temiziği benim diyen yapamaz.resmiyecim her an doğum olur korkusuyla evi sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ne yapayım biri olsa yanımda önemsemiyeceğğim ama.eşim diyor sen hastanede yatarken kadın gelir yapar azcık rahat ol desede içime sinmiyor işte.ayy belki bu hafta ya da önümüzdeki hafta doğurmuş olurum:)
canım orda sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...karnında olduğunu düşün canım..hafsa kaç kiilo oldu almaya başladımı..
valla ben 40dklık hassas yıkamaya attım perdeleri atıyoruz ya o programa.400 dvirde sıktırdım.epeyde kalın benim bariyerler.koltukların üzerinde kuruttum ertesi günde ütünün pamuklu ayarında buharla çok kolay ütüledim.sanki paketten açılmış gibi oldu canım..
2.bebek miiii:18:valla şuan zor benim için.hamileliğim iyi geçmiyor kii..ama belli olmaz tabii..
canım ben de yıkadaım valla.hem de her şeyinii..yıka bişey olmaz.alt tarafı ütüsü yorar seni olsun.400 devirde sıktır sonra güzelce koltuğun üstünde kurut elinle yaşken düzlersin ve kısa programa at.ertesi günde ütülersin..

merhaba kızlar.ne çok yazmışınız maşallah.hadi bakalım 1000li sayfalara az kaldı..saat 9 gibi tekrar yatmıştım 12 de kalktım yemek yedim şimdi.işim gücüm yok.aslında yemek yapsam iyi olacak ama evde hiçbir şey yok.akşama gözleme yapayım çay demleyeyim balkonda yeriz eşimle.ama bugün erken gelirse çarşıya çıkıcaz onunda işi varmış benimde var alacaklarım.ama şimdi eşime söylemeden atlayıp arabama kipaya gidicem yaa.sıkıldım evde otur otur.araba kullanmamı tek başıma bir yerlere gitmemi istemiyor ama yeter yaaa..çıkıcam valla...

kızlar dün bebeişimin mevlid şekeri geldi.ayy nasıl güzel olmuşlar anlatamam.içim bi tuhaf ldu.hoşgeldin ayşe bebek yazısını görünce:)ağladım..hemen odasına ve oturma odama getirdim koydum..ama doğum tarihimiz yazmıyor çünkü malum belli değil...bzi yazacaz doğunca..mevlidimide hemen okutucam inşallah..10 günden sonra...

oh ne guzel sekerlerınızde gelmıs hadı sımdıden allah kabul etsın canım sekerlerın resmınıı cekseydınn bakardıkk bencede araba kullanma tek basına canım

mehtapcım yaa bak ben de gaza geldim sana güvenerek bariyerleri attım makineye. tabi sadece bariyeri 1 makineyi doldurdu. şimdi yatağını yastığını etekliklerini falan da koydum.. balkona çamaşırlığa serdim. 400 devirde sıktırdım ben de . biraz sulu oldu. ama kurur inşallah. azıcık da bebek deterjanı koydum. çok fazla koymadım bakarsın tortu kalır diye...

ben de mevlüt şekeri bakıorum acaba internetten mi baksam??:s neyse bi dolanayım bakalım..

aa kayınvaldem köyde domatesi yaptı hiç gelmiolar... senin karıncalar bi garip:)) dua işe yarar bence cnm..inanarak yap inşallah sonuç verir

burda tüm sitedeki apartmanların dairelerini basmış durumda karıncalar yine benim evde az sürekli süpürüp siliyorum bir haftadır. ilk geldiklerinde sürüyle geziyolardı şimdi tek tük görüyorum.

sen de baya madur oldun bu beşik olayından yaa... ödemeyi yapmadıydsanız iptal et canım onları mı bekliyceksin teee ne zman verdin sen siparişi. adamı deli eder bunlar resmen o kadar rahatlar ki.... hiç umurlarında değil

palettecımm guzelmıs sekerlerr evet kacırmısım galıbaa :) bu ınsanlar naısl oyle ya yalan soyluyolar yalnıs seyler yapıyolar gıcık seyelr ınsanı madur edıyolar benım dolapta hala gelmedı bende sımdı saglık ocagına gıtcem napıyım bekle bekle sıkıldım kan sonucumu alıyım ılacları ıcmıyorum bakıyım nasıl cıkmıs :) gelırım bırasdann dah ayemek yapmadım ne yapıcam bılmıyorum fıkır veren olursa sevınırım nasılsa daha aşerme devrımı zyok fazla gallıbaa dımıı :) fikirler lutfenn

kardelencım sprey sıksan kokusuzları vardır belkı bı markete baksaydın köşelere sıkardın heryere ölurlerdıı yada cıktıgoı yeree yapsaydınn yazın ugrasmak cok zor yaa ınsan sınır oluyoo

canım en iyisini sen bilirsin ama bana bugün turkcell bebeğimi beklerken paketinden gelen mesajda artık dinlenme zamanı çalışıyorsanız hemen işten ayrılın ev işlerini de unutun yazıyor. bir de suyu gelerek doğuma alınanların çoğu sezaryene alınıyomuş, kendi sancınla olması en güzeli yoksa suni sancı vermek zorunda kalıyolar ki suni sancı ile de açılma olmuyomuş çoğunda. evin temiz olunca sana biri madalya mı takacak. dört dörtlük olmak zorunda değiliz canım boşver halimizi gören anlar zaten anlamayan da önemli değil. bizim için şu an en önemli şey bebeğimizin ve bizim sağlığımız..... daha önemlisi var mı

hepimiz maduruz bu aralar alışverişlerden :)))) hadi bakalım inş. iyi çıkar sonuçların... yemek ben kuru fasulye pişiriyorum eşim dün akşam sordu canım çekti yapabilir misin diye yaparım ne var ki dedim. yeter ki ne yapacağım belli olsun yapmak değil de düşünmek yoruyo beni.

ah be canım ölmeden yok olsalar keşke şu dua olayını deniyorum bakalım sonuç verirse yazarım haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…