ay bende soruyorum esıme ne ısteersın yapıyım dıye sen bılırsın ne olsa yerım dıyoo adam ya o zaman kararsız kalıyorum ne yapıyım dıye bıde bazı yeemekelrı yemıyo benı delı edıyo seceneklerım azalıyo o zaman bend ekusbası yapıyım barıı domates bıberlı falan bıde pılav yaparım yanınaaa geldım saglık ocagından kan degerım normal cıktı ılaclarımı ıcmedıgım halde :) bundan sonra ıcerım barı doguma az kaldı kanım düşmesınn gelırkende marketten büsküvi falan aldım dursun yedekte gelen gıden olursa cıkarırım cayın yanına dıye hazır keklerden aldım dolabım gelse içine dizicemde pıs adam hala getırmdı ya kesın aksma dogru getırır saatte 3 olduu yaprak dokumunun tekrarını ızlıyım barıı :)
ferhunde ne yaptı kız... öldürdü mü yoksa adamı??? bak demesen kaçırıodum az kalsın
görmedımm canım mutfaktaydımm kımı öldurcektıkıı sor ben dıyımm hangı adamıı
tmm cnm izledim şimdi.. mithat ferhundeyi öldürüomuş az kalsın... ohh iyi oldu ferhundeye.. ebn izlemiodum hiç bu diziyi şimdi sardı baya:))
derya çok az kaldı heyecan vardır sende... doğurur doğurmaz haber ver bize:))
ayy kızlar şu yemek olayı beni de geriyor..evde malzememde yok zaten..gitmediim alışverişede.komşuya apartman aidatadını çıkardım oturdum kaldım sonra yeni indim.bak kuru fasulye iyi fikir ama et çıkarmadım domatesim yok..aman bugünde bişeycik yapmayım o zamankızlar yine gönülden ses soluk çıkmıyor haa..neyse numarası var nasıl olsa..meliha bi senin numun yok faceden özel msj at sen de bana numaran bulunsun.deryacım sen de masj at numaranı..doğum yapınca en azından bilgilemiriz ve kızları birimiz olsun bilgilendiririz..
bu arada bebişimin emziklerini emzik kaplarını hastaneye götüreceğim biberenonu tırnak makasını kaynattım.şimdi soğuyolar.onlarıda hastane çantama koyayım da artık ne olur ne olmaz..
melihacım şekerlerimi beğendin mi kız..sizler ne yapacaksınız mevlid okutacak mısınız..bizim adetlerde yoktur bebek mevlidi ama izmitte var hemde kızıma dua sinsin.inşallah okutucam bende..şekerlerimiz hazır ne de olsa.ayaklanınca hemen 15 gün içinde ablam yanımdayken okutucam..kayınvalidemi de çeğırıcam ablamın gitmesine 2 gün kala okuturum sonra kayınvalidem devralmış olur beni hem.ne olursa olsun babaannemiz de bulunsun istiyorum mevlidimizde.tabii inşallah..dışarıdan da pilav kavurma tatlı ve ayran yapılıyor burda.üstüne de çay falan veririz belki çok kalabalık olmazsa..ayy ne heyecanlı yaa..Allahım inşallah hepimize sağlıkla bunları yaşatmayı nasip eder....
benım numaram bu kıslar 0506 961 01 87 ısteyen kaydedebılır sorun olmaz benım ıcın bend emevlutee dısardan yaptırcam galıba esım oyle dıyo bı aşcı var ona yaptırırız dıyo bıtek sarmayı kendımız yaparız annemler yapar tatlıyıda dısardan yaptırız ayranda alırsak olur bıterr ama tabak konusunda kararsızım plastık tabakmı alsak yoksa evdekıleremı koysak sız nasıl dusunuyosunuzz
cnm ben yaptırmıcam diyodum ama yaptırabilirim kararım değişebilir. annem yapacak kendi evinde. ben de yapar mıyım evimde bilmem... buralarda adet böyle evet... senin kimsen yok burda eşin de istanbulda çalışıo neden burada oturuyorsunuz mrk ettim. sen antepten mi gelin geldin cnm?
Eki Görüntüle 210593 bakınn kıslarr fındıgımınn sepetııı böyleee az önce geldıı ama hala mutfagın dolabıı gelmedıı yaaa aramıyım dıyorum bagırıcam dıye delı etcekler benı yıne ya
Eki Görüntüle 210366 canım daha önce de yüklemiştim ama kaçırdın galiba.şekerimiz bu hayatım bakalım beğenecek misin..
Karıncalardan malesef bizde mağduruz.Bir çözüm bulursan lütfen paylaş .Bizde sürü halinde değilde şimdilik tekli geziyorlar ama her an artabilir gibi geliyor banaburda tüm sitedeki apartmanların dairelerini basmış durumda karıncalar yine benim evde az sürekli süpürüp siliyorum bir haftadır. ilk geldiklerinde sürüyle geziyolardı şimdi tek tük görüyorum.
İnşallah herşey yolunda gider bir sorun olmaz.Ne güzel ya kavuşacaksın bebişine...Dualarımız seninle gerilme sakın ne kadar olursan işlerinde o kadar kolay olurslm kızlar muhabbetler kaynıyor bende hastaneden geldım anestezi uzmanı ile gorustum testlerım falan yapıldı bır sorun cıkmadı cumaya kısmetse epıdural sezeryan olacagım dualarınızı eksık etmeyın gobuslu son gunlerım ....kinder suprız yumurtadan ne cıkacak acaba
benım numaram bu kıslar 0506 961 01 87 ısteyen kaydedebılır sorun olmaz benım ıcın bend emevlutee dısardan yaptırcam galıba esım oyle dıyo bı aşcı var ona yaptırırız dıyo bıtek sarmayı kendımız yaparız annemler yapar tatlıyıda dısardan yaptırız ayranda alırsak olur bıterr ama tabak konusunda kararsızım plastık tabakmı alsak yoksa evdekıleremı koysak sız nasıl dusunuyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?