2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Hayır tatlım ama benim 6 temmuz...bu tarihten sonra var mı yoksa en son ben miyim?Merak ettim.

Hayır tatlım ama benim 6 temmuz...bu tarihten sonra var mı yoksa en son ben miyim?Merak ettim.

balböcegıı vardıı dogum yaapanalrdaa eklenmesı gerkeen gercı o gırmıyoda baska kımler vardı ay hıc hafızam yok yaa besıgımı begendıgınıze sevındım yıkadım hemen tüllerını dolabımda geldı ıcıne örtu aldık geldık bıde baklagıllerı koymak ıcın mınık mınık kapaklı seyelrden aldık bırazdan onları duzeltıcem esımde tabıkı fırsattan istıfade kactı dısarı bu arada kızlar benım yıne bulantılarım var ya benım evlenemden oncede mıgdemde sorunum vardı kusuyodum bazen yedıklerımı gastırıt var dedı doktor o tetıklermı acaba ya yada psıkolojıkmı acaba hıc bılmıyorum yemek yıyorum ydıgım anca bısey yok bı saat falan gecınce agzıma ekşıme gelıyo sonra kusuyorum

Son düzenleme:
selam kızlar bu akşam bir arkadşım daha aradı bugün normal doğum yapmış.... liseden dört yakın arkadaş bir kaç hafta fak vadı hepimizin arasında ikisi doğurdu ve iki kişi kaldık. diğerine de bugün doktoru çatın dar sezaryenle alıcaz sanırım haftaya bebeği demiş amaaan bi ben kalıyorum bu durumda. ya henüz kesin değil haftaya kontrolümde karar vericem ama büyük olasılıkla sezaryen istiycem ben normal için kendime güvenmiyorum hiç. geçen hafta doğum yapan arkadaşımla da konuştuk bugün bir hafta oluyo nerdeyse ama hala oturamıyorum tuvalete çıkamıyorum alttaki dikişlerden otürü diyo ben iyice caydım bu normal doğumdan zaten hep korkardım cesaretim hiç yok. Allah yardımcımız olsun ama normal doğuma cesareti olmayanlara da pek önermiyolar aslında yapamazsın bebek de riske girer diyolar.

ççççooooooooooooooooooooooooooookkk güzel kızım olsaydı bende beyazlar alıcaktım hep iyi günlerde kullanın canm benim çok beyendim.

gene erkenciyim gömlek ütülüycem kızlar dün kan ilacı taktırdım annemin ordaydım.kızlar hep ameliyatı düşünüyorum yaa sizde öylemisiniz ben çok yusuf yusuf oluyorum ne yalan söyliyim.

çok güzelmiş canım.sağlıkla yatsın inşallah..
kızlar face hesabı aldım sizleri nasıl ekkliycem bizim gruba nasıl üye olucam
canım facedeki grubu ben açtım.sen face adını bana ver ben seni faceden bulayım ekleyeyim.benim face hesabım gizli olduğu için sen beni ekleyemezsin.
.adım mehtap bu arada.arkadaşlık isteği gönderince kim bu deme.sen adını yaz bana facedeki canım..
gene erkenciyim gömlek ütülüycem kızlar dün kan ilacı taktırdım annemin ordaydım.kızlar hep ameliyatı düşünüyorum yaa sizde öylemisiniz ben çok yusuf yusuf oluyorum ne yalan söyliyim.

ahh serapcığım hiç uyumadım desem..dün kızlarla facede epey sohbet ettik bu doğum konusunu.sonrada stresten uyuyamadım..

günaydın kızlar.hiç uyumadım valla.çok kararsızım doğum şekli konusunda.bugün kontrolüm vardı sabah 8 de ama tam evden çıkarken hastanaden aradılar normal doğum gelmiş 1 saat sonraya ertelediler..evde bekliyoruz eşimle..

valla bende uyanır uyanmaz bilinçaltı hemen aklıma doğumda nolucak neler olucak bana diye yatakta düşündüm.sonra baktım olmuycak böyle kalktım mutfağı toparladım çayı koydum siyahları çalıştırdım.bulaşık mak.boşaltım yerine doldurdum.ütümütü derken şimdi koçiş gidiyo işe banada ayarlık çöktü.uykum çok geliyo benim sizde öylemisiniz.ayakta fazla kalıyım bayılıcak gibi oluyorum.

hayırlısı olsun cnaım ya ben de erkenden ne işim varsa kalktım uyuyamadım eşimi yolladıktan sonra. dün geceki sohbetten sonra ben de uyyamadım sürekli beynimin içinde doğum döndü durdu... çok ama çok kararsızım normal istiyorum bi yandan korkuyorum sezaryenden de elbette korkuyorum ama en az risk olan doğum da o sonuçta normal doğumda bile herhangi bir risk gelişse hemen sezaryene dönülüyo flana diye beynim allak bullak. anneme söylesem bunları kızar kesin öyle düşünme diye o yüzden onunla da paylaşamıyorum eşimim de başının etini yedim dün akşam beş karış suratla hep kızdım ona yazık ama ben de artık çok rahatsızım yaa....................................... halıları dün saah yıkamacıya verdim bunu bildiği halde akşama eve misafir davet etmiş ben de kızdım sana ceza şimdi bütün evi silip süpüreceksin dedim yaptı sağolsun iyi spor oldu bana diyo sonra da her akşam yapayım ben bunu diyo

günaydın canm ne konuştunuz bakıyım bensiz face hiçbirinizde uyuyamamışsınız

doktordan geldimmmm..bebeğim yine kilo almış yaa.iri bi bebek dedi doktorum ilk kez.3600gr olmuş.ama en önemlisi ne biliyomusunuz..haftaya çarşamba sezeryan oluyorummm...

Evet canım yokum,aradım ama bulamadım sizi....facede kurduğunuz grubun adı ne?özelden yazdım ama cevap gelmedi?nasıl eklicem sizi?
benim de sezeryan olucak.hep normal istedim ama oğluşum dönmedi..ters duruyo.doktorum illa normal olsun diyosan makat doğabilir ama sakıncaları çok fazla dedi.normal olmasını istememin sebebi temmuz 15 te erkek kardeşimin nişanı,temmuz 20 de kız kardeşimin düğünü var. rahat olurum 2 günde kalkarım dedim ama artık mecbur sezerya olucak,bebeğe bişi olursa kendimi hiç affetmem...FACEDE SİZİ NASIL BULUCAMM?

bilmiyorum ki cnm.. senin sezeryan mı ? bu arada sen face de yoksun galiba dimi?

Allah yardımcın olsun canımmmm...İnşaallah bebişin de sen de çabucak kurtulursunuz...
doktordan geldimmmm..bebeğim yine kilo almış yaa.iri bi bebek dedi doktorum ilk kez.3600gr olmuş.ama en önemlisi ne biliyomusunuz..haftaya çarşamba sezeryan oluyorummm...

mrb arkadaşlar kızımız defneyi kucağımıza ldık.Allah herkese nasip etsin.ikimizin de sağlık durumu iyi.hastaneden dün çıktık.sadece biraz sütüm az o da artar umarım.şimdilik bu kadar yazabiliyorum

merhaba kızlar,ayy herkes patır patır tarih almaya başladı :))
ben 2 hafta sonra gitcem bakalım bana ne dicek doktor.
Ama ben normal doğum çok istiyorum,doktor da şimdi sezeryan derse eşimi hayatta ikna edemem yaaaa.
Malum bizim bıcırık boynuna dolamış kordonunu,doktorda risk var siz bilirsiniz diyince eşimde keisnlikle sezeryan diye tutturdu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…