Eki Görüntüle 210593 bakınn kıslarr fındıgımınn sepetııı böyleee az önce geldıı ama hala mutfagın dolabıı gelmedıı yaaa aramıyım dıyorum bagırıcam dıye delı etcekler benı yıne ya
kızlar doğum yapan hamişler kimlerdi face de belge oluşturuyorum da unuttum..
1. Elif Salman- 3.5.2011- Hafsa Bebek
2. Tuba Güney-?-?
3. Nurten Akıncı Uçar-6.6.2011-Emre Bebek
devamı kimlerdi... tubanın bebeğinin adını ve doğum tarihini hatırlayan var mı?
kızlar doğum yapan hamişler kimlerdi face de belge oluşturuyorum da unuttum..
1. Elif Salman- 3.5.2011- Hafsa Bebek
2. Tuba Güney-?-?
3. Nurten Akıncı Uçar-6.6.2011-Emre Bebek
devamı kimlerdi... tubanın bebeğinin adını ve doğum tarihini hatırlayan var mı?
Hayır tatlım ama benim 6 temmuz...bu tarihten sonra var mı yoksa en son ben miyim?Merak ettim.
Eki Görüntüle 210593 bakınn kıslarr fındıgımınn sepetııı böyleee az önce geldıı ama hala mutfagın dolabıı gelmedıı yaaa aramıyım dıyorum bagırıcam dıye delı etcekler benı yıne ya
çok güzelmiş canım.sağlıkla yatsın inşallah..Eki Görüntüle 210593 bakınn kıslarr fındıgımınn sepetııı böyleee az önce geldıı ama hala mutfagın dolabıı gelmedıı yaaa aramıyım dıyorum bagırıcam dıye delı etcekler benı yıne ya
canım facedeki grubu ben açtım.sen face adını bana ver ben seni faceden bulayım ekleyeyim.benim face hesabım gizli olduğu için sen beni ekleyemezsin.kızlar face hesabı aldım sizleri nasıl ekkliycem bizim gruba nasıl üye olucam
gene erkenciyim gömlek ütülüycem kızlar dün kan ilacı taktırdım annemin ordaydım.kızlar hep ameliyatı düşünüyorum yaa sizde öylemisiniz ben çok yusuf yusuf oluyorum ne yalan söyliyim.
günaydın kızlar.hiç uyumadım valla.çok kararsızım doğum şekli konusunda.bugün kontrolüm vardı sabah 8 de ama tam evden çıkarken hastanaden aradılar normal doğum gelmiş 1 saat sonraya ertelediler..evde bekliyoruz eşimle..
günaydın kızlar.hiç uyumadım valla.çok kararsızım doğum şekli konusunda.bugün kontrolüm vardı sabah 8 de ama tam evden çıkarken hastanaden aradılar normal doğum gelmiş 1 saat sonraya ertelediler..evde bekliyoruz eşimle..
hayırlısı olsun cnaım ya ben de erkenden ne işim varsa kalktım uyuyamadım eşimi yolladıktan sonra. dün geceki sohbetten sonra ben de uyyamadım sürekli beynimin içinde doğum döndü durdu... çok ama çok kararsızım normal istiyorum bi yandan korkuyorum sezaryenden de elbette korkuyorum ama en az risk olan doğum da o sonuçta normal doğumda bile herhangi bir risk gelişse hemen sezaryene dönülüyo flana diye beynim allak bullak. anneme söylesem bunları kızar kesin öyle düşünme diye o yüzden onunla da paylaşamıyorum eşimim de başının etini yedim dün akşam beş karış suratla hep kızdım ona yazık ama ben de artık çok rahatsızım yaa....................................... halıları dün saah yıkamacıya verdim bunu bildiği halde akşama eve misafir davet etmiş ben de kızdım sana ceza şimdi bütün evi silip süpüreceksin dedim yaptı sağolsun iyi spor oldu bana diyo sonra da her akşam yapayım ben bunu diyo
bilmiyorum ki cnm.. senin sezeryan mı ? bu arada sen face de yoksun galiba dimi?
doktordan geldimmmm..bebeğim yine kilo almış yaa.iri bi bebek dedi doktorum ilk kez.3600gr olmuş.ama en önemlisi ne biliyomusunuz..haftaya çarşamba sezeryan oluyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?