çok güzelmiş canım.sağlıkla yatsın inşallah..
canım facedeki grubu ben açtım.sen face adını bana ver ben seni faceden bulayım ekleyeyim.benim face hesabım gizli olduğu için sen beni ekleyemezsin.
.adım mehtap bu arada.arkadaşlık isteği gönderince kim bu deme.sen adını yaz bana facedeki canım..
ahh serapcığım hiç uyumadım desem..dün kızlarla facede epey sohbet ettik bu doğum konusunu.sonrada stresten uyuyamadım..
canım face adını ver ben bulayım ekleyeyim seni.eğer facede gizliysen 1 saat boyunca facei açayım hemen üyelik isteği gönder.2010 ekim hamileleri grubun adı..Evet canım yokum,aradım ama bulamadım sizi....facede kurduğunuz grubun adı ne?özelden yazdım ama cevap gelmedi?nasıl eklicem sizi?
benim de sezeryan olucak.hep normal istedim ama oğluşum dönmedi..ters duruyo.doktorum illa normal olsun diyosan makat doğabilir ama sakıncaları çok fazla dedi.normal olmasını istememin sebebi temmuz 15 te erkek kardeşimin nişanı,temmuz 20 de kız kardeşimin düğünü var. rahat olurum 2 günde kalkarım dedim ama artık mecbur sezerya olucak,bebeğe bişi olursa kendimi hiç affetmem...FACEDE SİZİ NASIL BULUCAMM?
hayırlı olsun canım.kızlarla haber bekliyoduk senden bizde.nasıldı bir ara anlat doğumu..mrb arkadaşlar kızımız defneyi kucağımıza ldık.Allah herkese nasip etsin.ikimizin de sağlık durumu iyi.hastaneden dün çıktık.sadece biraz sütüm az o da artar umarım.şimdilik bu kadar yazabiliyorum
canım kordon dolanmışsa eğer sezeryan ol derim ben..riske atma yaa herkes çok konforlu sezeryan diyor ama ben sabahtan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum inan..kızıma haksızlık ediyorum kendi rahatlığım için ama ne yapayım psikolojim alt üst olduu..merhaba kızlar,ayy herkes patır patır tarih almaya başladı :))
ben 2 hafta sonra gitcem bakalım bana ne dicek doktor.
Ama ben normal doğum çok istiyorum,doktor da şimdi sezeryan derse eşimi hayatta ikna edemem yaaaa.
Malum bizim bıcırık boynuna dolamış kordonunu,doktorda risk var siz bilirsiniz diyince eşimde keisnlikle sezeryan diye tutturdu :S
doktordan geldimmmm..bebeğim yine kilo almış yaa.iri bi bebek dedi doktorum ilk kez.3600gr olmuş.ama en önemlisi ne biliyomusunuz..haftaya çarşamba sezeryan oluyorummm...
mrb arkadaşlar kızımız defneyi kucağımıza ldık.Allah herkese nasip etsin.ikimizin de sağlık durumu iyi.hastaneden dün çıktık.sadece biraz sütüm az o da artar umarım.şimdilik bu kadar yazabiliyorum
canım face adını ver ben bulayım ekleyeyim seni.eğer facede gizliysen 1 saat boyunca facei açayım hemen üyelik isteği gönder.2010 ekim hamileleri grubun adı..
hayırlı olsun canım.kızlarla haber bekliyoduk senden bizde.nasıldı bir ara anlat doğumu..
canım kordon dolanmışsa eğer sezeryan ol derim ben..riske atma yaa herkes çok konforlu sezeryan diyor ama ben sabahtan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum inan..kızıma haksızlık ediyorum kendi rahatlığım için ama ne yapayım psikolojim alt üst olduu..
önce ultrasona girdim off off bebiş 1 haftada çok büyümüş dedi.zaten dün hiç uyumadım resmiyecim hep nette okudum sezeryanla yapanları normal yapı da pişman olanları..doktora anlattım.ahh dedi keşke kimseyi dinlemeseydin okumasaydın bunları dedi.sezeryan rahatlığı olduğu için tuzunuz kuru tabii dedi.bende sezeryan olmak istiyorum dedim.neyse odaya geçtik normal doğum dirayet sabır ve kararlılık işidir dedi.eğer azıcık şüphen varsa normal yapma zaten ki bak ben normal doğumcuyum dedi.az önce normal doğumdan çıktım ve ilk doğumu sezeryandı kadının dedi.ma bu senin kararın ve istediğini yapabilirsin rahat ol dedi.bende tamam o zman dedim ama hala verdiğim karardan mutlu değilim açıkcası canım..hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl oldu doktorla görüşmeniz anlatır mısın?
haklısın canım ama yapamayacağım sanki.eğer haftaya kadar gelirse amenna ama yoksa yapamayacağım sanırım..ben bu kadar güçsüz değildim ama bu psikolojiyle kaldıramayacağım canım..mhtapcım inanmıyorum neden sezeryan istiyorsun ki? ahhh senin yerinde olacaktım şimdi... neyse canım hakkında hayırlısı olsun.. inşallah çok rahat bir doğumun olur. epidural istiyceksin dimi
ağlama canım yaaa haksızlık ettiğin yok baksana ayşe bu gidişle iki hafta içinde 4 ü geçecek ve sen normal doğum zaten yapamayacaksın belli olmaz belki çarşambaya kadar kendi gelmek ister fıstık. benim de psikolojim aynı durumda ve seni anlayabiliyorum yatıp kalkıp doğum düşünüyorum anlatırlardı da anlayamazdım nasıl bişey olduğunu gerçekten kafayı yemek üzereyim.
önce ultrasona girdim off off bebiş 1 haftada çok büyümüş dedi.zaten dün hiç uyumadım resmiyecim hep nette okudum sezeryanla yapanları normal yapı da pişman olanları..doktora anlattım.ahh dedi keşke kimseyi dinlemeseydin okumasaydın bunları dedi.sezeryan rahatlığı olduğu için tuzunuz kuru tabii dedi.bende sezeryan olmak istiyorum dedim.neyse odaya geçtik normal doğum dirayet sabır ve kararlılık işidir dedi.eğer azıcık şüphen varsa normal yapma zaten ki bak ben normal doğumcuyum dedi.az önce normal doğumdan çıktım ve ilk doğumu sezeryandı kadının dedi.ma bu senin kararın ve istediğini yapabilirsin rahat ol dedi.bende tamam o zman dedim ama hala verdiğim karardan mutlu değilim açıkcası canım..
haklısın canım ama yapamayacağım sanki.eğer haftaya kadar gelirse amenna ama yoksa yapamayacağım sanırım..ben bu kadar güçsüz değildim ama bu psikolojiyle kaldıramayacağım canım..
aynen öyle 4 ü geçecek bekledikçe.off resmiyeciğğiimm iki gözüm iki çeşme kızımdan sürekli özür diliyorum ona bırakmadığım için bu kararı ama ne yapayım.keşke bu arada sancım tutsa da mecbur olsam yaaa..ayy çok çok çok mutsuzum ben..
canım face adını ver ben bulayım ekleyeyim seni.eğer facede gizliysen 1 saat boyunca facei açayım hemen üyelik isteği gönder.2010 ekim hamileleri grubun adı..
hayırlı olsun canım.kızlarla haber bekliyoduk senden bizde.nasıldı bir ara anlat doğumu..
canım kordon dolanmışsa eğer sezeryan ol derim ben..riske atma yaa herkes çok konforlu sezeryan diyor ama ben sabahtan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum inan..kızıma haksızlık ediyorum kendi rahatlığım için ama ne yapayım psikolojim alt üst olduu..
iyi de cnm bebek de iri yani asıl normal doğum riskli değil mi bebek için. ablamın bebeğinin resmini paylaştım 4 kiloyu normal doğurtçam diye ısrar edince doktoru başına neler yavrum bir ay kfası yamuktu
ahh resmiyeciğim ahhh..içimi bi bilsen..hiçbir şey beni sakinleştirmiyor.stresten kustum şimdi..
ahh resmiyeciğim ahhh..içimi bi bilsen..hiçbir şey beni sakinleştirmiyor.stresten kustum şimdi..
cnm gecen dediğim şeyi yapsana ayaklarınla... belki bakarsın bugün yarın gelir ayşecik)
en çok kendime kızıyorum ben elifciim.karasızlık en nefret ettiğim şeydir ama şuan bunu dibine kadar yaşıyorum..ayklarım artık zor kavuşuyor canım:)cnm sıkma canını kaderde ne yazılıysa o olacak senin elindeymiş gibi gözüküo ama değil... normal diye gidersin sezeryan olur... sezeryan beklerken bakmışsın normal gelio... üzme tatlı canını se inançlı bi insansın
[SUB][/SUB]
boşu boşuna kendini yıpratma canım bak doktorun bie iri bebek demiş hepimiz gayet iyi biliyoruz ki 4 ü geçen bebekler zaten sezaryene alınıyolar ve bu anne değil bebeğin sağlığı için yapılan bişey. bebek için en az risk taşıyan doğum şekli normal doğum diğer türlü doğum esnasında başına neler neler gelebilir belli olmaz tabi ama ssezaryende hiç bir riski olmayacak bebeğinin. artık gelişimini de tamamladı sonuçta korkma için rahat olsun yeter ki sağlıklı olsun belki sana sürpriz yapar da gelir çarşambaya kadar.....
ne yapılıyo ki ayaklara iyi bişeyse biz de yapalım
en çok kendime kızıyorum ben elifciim.karasızlık en nefret ettiğim şeydir ama şuan bunu dibine kadar yaşıyorum..ayklarım artık zor kavuşuyor canım:)
resmiyecim haklısın bebek rahat edecek ben belki çok acı çekeceğim sezeyanda.ama yapamam başaramam dedim ya bu çok koyuyor bana.oysa ben güçlüyümdür kararlıyımdır.nedir bu döneklik böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?