2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Aşılamada geriden gelme nasıl olur ki, benimde iğne tedavisiyle oldu inşallah sıkıntı çıkmadan hayırlı sağlıklı evlatlar alırız kucaklarımıza, doktor karın ağrına ne dedi

Aşılamada geriden gelme nasıl olur ki, benimde iğne tedavisiyle oldu inşallah sıkıntı çıkmadan hayırlı sağlıklı evlatlar alırız kucaklarımıza, doktor karın ağrına ne dedi

amaaan boşver bozamaylım moralimizi inşallah alırız kucağımıza amin

kızlar aranızda bayram tatılınde yolculuga cıkcak var mı?ben doktora heyecandan stresten sormayı unuttum sımdıde ulaamıyrm ınternetten arastırdım kımısı sakıncalı kımısı degıl dıyor 12 saatlık bır yolculuk ve otobusle fıkrı olanlar yardımcı olabılır mı?:18:

bana yolculuk yasak, ama lekelenme sıkıntısı yaşıyorum istirahatteyim haftasonu bile dışarı çıkmam yasaktı:) o derece. o nedenle doktoruna danışmalısın...her kişiye göre değişir..

ayşecim hayırlı olsun canım darısı kalp atışlarını duymana ve onun sevincini yaşamana

saol canım inşallah....bugün doktor x-ray cihazından geçme ve çok fazla cep telefonu kullarma dedi bana...canım seninde aklında bulunsun cep telefonunu karın bölgene yakın yerde bulundurma :18:

saol canım inşallah....bugün doktor x-ray cihazından geçme ve çok fazla cep telefonu kullarma dedi bana...canım seninde aklında bulunsun cep telefonunu karın bölgene yakın yerde bulundurma :18:

sğl canım ya ben cep telefonunu hiç düşünmemiştim ama x-ray cihazını daha önce bi yakınımdan duymuştum

cnm drlar genelde problemli hamileliklerde yasaklıyo.12 saatte zor çekilir yani sen yine iyi düşün bence ve druna muhakkak danış

canım arkadaşım uzme kendını ne olur hepımız aynı durumdayız kım ne yaşıcak bılmıyoruz ama kendımızı salarsak herşeyın daha kötusu olabılır bencede gıt alttan muayene ettır ıçın rahatlasın benım doktor bır sakıncası yok dıyo ben ıkı kere alttan oldum keseyı gorene kadar ayrıca benım gebelığımde geç ılerlıyo doktor kendı bıle anlamadı son adet tarıhım 30 ağustos gebelığım 3 haftalık dı doktor bıle şaşırdı kuşku hepımızde var bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedı ınş. bırşey olmaz.bu arada sıkma uzme kendını bak dün beni hamıle olduğum ıçın ışden cıkardılar oyle çok uzuldumkıı akşam sancılandım

günaydın canım ne tuhaf bişey ya hamile diye hemen işten çıkartma ilginç bişey daha ilk ayın nasıl yaparlar böyle bişeyi... ama üzülme bence evde istirahat edersin ve daha iyi gelişir inşallah bebeğin...

benim de 5+5 de karnımdan görememişti ama alttan da bakmadı... bakalım yarın yeniden çağırdı karnımdan görebilecek mi? bu sefer 6+4 olacak inşallah görürüz

çok sevindim canım inşallah bayramdan sonra tanışırız bebeişle bende bayram sonunu beklemek zorundayım..

yaa kızlar hepınızın yazılarını takıp edıyorum kalp atışı ıçın hep doktor 6 yada 7 haftada çağırmış benım doktor 5 de çağırdı ne yapsam bılemıyorum gıttığımde erken olduğu ıçın endışelenıcem duyamayınca kalp atışlarını ama bekleyıp bayramdan ıkı hafta sonra gıtsem o zamanda kendımı suclu hıssedıcem bırşey olmuşsa ayyy akıl verın bana kızlarrr

oo ınsalh canım hastane uzakmı haberleırnı eklıyorum bende heyecanlandım sımdı valla ınsalah gorursunuz keseyı canım
yook çok yakın muayenehanesine gittim zaten..ilk önce çok erken dedi keseyi görmek için göremezsem telaş yapma dedi ama ultrasonda nohut kadar bişi göründü tamam görmek istediğimi gördüm sorun yok dedi...
doktor sana ne dicek çok merak ediyorum tatlım..senle SAT lar çok yakın çünkü bizim..

canım SAT ım 8 ekim benim tam 5 haftalık dedi...her çarşaba hafta dönecek dedi...birde şimdi yiyim içim diye çok zorlama şididen dedi 4-5 . aydan sonra ben sana neler yiyeceğini söylicem dedi..süte balığa zorlama onlar sonra çok gerekli olacak şimdiden tiksinme dedii.özellikle sen yapmamaya çalış dedi yemekleri..12 temmuz muhtemel doğum tarihim...

Günaydın kızlar hepinize
Umarım hepimiz için güzel bir gün olur.
Bugün kalp atışlarına bakmaya gidiyorum doktora saat 15te.
Gerginim sanırım, korkuyorum. Aklıma iyi şeyler getirmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. İlk defa üzerimden atamadığım bir hüznüm var. Hakkımızda hayırlısı. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar..?:26:

belki erken gelişir diye bakmak istemiştir belki canım erken döllenme ise olabilir yani... doktor çağırdı ise git en azından için rahat olur sonuçta duymasa bile problem yok çünk daha çok erken

ne kadar şanlısın canım maşallah sana ve bebeğine :) her doktorun beslenme konusunda önerileri farklı oluyor demek ki ilginç şaşırdım şimdi...

Bence doktorun hangi gün çağırdıysa git. Bak beni de 6. haftanın başında çağırdı. Benimki bile görünmeyebilirmiş arkadaşlar öyle dedi. Beklemek çin işkencesi gibi geliyor. Sonuç hayırlı olsunda gerisi bomboş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…