2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yere oturup kalkmak çok zor oldu ama bacaklarımı baya rahat üst üste koyabildim zaten benim haftam da öyle çok önde değil demek ki çok var :))

canım neden yapamıycaksın yapabilirsin.. şu forumda birtek seni normal doğuma kararlı görüyordum ve çok da rahat yapabileceğini düşünüyordum... döneklik diye düşünme. korkuyorsun tabii kolay birşey mi? sen ne diyordun annem beni nasıl doğurmuşsa ben de öyle çatır çatır doğururum diye... ahh be cnm.. baksana ayakların da zor kavuşuyor demekki doğum yakın...keşke biraz sabretsen de doğursan eminim müthiş birşeydir. ama kesinlikle korkuyorsan yine de sen bilirsin... ben eğer bir karar verdiysem ve içim rahat değilse hep yanlış bir karar almış oluyorum.. tersini yaptığım zaman içim çok huzur doluyor.. eğe o kararı inatla yaparsam hep içimde bi şüphe,huzursuzluk oluyor. bunu farkettim

şuraya bakın yaa mutlu olacağım yerde gözlerim çeşme gibi.sanki kötü bişey oldu.oysa nasıl heyecanlı mutlu olmam lazım değil mi..

oh masallah kıslar allah sohbetını arttırsın öncelıklee hastaneye gıdıp bebegının saglıgını ogrenen arkadaslarım allaha sukur ıyı ama kılolu dıye dert etme bende bılıyorumkı genelde 4den buyuk olunca sezeryan ıstıyolar

dogum konusunda bende normal dıye tuttudum sımdılık neden bılmıyorum cok normal olsun ıstıyorum ama sancılarım gelınce ne yaparım bılmıyorum :) bu sabah kalktıgımda kendımı bı tuhaf hıssettım sankı dogurcammı acaba dıye cunku bebek cok hareketlıydı karnımda bı agrı vardı

kardelencım ınsanların senı etkılemesıne ızın verme canım ya normal dogumun faydalarını dusun bebegın ıcınde senın ıcınde sezeryanında agrısı falan oluyo oda var ama senın kararın tabıkı yınede ama herkezın aynı olmuyo bıde onu düşün benım aklıma hıc sezeryan gelmıyo ya herseyın hayırlısı artık canımm

kıslar gönulırem doktordan gelmıs faceye yazdı 37 haftalık 2.700 cıkmıs bbek ve normal dogum demıs bebek dönmus pozısyonunu almıs hersey guzel allaha sukurr

oooo senin vardır tabii daha.. :))) sen ne zmn tarih alıyorsun..

elifçim valla senin gazınla normal doğum yapcam bu gidişle :))))) haftaya perşembe benim kontrolüm bakalım doktor karalı olur da benim içimi rahatlatırsa belki sezayenden cayabilirim ben kararsızlardayım henüz mehtap da bu kadar üzülünce ben de korktum ne yalan söyliim

inşallah normal olu cnm... herşey normal mi?

kıslar gönulırem doktordan gelmıs faceye yazdı 37 haftalık 2.700 cıkmıs bbek ve normal dogum demıs bebek dönmus pozısyonunu almıs hersey guzel allaha sukurr

dün gece çok istiyodu normal olmasını allah gönlüne göre verdi demek ki.... mehtap ya ne dersin caysak mı bu sezaryen fikrinden offf yine kafam bi milyon

kızlar benim bebek de zayıf pozisyonunu da almış aslında yavrum ama ben doğumda bişey olur korkusunu içimden atamıyorum bi türlü o yzden sezaryeni çok düşünüyorum ama nomal de istiyorum bi yandan kendimi ikna etmeye çalışıyorum aslında doğum için karar vermeye yönlendiriyorum ama içim hiç bir türlü tam rahat etmiyor eşim de bunalıma girdi benimle birlikte ağzımdan çıkacak lafa bakıyo bişey de diyemiyo garibim tamam sen emret ben yaparım sen yeter ki üzülme sıkılma ne istersen onu yapalım diyo bu durum da beni aslında üzüyo o bari kararlı olsa belki işim daha kolaylaşıcak...:26:

normal yap cnm tabii yaaa... kızlar keyfe keder sezeryan olmayın ne olur. bakın sezeryanla doğan bebekler mücadeleci olmuyorlarmış... düşünsenize doğabilmek için nasıl bir çaba harcıyor,yoruluyor.. Allah bilir ne hikmetler var normal doğumda!! içiniz tertemiz oluyor. ve büyük bir acı var evet ama bütün günahlarınız temizleniyor. Allah korusun doğum sırasında ölenler şehit makamında oluyor(imanı varsa) ne kadar ulvi birşey ki böyle bir mertebesi var.. annem,eşim hep günahların silindi diyo ama ben doğurmadım ki diyorum. heleki bebeğim kucağımda olmayınca...

bakın benim 2.dönem gittiğim doktorumun dediği birşey vardı... "dünyada milyarlarca insanı kadınlar doğurdu..her kadın doğurma yeteneğine sahiptir"... bu kadınlara verilmiş bir mükafat. bu kadar insan normal doğurmuş sizler neden doğuramıycaksınız?

mehtapcım seni üzmek istemem ama kensimi sorumlu hissediyorum bu konuda,fikirlerimi söyleme gereği duyuyorum.. ben olsam vicdanım el vermezdi. herşey yolundayken.. bebeğim sabırsızlıkla o anı bekliyorken yabancı ellerin onun rahatını bozmasına izin vermezdim... bir yerde okumuştum sezeryan bebekte şok etkisi yaratıyormuş. hiç beklemediği bir anda hayata gözlerini açmak psikolojik açıdan negatif bir durummuş... çok ağladım benim miniğimi ansızın aldılar diye.. hala da içim parçalanıyor.onun daha çook vakti vardı diye.. hepiniz normal doğum yapabilirsiniz ben inanıyorum... ne olur buna inanın. ben size inanıyorum

yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım ya ben kararlıyım doktor aksi gerekli demedikçe normal diye diretip bekliycem kızımın gelmesini sağol canım benim bu yazın aklımı başıma getirdi. annelerimiz bizi hep normal doğumla dünyaya getirdiler onca doğum yaşadlar ve gıkları çıkmadı biz de yapabiliriz kendim,ize güç verelim en önemlisi bu sanki. bir tek kendimize inanırsak yaparız......

palettcımn cok guzel yazmıssın bencede ınsanlar kendı dogumlarını anlatarak dıge rısnanalrı etkılıyo bazen hatta dırek yönlendırıyo ınsanlşarında aklı karısıyoo bence kardelencım kımeyı dınleme sen ıcınden ne gelıyosa ona karar ver ve fıkrını degıstırme nasıl rahat edıceksen ıyıce dusun en azından kararsız olmazsın canım

kızlar ben kesin kararımı verdim artık başka hiç bişey düşünmeden kızımın gelmesini bekliycem ve kendime de söz verdim doğumla ilgili hiç bir yazı okumuycam artık internetten video da izlemiycem. Allah herşeyin yolunda gitmesini nasip etmişken ben de bu doğa olayına uyum sağlıycam. karralı ve istekliyim alternatif düşünmek yok tek düşüncem sabırla bu eylemi gerçekleştirebilmek.

canım son ana kadar bunları düşün ama heran fikrin değişebilir... ben bile bu kadar çok istiyorken o an fikirlerimi tekrar gözden geçirebilirdim.. insan korkuyor tabii. sonuçta ilk defa yaşayacağın bi tecrübe...

ben de sizin sezeryan istiyorum dediğiniz yazıları okurken gözlerim doluyorr... benim öyle bir alternatifim olmadı ne yazık ki...

evet ıstee buu kardelencım kararına cok sevındım ınsallah ıstedıgın sekılde olur

süpersin cnm yaaa. bak sonra gaza gelip ben sezeryan istiyorum dediğini duymayayım..:) kırarım bacaklarını:))

süpersin cnm yaaa. bak sonra gaza gelip ben sezeryan istiyorum dediğini duymayayım..:) kırarım bacaklarını:))

yok asla kendi isteğimle demiycem canım çok kararlıyım inanıyorum ki başarıcam ve başka seçeneğim yok. tabi doktor gerekli görürse o ayrı ama ben istemiycem keyfi olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…