2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yok asla kendi isteğimle demiycem canım çok kararlıyım inanıyorum ki başarıcam ve başka seçeneğim yok. tabi doktor gerekli görürse o ayrı ama ben istemiycem keyfi olarak.

tamamdır o zaman canım... düşün ki normal doğumdan başka hiçbir çözüm yolu yok... y adoğuracaksın ya doğuracaksın. sezeryan dediklerinde sezeryan mı? hı? o da ne? demen lazım şimdi senin:) tamam?:)

sen mecbur kalmasan kabul etmezdin canım bize ne oluyosa keyfii kafamıza göre kararlar alıyoruz Allah bize o gücü kuvveti vermeseydi zaten bu olayı biz kadınlar yaşamazdık değil mi ama... alternatifler er zaman kafa karıştıyıo eskiden elternatif yokmuş ve kimse doğumdan bizim kadar korkmazmış.

evet ıstee buu kardelencım kararına cok sevındım ınsallah ıstedıgın sekılde olur

sağol cnım benm biz senle topiğin son doğumlarını yapalım kapanış olsun

evet canım benim öyle diycem ve yeni doğum yapan daha acısı dinmemiş arkadaşlarımı da arayıp kafamı bulandırmıycam zaten onlar yüzünden böyle oldum ben ya en başta hiç aklımda sezaryen yoktu ki.... ve yine olmıycak aklımı başıma getirdin sen benim Allah razı olsun miniğine de güç kuvvet versin annesi gibi güçlü zaten biliyorum.

Mehtap canım öncelikle kararın ne olursa olsun bebeğin ve senin için şimdiden hayırlı olsun ...İlk bebeğime hamileyken etrafımdakilerin doğum hikayelerini dinledim ve çok hüreklenmiştim .Özellikle babaannem doğumlarında, sancılandığında bir odaya gidip kendi doğum yaptığını anlatınca.Çok hoşuma gitmişti bu durum ve o gün karararımı vermiştim ki bende normal doğum yapacaktım.Çünkü babaannem bunu yapabiliyorsa ben niye yapamıyım diye düşünmüştüm.Bebeğim 4kğ olmuştu fakat sancım yoktu suni sancıyla iyi kötü doğum yaptım fakat sonuç çokta benim hayalimdeki gibi değildi.Bol dikişli ve sancılı olmuştu.Ama en güzel yanı doğum masasından kaLKIP yatağıma kendim yani desteksiz gelmiştim.Bu olaydan çıkardığım ders babaanneme göre çok basit olan ,doktara ,ebeye bile gerek görmeden evde tek başına yapabileceği bir olay bana göre çok özel ve zordu.
Sezeryandada bir mücize olup hopppp bebeği kucağına vermeyecekler nihayetinde orasını da düşün ....Yine bizlerden gidecek giden.Bu da anneyi anne yapan durumlardan biri olsa gerek ..Sezeryan veya normal doğum anne olmak zor zanaat ..Belki de işin özel olmasını bu durumlar sağlıyor ...
Uzun lafın kısası bu konuda yani normal mi sezeryan mı konusunu en iyi sen bilirsin.Çünkü en iyi mehtabı sen biliyorsun.Verdiğin kararında arkasında dur Allah pişmanlık vermesin.Vereceğin kararda senin ve bebeğin için hayırlı olsun.

yaaa kımse nıyee bebeklerının resımlerını koymuyoo bakalım nasıllarr bı gorseydıkk :)

benim kociş izin vermio... ananeye babanneye bile zor gösterio... bakmayın nazar değer diyo kara böcüğe:)) bu arada kızım kapkara doğmuştu, sasarıyo teyzeleri yaa tıpkı benim bebekliğime dönmeye başladı

Kilo aldıkça dahada güzelleşir annesi ..Maşallah Hafsa kızımıza

Kilo aldıkça dahada güzelleşir annesi ..Maşallah Hafsa kızımıza

maşallah subhanallah... gün geçtikçe güzelleşiyor.ilk doğduğunda çok çirkin bişidi yaa.. herkes şöyle güxel böyle güzel diyodu küvezde görmüşler.. ben resmi görünce şok oldum. şaka mı bu dedim:)) ama değişio maşallah canım adını ver sen ekleyelim grubu bulamayabilirsin aratarak..özelden mesaj at istersen adını

bugün herkes şiir gibi konuşuyor ben duygusallıktan ağlıycam yine... Allah hayırlısını nasip etsin hepimizze inş. senin doğum şekli belli mi peki şu an ne durumda???

buraya koydugunu gormezkıı annesıı yaaa koysaydınn gorerdıkk bakardıkk kıme benzıyoo :)

:)) buraya izin verse de koymam cnm ztn ama face de yayınlıcam inşallah çıkınca. kısa bi süreliğine yayınlayıp kaldırırım sizin için:)

ben de çok merak ediyorum aslında ama sen ne zaman koymaya karar verirsen o gün görürüz artık. o iyi olsun da biz görmeyelim senin anlattıklarından zaten iyilik halini biliyoruz. face te guruptakilere özel mesaj da atabilisin çıkınca...

kızlar ben çıkayım biraz evi toparlayayım... mutfagın tülünü yıkadım ütüliyim asayım... hadi Allaha emanet olun. öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…