masallah kızlar ya yazdıklarınızı oku oku bıtıremedım bundan sonra 3 4 gun gıremeyecegım ıcın hepsını bıtırip okumak ıstedım resmıye normal dogum kararına sevındım arkadaslarını cok takma kafana herkes farklı yasıyor sonucta onların zor dıye senınde oyle olacak dıye bır sart yok her ıkısıde zor normalde sezeryanda herkes ıcın en dogrusu neyse o olsun Allah onu yasamayı nasıp etsın
meliha besıgın cok guzel bebısını ıı gunlerde buyut mısıl mısıl uyusun melısa bebek....
masallah kızlar ya yazdıklarınızı oku oku bıtıremedım bundan sonra 3 4 gun gıremeyecegım ıcın hepsını bıtırip okumak ıstedım resmıye normal dogum kararına sevındım arkadaslarını cok takma kafana herkes farklı yasıyor sonucta onların zor dıye senınde oyle olacak dıye bır sart yok her ıkısıde zor normalde sezeryanda herkes ıcın en dogrusu neyse o olsun Allah onu yasamayı nasıp etsın
meliha besıgın cok guzel bebısını ıı gunlerde buyut mısıl mısıl uyusun melısa bebek....
doktordan geldimmmm..bebeğim yine kilo almış yaa.iri bi bebek dedi doktorum ilk kez.3600gr olmuş.ama en önemlisi ne biliyomusunuz..haftaya çarşamba sezeryan oluyorummm...
cnm güle güle büyüt bebeğini Allah güzel sağlıklı bir ömür versin inş hep birlikte size.mrb arkadaşlar kızımız defneyi kucağımıza ldık.Allah herkese nasip etsin.ikimizin de sağlık durumu iyi.hastaneden dün çıktık.sadece biraz sütüm az o da artar umarım.şimdilik bu kadar yazabiliyorum
kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz başka bizde sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz ama önce eşimi bekliyorum bu hafta sonu kısmetse gelecek ve beraber bekliycez bebeğimi inş o gelmeden bebiş acele etmez yarın doktor kontrolum var bakalım ne diyecek başımız biraz önden gidiyo oyüzden sezeryan olabili demişti ama dediğim gibi herşeyi yoluna bırakmak gerekli sağsalim kucağımıza alalımda önemli olan o. herşeyi hazır bekliyoruz bakalım sağolsun annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor herşeyimi yapıyor babam merdivenden inerken bile elimden tutuyo hayatında kullanmadığı kadar yavaş araba kullanıyor hele tümseklerden geçerken kıyamam ya cnm ailem iyiki onalar sahibim anne baba olmak böyle bişey heralde
sagol canımm sen nasılsınn heyecan cok varmıı bı eksıgın falan yok dımıı hastane cantanda pazartesımı cıkıcaksın hastaneden gercı agrın falan olamzsa cumartesıde cıkarıyolar ama kararına baglı hadısanada sımdıden hayırlı dogumlar canımm ay boyle dogum yapanları gorunc ebenıdm eodgurasım gelıyo yaaaa :)
büyük gün 22 haziran çarşamba saat 08:30 çınarımız aramızda olucak ...tarihimiz belli oldu artık 3 kişilik bir aile olucaz
büyük gün 22 haziran çarşamba saat 08:30 çınarımız aramızda olucak ...tarihimiz belli oldu artık 3 kişilik bir aile olucaz
Mehtap canım öncelikle kararın ne olursa olsun bebeğin ve senin için şimdiden hayırlı olsun ...İlk bebeğime hamileyken etrafımdakilerin doğum hikayelerini dinledim ve çok hüreklenmiştim .Özellikle babaannem doğumlarında, sancılandığında bir odaya gidip kendi doğum yaptığını anlatınca.Çok hoşuma gitmişti bu durum ve o gün karararımı vermiştim ki bende normal doğum yapacaktım.Çünkü babaannem bunu yapabiliyorsa ben niye yapamıyım diye düşünmüştüm.Bebeğim 4kğ olmuştu fakat sancım yoktu suni sancıyla iyi kötü doğum yaptım fakat sonuç çokta benim hayalimdeki gibi değildi.Bol dikişli ve sancılı olmuştu.Ama en güzel yanı doğum masasından kaLKIP yatağıma kendim yani desteksiz gelmiştim.Bu olaydan çıkardığım ders babaanneme göre çok basit olan ,doktara ,ebeye bile gerek görmeden evde tek başına yapabileceği bir olay bana göre çok özel ve zordu.
Sezeryandada bir mücize olup hopppp bebeği kucağına vermeyecekler nihayetinde orasını da düşün ....Yine bizlerden gidecek giden.Bu da anneyi anne yapan durumlardan biri olsa gerek ..Sezeryan veya normal doğum anne olmak zor zanaat ..Belki de işin özel olmasını bu durumlar sağlıyor ...
Uzun lafın kısası bu konuda yani normal mi sezeryan mı konusunu en iyi sen bilirsin.Çünkü en iyi mehtabı sen biliyorsun.Verdiğin kararında arkasında dur Allah pişmanlık vermesin.Vereceğin kararda senin ve bebeğin için hayırlı olsun.
hadı hayırlısı canım senınde az kalmıs masallah ne guzel bı duygu yaaa
hayırlı olsun canım allah sag salım kucagına almak nasıp etsın benımde yarın kısmetse ama saatını bılmıy rm
kızlar çok kötüyüm ben psikolojim çok bozuk... şimdi k.valdem aradı akraba vardı bizim benimle arasında 2 hafta faln vardı hamileyken.. en son hastalığımı öğrenmeden bu kızla beraberdik. bana çok hareketli falan diyodu, ben de çok üzülmüştüm benimki o kadar areketli değil diye.. meğerse hastalığım yüzündenmiş. şimdi bana gelmek istiyormuş. ya hiç istemiyorum onu görmek... bi aksilik olmazsa yakında bebeğini kucağına alacak sağ salim. bense hala evde tek başımayım. kucağıma bile alamıyorum.ilk defa bu kadar ağladım. hiç istemiyorum gelmesini keşke arabaları falan bozulsada gelemeseler...şimdi karnı kocaman olmuştur.. bana anlatır çok tekme atıyo şöyle yapıo böyle yapıo diyehiç kaldıramıycam yaa gelmesinler de diyemedim. oysaki kayınvaldeme demiştim lohusayken gelirse ben yatak odasına geçerim onu görmek istemem diye. haklısın demişti. şimdi beni zor durumda bırakıo yaaa
kızlar çok kötüyüm ben psikolojim çok bozuk... şimdi k.valdem aradı akraba vardı bizim benimle arasında 2 hafta faln vardı hamileyken.. en son hastalığımı öğrenmeden bu kızla beraberdik. bana çok hareketli falan diyodu, ben de çok üzülmüştüm benimki o kadar areketli değil diye.. meğerse hastalığım yüzündenmiş. şimdi bana gelmek istiyormuş. ya hiç istemiyorum onu görmek... bi aksilik olmazsa yakında bebeğini kucağına alacak sağ salim. bense hala evde tek başımayım. kucağıma bile alamıyorum.ilk defa bu kadar ağladım. hiç istemiyorum gelmesini keşke arabaları falan bozulsada gelemeseler...şimdi karnı kocaman olmuştur.. bana anlatır çok tekme atıyo şöyle yapıo böyle yapıo diyehiç kaldıramıycam yaa gelmesinler de diyemedim. oysaki kayınvaldeme demiştim lohusayken gelirse ben yatak odasına geçerim onu görmek istemem diye. haklısın demişti. şimdi beni zor durumda bırakıo yaaa
canım o sekılde dusunmen cok normal ama sanmıyorum oda oyle hava atar gıbı demez herhalde tekme atıyo falan bız olsak ya gıtmeyız yada hıc kendı bebegımız hakkında bısey demeyız e deseydın kayınvalıdene ben ıstemıyorum bebegım gelsın o zaman gelırler deseydın sımdı nıe gelıyolar sankı ala ala ya bebek gelsın eve o zman gelırler acelesı neymıs kadının uzme canım sen kendını ya lutfen bak allah korusun sütün cekılır falan onları dusun bebegının cıkacagı anı dusun doktorlar ne dıyo gun verıyolarmı su zaman bu zaman cıkar dıyee
Bence hiç moralini bozma canım...Yaşadığın şey kolay değil elbet,ama unutma bunların hepsi geride kalacak...
İlerde senin bebeğin daha sağlıklı olacak belki nerden bilebilirsin ki?
Sadece dua et,Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?