2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benım ya gelırsede gelsın dınleme sen onu sende dogurdun bak allaha sukur bıkac zaman sonra gelıcek bebegın yanına hayırlısıyla onu dusun allah boyle nasıp gormsu canım sen uzme kendnı bak bızde uzuluyoruz sonra

yok canım hiçbirşey diyemiyorlar daha inşallah yakın zamanda çıkar...

ben tam hamile gibi hissetmeye başlamıştım ki doğum oldu.. hatta seviniyordum anneme hep karnımı gösteriyodum anne bak sonunda karnım çıktı diyodum.. eteklerimin fermuarını açıp dolaşıodum ona bile seviniyodum artık. bebeğimin hareketlerini de hissediyordum ama sizin gibi hiçbizaman olmadı. hep yavaş ve az hareketleri vardı ondan da birşey anlayamadım yanii. geçen esra erolu izlerken esraya bebek napıo dediler,o da ne yapsın hopluyo zıplıyo diiynce gözlerim doldu,kanal değiştirdim. galiba ben yaşayamadığım şeyler yüzünden üzülüyorum. şimdi o doğuracak, mutlu mutlu kucağına alacak(nasipse) gelen-giden,bi heyecan... ben bunları da yaşayamadğım için üzülüyorum. eşimi bile göremedim doğumdan sonra. pff neyse yazmak bile sıkıcı...

tamam hadi siz üzülmeyin ben iyiyim

canım benım ınsallah ıkıncıde yaşarsın bu guzel duygularıı hayırlısıylaa bebegın yanınd aolsa ınan bunların hıc bırı aklına gelmıycek ıste sen bol bol sutunu sag ver bebegıne canımm toplasınn kendını anneının yanına gelsınn

canm böyle şeylerin havası olmaz senin bunu daha iyi bildiğini söyle hatırlat onlara bak benimde kafasında su kitlesi görmüştü eee allah sakınsın ciddi bişey olsa kimse müdale edemez rabbime emanet bide sen takılma artık onlara sen çocuğuna odaklan daha çooookkkkkk yol var önümüzde eğitimleri ahlakları ben eminimki senin yavrum çok tatlı olucak bu üzüntülü günlerin yerini size çok sevinçler yaşatacak bücürüğünüz dünyaya gelen büyür ve önemli olanda nasıl büyür sen çok iyi bi annesin bu gücü yabana atma attırmada

kızlar ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmedi starcım öncelikle hayırlı olsun aysoz da tarihini almış desene ilk 10 giremiycem hayırlı doğumlar olsun inş. yaaa ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam şuanda bile gözlerim kapanıyo sabah yazdıktan sonra uyudum bütün komşular aramış kapıya gelmiş korkmuşlar sağolsunlar merak etmişler çok 17.00 kalktım şimdi bıraksan gene uyurum.siz nasılsınız.

yok cnm öyle bi kız değil zaten.. hava atmaz asla. sadece ben sorucam usulen nasılsın senin nasıl gidiyor diye o da anlatacak. o beni üzecek. bu kıskançlık galiba. ve ben bu durumuma çok üzülüyorum. çünkü bu ben değilim ama duygularıma engel olamadım bi an . şimdi iyiyim. eşim beni rahatlatmaya çalışıo. sen niye üzülüosun bak kızımızı seviosun bile, esnerken, ağlarken... bi sürü fotoğrafı, videosu var o dokunabiliomu bebeğine diyo:)) güldürdü beni ya. deli neyse o anlık bi şeydi şuan hiç düşünmüyorum nasibim buymuş. kaderden öteye gidilmiyo. bu olmasa başka bi sıkıntı yaşıycaktım. buna şükür sağ salim hayattayız ikimizde

inşallah canım yaa o kadar istiyorum ki... inşallah 2. de böyle bi sıkıntımız olmaz. her anımı doya doya yaşayabilirim. doğumumda normal olur inşallah. kızım gelse çok faydası olacak psikolojik olarak inşallah

anladım canm benim 2 arkadaşımda son günlerinde kaybettiler biri dışkısını yemiş biri kordonu bağlanmış allah beterinden sakınsın.ana kız daha neler yapıcaksınız siz ooooooooo benim hep içimden kızınız size çok büyük sevinçler yaşatacak bak görürsün.

kızlar size bişey anlatıcam ama sakın gülmeyin bak dün annemin ordaydım yaa dondurma yedik sonra biraz zaman geçti anneme şey dedim dondurma yemedik yiyelim.en komiği doğum yapan arkadaşlar diyolar yaa süt sağıyorum diye şeeyy ben onu gerçekten inek sağıyolar sandım valla billa diyorum ne kadar hamarat gelinler var valla kızlar kronik demir eksikliği olunca böyle bi arkadaş çıkıyo ortaya b12 eksiliyo daha neler varda anlatmıyım .hadi son bitane daha dün market alışverişi yaptık azcık yumurta süt yoğurt peynir aldık ben normalken bunların hepsinin tarihleri bakar ürt tarihi ve son kulm.tarihi geç olanları alırım yapanşarınız vardır dün ben 2 saat peynir elimde bakıyorum kocamda beni bekliyo en sonunda dayanamadı hayırdır yaa beyenmedinmi başka al o zaman dedi bende utanıyorum söyleyemiyorum ama düşünüyorum en sonunda dedim sinan ben hesaplayamıyorum bunlardan hangi tarihlisini almamız lazım orda artık sinan gül gül bunun içinmi 40 saat bekliyoz burda diyo hayatım sen hesaplanacak şeyleri bana söyle diyo ama çocuk gülmekten çatlıycak.dr diyorum bebeği hastane bırakırsak şaşırmayın arkamızdan gönderirsiniz.

valla bende guldum canımm ne ıdyım sana şaşırdım heee :)

kıslarr ya sımdı far ettım gercı oncedende farkedıyodum sımdı yazıyım dedım gogus ucumda beyaz beyaz bişeyler var sızdede varmı oyle mınık mınık beyaz bıseyler

Allah iyi etsin kız seni.. güldürdün bak:))

herkese ıı geceler kızlar ben bır kac gunlugune aranızdan ayrılıyorum kendınıze ıı bakın hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın

ıyız bızde cnımm nerelerdeydınn sende sesın cıkmıyoduu oh babası gelınce kesın bebekte gelırr hyırlısıyl bak gor ınsalhh normal olur cnım ınsallh
inş cnm normal olur ama ben herşeyin hayırlısı demekten yanayım eşim normal lsun çok istiyo hatta bugun 0.5 cm kafası büyük o yüzden sezeryan derse kabul etmem falan dedi bende bebeği tehlikeye atamam dr nederse onu yaparız dedim bişey diyemedi çünkü bi ilk bebeğimizi 9 haftalıkken kaybettik onun acısını atamadıkki ters bi durum olsun istemem oyüzden sağsalim kucagımızaa almayı nasip etsin allah
cnm sakın öyle düşünme bende ilk bebeğimi kaybettiğimde en yakın arkadasımda hamileydi ve o benim yanımda gezerken o bişey demese bile ben çok üzülüyordum işe bile gitmek istemiyordumki görmiyim diye belki biraz bencillik belki biraz kıskançlıktı benimkisi ama seni ii anlıyorum aslında bunlara gerek bile yokmuş cok ayıp ettim arkadasıma diye cok üzüldüm sonra böyle düşünerek. sende inançlı birisin sakın akalına kötü bişey getirme bak hafsa bebebk cok ksıa birsüre sonra cıkacak onu kucagına alacaksın ii düşün ii olsun

cnm sorma bendede var hatta bazen beyin hücrelerim ölüyo galiba diyorum ki ben matematikçiyim sözde insanlkar bize hesap makinası gözüyle bakarlar toplama bile yapamayıorum bazen galiba normal bişi bu hamileleikte :)ins bebeklerimizi kucagımıza alınca gececek bu durum

ahh hiç sorma valla benimde işim gereği sayılarla iyiydi aram şimdi nolduysa valla abartmıyorum hee durum bu yani en çokta süt sağmaya gülüyorum.diyorum afferim kızlara ne hamaratlar sabah erkenden kalkıpta inek sağıyolar diyorum bide valla hiç aklıma gelmedi.şaka değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…