cnm kayınvaldeme önceden zaten demiştim. eşim de bana kızıo hata sende gelmesinler istemiyorum diycektin diyo. nasıl diyim istemiyorum diye... neden beni zor durumda bırakıo anlamadım. hemde dedim pfff hiç de istemiyorum diye k.valdeme anlayamıomu halden.... çok kötüyüm yaa inşallah kız gelmez de sadece annesi gelir. duyduğumdan beri ağlıyorum çünkü anlatıodu çok tekme atıo bazen ayaktaysam oturmak zorunda kalıorum geceleri hiç uyutmuo diyodu o zaman çok üzülmüştüm benimki nedn öyle değil diye.zaten sonra da sıkıntılı günler başladı... ben hamileliğimden hiçbirşey anlayamadım ztn . sokakta hamile kadın gördüğümde bile ağlayasım gelio bende şimdi şu kadarlıktım diye...inan her anımda şimdi hamile olcaktım diye düşünüyorum.. kimbilir nasıl heyecanlı,telaşlı olacktım. ben bu duygularımı bastırmaya çalışırken bu kızın gelmesi hiç iyi olmadı... çok zorlanıcam
yok canım hiçbirşey diyemiyorlar daha inşallah yakın zamanda çıkar...
ben tam hamile gibi hissetmeye başlamıştım ki doğum oldu.. hatta seviniyordum anneme hep karnımı gösteriyodum anne bak sonunda karnım çıktı diyodum.. eteklerimin fermuarını açıp dolaşıodum ona bile seviniyodum artık. bebeğimin hareketlerini de hissediyordum ama sizin gibi hiçbizaman olmadı. hep yavaş ve az hareketleri vardı ondan da birşey anlayamadım yanii. geçen esra erolu izlerken esraya bebek napıo dediler,o da ne yapsın hopluyo zıplıyo diiynce gözlerim doldu,kanal değiştirdim. galiba ben yaşayamadığım şeyler yüzünden üzülüyorum. şimdi o doğuracak, mutlu mutlu kucağına alacak(nasipse) gelen-giden,bi heyecan... ben bunları da yaşayamadğım için üzülüyorum. eşimi bile göremedim doğumdan sonra. pff neyse yazmak bile sıkıcı...
tamam hadi siz üzülmeyin ben iyiyim
kızlar çok kötüyüm ben psikolojim çok bozuk... şimdi k.valdem aradı akraba vardı bizim benimle arasında 2 hafta faln vardı hamileyken.. en son hastalığımı öğrenmeden bu kızla beraberdik. bana çok hareketli falan diyodu, ben de çok üzülmüştüm benimki o kadar areketli değil diye.. meğerse hastalığım yüzündenmiş. şimdi bana gelmek istiyormuş. ya hiç istemiyorum onu görmek... bi aksilik olmazsa yakında bebeğini kucağına alacak sağ salim. bense hala evde tek başımayım. kucağıma bile alamıyorum.ilk defa bu kadar ağladım. hiç istemiyorum gelmesini keşke arabaları falan bozulsada gelemeseler...şimdi karnı kocaman olmuştur.. bana anlatır çok tekme atıyo şöyle yapıo böyle yapıo diyehiç kaldıramıycam yaa gelmesinler de diyemedim. oysaki kayınvaldeme demiştim lohusayken gelirse ben yatak odasına geçerim onu görmek istemem diye. haklısın demişti. şimdi beni zor durumda bırakıo yaaa
canm böyle şeylerin havası olmaz senin bunu daha iyi bildiğini söyle hatırlat onlara bak benimde kafasında su kitlesi görmüştü eee allah sakınsın ciddi bişey olsa kimse müdale edemez rabbime emanet bide sen takılma artık onlara sen çocuğuna odaklan daha çooookkkkkk yol var önümüzde eğitimleri ahlakları ben eminimki senin yavrum çok tatlı olucak bu üzüntülü günlerin yerini size çok sevinçler yaşatacak bücürüğünüz dünyaya gelen büyür ve önemli olanda nasıl büyür sen çok iyi bi annesin bu gücü yabana atma attırmada
canım benım ınsallah ıkıncıde yaşarsın bu guzel duygularıı hayırlısıylaa bebegın yanınd aolsa ınan bunların hıc bırı aklına gelmıycek ıste sen bol bol sutunu sag ver bebegıne canımm toplasınn kendını anneının yanına gelsınn
yok cnm öyle bi kız değil zaten.. hava atmaz asla. sadece ben sorucam usulen nasılsın senin nasıl gidiyor diye o da anlatacak. o beni üzecek. bu kıskançlık galiba. ve ben bu durumuma çok üzülüyorum. çünkü bu ben değilim ama duygularıma engel olamadım bi an . şimdi iyiyim. eşim beni rahatlatmaya çalışıo. sen niye üzülüosun bak kızımızı seviosun bile, esnerken, ağlarken... bi sürü fotoğrafı, videosu var o dokunabiliomu bebeğine diyo:)) güldürdü beni ya. delineyse o anlık bi şeydi şuan hiç düşünmüyorum nasibim buymuş. kaderden öteye gidilmiyo. bu olmasa başka bi sıkıntı yaşıycaktım. buna şükür sağ salim hayattayız ikimizde
kızlar size bişey anlatıcam ama sakın gülmeyin bak dün annemin ordaydım yaa dondurma yedik sonra biraz zaman geçti anneme şey dedim dondurma yemedik yiyelim.en komiği doğum yapan arkadaşlar diyolar yaa süt sağıyorum diye şeeyy ben onu gerçekten inek sağıyolar sandım valla billa diyorum ne kadar hamarat gelinler var valla kızlar kronik demir eksikliği olunca böyle bi arkadaş çıkıyo ortaya b12 eksiliyo daha neler varda anlatmıyım .hadi son bitane daha dün market alışverişi yaptık azcık yumurta süt yoğurt peynir aldık ben normalken bunların hepsinin tarihleri bakar ürt tarihi ve son kulm.tarihi geç olanları alırım yapanşarınız vardır dün ben 2 saat peynir elimde bakıyorum kocamda beni bekliyo en sonunda dayanamadı hayırdır yaa beyenmedinmi başka al o zaman dedi bende utanıyorum söyleyemiyorum ama düşünüyorum en sonunda dedim sinan ben hesaplayamıyorum bunlardan hangi tarihlisini almamız lazım orda artık sinan gül gül bunun içinmi 40 saat bekliyoz burda diyo hayatım sen hesaplanacak şeyleri bana söyle diyo ama çocuk gülmekten çatlıycak.dr diyorum bebeği hastane bırakırsak şaşırmayın arkamızdan gönderirsiniz.
kıslarr ya sımdı far ettım gercı oncedende farkedıyodum sımdı yazıyım dedım gogus ucumda beyaz beyaz bişeyler var sızdede varmı oyle mınık mınık beyaz bıseyler
kızlar size bişey anlatıcam ama sakın gülmeyin bak dün annemin ordaydım yaa dondurma yedik sonra biraz zaman geçti anneme şey dedim dondurma yemedik yiyelim.en komiği doğum yapan arkadaşlar diyolar yaa süt sağıyorum diye şeeyy ben onu gerçekten inek sağıyolar sandım valla billa diyorum ne kadar hamarat gelinler var valla kızlar kronik demir eksikliği olunca böyle bi arkadaş çıkıyo ortaya b12 eksiliyo daha neler varda anlatmıyım .hadi son bitane daha dün market alışverişi yaptık azcık yumurta süt yoğurt peynir aldık ben normalken bunların hepsinin tarihleri bakar ürt tarihi ve son kulm.tarihi geç olanları alırım yapanşarınız vardır dün ben 2 saat peynir elimde bakıyorum kocamda beni bekliyo en sonunda dayanamadı hayırdır yaa beyenmedinmi başka al o zaman dedi bende utanıyorum söyleyemiyorum ama düşünüyorum en sonunda dedim sinan ben hesaplayamıyorum bunlardan hangi tarihlisini almamız lazım orda artık sinan gül gül bunun içinmi 40 saat bekliyoz burda diyo hayatım sen hesaplanacak şeyleri bana söyle diyo ama çocuk gülmekten çatlıycak.dr diyorum bebeği hastane bırakırsak şaşırmayın arkamızdan gönderirsiniz.
evet hayatım bende de oldu...
kıslarr ya sımdı far ettım gercı oncedende farkedıyodum sımdı yazıyım dedım gogus ucumda beyaz beyaz bişeyler var sızdede varmı oyle mınık mınık beyaz bıseyler
herkese ıı geceler kızlar ben bır kac gunlugune aranızdan ayrılıyorum kendınıze ıı bakın hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın
inş cnm normal olur ama ben herşeyin hayırlısı demekten yanayım eşim normal lsun çok istiyo hatta bugun 0.5 cm kafası büyük o yüzden sezeryan derse kabul etmem falan dedi bende bebeği tehlikeye atamam dr nederse onu yaparız dedim bişey diyemedi çünkü bi ilk bebeğimizi 9 haftalıkken kaybettik onun acısını atamadıkki ters bi durum olsun istemem oyüzden sağsalim kucagımızaa almayı nasip etsin allahıyız bızde cnımm nerelerdeydınn sende sesın cıkmıyoduu oh babası gelınce kesın bebekte gelırr hyırlısıyl bak gor ınsalhh normal olur cnım ınsallh
cnm sakın öyle düşünme bende ilk bebeğimi kaybettiğimde en yakın arkadasımda hamileydi ve o benim yanımda gezerken o bişey demese bile ben çok üzülüyordum işe bile gitmek istemiyordumki görmiyim diye belki biraz bencillik belki biraz kıskançlıktı benimkisi ama seni ii anlıyorum aslında bunlara gerek bile yokmuş cok ayıp ettim arkadasıma diye cok üzüldüm sonra böyle düşünerek. sende inançlı birisin sakın akalına kötü bişey getirme bak hafsa bebebk cok ksıa birsüre sonra cıkacak onu kucagına alacaksın ii düşün ii olsunkızlar çok kötüyüm ben psikolojim çok bozuk... şimdi k.valdem aradı akraba vardı bizim benimle arasında 2 hafta faln vardı hamileyken.. en son hastalığımı öğrenmeden bu kızla beraberdik. bana çok hareketli falan diyodu, ben de çok üzülmüştüm benimki o kadar areketli değil diye.. meğerse hastalığım yüzündenmiş. şimdi bana gelmek istiyormuş. ya hiç istemiyorum onu görmek... bi aksilik olmazsa yakında bebeğini kucağına alacak sağ salim. bense hala evde tek başımayım. kucağıma bile alamıyorum.ilk defa bu kadar ağladım. hiç istemiyorum gelmesini keşke arabaları falan bozulsada gelemeseler...şimdi karnı kocaman olmuştur.. bana anlatır çok tekme atıyo şöyle yapıo böyle yapıo diyehiç kaldıramıycam yaa gelmesinler de diyemedim. oysaki kayınvaldeme demiştim lohusayken gelirse ben yatak odasına geçerim onu görmek istemem diye. haklısın demişti. şimdi beni zor durumda bırakıo yaaa
deryaaa hala uyumadınmıı sennnn
inş cnm normal olur ama ben herşeyin hayırlısı demekten yanayım eşim normal lsun çok istiyo hatta bugun 0.5 cm kafası büyük o yüzden sezeryan derse kabul etmem falan dedi bende bebeği tehlikeye atamam dr nederse onu yaparız dedim bişey diyemedi çünkü bi ilk bebeğimizi 9 haftalıkken kaybettik onun acısını atamadıkki ters bi durum olsun istemem oyüzden sağsalim kucagımızaa almayı nasip etsin allah
cnm sakın öyle düşünme bende ilk bebeğimi kaybettiğimde en yakın arkadasımda hamileydi ve o benim yanımda gezerken o bişey demese bile ben çok üzülüyordum işe bile gitmek istemiyordumki görmiyim diye belki biraz bencillik belki biraz kıskançlıktı benimkisi ama seni ii anlıyorum aslında bunlara gerek bile yokmuş cok ayıp ettim arkadasıma diye cok üzüldüm sonra böyle düşünerek. sende inançlı birisin sakın akalına kötü bişey getirme bak hafsa bebebk cok ksıa birsüre sonra cıkacak onu kucagına alacaksın ii düşün ii olsun
cnm sorma bendede var hatta bazen beyin hücrelerim ölüyo galiba diyorum ki ben matematikçiyim sözde insanlkar bize hesap makinası gözüyle bakarlar toplama bile yapamayıorum bazen galiba normal bişi bu hamileleikte :)ins bebeklerimizi kucagımıza alınca gececek bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?