kızlar doğum yapan hamişler kimlerdi face de belge oluşturuyorum da unuttum..
1. Elif Salman- 3.5.2011- Hafsa Bebek
2. Tuba Güney-?-?
3. Nurten Akıncı Uçar-6.6.2011-Emre Bebek
devamı kimlerdi... tubanın bebeğinin adını ve doğum tarihini hatırlayan var mı?
herkese ıı geceler kızlar ben bır kac gunlugune aranızdan ayrılıyorum kendınıze ıı bakın hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın
sanırım benimki 5. bebekti adım tülay Bektaş doğum 08.o6.2011 bebişin adı Yunus Emre Bektaş
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bu arada çok yazamadım bu aralar özetle şöyle geçti günler bebeğimi pazartesi yoğun bkımdan çıkardılar veve geldik ama bugün itibariyle tekrar hastanede yattı sarılık çok yüksek dercede tespit edildi çok üzgünüzm fototerapi görüyor çok ağlaıyorum dua edin kızlar moralim sıfır...
kızlar geldi misafirim... koktugum kadar kötü gecmedi... çok düşünmedim. sadece karnının hop hop oynaması etkiledi beni... hiç bakmadım karnına falan Allah korusun nazarım değer diye. hep içimden maşallah dedim durdum. bakmamama rağmen konuşurken tekmelerini görüyodum. çok sıkıntısı var kızın daha 34 haftalık ama kocaman olmuş karnı.. bir de gerim gerim gerilmiş. yürüyemiyo resmen. karnım çatlıycak gibi diyo. 1.5 ay daha nasıl durcak bilmiyorum diyo.Allah yardımcısı olsun. onların yanında neşem yoktu çok ama bi kusurda etmedim saygıda . çok şükür atlattık
iyi canm sevindim allah onunda yardımcısı olsun sen canını sıkma herşey allahtan pamuğun yanına gelsin hele dünya yansa umrunda olmuycak onunla meşgul olurken olumsuz şeyleri sana unutturucak :)
kızlar geldi misafirim... koktugum kadar kötü gecmedi... çok düşünmedim. sadece karnının hop hop oynaması etkiledi beni... hiç bakmadım karnına falan Allah korusun nazarım değer diye. hep içimden maşallah dedim durdum. bakmamama rağmen konuşurken tekmelerini görüyodum. çok sıkıntısı var kızın daha 34 haftalık ama kocaman olmuş karnı.. bir de gerim gerim gerilmiş. yürüyemiyo resmen. karnım çatlıycak gibi diyo. 1.5 ay daha nasıl durcak bilmiyorum diyo.Allah yardımcısı olsun. onların yanında neşem yoktu çok ama bi kusurda etmedim saygıda . çok şükür atlattık
sanırım benimki 5. bebekti adım tülay Bektaş doğum 08.o6.2011 bebişin adı Yunus Emre Bektaş
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bu arada çok yazamadım bu aralar özetle şöyle geçti günler bebeğimi pazartesi yoğun bkımdan çıkardılar veve geldik ama bugün itibariyle tekrar hastanede yattı sarılık çok yüksek dercede tespit edildi çok üzgünüzm fototerapi görüyor çok ağlaıyorum dua edin kızlar moralim sıfır...
günaydın kızlar..ay dün ne çok şey yazmışınız.sabah oku oku bitiremedim en iyisi toplu yazmak dedim.bir gün önceden o kadar uykusuzdum ki ve dünü de ağır yaşadım malumunuz,akşam erkenden uyumak istedim.yemekten sonra sahile indik arkadaşlarla çay içtik ama ben duramadım eve geldik ve hemen yattım.uyumuşum gece.ara ara uyandım ama olsun.
bugün çarşıya inicem inşallah kızlar.son eksiklerimi tamamlayım.hurç falan almam lazım.eşimin muhasebesine gitmem lazım.bana kaldı o işte.
hiç sorma benim kafa artık yanda bugün ben cam silsemmi hava çok güzel gerçi camın pisliğinden gözükmüyo artık dışarsıdakızlar dün gece bazanın altını güzelce yerleştirdim kışlıkları felan bizim pamuğun kıyafetlerinide aldıklarımızıda dolapta yer ayarladım oraya yerleştirdim oratalıktan kaldırdım.bugün bakalım halim olursa süpürüp silerim camlardan sonra ben bunları yazıyorum yaa işleri bitirdim sanıp uyumiyim
kızlar dün gece ara ara sancılarım oldu kasılmalarım bayadır oluyodu ama sancı hiç hissetmiyordum ben biraz ürktüm inşallah herşey yolundadır diye dua ettim şimdi bişey yok bakalım hem nedenini merak ediyorum normal bişey mi diye hem de insan nasıl evhamlı bişey diye kendime kızıyorum.
günaydın kızlar..ay dün ne çok şey yazmışınız.sabah oku oku bitiremedim en iyisi toplu yazmak dedim.bir gün önceden o kadar uykusuzdum ki ve dünü de ağır yaşadım malumunuz,akşam erkenden uyumak istedim.yemekten sonra sahile indik arkadaşlarla çay içtik ama ben duramadım eve geldik ve hemen yattım.uyumuşum gece.ara ara uyandım ama olsun.
elifciğim hiç canını sıkma bitanem,inan nasip olurda ikinci bebeği yaparsan yaşarsın bunları.yaşayamadığın için sana cazip çekici geliyor ama yok yok o kadarda cezbi yok valla..bak kıza daha 34.haftasında ne biçim olmuş.Rabbim seni böyle sınadı.çok şükür ki hafsa yaşıyor hayatta.sana ya da bebeğine de bir şey olabilirdi Allah korusun.şimdi bebeğin gelsin sen bunları hatırlamayacaksın bile.
serapcığım senin de maşallagın var :)inek sağmak haa..bravooama hamilelik öyle yapıyor insanı.benim de senden farkım yok bakma güldüğüme..
atofinacım üzülme sen de yaa..inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.
bugün çarşıya inicem inşallah kızlar.son eksiklerimi tamamlayım.hurç falan almam lazım.eşimin muhasebesine gitmem lazım.bana kaldı o işte.
Elifcim anlıyorum seni ama bu hayatta hepimizin sınavı farklı farklı tabi en zoru evlatlarla sınanmak ama sen bu sınavı verdin bile, en zoru zaten geride kaldı ve sen artık güzel şeyler düşünmeye başlamalısın. Bebeğini istediğin zaman görüyorsun dokunuyorsun onlar bile nasıl güzel bi armağan değil mi ki yakında çıkacak ordan da evinde sevecek okşayacaksın. sonuçta o senin bebeğin ha evde olmu ha hastanede yeterki sağlığı iyi olsun iyice kilo alsın toparlasın kendini sen kolayca evde bakabilecek duruma geldiğinde gel al bebeğni artık diyecekler. Allah a şükür ki hastaneler var ve riskleri en aza indiriyolar yoksa Allah korusun çok kötü şeyler olabilirdi ama olmadı herşeyyolunda ilerliyorlen sen canını sıkma dur daha kızın beşii bile gelmedi baksana :) sabır ede ede oluyor bazı şeyler hepimiz sabredip şükretdiyoruz şu an kolay deilmiş anne baba olmak gayet iyi anladık ve herşeye rağmen bebeklerimizi beklemek bile güzel....
selamm kıslarr atofınacımm gecmıs olsun öncelıkle genelde her bebekte oluyo sarılık kolay atlatır senınkı cıkar bı kac gunde ınsallah
palettecım bak dusundugun kadar kotu olmadı ıste ne guzel allah sabrını verıyo merak etme sen
kardelenn yavas yavas gelıyo olmasınn sakınn hadı hayırlısı bakalım doktora gıtmenede daha bı hafta var ne dıycek sana ben bıle merak eıdyorum zatıı bende bugun evdeyımm camalrımı sılerım belkıı sız neler yapceksınızz bugunn bakıyımm nerelerdesınızzz
kızlar dün gece ara ara sancılarım oldu kasılmalarım bayadır oluyodu ama sancı hiç hissetmiyordum ben biraz ürktüm inşallah herşey yolundadır diye dua ettim şimdi bişey yok bakalım hem nedenini merak ediyorum normal bişey mi diye hem de insan nasıl evhamlı bişey diye kendime kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?