2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sanırım benimki 5. bebekti adım tülay Bektaş doğum 08.o6.2011 bebişin adı Yunus Emre Bektaş

herkese ıı geceler kızlar ben bır kac gunlugune aranızdan ayrılıyorum kendınıze ıı bakın hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu arada çok yazamadım bu aralar özetle şöyle geçti günler bebeğimi pazartesi yoğun bkımdan çıkardılar veve geldik ama bugün itibariyle tekrar hastanede yattı sarılık çok yüksek dercede tespit edildi çok üzgünüzm fototerapi görüyor çok ağlaıyorum dua edin kızlar moralim sıfır...

üzülme cnm yakında gelir inş eve... ben ekliycem seni ama bir sürü tülay bektaş var facede hangisisin?

kızlar geldi misafirim... koktugum kadar kötü gecmedi... çok düşünmedim. sadece karnının hop hop oynaması etkiledi beni... hiç bakmadım karnına falan Allah korusun nazarım değer diye. hep içimden maşallah dedim durdum. bakmamama rağmen konuşurken tekmelerini görüyodum. çok sıkıntısı var kızın daha 34 haftalık ama kocaman olmuş karnı.. bir de gerim gerim gerilmiş. yürüyemiyo resmen. karnım çatlıycak gibi diyo. 1.5 ay daha nasıl durcak bilmiyorum diyo.Allah yardımcısı olsun. onların yanında neşem yoktu çok ama bi kusurda etmedim saygıda . çok şükür atlattık

iyi canm sevindim allah onunda yardımcısı olsun sen canını sıkma herşey allahtan pamuğun yanına gelsin hele dünya yansa umrunda olmuycak onunla meşgul olurken olumsuz şeyleri sana unutturucak :)

iyi canm sevindim allah onunda yardımcısı olsun sen canını sıkma herşey allahtan pamuğun yanına gelsin hele dünya yansa umrunda olmuycak onunla meşgul olurken olumsuz şeyleri sana unutturucak :)

inşallah canım inşallah... sabırsızlıkla bekliyorum....

günaydın kızlar..ay dün ne çok şey yazmışınız.sabah oku oku bitiremedim en iyisi toplu yazmak dedim.bir gün önceden o kadar uykusuzdum ki ve dünü de ağır yaşadım malumunuz,akşam erkenden uyumak istedim.yemekten sonra sahile indik arkadaşlarla çay içtik ama ben duramadım eve geldik ve hemen yattım.uyumuşum gece.ara ara uyandım ama olsun.
elifciğim hiç canını sıkma bitanem,inan nasip olurda ikinci bebeği yaparsan yaşarsın bunları.yaşayamadığın için sana cazip çekici geliyor ama yok yok o kadarda cezbi yok valla..bak kıza daha 34.haftasında ne biçim olmuş.Rabbim seni böyle sınadı.çok şükür ki hafsa yaşıyor hayatta.sana ya da bebeğine de bir şey olabilirdi Allah korusun.şimdi bebeğin gelsin sen bunları hatırlamayacaksın bile.
serapcığım senin de maşallagın var :)inek sağmak haa..bravooama hamilelik öyle yapıyor insanı.benim de senden farkım yok bakma güldüğüme..
atofinacım üzülme sen de yaa..inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.
bugün çarşıya inicem inşallah kızlar.son eksiklerimi tamamlayım.hurç falan almam lazım.eşimin muhasebesine gitmem lazım.bana kaldı o işte.

hiç sorma benim kafa artık yanda bugün ben cam silsemmi hava çok güzel gerçi camın pisliğinden gözükmüyo artık dışarsıda kızlar dün gece bazanın altını güzelce yerleştirdim kışlıkları felan bizim pamuğun kıyafetlerinide aldıklarımızıda dolapta yer ayarladım oraya yerleştirdim oratalıktan kaldırdım.bugün bakalım halim olursa süpürüp silerim camlardan sonra ben bunları yazıyorum yaa işleri bitirdim sanıp uyumiyim

selamlarrrrr
kızlar bugün benim son iş günüm ama sanırım evde daha çok iş bekliyor beni.bi sürü ütü yapılcak minnoşun baya bişeyi varmış meğersem :)
dolap ayarlamam lazım.kayınvalidemlere de dolap aldık bakalım nasıl yapcam

Elifcim anlıyorum seni ama bu hayatta hepimizin sınavı farklı farklı tabi en zoru evlatlarla sınanmak ama sen bu sınavı verdin bile, en zoru zaten geride kaldı ve sen artık güzel şeyler düşünmeye başlamalısın. Bebeğini istediğin zaman görüyorsun dokunuyorsun onlar bile nasıl güzel bi armağan değil mi ki yakında çıkacak ordan da evinde sevecek okşayacaksın. sonuçta o senin bebeğin ha evde olmu ha hastanede yeterki sağlığı iyi olsun iyice kilo alsın toparlasın kendini sen kolayca evde bakabilecek duruma geldiğinde gel al bebeğni artık diyecekler. Allah a şükür ki hastaneler var ve riskleri en aza indiriyolar yoksa Allah korusun çok kötü şeyler olabilirdi ama olmadı herşeyyolunda ilerliyorlen sen canını sıkma dur daha kızın beşii bile gelmedi baksana :) sabır ede ede oluyor bazı şeyler hepimiz sabredip şükretdiyoruz şu an kolay deilmiş anne baba olmak gayet iyi anladık ve herşeye rağmen bebeklerimizi beklemek bile güzel....

üzülme canım, ablamın ilk bebeği 40. haftasında doğmasına rağmen yakalandı böyle ağır sarılığa ve 10 gün yatırdılar hastanede tüm bebeklerde olabiliyomuş korkulacak bişey yok kontrol altında olması iyi bişey... dua edelim bol bol.

uyumuşsun ne güzel canım kafası rahat olunca insan uyuyabiliyo ben de dün gece çok güzel uyudum halbuki geçen gece düşünmekten ne gram uyku girmemişti gözüme. demek ki herşey bizim elimizde.... herşey çok güzel olacak inşallah çarşamba günü ayşeyi severken hepsini unutacaksın bir tek onun güzelliğini görecek gözlerin.

hahahahaaa alemsin canım ya dikkatli ve yavaş yavaş yap işlerini....

kızlar dün gece ara ara sancılarım oldu kasılmalarım bayadır oluyodu ama sancı hiç hissetmiyordum ben biraz ürktüm inşallah herşey yolundadır diye dua ettim şimdi bişey yok bakalım hem nedenini merak ediyorum normal bişey mi diye hem de insan nasıl evhamlı bişey diye kendime kızıyorum.

yaa insan çok korkuyo benimde kasılmalarım oldu da sancı nasıl bişey aaayyyyyy bende korkuyom valla

selamm kıslarr atofınacımm gecmıs olsun öncelıkle genelde her bebekte oluyo sarılık kolay atlatır senınkı cıkar bı kac gunde ınsallah

palettecım bak dusundugun kadar kotu olmadı ıste ne guzel allah sabrını verıyo merak etme sen

kardelenn yavas yavas gelıyo olmasınn sakınn hadı hayırlısı bakalım doktora gıtmenede daha bı hafta var ne dıycek sana ben bıle merak eıdyorum zatıı bende bugun evdeyımm camalrımı sılerım belkıı sız neler yapceksınızz bugunn bakıyımm nerelerdesınızzz

GÜNAYDIN CNM KAFANIN RAHAT OLMASINA SEVİNDİM.pardon caps açık kalmış. kararının arkasında durman çok güzel birşey. demek ki ayrıntılı konuşman lazım mış senin. hakkında hayırlısı olsun inşallah...
yok canımı sıkmıyorum artık. hayatta bu tarz şeyler başa gelicek elbet. daha büyükleri de gelebilir. çok kızdım kendime dün onlar gelmeden... tevekkül et dedim. ama ağlamak iyi geldi. 45 gündür ikinci defa ağladım... bir kere de solunum cihazındayken ağlamıştım evde... içim boşaldı. arada bir ağlamak lazımmış demek ki... çok şükür rabbime daha kötü de olabilirdi. en azından bebeğim emin ellerde

ewet cnm herkesin sınavı farklı ama birşey diyim mi insan bu hayatta birşeyi gönlüne çok koyduğu zaman o şey olmuyor. ben onu da şöyle düşünüyorum. inşallah Allahın sevdiği kullardanız ki fani şeyleri kalbimize sokunca onu gönlümüzden söküp alıyor.. ve ayrılık acısıda bize zor geliyor,üzülüp sıkılıyoruz... ben hamileliği çok hayal ederdim şöyle olcak böyle olcak diye... belki de çok gönlüme koymuştum bilemiyorum.... herşeye bu gözle bakmaya çalışmak sabrını artırıyo insanın... gerçekten anne olmak kolay değilmiş canım ya şimdi şimdi anlayabiliyorum

evet canım galiba abarttım dün biraz... duygularım beni esir aldı:))

ben hala kahvaltı bile yapmadım. oldum olası tek başıma kahvaltı yapmaya üşenirim... yapamıyorum yaa. bi yemek yiyim bari bu saatte

heran herşey olabilir cnm bu saatten sonra ama mrk etme yalancı sancıdır onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…