2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay ben ne kadar anormal bir insanım .... yüksek tansiyon yüzünden neler geldi başıma... şimdi tansiyonum 9-7 bu nasıl iştir anlamadım... geçen kavga olduğunda 14-8 di... benim ayarlar karıştı galiba..:) hala bünyem kendine gelemedi... kokulardan tiksinmeler, baş dönmeleri... neler oluyor banaaa bir de burdan şok haber olarak yazıyormuyum hamileyim diye şok olursunuz dimi kızlar

kız şaşırma haaa.ne hamileliği:)kocalarına aylardır hassret kalmış bizler için tam bir kıskançlık durumu olurayy yok canım yookkk tamamemn unuttum valla ben artık kocamı..benimde tansiyonum hep düşük.hatta anestezi alacağım için bu pek iyi gözükmüyor.8-5 di dün mesela.genelde de hep böyle.bir kere 10-7 ye çıktı düşün.
ayy daha çarşıya çıkıcam önce banyo yapacaktım ama vazgeçtim önce çarşıya çıkayım gelince yaparım..
resmiyecim bu haftalarda yalancı sancı çok oluyor.korkma yani.benimde sanki ince ince bi sancı var.kızım sürpriz yaparmışama yok dün doktor suyu plesentası ve kan akımı çok iyi dedi.zaten bunların birinin azalması durumunda doğum ancak öyle başlıyormuş.kızımın rahatı iyi ama bozcam ben onun rahatını..haftaya çarşamba bakarsınız artık kızıma hastanenin sitesinden teyzeleri.bakın eğer çirkinse sakın çirkin falan demeyin haaa

nasıl bakılıyo cnım ne yazmak lazımm senın ufaklıgı gormek ıcınn

yaa insan çok korkuyo benimde kasılmalarım oldu da sancı nasıl bişey aaayyyyyy bende korkuyom valla

korkma canım ben de sancı olayını tam bilmiyodum gönül face de tarif etmişti belinden kasıklarına doğru şiddetli bi acı şeklinde. benim gece oldu uyandırdı hatta beni birazoturdum dua ettim geçti ve uyumaya devam ettim.

Son düzenleme:

sağol canım ama yalancı sancıydı anlaşıln çünkü geçti. benim hiç temizlik yapasım yok ki.... haftasonu artık halılarım da gelicek yarın yaparız eşimle birlikte tek başıma canım istemiyo hiç. pazartsi annem de gelecek bderinşemesine temizlik yapcam dedi :) ben sabahtan beri arkadaşlarımla telefondayım doğum yapanlar iyileşiyolar rahatlarmış çok şükür, diğeri de sanırım sezaryen olacakmış çatısı müsait değilmiş demiş doktoru. hakkımızda hayorlısı inş. ben de haftaya ne diycek merakla beklemdeyim.

amaaan daha lohusalığı yeni atlattın dur ne hamileliği daha hafsanın sana ihtiyacı var o biraz büyüsün de kardeş o zaman olur annesiiiii.....

sğrpriz yapabiir tabi ki hayatım ama doktorun açıklamasına bakılırsa zor gibi yine de hiç belli olmaz arkadaşım kontrole diye gitmiş ne ağrı ne sancı yokken 3 cm açılman var diye doğuma almışlar odaya yatana kadar açılma 5 cm olmuş yarım saat içinde şaka gibi yani... Allah'ın işi bu da doktorlar bile bilemezler. bu arkadaşıma da bebek iri çatın dar sezaryen yapalım demişlerdi 10 gün önce doğuma girmeden önce de muayenede bebek 3850 gr demişler ama bebek normal doğdu ve 3140 gr doğmuş. bu cihazlara da güven yok yahu...

bakarız kızına çarşamba günü takipte olucam canım benim hiç çirkin olabilir mi yaa dünya tatlısı bi melek olacak inş.

Son düzenleme:

yok cnm yaa zaten bi kere oldu ama mahvoldum ben... kanamam başladı zaten sonrasında. yara kanıyormuş.. hala da var. ben de hasretim merak etmeyin. ama en çok o hasret tabii... bir de doktor yarayı donrurucaz 3 hafta ilişki olmıcak dedi. delirdi adam resmen:)) bende doktora olsun biz alıştık artık diyince bastı kahkahayı:)))

mehtapcım çok merak ediyorum ayşeciği yaa... kesin tombik tombik yanaklı bişi olur.. gıdılı mıdılı... tam ısırmalık:))

amaaan daha lohusalığı yeni atlattın dur ne hamileliği daha hafsanın sana ihtiyacı var o biraz büyüsün de kardeş o zaman olur annesiiiii.....

aman aman... daha değil.. önceden korunuyorduk ama olursa da olur napalım diyordum.. şimdi ciddi ciddi korkar oldum.. çünkü çok var doğurup hemen hamile kalan etrafımda... bi de bana diyolar ki senin sütün korumıcak. adet gördüm ya

genelde fazla söylüyo ultrasonlar... ve birde bence sezeryana yönlendirmek amaçlı yüksek söylüo da olabilirler... ama benimki hemen hemen aynıydı... doğumdan 2-3 gün önce 1070 gr diyodu 1100 gr doğdu. zaten kilo alımı yavaştı hastalığım yüzünden anca o kadar almıştır 3 günde...

oh yoruldum galıbaa kıslar yaa camalrı demırlerı pimapenlerıı sıldımm tozları aldım evı supurdum 2 makına camasır yıkadım astım bı makına daha beklıyo oda yıkanıyoo sımdı dısarı cıkıcam bıraz dolanıyım 1 mılyoncuya gıtcem bıkac tane daha makarna falan koymak ıcın kapalı kaplardan alıyım ay karnımda acıktı ya kaynanam aradı napıyosun cam sılıyorum dedım he ıyı dedı ınsan der sılme dusersın bırak falan :) carsıya cıkıcam dönuste ugrarım dedı bend egel dedım ınsallah gelmez am akesın mutfagın dolabını gormeye gelır ya bırazda hava alıyım barıı dısardaa dımıı

kız hamarat..ne ara yaptın tüm bunları..canım acıbadem hastanesi diye girersin googleden sonra online bebek diye bi link var bugün doğanlar diye tıklarsın çıkar inşallah..

evet canım fazla söylüyolar ama ben doktoruma sormuştum bi öncekinde birebir aynı olacak doğduğunda girdiğin ultrason en son çıkan demişti.ama sonra bikaç gün içinde 200-300 gr zayıflayacak çünkü şişleri inecek demişti..

evet cnm ama doğduğu andaki kilosu da ufak çıkıo genelde. o şişlik inince her bebek illaki kilo veriyo.. hatta bazı bebekler 200-300 gr kadar verebiliyo..

son gittiğimde benim doktorumun da ultrason cihazı yenilenmişti son modellerden almışlar, renkli dört boyutlu gerçek zamanalı. hatta cihaza kocaman nazar boncuğu takışlardı görünce güldüm. doktorum kilosunu söyleyince yine de yanılma payı olduğunu hatırlattı sonuçta tartı değil bu ölçülerden hesaplayarak kilo tahmini yapıyr aynı ölçülere sahip iki insann kilosu nasıl ki aynı olmayabiliyosa bu da aynı durummuş. ayşenin de boyu uzun olduğu için kilosu yüksek çıkıyo olabilir belki, tahmin tabi benim kii doğrusu nedir bilemem... ki boyunun uzun olması doğum esnasında problem değil önemli olan başının büyük olmaması ve çok tombul olmaması. zaten zorlayıcı faktörler bunlar çünkü önemli olan çap doğumda.

acelen neydi canım hepsini bi günde yaptın canına yazık değil mi? yağmurlar da bitmedi bi türlü ben siyorum ardından yamur bastırıyo

kıslrr gezdm ggeldım bnım pesımden kynanm geldı aldıgım dolabı begenmedıı :) ıcını dyzeltme seklımı begenmedı ne bıcım zevkın var dıyo halbukı alırken görduu neyse ses cıkarmadım dıyo onları cıkar baska seyelr koy bunun burda ne ısı var falan fılan ve durmus dıyokıı bı senedır kullandıgım cekmecelı ekmeklık var bunu aldıgın yere gerı gotur degıstırsın baska sey al dıyo dedım bı sene kullandım ayıp oyle seymı olur dedım olur neden olmasın dıyo şaşırmıs ya nuda gectım gıdrken uzun kollu bı badı ve kaprı eşoftmanım vardı altımda gayet guzel hıc bı yerım gorunmuyo durmus dıyokı bacagındakı dusucek asagı boylemı cıktın dısarı dıyo onada bı laf soyledıı bı dılım karpuz yedıı çekırdeklerını yerlerden topladım nasıl dokuyo yere anlamadım yanı hıc ılgılenmedım onunla yemegımı koydum tatlı yaptım bakındı heryere sonra gıttı artık sinirdenmı alıştıgımdanmıı gülüp gecıyorumm

kıslarr belım cok agrıyo yaa yorgunluktanmı acaba sersem gıbıyım esıdme gelemdı haa ıkı gundur yogun calısıyoo zavallıcık ya basımada agrı geldıı hıc halım yok sankımm

kıslarr belım cok agrıyo yaa yorgunluktanmı acaba sersem gıbıyım esıdme gelemdı haa ıkı gundur yogun calısıyoo zavallıcık ya basımada agrı geldıı hıc halım yok sankımm

onca iş bir günde yapılmaz ki aslında, tabi normal şimdi belinin ağrıması ben mutfağı toparlarken bile ağrıyo canım geçmiş olsun dinlen biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…