2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

:) ay gece gece güldüm yazılanlara ya nedense benım kızım kısmetsı zgalıba sımdıye kadar kıms ebısye almadı arkadasımın aldıgı salıncak harıc yanı bıde kendı babam araba almıstı o kadar kımsede oyle cok merak gormuyorum nedense ama ben heveslıyım herseyını aldım kızımın allaha sukur ama sızler gıbı soylemek ısterdım anlıyosunuz benıı farkındayımm ama kımse umursamıyoo benım mınık kuşumuu yaaaa ınsallah dogduktan sonrada boyle olmaz

bende cok ıstıyorum canım denıs egıtmek hatta esıme dedım yarın rıvaya falan gıdelım dıye yok dedı orlarda dogurursun falan olmaz dıyo :) denızın bebege bı zararı olmazkı canım akıntılı nasılsa kendı kendnı temızlıyo havuz gıbı degıl en azından ama tabıkı yınede dıkkatlı omak lazım canım ama gıtme sansın varsa ben olsam gıderdımm

canım benim kendin alıyosun ne güzel işte bebeğin madur değil ki boşver gerisini aslında. babanın arabayı evde sürdüğü günü hatırlamıyo musun adam nasıl hevesli ellerinden geleni yapıyolar onlar da sğolsunlar. ama kaynanan işte fesatlıktan yapmyo...

canım sendeki bu cesarete hayraın ben çok korkağım kışın kayar da düşersem diye kağıdan dışarı bile çıkmadığm soğuk havaarda. sen maşallah fenerin şampiyonluğunda ggece dışarı çıkıp yürüdün, erdoğanın mitingine gittin yani ben sana hayret etmiştim aşırı derece korkak biri olarak. ben de senin eşin gibi oralarda doğurmaktan korkupum için oturuyorum popomun üstüne benim de eşim çok heves etti gidelim diye onu da üzmek istemiyorum ama biraz halden anlaması da lazım bebekle gideriz inş. dedim. sen de boşve canım denizi seneye bebeişlerimizi alır rahat rahat gideriz inş.

kızlar merhaba nasılsınızbaklaım neler yapıyorsunuz size bir haberim var salı günü için gün aldık bebeğime inş kavusuyoruz normal olsun çok istemiştim ama bebek doğum kanalına girmemiş ve biraz önden gittiği için doktor sen bilirsin istersen bekle dedi ama zaten bundan sonrada cok kolay girmez falan deyince bizde salıya gün aldık bugece eşim gelicek onu bekliyorum babam gidip havaalanından alıcak uzuk olduğu için ben gidemicem ama bakalım esim beni görünce ne tepki verceek merak ediyorum nede olsa yaklasık bir ay oldu anneme geleli

valla ben ümitliyim seninki erken gelebilir... erken gelse de sezeryanda kararlı mısın cnm?
yok canım.erken gelirse doğururum. sezeryanı beklemem asla.

gözün aydın canım.demek sallı günü haa.ben de çarşamba inşallah.kız çarşambaya alsaydın.yengeç burcu olurdu bebeişin..

bende istiyorum tatillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll valla eşim 1 hafta ben doğum yapıcağı zaman kullanıcak eylüldede 2 haftasını kullan diyorum tatil için doğumda adamı 2 hafta napıcam anneler var zaten tatilde lazım bana dediğin gibi 2 aylık olucak bişey olmaz heralde.

10 gün zaten bebek olduğu için resmi izinleri oluyormuş eşlerin ben öyle biliyorum. diğer iznini de dediin gibi eylülde alırlar ohhh rahat rahat gideriz hem biz de kendimize gelmiş oluruz saçımızı da artık adam gibi yaptırırız rezil oldular aylardır kestirmeme karışıyolar boyatmama karışıyolar.... haklıısn doğumda tüm iznini kullanmasın eşler zaten evde hep birileri olacak önemli olan sonrası.... anneme de söyledim bu 2 aylıkken tatile gitme planımı olur kızım korkma hiç bi problem olmaz dedi. bebeğindoktoru ile de konuşuruz gerekli yağını koruyucusunu alır gideriz güzelce bi kendimize geliriz bütün kış ve yaz epey zorluk yaşadık bi tatil de hakkımızdır artık

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı inşallah canım doktor kendisi öyle öneriyo ise zorlamamak lazım bence de. zaten normal şansın olsaydı biliyorum istekliydin ama iki seferdir kontrolünde doktorun hep uyarıyor. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş. ay eşin seni özelemiştir valla bir ay çok uzun bi süre ben bir gün görmeyecek olsam ağlıyorum gece yatarken çok bağımlı oldum, Allahı eşleri ile ayrı kalmak zorunda olan herkese güç kuvvet ve sabır versin inşallah.

merhaba kızlar ben dogum yaptım geldım bebısımde bende cok ıyıyız cok sukur darısı sızlerın basına ogluma tosuncuk derken 3650 dogdu dogumumda cok kolay gectı cabuk ayaklandım sızlerınde ıns boyle gecer gecmısı okuyamıyorum sımdı umarım herkes ıyıdr benden once dogum yapan oldu mu?

oh bu hafta yıne doguran dogurana ne guzel yaa salı carsamba yokmu daha persembe cuma falan :)

kardelencım sancıalrınnaısl odluu gelıyomuu ara ara bene ne gelen ne gıden var :) sımdılık sancı falan yok ılerleyen zamanda ne olur bakalım bugun ne guzel babalar gunu bebekelrı olanlara en guzel babalr gunu hedıyesıı bız bıraz gec verıcez galıba bı ıkı hafta kadar :) hayırlısıyla olsalar bıı deryacım tekrar hayırlıı olsunn mınık tosunun maasallah yanıı resımlerını beklıyoruzz

aslında bebeğin kilosu gayet idealmiş canım. doktor ne kadar diyodu doğum öncesi? sağol inşallah biz de bu haberi uradan paylaşıcaz kısa süre içinde. doğumunun da kolay geçmesi ve çabuk ayaklanman harika darısı hepimize inş.

dün gece deliksiz uyumuşum canım ya hiç duymadım sancı falan sabah uyandığımda tuvalete gitmeden önce bi sancı vardı kasıklarımda ama geçti o da. aa bir de karnım ağaşıya düştü sanki bana öyle geliyo, yürümem zorlaştı ördek gibi yürüyorum azıcık :) bebek aşağı inince öyle olur diyolar. bakalım 3 gün kaldı öğrencem ben de ne olmuş ne bitmiş doktor anlatır hepsini bundan sonra son haftalar çünkü.

canım doktor dogum yapmama 1 hafta kala 4 kılo dıyordu o yuzden sezeryanı secmıstım ama sımdı çok memnunum çok sukur hepsı gectı evet darısı basııza

ay bilmiorum cnm ndn kızdığımı gerildim dün çok yaa herseye sinir oluodum... bugün de istanbula grmceme gittik bebişten sonra.görümcem de idil bebekten battaniye almış. çok güzel birşey. yine ben almadım bişey. kayınvaldem de oda tkmını alacak... bari küvetini alayım:))

bizde düşünüyoruz eğer hafsa sultan iyi olursa eylülde gitmeyi.... muğlada yazlığımız var çok sakin ve hoş biryer. havası temiz olduğu için hafsaya yarar diye düşünüyorum.. inşallah iyi olur da gideriz eylülde. bende özledim yüzmeyi

cnm öyle deme yaa.. ilk torun değil ya o yüzdendir. benim taraftan ilk torun. bundan önce de düşüğüm var o yüzden kıymetli. hem senin annen baban yanında olsa yapmazlar mı. ne kadar heyecanlılardır şimdi...

benim ipek kızım doğmadan hafsa kızımız çıkacak inşallah hastaneden ama benim içime bu hafta gelişmeler güzel olacak gibi doğuyo Allahım hayırlısını versin. oh bu eylülde inşallah hepimiz güzel tatiller yaparız bebeklere de iyi gelir bence tabi doktorları ile konuşup karar veririz.

anaaaa 21 haz. bnm doğum günüm yaşasınnn. ikizler bebişi gelio demek:) işin zor olabilir ama ikizler zeki olurlar(övündüm sanki) hayırlı olsun cnm... haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…