ohhh haberlerde millet plajlarda ne güzel görünüyolar.. dün akşam eşimin akrabasındaydık saroz körfezinde yazlıkları var geçen hafta gitmişler temizlğini falan yapmışlar bu haftasonu boş gidin doğumdan önce bi güzel eğlenin dediler ama yol çok uzak geldi bana ben bir ay oldu idtanbula gitmiyorum annemleri görmeye aynı mesafede uzaklıkta yazlığa gitmek korkuttu beni. doktor aslında tatile gidebilirsin yüzebilirsin ama çok dikktli olmalısın demişti ama ben güvenemiyorum kendime zaten yarım saatte bir tuvalete gidiyorum yolda olacak iş değil. bu haftalarda denize giden var mı doğum lekesi falan da olur diye korkuyorum be bi yandan. artık tv den izliycez bu yaz sanırım denizi. ama belki eylülde bebek 2 aylık falan olunca gidebiliriz yeğenimi götürüyodu annemler küçükken. şemsiyenin altında duruyodu devamlı bir detuzlu suya sokup çıkarmak iyi geliyo diye sokuyolardı bazen. bilmem ne kadarı doğrudur pis geliyo bana deniz suyu sokamam sanki bebeğimi enfeksiyon falan kapmaz mı ki...
:) ay gece gece güldüm yazılanlara ya nedense benım kızım kısmetsı zgalıba sımdıye kadar kıms ebısye almadı arkadasımın aldıgı salıncak harıc yanı bıde kendı babam araba almıstı o kadar kımsede oyle cok merak gormuyorum nedense ama ben heveslıyım herseyını aldım kızımın allaha sukur ama sızler gıbı soylemek ısterdım anlıyosunuz benıı farkındayımm ama kımse umursamıyoo benım mınık kuşumuu yaaaa ınsallah dogduktan sonrada boyle olmaz
bende cok ıstıyorum canım denıs egıtmek hatta esıme dedım yarın rıvaya falan gıdelım dıye yok dedı orlarda dogurursun falan olmaz dıyo :) denızın bebege bı zararı olmazkı canım akıntılı nasılsa kendı kendnı temızlıyo havuz gıbı degıl en azından ama tabıkı yınede dıkkatlı omak lazım canım ama gıtme sansın varsa ben olsam gıderdımm
yok canım.erken gelirse doğururum. sezeryanı beklemem asla.valla ben ümitliyim seninki erken gelebilir... erken gelse de sezeryanda kararlı mısın cnm?
kızlar merhaba nasılsınızbaklaım neler yapıyorsunuz size bir haberim var salı günü için gün aldık bebeğime inş kavusuyoruz normal olsun çok istemiştim ama bebek doğum kanalına girmemiş ve biraz önden gittiği için doktor sen bilirsin istersen bekle dedi ama zaten bundan sonrada cok kolay girmez falan deyince bizde salıya gün aldık bugece eşim gelicek onu bekliyorum babam gidip havaalanından alıcak uzuk olduğu için ben gidemicem ama bakalım esim beni görünce ne tepki verceek merak ediyorum nede olsa yaklasık bir ay oldu anneme geleli
ohhh haberlerde millet plajlarda ne güzel görünüyolar.. dün akşam eşimin akrabasındaydık saroz körfezinde yazlıkları var geçen hafta gitmişler temizlğini falan yapmışlar bu haftasonu boş gidin doğumdan önce bi güzel eğlenin dediler ama yol çok uzak geldi bana ben bir ay oldu idtanbula gitmiyorum annemleri görmeye aynı mesafede uzaklıkta yazlığa gitmek korkuttu beni. doktor aslında tatile gidebilirsin yüzebilirsin ama çok dikktli olmalısın demişti ama ben güvenemiyorum kendime zaten yarım saatte bir tuvalete gidiyorum yolda olacak iş değil. bu haftalarda denize giden var mı doğum lekesi falan da olur diye korkuyorum be bi yandan. artık tv den izliycez bu yaz sanırım denizi. ama belki eylülde bebek 2 aylık falan olunca gidebiliriz yeğenimi götürüyodu annemler küçükken. şemsiyenin altında duruyodu devamlı bir detuzlu suya sokup çıkarmak iyi geliyo diye sokuyolardı bazen. bilmem ne kadarı doğrudur pis geliyo bana deniz suyu sokamam sanki bebeğimi enfeksiyon falan kapmaz mı ki...
bende istiyorum tatillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll valla eşim 1 hafta ben doğum yapıcağı zaman kullanıcak eylüldede 2 haftasını kullan diyorum tatil için doğumda adamı 2 hafta napıcam anneler var zaten tatilde lazım banadediğin gibi 2 aylık olucak bişey olmaz heralde.
kızlar merhaba nasılsınızbaklaım neler yapıyorsunuz size bir haberim var salı günü için gün aldık bebeğime inş kavusuyoruz normal olsun çok istemiştim ama bebek doğum kanalına girmemiş ve biraz önden gittiği için doktor sen bilirsin istersen bekle dedi ama zaten bundan sonrada cok kolay girmez falan deyince bizde salıya gün aldık bugece eşim gelicek onu bekliyorum babam gidip havaalanından alıcak uzuk olduğu için ben gidemicem ama bakalım esim beni görünce ne tepki verceek merak ediyorum nede olsa yaklasık bir ay oldu anneme geleli
merhaba kızlar ben dogum yaptım geldım bebısımde bende cok ıyıyız cok sukur darısı sızlerın basına ogluma tosuncuk derken 3650 dogdu dogumumda cok kolay gectı cabuk ayaklandım sızlerınde ıns boyle gecer gecmısı okuyamıyorum sımdı umarım herkes ıyıdr benden once dogum yapan oldu mu?
oh bu hafta yıne doguran dogurana ne guzel yaa salı carsamba yokmu daha persembe cuma falan :)
kardelencım sancıalrınnaısl odluu gelıyomuu ara ara bene ne gelen ne gıden var :) sımdılık sancı falan yok ılerleyen zamanda ne olur bakalım bugun ne guzel babalar gunu bebekelrı olanlara en guzel babalr gunu hedıyesıı bız bıraz gec verıcez galıba bı ıkı hafta kadar :) hayırlısıyla olsalar bıı deryacım tekrar hayırlıı olsunn mınık tosunun maasallah yanıı resımlerını beklıyoruzz
aslında bebeğin kilosu gayet idealmiş canım. doktor ne kadar diyodu doğum öncesi? sağol inşallah biz de bu haberi uradan paylaşıcaz kısa süre içinde. doğumunun da kolay geçmesi ve çabuk ayaklanman harika darısı hepimize inş.
canım doktor dogum yapmama 1 hafta kala 4 kılo dıyordu o yuzden sezeryanı secmıstım ama sımdı çok memnunum çok sukur hepsı gectı evet darısı basııza
hayırdır canım ne oldu niye kızdın sen böyle?
aynen canım ya benim de öyle oldu artık kızıyorum almasınlar ben gönlüme göre alayım istiyorum. bileklik alıcam beğendim de modeli ama kardeşim almış şimdi ben de alsam iki tane takılmaz hediye de gelince takmasam olmaz halbuki ona dedim sen alma diye... beşiği, bebek arabası, puseti, salıncağı, mama sandalyesi, yürütgeci, ilk bisikleti ve kıyafetleri dahil hepsini annem aldı kayınvalidem de oda takımını alcak istanbula geçince o da bi dünya kıyafet almış... bolabı en büyüklerden almalıyım bu gidişle sığamıycaz bu evde gömme dolap çok, ama diğer evimde hiç gömme dolabım olmayacak. sen de artık onlara rest çekmekle iyi etmişsin bebek bizim ama anlayamadık bile daha...
:) ay gece gece güldüm yazılanlara ya nedense benım kızım kısmetsı zgalıba sımdıye kadar kıms ebısye almadı arkadasımın aldıgı salıncak harıc yanı bıde kendı babam araba almıstı o kadar kımsede oyle cok merak gormuyorum nedense ama ben heveslıyım herseyını aldım kızımın allaha sukur ama sızler gıbı soylemek ısterdım anlıyosunuz benıı farkındayımm ama kımse umursamıyoo benım mınık kuşumuu yaaaa ınsallah dogduktan sonrada boyle olmaz
bizde düşünüyoruz eğer hafsa sultan iyi olursa eylülde gitmeyi.... muğlada yazlığımız var çok sakin ve hoş biryer. havası temiz olduğu için hafsaya yarar diye düşünüyorum.. inşallah iyi olur da gideriz eylülde. bende özledim yüzmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?