2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar şu cimcimeye bakın yaaa ben iki gündür devamlı buna bakıyorum sizinle de paylaşmak istedim... dün sabah yolcu ettik ve üç ay yoklar. eşimin kuzeninin kızı çok tatlı bi cadı hamileliğim boyunca hep bu kıza baktım umarım ona benzer :) ben ipek'in ablası olucam diye herkese anlatıyomuş çok seviyorum bu ufaklığı ben 3 ay ayrı kalıcaz diye çok üzülyürum.... inşallah bizim bebeklerimiz de böyle güzel ve akıllı olucaklar...

masallah herkesin herseyini nasıl aklında tutabiliyorsun valla ben ne yediğimi unutuyorum çok fenayım bu aralar. bugün görümcemde kol çantamı koltuğa bırakıyorum bir yandan da ayyy çantamı arabada unuttum gördünmü bak diyorum. kadında suratıma bakıo:)) yazık halimee

maşallah cnm hayırlı olsun. kaç gr bekliyodunuz ki? çok iri değil normal bi bebek usgden küçük çıktı dimi?

ayak testini yap arada))

kolay unutmam ben ama unutkalığım bu aralar çok var aslında. ilkokuldaki arkadaşlarıma bile nasıl tanıştığpımız anlatırdım şaşırırlardı. ama hamilelik beni de çok unutkan yaptı gittiği yerden kalkarkan çanta unutma bende de oluyo yaa... çok güüyolar bana da...ah canım aklın hafsada senin ondan oluyodur geçicek hepsi....

ay inşallah canım ağzından bal damlıyo da... ben temmuza kadar müddet veriyorum hep.. sanki o zaman çıkacakmış gibi düşünüyorum ki üzülmeyeyim diye. banada öyle gelio ki hepiniz doğuracaksınız ve bebişim sonra çıkacak(inşallah çıksında sağlıkla sonra çıksın önemli olan sağlığı tabii

maşşallah tam göçmen güzeli. boşnak mı?? inşallah kızında benzer..

benim de zehir gibi aklım vardı ama ben biliyorum neden olduğunu... ben kötü bir olay yaşadım mı onu unutmaya çalışıyorum. beynimden silmeye çalışıyorum ve onları silerken bazı ufak şeyler de gidiyor aklımdan. e malum bu aralar da çok sıkıntılı günler geçiriyorum. hafızamda ufak tefek gereksiz görünen şeyler de yok oluyor. ben kendime bu teşhisi koydum. bir de hamilelikte vitamin falan derken yıprandım da biraz. ve çok düşünmek.... beynim saniye durmaz benim. uykudan öleyim gerekli gereksiz herşeyi düşündüğüm için yarım saatten önce uyuyamam

benim doğumum da temmuzun 10 unda görünüyor zaten canım bekliycez inşallah Hafsa sultanı...

aynen canım ben de öyleyim ufacık bişey takılsın aklıma gece gündüz düşünürüm günlerce gözüme uyku girmediğini bilirim. haddinden fazla düşünmek de iyi değil inşallah zor zamanları atlatınca kafamız rahat olur ve düzenli günler geceler bizimle olur..

inşallah sende aramıza katılırsın canım :))opuyorumnanaktan:lepi:

Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?

merhaba arkadaşım, umarım hamilesindir ama bunu öğrenmen için gerçekten çok çok erken ben son adet tarihimden 40 gün sonra öğrenmiştim. senin daha günün bile gelmemiş biraz sabırlı ol ve dua et, Allahın izni ile olur inş. bulantı ve haeket için de erken bence, ama adet olacakmış gibi belirtiler bende de oldu hatta üç ay kadar da sürdü....

kızlar nasılsınız? ben dün hiç evde değildim... sabahtan kayınvaldeye kahvaltıya gittik.. 2 gibi döndük evde otururken hadi istanbula gidelim dedik oraya gittik. akşam görümcemlerle döndük gölcüğe gece 22.30da tekrar kayınvaldemlere gittik. köye çıktılar ohhh miss gibi havası var oranın...serin de.gece 11de yemek yedik.. feci haldeydim dün:)) gece de 2 gibi uyuyabildim. 11de uyandım hala yemek yemedim dün yediklerim yetti:)

yaa annemler illa gel diyolar yazlığa çok güzelmiş acaba haftasonu 2 günlüğüne gitsem mi karar veremedim.. dolapta sütler var, eşim git ben götürürüm sütü diyo... ama ben görmeden yapamam kiii.... annem de beni düşünüo değişiklik olsun istiyo.farkında daraldığımın... ben de kızımı düşünüyorum...:))

merhaba canımm öncelıkle hamılelık berlırtılerı ınsandan ınsan abazen farklılık gosterır ben son adet tarıhımden bı gun sonra ogrenmıstım yanıkardelen gıbı 40 gun beklemedım :) olmam gereken gun olmadım dıger gun ogrendım hamiş oldugumuu uyku bendede cok oluyo o zaman gece gunduz uyuyodum ınsallah hamılesındır yılmadan yıkılmadan calısmalara devam canım allah verır ınsallah şöyle ıkız bebekler sanaa ıınsallah

oh masallah canım ıyı gezmıssın temız hava yaramstır sana ben olsam gıderdım ıkı gun cok degıl degısıklık olur gıtmeden once gor kızını snra gelınce yıne gorursun canım

selamm kıslarr napıyonus bakım kımsecıkle ryok ortalıktaa dun bızde kahvaltıya gıttık kaynanamlara sonra geldık dolatık bıraz sonra utu yaptımm esım aksam dısarı kactıı geldı 11 e kadar yuruyus yaptık 9 dan :) konusa konusa butun umranıyeyı dlaştık sabahda kaynanam aradı konsuya gıdelım aradım soyledım dıye benım adıma bıle karar vermıs yanı bıde dıyokı sen tatlıyla kek yap sonra ben sana malzemelerını verırım dıyo gıtıgımız yerede yıyecegımızı goturuyoruz nasıl ıs anlamadım yanı neyse yaptım herseyıı bırazdan cıkarımm yarında dogum yapan arkadasım mevlut yapıyoo oraya gıtcemm cuma gunu nts ıcın hastaneye gıtcemm cumartesıı sabahdaa annem gelıyoo ınsallah bu hafta cabuk gecsın yaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…