hakkınızda hayırlısı inşallah canım doktor kendisi öyle öneriyo ise zorlamamak lazım bence de. zaten normal şansın olsaydı biliyorum istekliydin ama iki seferdir kontrolünde doktorun hep uyarıyor. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş. ay eşin seni özelemiştir valla bir ay çok uzun bi süre ben bir gün görmeyecek olsam ağlıyorum gece yatarken çok bağımlı oldum, Allahı eşleri ile ayrı kalmak zorunda olan herkese güç kuvvet ve sabır versin inşallah.
merhaba kızlar ben dogum yaptım geldım bebısımde bende cok ıyıyız cok sukur darısı sızlerın basına ogluma tosuncuk derken 3650 dogdu dogumumda cok kolay gectı cabuk ayaklandım sızlerınde ıns boyle gecer gecmısı okuyamıyorum sımdı umarım herkes ıyıdr benden once dogum yapan oldu mu?
dün gece deliksiz uyumuşum canım ya hiç duymadım sancı falan sabah uyandığımda tuvalete gitmeden önce bi sancı vardı kasıklarımda ama geçti o da. aa bir de karnım ağaşıya düştü sanki bana öyle geliyo, yürümem zorlaştı ördek gibi yürüyorum azıcık :) bebek aşağı inince öyle olur diyolar. bakalım 3 gün kaldı öğrencem ben de ne olmuş ne bitmiş doktor anlatır hepsini bundan sonra son haftalar çünkü.
masallah herkesin herseyini nasıl aklında tutabiliyorsun valla ben ne yediğimi unutuyorum çok fenayım bu aralar. bugün görümcemde kol çantamı koltuğa bırakıyorum bir yandan da ayyy çantamı arabada unuttum gördünmü bak diyorum. kadında suratıma bakıo:)) yazık halimee
benim ipek kızım doğmadan hafsa kızımız çıkacak inşallah hastaneden ama benim içime bu hafta gelişmeler güzel olacak gibi doğuyo Allahım hayırlısını versin. oh bu eylülde inşallah hepimiz güzel tatiller yaparız bebeklere de iyi gelir bence tabi doktorları ile konuşup karar veririz.
Eki Görüntüle 212642
kızlar şu cimcimeye bakın yaaa ben iki gündür devamlı buna bakıyorum sizinle de paylaşmak istedim... dün sabah yolcu ettik ve üç ay yoklar. eşimin kuzeninin kızı çok tatlı bi cadı hamileliğim boyunca hep bu kıza baktım umarım ona benzer :) ben ipek'in ablası olucam diye herkese anlatıyomuş çok seviyorum bu ufaklığı ben 3 ay ayrı kalıcaz diye çok üzülyürum.... inşallah bizim bebeklerimiz de böyle güzel ve akıllı olucaklar...
kolay unutmam ben ama unutkalığım bu aralar çok var aslında. ilkokuldaki arkadaşlarıma bile nasıl tanıştığpımız anlatırdım şaşırırlardı. ama hamilelik beni de çok unutkan yaptı gittiği yerden kalkarkan çanta unutma bende de oluyo yaa... çok güüyolar bana da...ah canım aklın hafsada senin ondan oluyodur geçicek hepsi....
ayak testini yap arada))
ay inşallah canım ağzından bal damlıyo da... ben temmuza kadar müddet veriyorum hep.. sanki o zaman çıkacakmış gibi düşünüyorum ki üzülmeyeyim diye. banada öyle gelio ki hepiniz doğuracaksınız ve bebişim sonra çıkacak(inşallah çıksında sağlıkla sonra çıksın önemli olan sağlığı tabii
maşşallah tam göçmen güzeli. boşnak mı?? inşallah kızında benzer..
benim de zehir gibi aklım vardı ama ben biliyorum neden olduğunu... ben kötü bir olay yaşadım mı onu unutmaya çalışıyorum. beynimden silmeye çalışıyorum ve onları silerken bazı ufak şeyler de gidiyor aklımdan. e malum bu aralar da çok sıkıntılı günler geçiriyorum. hafızamda ufak tefek gereksiz görünen şeyler de yok oluyor. ben kendime bu teşhisi koydum. bir de hamilelikte vitamin falan derken yıprandım da biraz. ve çok düşünmek.... beynim saniye durmaz benim. uykudan öleyim gerekli gereksiz herşeyi düşündüğüm için yarım saatten önce uyuyamam
inşallah sende aramıza katılırsın canım :))opuyorumnanaktan:lepi:
Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?
bu sabah yaptım cnaım biraz zor da olsa yapabiliyorum hala :) sanırım daha zamanımız var... doktorumun hesabına göre de 3 haftam var daha...
Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?
kızlar nasılsınız? ben dün hiç evde değildim... sabahtan kayınvaldeye kahvaltıya gittik.. 2 gibi döndük evde otururken hadi istanbula gidelim dedik oraya gittik. akşam görümcemlerle döndük gölcüğe gece 22.30da tekrar kayınvaldemlere gittik. köye çıktılar ohhh miss gibi havası var oranın...serin de.gece 11de yemek yedik.. feci haldeydim dün:)) gece de 2 gibi uyuyabildim. 11de uyandım hala yemek yemedim dün yediklerim yetti:)
yaa annemler illa gel diyolar yazlığa çok güzelmiş acaba haftasonu 2 günlüğüne gitsem mi karar veremedim.. dolapta sütler var, eşim git ben götürürüm sütü diyo... ama ben görmeden yapamam kiii.... annem de beni düşünüo değişiklik olsun istiyo.farkında daraldığımın... ben de kızımı düşünüyorum...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?