Ya kızlar benim ayaklarım çok şisti özellikle iki gündür sizdede var mı?
kızllaaarrr canlarım yazmadım size bugün yaa..malum evde hummalı bi temizlik daha vardı.ayy mis oldu evim miss..ama yarından itibaren hep batacak yaa..neyse kızım sağlıkla doğsunda.ayy teyzeleri kızımın odasını bi görseniz gece lambasını da monte ettik bugün kadın halısını da serdi..sağlıkla büyür inşallah prensesim..şimdi kocayla balkonda oturucaz biraz..yatmadan yazarım yine..muck...
ahh canım benim takma kafana ,bir yerlerden ayarlayın olmassa sonra iade edersiniz.. sinirlerini bozma bunun için...oh oh masallah canım son gunun dınlen bırazz esınle son bas basa oturun bundan sonra 3 kısı olcaksınızz mınıgınızle beraberr :)
benımde canım bıraz sıkıldı ya bızım bına yenı yapıldıgı ıcın daha suları ustumuze almamıstık yenı beledıye ıle anlasmıslar aksam kagıt geldı pazartesı gunune kadar evrakalrla 500 mılyon getırın dıye tam dogum öncesı cok kotu oldu bızım ıcın ya sınırlerım cok bozuldu ay basınıda bekleyemedı adamlar ona sınırlendım içimdede bı sıkıntı var kalbım pır pır atıyoo yaa
ah canım benim evet artık gelen gelene olur sana olsun Allah eksik etmesin onları...siz eşinle çok bocalayacaksınız.... kesinlikle insanların yanında münakaşaya grimeyin hep yatak odanızda konuşun herşeyi birbirinizi iyi koruyun... yoksa bu zor zamanda birde birbirinize küsersiniz... hiç bir lafı hareketi görme sadece bebeğine odaklan bugüne kadar öğrendiklerini uygula sakın ikilemde kalma...asla kararlarını söylemekten çekinme,Allah yardımcınız olsun canım ,ayşe meleği bekliyoruuuuz.....aldıkların yeterli canım.. rahat ol....ayy kızlar yaa çok yorulmuşum.kasıklarım inanılmaz ağrıyor.hele bacaklarım kopuyor resmen..gündelikçi yorulmadan ev sahibi ölmezmi ya o hesap oldu benimki de..sabah ablam geliyor şuan yolda.kayınvalidemlerde yarın geliyolarmış..off curcuna başladııııı..akşam yemeğimizi dışarıda yedik eşimle.sonra alışveriş yaptık.sonra hastanede evde eşim şantiyede ikram yapmak için kahve dünyasından çikolata aldık.haa bir de doktorumuza ve hemşirelere hediye çikolata yaptırdık şık şık..işte öylee..kızlar yaa bir pijama takımı ve gecelik yeterli demi hastane için..ayy çok az kaldı inşallah sizce nasıl olacak yaa..nasıl bi duygu acaba..o kadar merak ediyorum kii..hastanedeyken bile size yazmaya çalışıcam en azından birinize msj atarım siz benim adıma yazarsınız topiğe ve facee..tabii benden önce doğurmazsanız..bu arada elifciğim oprerasyondayken en çok hafsa bebeğe dua edicem..nurten de yazmadı hiç yaa..elifciğim sen de annene çok selam söyle..ben yatayım kızlar..
ne kadar şanslısın canım,anne ve baban gelmişler... benimde perşembe kontrolüm var ,hadi hayırlısı bakalım,benimde aynı şekilde herkez doğurdunmu ?diye,yada aman doğuracaksın diye arıyor...karnın düşmüş diyorlar:):)aslında bu kadar üzerime gelmeleri beni strese sokuyor...herkese selamlar, bugün annem ve babam geldiler, anlam eniştem ve çocukları ile birlikte araba ile geldiler ama ablamlar annemleri bırakıp iğne adaya geçtiler. babam da yarın sabah bulgaristana gidiyor tatilini orada yapacakmış bu sene. annem benimle birlkte bir hafta kadar temizlk için gelmişti ama heryer tertemiz olmuş görğüce oooo dedi maşallah size. ama gitmeden yine yapar kesin dayanamaz ki.. annem ve babam yanımdayen çok mutluyum güzel bir gündü benim için. perşembe günü kontrole annem de gelecek o da merak ediyor doktorun şu son zamanlarda ne diyeceğini. dua ediyor sürekli inşallah herşey yolunda gider ve normal ve sağlıklı bir doğum olur diye... o her an tetikte sanki bugğn doğurucam gibi davranıyı ama yok daha benim zamanım var diyorum belli olmaz diyo göbeğin de düşmüş senin artık diyo. hayırlısı inşallah ama bugün ne sancı ne de kasılmalarımı hissetmedim gezmekten :)
ayy kızlar yaa çok yorulmuşum.kasıklarım inanılmaz ağrıyor.hele bacaklarım kopuyor resmen..gündelikçi yorulmadan ev sahibi ölmezmi ya o hesap oldu benimki de..sabah ablam geliyor şuan yolda.kayınvalidemlerde yarın geliyolarmış..off curcuna başladııııı..akşam yemeğimizi dışarıda yedik eşimle.sonra alışveriş yaptık.sonra hastanede evde eşim şantiyede ikram yapmak için kahve dünyasından çikolata aldık.haa bir de doktorumuza ve hemşirelere hediye çikolata yaptırdık şık şık..işte öylee..kızlar yaa bir pijama takımı ve gecelik yeterli demi hastane için..ayy çok az kaldı inşallah sizce nasıl olacak yaa..nasıl bi duygu acaba..o kadar merak ediyorum kii..hastanedeyken bile size yazmaya çalışıcam en azından birinize msj atarım siz benim adıma yazarsınız topiğe ve facee..tabii benden önce doğurmazsanız..bu arada elifciğim oprerasyondayken en çok hafsa bebeğe dua edicem..nurten de yazmadı hiç yaa..elifciğim sen de annene çok selam söyle..ben yatayım kızlar..
herkese selamlar, bugün annem ve babam geldiler, anlam eniştem ve çocukları ile birlikte araba ile geldiler ama ablamlar annemleri bırakıp iğne adaya geçtiler. babam da yarın sabah bulgaristana gidiyor tatilini orada yapacakmış bu sene. annem benimle birlkte bir hafta kadar temizlk için gelmişti ama heryer tertemiz olmuş görğüce oooo dedi maşallah size. ama gitmeden yine yapar kesin dayanamaz ki.. annem ve babam yanımdayen çok mutluyum güzel bir gündü benim için. perşembe günü kontrole annem de gelecek o da merak ediyor doktorun şu son zamanlarda ne diyeceğini. dua ediyor sürekli inşallah herşey yolunda gider ve normal ve sağlıklı bir doğum olur diye... o her an tetikte sanki bugğn doğurucam gibi davranıyı ama yok daha benim zamanım var diyorum belli olmaz diyo göbeğin de düşmüş senin artık diyo. hayırlısı inşallah ama bugün ne sancı ne de kasılmalarımı hissetmedim gezmekten :)
ahh canım benim takma kafana ,bir yerlerden ayarlayın olmassa sonra iade edersiniz.. sinirlerini bozma bunun için...
ah canım benim evet artık gelen gelene olur sana olsun Allah eksik etmesin onları...siz eşinle çok bocalayacaksınız.... kesinlikle insanların yanında münakaşaya grimeyin hep yatak odanızda konuşun herşeyi birbirinizi iyi koruyun... yoksa bu zor zamanda birde birbirinize küsersiniz... hiç bir lafı hareketi görme sadece bebeğine odaklan bugüne kadar öğrendiklerini uygula sakın ikilemde kalma...asla kararlarını söylemekten çekinme,Allah yardımcınız olsun canım ,ayşe meleği bekliyoruuuuz.....aldıkların yeterli canım.. rahat ol....
ne kadar şanslısın canım,anne ve baban gelmişler... benimde perşembe kontrolüm var ,hadi hayırlısı bakalım,benimde aynı şekilde herkez doğurdunmu ?diye,yada aman doğuracaksın diye arıyor...karnın düşmüş diyorlar:):)aslında bu kadar üzerime gelmeleri beni strese sokuyor...ama bu son gebeliğim kısmetse kimse bir daha böyle üstüme düşmez kıymetini bilmek naz yapmak gerek:):)
kızlar günaydın ne var ne yok 8 günüm kaldı benim yaaa çok korkuyorum.:18:dün komşularımı kalvaltıya çağardım.akşam 5 çayını diğer komşuda yaptık kısır börek tatlı salata yapmış ellerine sağlık sizden iyi olmasın çok iyi komşularım vardır akşam biri kapıya gelmiş mısır patlattık gelin demiş işte ben o zaman pert olmuş uyuyodum yetişemedim hızlarına kızlar yazdıklarınızı okudum benim ayaklarım 2 gündür şiş el parmak uçlarımda şiş sıcaklardan olsa gerek çünkü tuz hiç yemem zaten tuzdan olsaydı daha erken şişerdi bunlar sıcağın etkisi şükür edelim az kaldı hepimizin tam sıcaklara denk gelmedik valla afet olarak adledilen havaların ısınmamasına ben çok çok sevindim nereye gitsem yelpazeyle dolaşıyom b.ersoy gibi cam ları açtırıyorum.denizkızı annenlere gitmek istedim resimleri görünce çk güzel bahçeleri senin ufaklık şanslı .sağlıkla otursunlar inş.
kızlar nerdesin beyaa herkes doğuma gitmiş olamaz dimi neyse bende meyve yiyeyim kızlar bu arada küçük muzlu sütler varya onlara bi sardım bu ara hayır olsun bakalım
kızlarrrr.... günaydın doğumgünü çocuğuyum ben ..
kocaman oldum yaa 21 oldum dile kolayybgn kızıma gidicem bakalım bana ne hediye almış hafsa sultan?
kızlar.. sizlere tavsiyem. normal doğuracaklar için.. şimdiden 3 tane hurmaya 1 kere yasin okuyun hepsine saklayın. yani üçüne tek tek toplam 3 yasin.. doğum sancılarınız geldiğinde 1 taneyi yiyin. sonra 2.sini doğurduktan sonra yiyin 3.sünüde bebeğin ağzına sürün doğunca. sünnettir bebeğin ağzına hurma sürmek. hafifçe çiğneyip parmağınızla yapın aman kocaman yapmayın da boğmayın bebeği:))
ve abese suresi var. sancınız gelmiosa o sureyi okuyun bol bol... benden tavsiyeler devam edecek inşallah. elimde bi kitap var da çok faydalı bilgiler var içinde. şimdi aklımda kalanları yazdım
canım tavsıyen cok guzel ınsallah yapmaya calısıcam dogum gunun kutlu olsunn mınık anne :)
kardelencımm oh ne guzel annen gelmıss benımkıde cumartesı sabah burda olcak ınsallah bıran once zaman gecsın dıye beklıyorum bende
yarın dogum yapıcak arkadasımm mehtapcımm bızde sızlerle beraber heyecanlanıyoruz tartıfı ımkansız bı duygu olsa gerek bebegını kucagına almak bende ıstıyorum bende ıstıyorumm kardelende ıstıyoo gönulde ıstıyoo :) hepımız aynı gun dogursak ne guzel olur ya bende bırazdan arkadasıma gıtcemm yarın mevlutu varr bakıyım nele ryapıyoo evımı temızledım sıldım supurdum tozları aldımm rahatladımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?