yook çok yakın muayenehanesine gittim zaten..ilk önce çok erken dedi keseyi görmek için göremezsem telaş yapma dedi ama ultrasonda nohut kadar bişi göründü tamam görmek istediğimi gördüm sorun yok dedi...
canım SAT ım 8 ekim benim tam 5 haftalık dedi...her çarşaba hafta dönecek dedi...birde şimdi yiyim içim diye çok zorlama şididen dedi 4-5 . aydan sonra ben sana neler yiyeceğini söylicem dedi..süte balığa zorlama onlar sonra çok gerekli olacak şimdiden tiksinme dedii.özellikle sen yapmamaya çalış dedi yemekleri..12 temmuz muhtemel doğum tarihim...
Günaydın kızlar hepinize
Umarım hepimiz için güzel bir gün olur.
Bugün kalp atışlarına bakmaya gidiyorum doktora saat 15te.
Gerginim sanırım, korkuyorum. Aklıma iyi şeyler getirmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. İlk defa üzerimden atamadığım bir hüznüm var. Hakkımızda hayırlısı. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar..?:26:
Günaydın kızlar hepinize
Umarım hepimiz için güzel bir gün olur.
Bugün kalp atışlarına bakmaya gidiyorum doktora saat 15te.
Gerginim sanırım, korkuyorum. Aklıma iyi şeyler getirmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. İlk defa üzerimden atamadığım bir hüznüm var. Hakkımızda hayırlısı. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu kızlar..?:26:
Bence doktorun hangi gün çağırdıysa git. Bak beni de 6. haftanın başında çağırdı. Benimki bile görünmeyebilirmiş arkadaşlar öyle dedi. Beklemek çin işkencesi gibi geliyor. Sonuç hayırlı olsunda gerisi bomboş...
dualarımız senınle arkadaşım ne kadarlık hamişsin ayy bızlere de rabbım bır an once pıtır pıtır atışlarını duyursun yavrumuzun
benimde çarşamba dönüyor haftaa...SAT 6 ekim..muhtemel doğum tarihi 13 temmuz....doktorun iyiyye benziyor birsürü açıklama yapmış ne güzel..
benim arkadaşımında doktoruydu...o önermişti internetten yorumlardada hep olumlu şeyler yazıyo..adam süper di gerçekten en azından şimdilik ilgisi...doğum evinde çalışıyo normalde ben muayenehanesine gittim..öyle paragözde değil..1 ay alıp bir ay almıyomuş para özelinde...çok ilgili beklerken ordaki hamişlerede sordum nasıl diye benim ilk gelişim dedim onlarda çok memnun oldularını söylediler..adam heme kartını verdi ne istersen arayabilirsin ..saat önemli değil dedi...kısacası çok özenli umarım doktoluğundan da memnun kalırım.
kım bu doktor nerde ??
benimde çarşamba dönüyor haftaa...SAT 6 ekim..muhtemel doğum tarihi 13 temmuz....doktorun iyiyye benziyor birsürü açıklama yapmış ne güzel..
komşumda senle aynı durumdaydı cnm evde yat yat sıkılıyor insan ama komşular böyle günler için değil mi? hele birde şu yemeklerin koktuğu zamanlar bir kap yemek ne de iyi gelebiliyor, ben çalışıyorum ve buaralar hiiç yemek yapmak istemiyorum ki mutfağı çok severdim ama dr dışardan yemeği 3 ay yasakladı..
canlarım sızdede oluyomu cok duygusallasıyorum ben en ufak bı haberde yada baska bsıeyde hemen aglıyorum
eskişehir.3.5 yıllık evliyim..yaşım 24.
kızlar aranızda bayram tatılınde yolculuga cıkcak var mı?ben doktora heyecandan stresten sormayı unuttum sımdıde ulaamıyrm ınternetten arastırdım kımısı sakıncalı kımısı degıl dıyor 12 saatlık bır yolculuk ve otobusle fıkrı olanlar yardımcı olabılır mı?:18:
ay canım bende eskişehirdeyimmm
arkadaşlar bugün doktora gittim benim hesabıma göre 5+5 günlüktü doktor karnımdan ultrasonla baktı keseyi gördük doktor 5 haftalık kese dedi keseyi gördük çok şükür bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi umarım herşey yolunda gider ve kalp atışlarınıda duyarım
bugün sabah karın kaslarım çok acıyordu bi tarafımdan bi tarafıma zor döndüm ya idrara sıkışık uyurken kendimi sıktığımdan ya da afedersiniz kabız olduğumdan diye düşündüm. sizdede böyle şeyler oluyomu?
canım arkadaşım uzme kendını ne olur hepımız aynı durumdayız kım ne yaşıcak bılmıyoruz ama kendımızı salarsak herşeyın daha kötusu olabılır bencede gıt alttan muayene ettır ıçın rahatlasın benım doktor bır sakıncası yok dıyo ben ıkı kere alttan oldum keseyı gorene kadar ayrıca benım gebelığımde geç ılerlıyo doktor kendı bıle anlamadı son adet tarıhım 30 ağustos gebelığım 3 haftalık dı doktor bıle şaşırdı kuşku hepımızde var bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedı ınş. bırşey olmaz.bu arada sıkma uzme kendını bak dün beni hamıle olduğum ıçın ışden cıkardılar oyle çok uzuldumkıı akşam sancılandım
yook çok yakın muayenehanesine gittim zaten..ilk önce çok erken dedi keseyi görmek için göremezsem telaş yapma dedi ama ultrasonda nohut kadar bişi göründü tamam görmek istediğimi gördüm sorun yok dedi...
canım SAT ım 8 ekim benim tam 5 haftalık dedi...her çarşaba hafta dönecek dedi...birde şimdi yiyim içim diye çok zorlama şididen dedi 4-5 . aydan sonra ben sana neler yiyeceğini söylicem dedi..süte balığa zorlama onlar sonra çok gerekli olacak şimdiden tiksinme dedii.özellikle sen yapmamaya çalış dedi yemekleri..12 temmuz muhtemel doğum tarihim...
bana bebek tickeri yapmaya gönüllü biri varmı sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?