2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benimde çarşamba dönüyor haftaa...SAT 6 ekim..muhtemel doğum tarihi 13 temmuz....doktorun iyiyye benziyor birsürü açıklama yapmış ne güzel..

dualarımız senınle arkadaşım ne kadarlık hamişsin ayy bızlere de rabbım bır an once pıtır pıtır atışlarını duyursun yavrumuzun

canım inşallah herşey yolunda gidecek ve istediğini göreceksin... bence yok yere bu kadar stres yapıyoruz ya benim arkadaşım 7+4 de keseyi yeni görmüş ve bir hafta sonra da bebeği görmüş kalp atışları bile başladı bebek de çok sağlıklı... demek ki geç olması problem olduğu anlamına gelmiyor.... bizler de umutla ve sabırla beklemeliyiz ve inanmalıyız ki herşey çok güzel olacak...

ben şuan 3 + 5 haftalığım bayramdan sonra 20 sınde gel dedı demekkı ıkımız aynı donemde paylaşıcaz duygularımızı

benimde çarşamba dönüyor haftaa...SAT 6 ekim..muhtemel doğum tarihi 13 temmuz....doktorun iyiyye benziyor birsürü açıklama yapmış ne güzel..

benim arkadaşımında doktoruydu...o önermişti internetten yorumlardada hep olumlu şeyler yazıyo..adam süper di gerçekten en azından şimdilik ilgisi...doğum evinde çalışıyo normalde ben muayenehanesine gittim..öyle paragözde değil..1 ay alıp bir ay almıyomuş para özelinde...çok ilgili beklerken ordaki hamişlerede sordum nasıl diye benim ilk gelişim dedim onlarda çok memnun oldularını söylediler..adam heme kartını verdi ne istersen arayabilirsin ..saat önemli değil dedi...kısacası çok özenli umarım doktoluğundan da memnun kalırım.

kım bu doktor nerde ??

bana bebek tickeri yapmaya gönüllü biri varmı sabahtan beri uğraşıyorum yapamadım..

evet canım gerçekten insan çok sıkılıyor bi de üstelik kayınvalidemin yanında kalıyorum şimdi bu evde bana daha çok kasvet basıyo evim evim güzel evim neyseki bu hafta sonu kendı evime gidiyorum

merhaba

ben doktora sormuştum uzun bir yolculuk yapıcaksan en az 2 veya 3 saat bir mola verip 5 dk kadar yurumen lazım demişti

oo çok güzel gözün aydın :81:ben de bayramdan sonra gideceğim inşallah minik kalbinin atışlarını da duyarız

evet bende de öyle oluyor yani idrara sıkışık olduğumda veya büyük abdestim geldiğinde kasıklarım daha çok ağırıyor e tabi yer dar olunca sıkışıklıktan dolayı ağrı yapıyordur normal bunlar bence mümkün olduğunca sık tuvalete çıkmak lazım

hamile olduğun için işten çıkarılmak ne demek ya öyle şart mı koymuşlardı sana hamile kalmayacaksın diye :26: sıkma canını sakın

oo çok sevindim kesenin görünmesine süpeer :81: maşallah kalp atışını dinlemek için ne zaman gel dedi peki :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…