2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yazık çocuğa yahu benim de var böyle bi tanıdığım çok kızıyorum bebek bu sonuçta alışsın kokuma kucağıma ne var ki büyüyünce istesek de alamıycaz değil mi belirli bi süremiz var o sürede ben de kucağımda dursun isterim aaaman zor olacakmış olsun ne var ki onlar bizim canlarımızzzz....... bence de yle yetiştirilen çocuk ilgisizlik yüzünden sorunlu olabilir.

yazık çocuğa yahu benim de var böyle bi tanıdığım çok kızıyorum bebek bu sonuçta alışsın kokuma kucağıma ne var ki büyüyünce istesek de alamıycaz değil mi belirli bi süremiz var o sürede ben de kucağımda dursun isterim aaaman zor olacakmış olsun ne var ki onlar bizim canlarımızzzz....... bence de yle yetiştirilen çocuk ilgisizlik yüzünden sorunlu olabilir.

canlarım benim,o anlattığınız hanımınki çok ileri düzeyde ama... bana sorarsanız kendi kendine uyumaya çalışması o bebekte özgüven oluşturur... bazı zamanalrad o kadar yorgun olacaksınız ki çocuğunuza bakmaya fırsatınız olmayacak,bu gibi durumlarda onun üzülmemesi için miniklikten onu alıştırmanız gerekli... kucaklamaya gelince ilk 3-4 ay ona mutlaka şevkat gösterin,bu onu çok rahatlatacaktır,hele ki gaz sancısı varsa... hala benim kızım canı yansın hemen bana koşar sarılırız birbirmize yada dizime yatar acısı diner uyur....3 yaşından küçükler asla yaramazlık yapamazlar çünkü neyin ne olduğunu aslında tam bilemezler bilmedikleri için yaparlar...aslında asıl zorlu kulvara bundan sonra gireceksiniz... sabır ve mantıkla mutlak hareket edilmeli...

bencede çok aşırı... bebeğin ilgiye sevgiye ihtiyacı var.. kucağına alıcan sevcen, kokusu üstüne sinecek. anne kokusunu alacak bi kere... geçen yoğun bakımda bizim hafsanın yarısı kadar bi bebek vardı nasıl ağlıyodu. hemşire ne yaptıysa durmadı... aldı kucağına hemen sustu içim doldu resmen. el kadar bebek bile anlıyo ilgiden sevgi istiyo.. hatta hemşireye dedim ki bizimkini de alın onun sevgiye ilgiye ihtiyacı var biz yapamıyoruz bari siz yapın dedim merak etmeyin dedi... bence çok önemli. uyuma mevzusu hakkında birşey diyemicem.. ama diğer konularda kesinlikle aşırı buluyorum hareketlerini.

Evet bayanınki biraz fazla ama bende özgüven meselesine katılıyorum benim annemde beni başka odada yatırırmışki uyanır uyanmaz onu görmiyim diye yanlızlığa biraz katkısı olsun diye özgüvenim olsun korkmiyim diyeymiş .bence mantıklı fazlası yanlış işte arayı bulmak zor inş. Yapabilenlerden oluruz anne olmak sanat valla

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar size bi haberim var biraz önce zeynep mesaj attı tuna bebek bugün saat 18.30 da aramıza katılmış. Allah hayırlı evlat etsin inşallah...

ne kadar güzel yaaa o da kavuşmuş bebeğine desene... mehtapçığımızda kavuşuyor yarın darısı başımıza.......:)

canlarım..yarın size güzel haberlerle geleceğim inşallah..dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ben hepinize ayrı ayrı ama en çok da hafsama dualrımla doğumumu yaşayacağım.korkuyorum çokk...ama biliyorum ki dularla her şey iyi olacak.9 ay boyunca yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..

canım benim korkman gayet normal ama inan herşey çok güzel geçecek... ayşemiz sağ salim kucağında olacak... çok merak ediyorum yarın kalkar kalkmaz acıbademin sitesine gireceğim ayşe bebeği görmek için.(geç kalktığım için(=) inşallah hemen koyarlar resmini. hafsamda dualarla gelecek inşallah evine... ayy uyku tutmıcak beni mehtap yaa. ne çok heyecan yaptım sanki ben doğuruyorumm

mehtap'ı çok merak ediyorum... Ama öte yandan benimde belimde bir ağrı var doğum ağrısını andıran.... o kadar çok uykum var ki,ama buna rağmen uyuyamıyorum,bebekte maşallah pek hareketli,en sonunda kalktım geldim topiğe ,bende yarın bakacağım ayşe bebeğe inş.

günaydın kızlar hemen acıbadem e bebeğe baktım ama erken daha sanırım merak ediyorum çok hayırlısı canm yaa kim bilir nasıl heyecan yaşamıştır.bende çooookkkkk korkuyorum yaa nasıl atıcam bilmiyorum.

günaydııııın,şekerim aynı şekilde bende kalkar kalkmaz ,acıbadem sitesine girdim,çok merak ediyorum.... korkma hayatım korkacak hiç bir şey yok,inan bir anlık uykuya dalacaksın ve uyandığında vıyak vıyak bağıran bir cennet kokulu kelebeği göreceksin yanında ..

İnşallah herşey çok güzel olacak canım. hastaneninsitesini de sık sık kontrol ediyorum ama henüz göremedim Ayşe bebeği...

ayy gece uyurken aklım mehtaptaydı rüyamda aynı... uyandım koşa koşa buraya geldim baktım internet yok!!! eşim gececi çalışmıştı yeni gelmişti uyuyodu onu uyandırdım ayşe kız için:))) yaa daha koymadılar mı acaba resmi ben de bi bakayımmm:)))

yok yok yok...hala koymamışlar... nasıllar acaba ya. acaba bitmişmidir? almışmıdır ayşeciği kucağına

merhaba kızlar napıyorsunuz? ozlemısım hepınızı unutmadınız benı demı ben oglumla ugrasıyorum dunyanın en guzel duygusu Allah herkese nasıp etsın dogumdan korkan arkadaslar korkmayın daha once gonulun dedıgı gıbı onu kucagınıza aldıgınızda bambaska bırsey herseyı unutuyorsunuz dogumdan sonra ben cok duygusallastım onu ızlyorum ızlerken gzlerım doluyor bır hamılelık resımlerıme bakıyorum bır bebegıme hala ınanamıyrm o aglarken cok canım yanıyor bambaska bır dunyadayım suan

bugun mehtap ta bebegıne kavusacak sanırım...Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı kalanların basına

ogluma bakın kızlar ama masallah demeyı unutmayın

maşallah canım bebeğine... ne güzel ya siz aldınız kucağınıza bebişlerinizi bi sabrsızlık içinde beklemedeyiz henüz :) ama onu beklemek bile o kadar güzel kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…