e iştee... vicdan meselesi.. çocuk şimdi 9 aylık oldu... geçen gittik 10 buçuk olmuş saat, bebeğin uykusu geldi bi iki mız mız yaptı ama ağlamadı bile düşün... diyo ki aaa sen niye yaramazlık yapıyorsun hadi bakalım yürü babana dedi babasına verdi çocuğu... ağzım açık kaldı. herhalde senin bnm ufaklığım gibi bi bebeğin olsa sinir hastası olurdun dedim.. aaa öyle deme çok yaramaz diyo.. bebeği yatağına bırakıyormuş kendi kendine uyutuyormuş. çok fazla ağlamadıkça kucağıma almıyorum diyo.. alışır sonra sende sakın alma kucağına,gazı falan varsa yattığı yerde masaj yap,ayağında falan sakın sallama. uyumuyorsa kucağına alma sonra hep kucağında uyumak ister diyo... bu da anne işte. ben o kadar karnımda taşıycam bi de aylarca kuvözde kalıcak... ben kucağımdan indirmemeyi düşünüyorum açıkçası... her fırsatta kucağıma alırım... yazık değil mi yaa. o çocuk şimdi psikolojik olarak sorunlu olacaktır eminim..
e iştee... vicdan meselesi.. çocuk şimdi 9 aylık oldu... geçen gittik 10 buçuk olmuş saat, bebeğin uykusu geldi bi iki mız mız yaptı ama ağlamadı bile düşün... diyo ki aaa sen niye yaramazlık yapıyorsun hadi bakalım yürü babana dedi babasına verdi çocuğu... ağzım açık kaldı. herhalde senin bnm ufaklığım gibi bi bebeğin olsa sinir hastası olurdun dedim.. aaa öyle deme çok yaramaz diyo.. bebeği yatağına bırakıyormuş kendi kendine uyutuyormuş. çok fazla ağlamadıkça kucağıma almıyorum diyo.. alışır sonra sende sakın alma kucağına,gazı falan varsa yattığı yerde masaj yap,ayağında falan sakın sallama. uyumuyorsa kucağına alma sonra hep kucağında uyumak ister diyo... bu da anne işte. ben o kadar karnımda taşıycam bi de aylarca kuvözde kalıcak... ben kucağımdan indirmemeyi düşünüyorum açıkçası... her fırsatta kucağıma alırım... yazık değil mi yaa. o çocuk şimdi psikolojik olarak sorunlu olacaktır eminim..
canlarım benim,o anlattığınız hanımınki çok ileri düzeyde ama... bana sorarsanız kendi kendine uyumaya çalışması o bebekte özgüven oluşturur... bazı zamanalrad o kadar yorgun olacaksınız ki çocuğunuza bakmaya fırsatınız olmayacak,bu gibi durumlarda onun üzülmemesi için miniklikten onu alıştırmanız gerekli... kucaklamaya gelince ilk 3-4 ay ona mutlaka şevkat gösterin,bu onu çok rahatlatacaktır,hele ki gaz sancısı varsa... hala benim kızım canı yansın hemen bana koşar sarılırız birbirmize yada dizime yatar acısı diner uyur....3 yaşından küçükler asla yaramazlık yapamazlar çünkü neyin ne olduğunu aslında tam bilemezler bilmedikleri için yaparlar...aslında asıl zorlu kulvara bundan sonra gireceksiniz... sabır ve mantıkla mutlak hareket edilmeli...
canlarım..yarın size güzel haberlerle geleceğim inşallah..dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ben hepinize ayrı ayrı ama en çok da hafsama dualrımla doğumumu yaşayacağım.korkuyorum çokk...ama biliyorum ki dularla her şey iyi olacak.9 ay boyunca yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..
günaydın kızlar hemen acıbadem e bebeğe baktım ama erken daha sanırım merak ediyorum çok hayırlısı canm yaa kim bilir nasıl heyecan yaşamıştır.bende çooookkkkk korkuyorum yaa nasıl atıcam bilmiyorum.
canlarım..yarın size güzel haberlerle geleceğim inşallah..dualarınızı eksik etmeyin ne olur.ben hepinize ayrı ayrı ama en çok da hafsama dualrımla doğumumu yaşayacağım.korkuyorum çokk...ama biliyorum ki dularla her şey iyi olacak.9 ay boyunca yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..
merhaba kızlar napıyorsunuz? ozlemısım hepınızı unutmadınız benı demı ben oglumla ugrasıyorum dunyanın en guzel duygusu Allah herkese nasıp etsın dogumdan korkan arkadaslar korkmayın daha once gonulun dedıgı gıbı onu kucagınıza aldıgınızda bambaska bırsey herseyı unutuyorsunuz dogumdan sonra ben cok duygusallastım onu ızlyorum ızlerken gzlerım doluyor bır hamılelık resımlerıme bakıyorum bır bebegıme hala ınanamıyrm o aglarken cok canım yanıyor bambaska bır dunyadayım suan
bugun mehtap ta bebegıne kavusacak sanırım...Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı kalanların basına
ogluma bakın kızlar ama masallah demeyı unutmayınEki Görüntüle 213592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?