2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

herkese selam bu arada benim bebeğin sarılığı taksitle anca 13.5 civarına indi şua anda artık evdeyiz onunla uğraşıyorum geceleri artık uyumuyoruz nöbetler başladı ama şikayetçi değilim allah sizleride bir avazda kurtarsın kızlar

canm yaa güle güle büyüt inş. bizde mutluluk yaşarız sizinki gibi

atofinacım tebrik ederim tekrar,güle güle büyüt yavrunu....

deryacığım maşallah oğluşuna yeyim ben onu.... aynı sana benziyor bence.... Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inş.

mehtapın ayşesini gördüm... maşallah çok tatlı acıbademin sitesindeki en güzel bebek onunki Allah nazarlardan saklasın.....

kızlar mehtap mesaj gönderdi şimdi. ayşe de o da iyilermiş çok şükür, bebek hemen doğmuş ama kanaması olmuş o yüzden operasyn 1.5 saat sürmüş. Ayşe sultan 3.5 kilo, 50 cm imiş. maşallah emiyormuş da... duygulandım çok yaaa resmini de görünce biraz önce Allah'ı hayırlısı ile bize de nasip et dedim.

aynen canım, rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah... çok sevindim onların adına... sanırım içinizde en son doğum yapacak olan benim en minik benim bebek...

aynen canım, rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah... çok sevindim onların adına... sanırım içinizde en son doğum yapacak olan benim en minik benim bebek...

orası hiçç belli olmaz canım ben de hep öyle diyorum kapanışı yapıcam diyorum :)))) hayırlı zamanda gelsinler inşallah Allah ne zaman kısmet ederse biz de o gün bebişlerimizle birlikte olucaz..... sen ikinci bebeğin olmasına rağmen böyle heyecanlısın, gerçi biri ikisi fark etmez ama genelde ilklerde daha heyecan olur diyolar ya ne bileyim saçmaladım mı ne dün akşamdan beri üç tane doğum oldu forumda artık sıra bize gelmiştir herhalde Gönülcüm....

öyle deme şekerim... ne saçmalaması:) her defasında aynı aşkla bekliyor insan yavrusunu....... bu arada dün akşamdan beri 3 doğum demişsin 1i mehtap ta diğer ikisi kim kız:)

Palettecim ;

cevap yazarmısın, çok merak ediyorum.

Araştırdım, TİT Tam İdrar Tetkiki demekmiş. Baktım benim tahlilde negatif yazıyor. Sadece 24 saatlik idrarda 346 çıktı...

canım tit tam idrar tahlili yani 1 idrarla yapılan tahlil... bence herşey gayet normal... 24 saatlik idrara göre protein miktarı çok az. bence sen bu değerlerle 37 haftayı görürsün sıkıntı yapma...bebeğim iyiye gidiyor hala kuvözde.1100 gr doğdu. nefrolojide de problem yoksa sıkıntı yok... benim değerlerim çok yüksekti. tansiyonum arada yükseliyordu

geçmiş olsun cnm kırkı çıksın düzelir inşallah

Canım inşallah dediğin gibi olur.

Senin bebişde büyümüştür artık, umarım en kısa zamanda kucağına alırsın.. Her gün görüyorsundur, sütünü sağıpta mı veriyorsun?

aa ndn kanama olmuş ki sasırdım valla.... geçmiş olsun iyidir inşallah....iri diyorlardı bebek için baksana gayet normal kilosu da boyu da..

Canım inşallah dediğin gibi olur.

Senin bebişde büyümüştür artık, umarım en kısa zamanda kucağına alırsın.. Her gün görüyorsundur, sütünü sağıpta mı veriyorsun?

evet ztn ememediği için cıkartmıyolar..emebilse Allahın izniyle çıkacak da....

oy masallah kıslar ne tatlı bı bebegımız olmus yaa ayse kızımıızın gozlerıdee zeytın gıbı kara sankı :) zeynepın ogluşu nasıl acaba onun resmı yok ortalıklardaaa kıme bnezıyo abısıne benzer ınsallah onun gıbı tatlı bısey olurr bugun arkadasımın mevlutu vardı kaynanası hem gelın ehem bebege bılezık taktıı guzeldı okudular bıttı aksamda kına var onlarla kınaya gıtcez bırısı ban dedıkı senın doguma dah avar karnın asagı dusmemıs dedı noralımı bozdu ya :) dıyorum bana gore karnım asagıda yok oyle degıl dıyo ıyıce asagı ıncek dıyo her ınsanda aynımı olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…