herkese selam bu arada benim bebeğin sarılığı taksitle anca 13.5 civarına indi şua anda artık evdeyiz onunla uğraşıyorum geceleri artık uyumuyoruz nöbetler başladı ama şikayetçi değilim allah sizleride bir avazda kurtarsın kızlar
kızlar mehtap mesaj gönderdi şimdi. ayşe de o da iyilermiş çok şükür, bebek hemen doğmuş ama kanaması olmuş o yüzden operasyn 1.5 saat sürmüş. Ayşe sultan 3.5 kilo, 50 cm imiş. maşallah emiyormuş da...duygulandım çok yaaa resmini de görünce biraz önce Allah'ı hayırlısı ile bize de nasip et dedim.
aynen canım, rabbim hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah... çok sevindim onların adına... sanırım içinizde en son doğum yapacak olan benim en minik benim bebek...
Canım protein değerim 346 çıktı. Tansiyonum 140-90 ve üzeri olup 4 saat boyunca düşmezse doktorumu aramam gerektiğini söylediler. Ama dinlenince hep düştü. Hatta uzanınca 11-6 ya filan düşüyor.
Benim bebiş çok hareketli, hareketlerde sıkıntım yok. Kilosuda normal haftasıyla tam uyumlu. Geçen hafta 1350 gr olmuştu.
Hatta böbrek fonksiyonları için nefrolojiye gittim, herşey normal çıktı...
Senin nasıldı canım anlatırmısın?Bebeğin nasıl? Kaç kilo doğdu? Küvözde ne kadar kaldı?
herkese selam bu arada benim bebeğin sarılığı taksitle anca 13.5 civarına indi şua anda artık evdeyiz onunla uğraşıyorum geceleri artık uyumuyoruz nöbetler başladı ama şikayetçi değilim allah sizleride bir avazda kurtarsın kızlar
canım tit tam idrar tahlili yani 1 idrarla yapılan tahlil... bence herşey gayet normal... 24 saatlik idrara göre protein miktarı çok az. bence sen bu değerlerle 37 haftayı görürsün sıkıntı yapma...bebeğim iyiye gidiyor hala kuvözde.1100 gr doğdu. nefrolojide de problem yoksa sıkıntı yok... benim değerlerim çok yüksekti. tansiyonum arada yükseliyordu
kızlar mehtap mesaj gönderdi şimdi. ayşe de o da iyilermiş çok şükür, bebek hemen doğmuş ama kanaması olmuş o yüzden operasyn 1.5 saat sürmüş. Ayşe sultan 3.5 kilo, 50 cm imiş. maşallah emiyormuş da...duygulandım çok yaaa resmini de görünce biraz önce Allah'ı hayırlısı ile bize de nasip et dedim.
Canım inşallah dediğin gibi olur.
Senin bebişde büyümüştür artık, umarım en kısa zamanda kucağına alırsın.. Her gün görüyorsundur, sütünü sağıpta mı veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?