2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar sizinle bir doğum haberi daha paylaşacağım topikte nickini hatırlayamadım ama fethiyeden bir arkadaş vardı ahani eşinin işi gereği burhaniyeye taşınmışlardı biraz önce mesaj gönderdi bebkleri aramıza katılmış ismini de Elif Bilge koymuşlar :) maşallah topik bir bir doğumlara başladı artık acaba bize ne zaman sıra gelecek kızımla birlikte bekliyoruz günümüzü..

derya sen nasılsın cnm... bebiş nasıl?

ben ıyıym canım cabuk toparladım cuma dıkısler kontrol edılecek ıns bırsey olmadan gecerler bebısımde ıı buarada senınde dogum gunun kutlu olsun azonce hafsa bebekle ıı haberlerını okudum cok sevındım hep dua edıyorum senın ıcın burdakı dıger arkadaslarım ıcın ....

elıf bu bambaska bırseymıs ....

Kızlar merhaba,
2011 ağustos annesi olucam inş.Sizlere bişey sormak istiyorum. Daha önce aranızda konuşmuşsunuz.

Benimde tansiyonum yükseliyor. Genelde 130-80 çıkıyor. Ara ara 140-90 da çıktığı oluyor. Çok az proteinde çıktı idrarda. Ama şişlik filan yok...

Tansiyon yükselince bebek hareketleri nasıl değişiyor? Birde bu şekilde tansiyonu olup, zamanında doğum yapan varmı?

Erken doğum yapmaktan korkuyorum...

oh ne guzel bı sabah ya guzel haberlerle uyandık masallah kızlar zeynep daha 10 gunum var dıyodu demek erken oldu sezeryan gunu almıstı erkenmı oldu acaba hayırlısıyla buyurler ınsallah

deryacım masallah senın tosun cok tatlıı dımı ben yazdıklarını okuyunca bıle agladım ya ınsan cok duygusal oluyo galıbaa bız napıcaz acaba

mehtapdan hala ses yokmu kıslarr bıde ben bakıyım sıteye belkı resım koymuslardırr napıyonn kardelencımm agrın sızın varmıı nasıl gıdıyoo

canım ben erken doğum yaptım biliyorsundur belki... preeklampsi sebebiyle.. benimde tansiyonlarım bu civarlarda seyretti...hiç şişliğim olmadı. idrarımda protein çıktı. tit te protein ne kadar çıkmış sende bilgi verebilir misin? ben 31+2 de mecburi sezeryan oldum.. bebeğin hareketlerine gelince... hareket etmiyo diyebilirim tansiyonum yükselince... resmen donup kalıodu.. sen sen ol takiplerini ihmal etme.. hatta mümkünse üniversite hastanesine git. çünkü en tecrübeli doktorlar orada var... senin korkmana gerek yok inşallah 32.haftayı da atlatırsan hiç korkma..

deyacım süper bi duygudur eminim... hayali bile güzel çünkü.... maşallah senin tosuncuğa

kıslar mehtabın bebgını hala koymamıslar nıe acaba 3 tane baska erkek bebek var bugun doganlardaa hala olmadımı acaba sıra falanmı vardı ne iş acaba

elif sana bırsey soracagım doktorun sana amelıyattan sonra dıkıslerın ıcın antıbıyotık verdı mı ben ıcıyorum ama hapın ıcınde emzıren anneler emzırmeye ara vermelıdır dıyor ve bebegımın bagırsakları garıl gurul otuyor sanırım oonuda etkılıyor

maşallah canım bebeğine... ne güzel ya siz aldınız kucağınıza bebişlerinizi bi sabrsızlık içinde beklemedeyiz henüz :) ama onu beklemek bile o kadar güzel kiiii

deyacım süper bi duygudur eminim... hayali bile güzel çünkü.... maşallah senin tosuncuğa

hepınıze tesekkurler kızlar kendınıze ıı bakın ben ara ara gırmeye calısacagım bızım ev yogun annemler kayınvalıdemler ve mısafırler derken pek gıremıyorum hepınızı optum

deryacım 41 kere maşallah kara dut oyyyyyy
mehtabın bebeğini henüz koymamışlar 07 doğan bebeğin resmi var neyse koyarlar iğrenç bi espri yapıcam kocaeli resmi istanbula gelene kadar biraz bekliycem heralde meraktan çatlıycam ama :)

adanadaki bebek bile çıktı resmi bizimki yok 3 erkek yayınlandı 1 çiçek lazım şimdi oraya aaayyyyyy bekliyoruz hadi yaaaa

Melihacım sağol canım benim iyiyim.... evet zeynep 27 sinden sonra sezaryen olucak diyodu ama erken gelmiş bebek henüz detya da konuşmadık yarın arraım ama bugğn de toparlasın biraz kendine gelsin inş. biz de annemle sabah akşam yürüyüşlere çıkıyoruz yürüyüş esnasında bazen sancı giriyo yavaşlıyorum geşçiyo gece de belim ağrıdı ama uyku sersemi çok önemsemedim zaten ciddi bişey de yok. kasılmalar tam gaz devam ediyor. düzenli değil ama oldukça da sık. arın kontrole gideceğiz ya artık öğreniriz ne durumdayız.... ay inanmıyorum ya neredeyse bir ay oluyor kontrole gitmeyeli fıstığı büyümüştür gelişimi iyidir inş.

adanadaki bebek bile çıktı resmi bizimki yok 3 erkek yayınlandı 1 çiçek lazım şimdi oraya aaayyyyyy bekliyoruz hadi yaaaa

aynen canım yaaa annele balkonda oturuyoruz ara ara içeri girip siteye bakıp çıkıyorum :) yakındır çıkar inşallah yoksa mehtap sezaryenden vaz mı geçti son anda beklemeye mi karar verdiler diycem ama karralıydı ya sanmam.... belki hemen almamışlardır tetkiler falan uzun sürmüştür belli omaz.

çok meraktayım bende,ikide bir siteye giriyorum mehtapın teli var arasammı acaba ama ayıp olur diye aramaktan çekiniyorum....:S:S:S:S: sabırla bekliyoruz ...

antibiyotik vermedi canım bana... sadce ağrı kesici verdi ama 1-2 tane aldım sonra almadım. birde demir ilacı verdi onuda aynı şekilde yaptım. birde tansiyon ilacı verdi. tansiyonum düştüğü için almadım onları da

Canım protein değerim 346 çıktı. Tansiyonum 140-90 ve üzeri olup 4 saat boyunca düşmezse doktorumu aramam gerektiğini söylediler. Ama dinlenince hep düştü. Hatta uzanınca 11-6 ya filan düşüyor.

Benim bebiş çok hareketli, hareketlerde sıkıntım yok. Kilosuda normal haftasıyla tam uyumlu. Geçen hafta 1350 gr olmuştu.

Hatta böbrek fonksiyonları için nefrolojiye gittim, herşey normal çıktı...

Senin nasıldı canım anlatırmısın?Bebeğin nasıl? Kaç kilo doğdu? Küvözde ne kadar kaldı?

çok meraktayım bende,ikide bir siteye giriyorum mehtapın teli var arasammı acaba ama ayıp olur diye aramaktan çekiniyorum....:S:S:S:S: sabırla bekliyoruz ...

bende arıcam ama şimdi arayan arayanadır. birde biz eklenmeyelim diye aramadım. eşimde arama diyo rahatsız etme diyo

deryacım allah analı babalı büyürsün canım güle güle büyüt çok şeker maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…