derya sen nasılsın cnm... bebiş nasıl?
Kızlar merhaba,
2011 ağustos annesi olucam inş.Sizlere bişey sormak istiyorum. Daha önce aranızda konuşmuşsunuz.
Benimde tansiyonum yükseliyor. Genelde 130-80 çıkıyor. Ara ara 140-90 da çıktığı oluyor. Çok az proteinde çıktı idrarda. Ama şişlik filan yok...
Tansiyon yükselince bebek hareketleri nasıl değişiyor? Birde bu şekilde tansiyonu olup, zamanında doğum yapan varmı?
Erken doğum yapmaktan korkuyorum...
maşallah canım bebeğine... ne güzel ya siz aldınız kucağınıza bebişlerinizi bi sabrsızlık içinde beklemedeyiz henüz :) ama onu beklemek bile o kadar güzel kiiii
oh ne guzel bı sabah ya guzel haberlerle uyandık masallah kızlar zeynep daha 10 gunum var dıyodu demek erken oldu sezeryan gunu almıstı erkenmı oldu acaba hayırlısıyla buyurler ınsallah
deryacım masallah senın tosun cok tatlıı dımı ben yazdıklarını okuyunca bıle agladım ya ınsan cok duygusal oluyo galıbaa bız napıcaz acaba
mehtapdan hala ses yokmu kıslarr bıde ben bakıyım sıteye belkı resım koymuslardırr napıyonn kardelencımm agrın sızın varmıı nasıl gıdıyoo
deyacım süper bi duygudur eminim... hayali bile güzel çünkü.... maşallah senin tosuncuğa
deryacım 41 kere maşallah kara dut oyyyyyy
mehtabın bebeğini henüz koymamışlar 07 doğan bebeğin resmi var neyse koyarlar iğrenç bi espri yapıcam kocaeli resmi istanbula gelene kadar biraz bekliycem heraldemeraktan çatlıycam ama :)
adanadaki bebek bile çıktı resmi bizimki yok 3 erkek yayınlandı 1 çiçek lazım şimdi oraya aaayyyyyy bekliyoruz hadi yaaaa
elif sana bırsey soracagım doktorun sana amelıyattan sonra dıkıslerın ıcın antıbıyotık verdı mı ben ıcıyorum ama hapın ıcınde emzıren anneler emzırmeye ara vermelıdır dıyor ve bebegımın bagırsakları garıl gurul otuyor sanırım oonuda etkılıyor
canım ben erken doğum yaptım biliyorsundur belki... preeklampsi sebebiyle.. benimde tansiyonlarım bu civarlarda seyretti...hiç şişliğim olmadı. idrarımda protein çıktı. tit te protein ne kadar çıkmış sende bilgi verebilir misin? ben 31+2 de mecburi sezeryan oldum.. bebeğin hareketlerine gelince... hareket etmiyo diyebilirim tansiyonum yükselince... resmen donup kalıodu.. sen sen ol takiplerini ihmal etme.. hatta mümkünse üniversite hastanesine git. çünkü en tecrübeli doktorlar orada var... senin korkmana gerek yok inşallah 32.haftayı da atlatırsan hiç korkma..
çok meraktayım bende,ikide bir siteye giriyorum mehtapın teli var arasammı acaba ama ayıp olur diye aramaktan çekiniyorum....:S:S:S:S: sabırla bekliyoruz ...
merhaba kızlar napıyorsunuz? ozlemısım hepınızı unutmadınız benı demı ben oglumla ugrasıyorum dunyanın en guzel duygusu Allah herkese nasıp etsın dogumdan korkan arkadaslar korkmayın daha once gonulun dedıgı gıbı onu kucagınıza aldıgınızda bambaska bırsey herseyı unutuyorsunuz dogumdan sonra ben cok duygusallastım onu ızlyorum ızlerken gzlerım doluyor bır hamılelık resımlerıme bakıyorum bır bebegıme hala ınanamıyrm o aglarken cok canım yanıyor bambaska bır dunyadayım suan
bugun mehtap ta bebegıne kavusacak sanırım...Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı kalanların basına
ogluma bakın kızlar ama masallah demeyı unutmayınEki Görüntüle 213592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?