2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

öyle deme şekerim... ne saçmalaması:) her defasında aynı aşkla bekliyor insan yavrusunu....... bu arada dün akşamdan beri 3 doğum demişsin 1i mehtap ta diğer ikisi kim kız:)

canım ya inşallah ben de ikinci bebeğimi yine böyle aşkla beklerim ikinci çocuk istemem diyodum ama iyiki ablam ve kardeşim var onlar olmasa napardım diye düşününce kardeş yapmaya karar verdim kızıma hayırlısı tabi... ilk haber zeynepten geldi canım dün akşam, sonra sabah melike mesaj gönderdi (hatırlar mısın fethiyeden bir arkadaş vardı eşinin işi yüzünden burhaniyeye taşınmışlardı hatta taşınmadan önce eşiyle bir aydan fazla ayrı kalmışlardı çalışıyordu ve iznini alana kadar işi bırakamamıştı annesinin yanıdna kalmıştı) sabah da mehtapın bebeği doğdu oldu 3 doğum :)

aa ndn kanama olmuş ki sasırdım valla.... geçmiş olsun iyidir inşallah....iri diyorlardı bebek için baksana gayet normal kilosu da boyu da..

operasyon esnasında bi kanama olmuş canım ama tam nedenini ben de bilemiyorum çıksın hastaneden kendini toparlasın da güzelce anlatır inş. evet ben de onu düşündüm bebeğin boyu da kilosu da gayet idealmış aslında. ben daha da bu cihazlara güvenmem... hatılıyorsun dimi daha bir ay önce boyu 50 cm diyordu halbuki doğumda 50 imiş daha...

canım sen bakma millete bana daha 1.5 ay önce diyolardı karnın düşmüş diye annem de o zaman dedi yok daha düşemiş benim de hamileliğimde öyle olurdu diye. şmdi daha yeni diyo düşmüş diye ama bana da hep aynı gibi geliyo. gün içinde sancılar da yokluyo beni yaa durduk yerde bi sancı giriyo 5-10 sn içinde kayboluyo ama anlık şoklar yaşıyorum, kasılmalar da arttı bu aralar saatte 2-3 kez oluyor. hakkımızda hayırlısı. yarın sen de gidecek miydin kontrole???? karnın aşağıya düşünce anlıyosun kendin de midende bi rahatlama oluyo benim mesela 2 hafta önce hep midem taş gibi olurdu gece kalkıp dolşırdım sanki yumruk duruyodu orda yediklerimi sindirmem de zordu ama onlar geçti bu aralar hiç olmuyo. bir de yürürken zorlanıyorum ördek gibi yürüyorum biraz. artık bunlar doğumun yaklaştığının belirtileridir umarım diyorum yine de bilemiyorum kendimi kandırmayayım doktor ne derse onu dinleyelim etrafta insanlar çok biliyo çooookkkk

senin doğum yakın bence cnm...:)) hadi inşallahhh..

evet cnm hatta demiştim ki doğumda 52 53 falan olur bu gidişle... geçen hafta kontrolde 3600 demişti mehtap. bu cihazlara güvenilmio gerçekten.bence biraz da ticari olabilio gibi... ne bileim bazı doktorların da işine geliodur

evet canım ya mıllet ınsanı sınır edıyo konusuyo boş boş herkrez aynı olmazkı dunde esımın kuzenı anlatıyo onun hanımı hıc sancısız gıtmıs doktora hem haftası gelmıs tam o zaman sunı sancı ıle normal dogum yapmıs kontrole dıye gıttı oyle oldu dedı ben dah abellı degıl canım bakıyım arıyım cumartesı varsa cumartesı gıderım annemd egelır hem kadın gorur gercı benım doktor nts cek sonucu goster bana dedı muayne edermı bılmıyorumm canımm

aynen canım ya geçen hafta 3600 demişti hatta yanılma payı yok bu son çıkan cihazlardan demiş doktoru ama hepsinin de yanılma payı var bir kez daha gömüş olduk... son kontrolünde haftada 400 gr almış dmişti yani bugün bebeğin 4 kilo doğması gerekirdi...

geçen çarşamba günü de benim arkadaşım kontrole diye gidip doğum yapmıştı ya canım :) belli olmuyo hiç bu işler sen bakma millete doğru ya sen cumartesi gitmiştin ama nts sonucu le birlikte ultrasonda da gelişimine bakar mutlaka.

ben ıkı hafta once gıttım canım cumartesı gunu ıkıncı hafta oluyoo halbukı doktor haftada bı gel demıstı ben agrım falan yok dıye gıtmemıstım aradım ama yarın bellı olcakmıs doktorumun olup olmadıgı gıttım kınadan yenıgeldım kurtlarımı dökene kadar oynadımm mılletın agzı acık kaldı dogurursun dıye korktular gece dogurmazsam bısey olmaz ınsallah :) annemde cumartesı sabah bınıyım gece yolculugu zor dedı gunduz gelcekmıs aksam 5de orda olurum dedı bende bısey demedım sabah yerıne aksam gelmıs olcam dedıı

hımmm evet hatırladım ,oda doğum yaptı desene... maşallah ona...o damı sezeryan yoksa ,daha aramızda normal yapan hiç olmadı....:S:S

melihacım valla bende kınadan geldim,bende bir damat halayı yaptım:) milletin ödü koptu,ama hızlanınca bıraktım devam etmedim:)

resmiyec.m benimde kontrolüm var yarın umarım iyi haberlerle geliriz.. benim yarın çatı muayenemde var:S:S:S

aaaaaa kımsecıkler gırmemıs bu saate yaa nerelerdesınız kıslarr kardelenn bu seferkı randevu gec saatteymıs yaa zamanda gecmez sımdı hıc :) gönule ne dıycekler bakalımm ıkınızıde merak edıyorumm bebegını kucagına alann anneler nerelerdesınızz nasıl gıdıyoo

kızlar doktordan geldim,nstye bağlandım,sancı çıktı... bebek 3 kg olmuş, çatı muayenesi oldum,1cm açık, doktorum bu hafta doğum yapabillrsin dedi,38 haftayı tamamlayamayabiliriz dedi,bebeğin başı tam doğum kanalına girmemiş ,sağında duruyor,girdiği an doğum gerçkelşecekmiş.... zaten ağrımda var,bacaklarım kasılıyor,belim ağrıyor... kasıklarım ağrıyor... hadi hayırlısı....

oh oh hadı hyırlısı cnım hersey yolunda allha sukur bende cumartesı gıtcm ama benım doktr sadec nts cek getır dedı muayne etmıycekmı acaba onu merak edıyorumm

resmıyeye ne dedıler acabaa

oh oh hadı hyırlısı cnım hersey yolunda allha sukur bende cumartesı gıtcm ama benım doktr sadec nts cek getır dedı muayne etmıycekmı acaba onu merak edıyorumm

resmıyeye ne dedıler acabaa
çok şükür canım,yolunda, canım sen nst çektir götür,o sonra sana usg de de bakacaktır...
kıslarr resmıyeden ses soluk yok ya ıyıce merak ettım mesaj cektım cevap yokk ne oldu acabaa yoksa dogurdu falanmıı
kız bende merak ettim şimdi ... sürpriz yapacak olmasın bize:):)

mrb kızlar napıyosunuz?? en bebişimden geldim.. oksijen hala almıo hamdolsun.buhar tedavisi alıomuş...bi tane kadın vardı.bebeğini acil olarak getirmişler morarmış..33 haftalık doğmuş 20 gün kalmış.2hafta önce çıkmış.bgn morarmış,nefes alamamış...tekrar yatırdılar bebegi hastaneye..Allah şifa versin...

aman hafsam iyi olsun da kalsın.böyle daha kötü...

bu arada gece resmiyeyi gördüm rüyamda doğum yappmış.foruma giremiyomuş neden girmio dioruz meğerse doğum yapmış:))hadi hayırlısıı:))

hadi hayırlı olsun cnmm... yakın demek doğum bakalım

kıslarr resmıyeden ses soluk yok ya ıyıce merak ettım mesaj cektım cevap yokk ne oldu acabaa yoksa dogurdu falanmıı

bugün doğum günü ya onun o yüzden bi programı vardır. sürpriz falan yaptılarsa:)) rahatsız etmeyin belki kocişiyle romantik dakikalaryaşıodur.. unutmayın bu günler onlar için çok özel... ne de olsa 2 kişi olarak geçirdikleri son günleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…