evet canım çok haklısın öyle apar topar getirmektense oarada kalması en doğrusu,sonuçta emin ellerde olduğuna eminiz.....Onun evinize,hatta ortanıza yatmaya gelecğine hiç şüphem yok:):):)iyi sarıl kocana:):)mrb kızlar napıyosunuz?? en bebişimden geldim.. oksijen hala almıo hamdolsun.buhar tedavisi alıomuş...bi tane kadın vardı.bebeğini acil olarak getirmişler morarmış..33 haftalık doğmuş 20 gün kalmış.2hafta önce çıkmış.bgn morarmış,nefes alamamış...tekrar yatırdılar bebegi hastaneye..Allah şifa versin...
aman hafsam iyi olsun da kalsın.böyle daha kötü...
bu arada gece resmiyeyi gördüm rüyamda doğum yappmış.foruma giremiyomuş neden girmio dioruz meğerse doğum yapmış:))hadi hayırlısıı:))
evet canım inşallah hayırlsıyla ,yakın artık heralde doktor durduk yere beni heycanlandırmaz heralde:):)hadi hayırlı olsun cnmm... yakın demek doğum bakalım
evet canım çok haklısın öyle apar topar getirmektense oarada kalması en doğrusu,sonuçta emin ellerde olduğuna eminiz.....Onun evinize,hatta ortanıza yatmaya gelecğine hiç şüphem yok:):):)iyi sarıl kocana:):)
hakikaten yaa resmiyeye ulaşalım,noldu acaba doğummu yapıyor yoksa meraktan çatlayacağım...:)
evet canım inşallah hayırlsıyla ,yakın artık heralde doktor durduk yere beni heycanlandırmaz heralde:):)
kıslar resmıyeye mesaj attım ama cevap gelemdı kontrum olmadıgı ıcın arayamıyorum mesajda cekmedı ıyıce emrak ettım yaa noldu acaba elıfın dedıgı gıbı dogum gunu dıye suprız falanda olabılır annesıde burdaydı zaten ama nıe cevap yazmadı ya onu merak ettım arasam evden ayıp olurmu acaba yaa
aradımm ama kımse cevap vermıyoo
inşallah canım,rabbim bir daha yaşatmasın inşallah......yok yok vardır bi bildiği elbet) bugünkü kadın da preeklampsi yüzünden erken doğum yapmış... 33haftalık.. 1. gebeliği de öyleymiş sonra 2. gebeliği normalmiş zamanında doğmuş, 3.sünde yine preeklampsi olmuş.. Allahım inşallah beni bir daha bulmaz bu hastalık..
Allah yardımcıları olsun o nasıl bir duygu çok iyi biliyorum ,rabbim sağlık versin onlarada inşallah....ayyy birde bugün hafsayı ziyaret için beklerken doğumhaneden sedyeyle hasta çıkarıyorlardı. kadın hüngür hüngür ağlıo... dedimki herhalde açılma falan olmadı diye alıyorlar sezeryana... meğerse 7 aylıkmış. annesi anlatıyodu dışarda... salata yapıodu birden suyu geldi şakır şakır diyo... zor yetiştirmşler. hemen de sezeryana almışlar... öyle fena oldum ki umuttepedeki o sıkıntılı günlerim geldi aklıma. ağladım birde bu bebek mevzusu olunca da çok fena oldum... şimdi sıkıntı çekioruz ama daha fenası da var. evdeyken sıkıntısı olsa çok daha zor... Allahım inşallah tamamen toparlayıp çıkartırlar bebeğimi... hiç sıkıntısı olmaz inşallah...
Allah ALlah yaaa bende çok meraktayım ,bu kız resmen ortadan kayboldu,benim içimden bir ses doğuma gitti diyor,zaten sancıları vardı... Hadi hayırlısı....kıslar resmıyeye mesaj attım ama cevap gelemdı kontrum olmadıgı ıcın arayamıyorum mesajda cekmedı ıyıce emrak ettım yaa noldu acaba elıfın dedıgı gıbı dogum gunu dıye suprız falanda olabılır annesıde burdaydı zaten ama nıe cevap yazmadı ya onu merak ettım arasam evden ayıp olurmu acaba yaa
ah canım ne güzel başbaşa yemek tadını çıkar bu günlerin:):) çok zor dönemlerdeyiz canım o bel kasık ağrıları öldürüyor insanı... resmiyeyi ben çoook merak ediyorum ,noldu ki kıza:? ama sanırım seninde benimde doğumumuz yaklaştı... benimde bugün acayip ağrım var sofrayı bile zorla topladım....kızlar resmiyeyi merak ettim şimdi faceden doğum gününü kutladık ama ses çıkmadı hiç inş. bişey yoktur .dün bizde koçişle başbaşa çatalcada yemek yedik bugün işyeriyle gidicek yemeğe ama ben gitmedim çünkü hiç oturamıyorum kasıklarım beli kopuyo resmen bide rahmim çok ağrıyo sizdede varmı bunlar .bugün kendimi pekte iyi hissetmiyorum.akıntılarımda çoğaldı koyu sarı gibi iyimiyim sizce.dr tarihi değiştirmeseydi yarın oluyodum sezeryan :18::18::18:
selam kızlar kusura bakmayın lütfen yazamadım sizlere de... kontrol genel olarak iyiydi ama bebeğim biraz mink doktor normal senin gibi minyon bişey dedi. bebeğim 37 hafta 3 günlük çıktı 2650 gr. nst de iiki tane büyük sancım çıktı doktorum da bu akşam istanbuıla gidiyorum bişey olursa ararsın diğer doktoru yönlendiririm dedi iki gün yokum bekle beni doğurma sakın dedi.. sancılara bakılırsa doğum yakın gibiymiş ama belli de olmaz tabi hakkımızda hayırlısı inş. sancıları kendin hissedebiliyor musun dedi ben de çokn hafif hissediyorum dedim eğer düzenli hissedersen de gel yine dedi. doğumdan korkuyo musun dedi ben de braz dedim birazcık yani öyle mi dedi ben de bazen çok bazen az dedim güldü daha zaman ar uzun uzun konucaz haftaya ona göre karar veririz dedi....
canım o nts kagıdında rahmın ne kadar acıldıgı falan yazıyomuu yanınasıl anlıyolar bana meela hıc çatı muaynesı yapmadan normal demıstı ama neye dayanarak dedı onu merak edıyorumm hayırlısıyla dogursak canım 3 4kısı kaldıı yaaa :) bende cumartesıı gıtcemm bakalım neler olcakk
kıslarr sızdede varmıı mıgde yanmasıı benım mıgdem cok yanıyo ıkı gundur yaa agzımaa ekşi bı su gıbı bısey gelıyoo cok kotu yaaa
canım benim maşallah kızına ,kilosuda gayte iyi bence,ama +/- 400 grm yanılma payı her zaman varmış,nstDe rahim kasılması olup olmadığı vede bebeğin kalp atışları takip ediliyor,ama rahim açılması olup olmadığı çatı muayenesi ile anlaşılıyor,bugün bana yapıldı 1cm açık, hayırlısı bakalım..... benimde bebek 3075grm çıktı ama dr,bence 2800-900 gibi doğar şuanda doğsa dedi... sevgiler..... herşeyin hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?