Günaydın kızlar resmiyede bulundu :)nerdesin yahu meraktan öldük.neyse biz zaten pamuğunu merak etmiştik O iyiymiş Canm yaa az kaldı günlerimiz her sabah uyandığımda önce ameliyatı düşünüyorum.:18::18:
ben bu sabah hafif bir sancı ile uyandım ayağa kalktım kalçamda şiddetli bi ağrı oldu hemen oturdum yatağın üstüne biraz öyle kalıp kalktım yürüyünce açıldı ama korkuyorum ya artık herşeyden. annem de gitti biraz önce ablamlarla birlikte kardşime de geçeceklermiş malum benim doğum telaşımdan onu biraz ihmal edecekelr şimdiden gönlünü yapayım diyo... yine kaldım bir başıma yaa 5 gündür iyiydik annemle birlikte ama sağlık olsun gözlerim doluyo düşündükçe...
yaa hamilelikte bence tam dik duramıyoruzdur ondan bu fark olabilir..... heralde şekerim ben 2080grmlık bebeği büyütmüş biri olarak kesinlikle korkmuyorum minik bebekten...sağol hayatım sağlıkla dünyaya gelsinler de kilo biz aldırırız onlara dimi ama :) doktor benm boyumu sordu yine senin gibi ufak tefek olacak sanırım dedi. bir de benim hamilelikte boyum mu kısaldı ya olur mu böyle bişey ben 1.62 idim ama doktor ölçtü 1.59 dedi kafam karıştı neden öyle oldu????
yaa serapçım az kaldı günlerimiz.... bende her gün tedirgin oluyorum.... heleki dün doktorum bu hafta içi bebek gelir bence .. dedi ya....Günaydın kızlar resmiyede bulundu :)nerdesin yahu meraktan öldük.neyse biz zaten pamuğunu merak etmiştik O iyiymiş Canm yaa az kaldı günlerimiz her sabah uyandığımda önce ameliyatı düşünüyorum.:18::18:
hastaneden sonrası güzel geçmiş çok sevindim adına .... bende herşeyin güzel olacağına inanıyorum......hahahaa tamam pamuğumu merak edin de beni etmeseiz de olur :) ya dün çok kargaça içinde geçti annem ablam eniştem ve yeğenlerim burdaydı bir de doktor kan testi ekg nst hepsini istedi hastanede çok oyalandık çıkışta da pastaneye gittik eşim doğum günü pastası sipariş vermiş onu aldı eve geldik bi kutama yaptık ordan bağ evine pikniğe geçtik geldik falan derken geçicerdi zaman yazamadım....
ben de her sabah bi ağr ve korku ile uyanıyırum artık doğum yaklaştıkça stres de arttı ama herşey güzel olacak hepimiz için ben buna inanıyorum...
amin atofinacım amin.... yaaa annelere kolay alışılıyor , benimde kayınvalide gelecek artık,onu ramazana kadar salmayı düşünmüyorum...:):):) bebeğin nasıl iyimi sağlıklımı kaç haftalıktınız doğduğunda....canım bebeğin minik değil merak etme hadi hayırlısı aklım hep sizlerde allah sizlerinde kucaklarına almayı nasip etsin bebişleri benimde annem doğumdan beri bana bakıyordu yarın eve gidiyo bende çok üzülüyorum iyice alışmıştım ona
canım bebeğin minik değil merak etme hadi hayırlısı aklım hep sizlerde allah sizlerinde kucaklarına almayı nasip etsin bebişleri benimde annem doğumdan beri bana bakıyordu yarın eve gidiyo bende çok üzülüyorum iyice alışmıştım ona
merhabalar kızlar... eşim evdeydi bugün şimdi namaza gitti... bende evde yanlızım.. beşiğimiz geldi sonunda şükür. bakalım babam gelsin de kuralım artık odamıza... dün gittim kızıma. oksijeni kesmişlerdi hala vermemişler hamdolsun.arada buhara devammış.ne kadar takip edilecek dedim o hafsaya bağlıymış.ciğerlerini devamlı takip eden bi alet varmış, onda ritm normal olunca buharı da keseceklermiş problem olmazsa biberona geçeceklermiş. becerebilirse ancak o zaman çıkış hakkında birşey diyebiliriz dedi hemşire...
resmiyecim sevindim iyi olmasına bebişin. olsun minik olsun bak benimki de çok minik.. nasıl büyütücem diye düşünmüyo değilim.. inşallah sütüm hep olur da bol bol emer. ancak öyle toparlar diye düşünüyorum ben. senin de sütün bol olsun inşallah.. minyon olmak iyidir ben çok severim çıtır çıtır kızları...hele bebekken çok tatlı oluyolar yaa. buarada geçen seni rüyamda gördüm. foruma hiç yazmıomuşsun neden yazmıo falan derken öğreniyoruz ki doğum yapmışsın. ondan girememişsin:))
gönülcüm seninde doğum yakın demek ki ayy hadi doğur da anlat bize normal doğumu..:))
her geçen gün daha iyiye gidiyo canım hafsa, hamdolsun. bak ne güzel ciğerlerini devamlı takip ediyolar.
sağol hayatım iyiyim çok şükür ama sürekli sancı hissediyorum bugün kasılmalar da öyle bilmem nolcak doktorum da istanbulda... minik de olsalar büyütcez işte bi şekilde annelik zor zanaaat.... ay nşallah sütümüz bol olur da sütümüzle bari toparlarlar :) evet rüyanda görmüşsün hayır olsun inşallah. öyle pat diye doğum yapabilirmiyim acaba :) arada girmezsem medikent lüleburgaz hastanesinin sitesini kontrol edin :)))
amin atofinacım amin.... yaaa annelere kolay alışılıyor , benimde kayınvalide gelecek artık,onu ramazana kadar salmayı düşünmüyorum...:):):) bebeğin nasıl iyimi sağlıklımı kaç haftalıktınız doğduğunda....
şekerlerim ben yatacağım ,rahatsızım çünkü kocaman öpüyorum......
ay aman aman ani doğurma haber ver öyle doğur da merak etmeyelim:))
kıslar kıslarr napıyosunuzz sabahdna berı gıremedım yaa sabah kaynanam aradı kahvaltıya geldı hala bızde ya gıtmedı bı yere aksamda kına var kınaya gıtcez onunla beraber bu ara cok gıdıyorum kınalaraa eglence oluyoo yarın sabahda hastaneye gıtcez bakalım ne var ne yok :) edıyorumm gece bı ıkı sancı olduu batma gıbı karnımda kasıklarımda dedım ne guzel sancım oluyo :)
elifcım bebegının ıyı olması ne guzel ınsallh tez zamnda cıkar
benımde dayımın oglu eşı gelck pazar gunu senı pıknıge gotururuz dedıler ınsallh gıderız son bı pıknıgee degısıklık olurr
hımmm maşallah ..... aman Allahım muhafaza etsin sizi.... evet benide finale az kaldı sanırım... hakikaten bende onu diyorum Tülaycım''ben erken doğururum sanırken sonlara ben kaldım'':):) hayırlısı .....bebeğim iyi sayılır sarılık yavaş yavaş iniyo 36. haftada doğdu canım beklmedi 15 gün daha normalde bugün doğacaktı bu arada canım bana Tülay diyebilirsin seninde finale az kaldı sanırım valla açıkçası sen bizdne önce doğuracak gibiydin ama benimki daha yaramaz çıktı teyzesi
valla ben yaparmışım ebe de doktorda öyle dedi:)çok geçmiş olsun hayatım bakalım haftaya doğum yapabilecek miyiz :))))
ayy deli ayten seni kınalarda doğuruvercen kız yat evinde:):) aman sancılarıda gelirmiş:):) nihayet sancıyla tanıştın desene:):) tü maşallah sana....:):)kıslar kıslarr napıyosunuzz sabahdna berı gıremedım yaa sabah kaynanam aradı kahvaltıya geldı hala bızde ya gıtmedı bı yere aksamda kına var kınaya gıtcez onunla beraber bu ara cok gıdıyorum kınalaraa eglence oluyoo yarın sabahda hastaneye gıtcez bakalım ne var ne yok :) edıyorumm gece bı ıkı sancı olduu batma gıbı karnımda kasıklarımda dedım ne guzel sancım oluyo :)
elifcım bebegının ıyı olması ne guzel ınsallh tez zamnda cıkar
benımde dayımın oglu eşı gelck pazar gunu senı pıknıge gotururuz dedıler ınsallh gıderız son bı pıknıgee degısıklık olurr
anhh canım aynen aynı kaderi aynı duyguları yaşıyoruz.. bakalım hangimiznki önce fırtlayacak aynen benim karnımda taş misali.... 5 dkbir 50 sn kadar sürüp geçiyor... bebek yavaşladı... hayırlısıgözünaydın hayatım demek sonunda senin da başlası sancıların :) bakalım yarın nst de ne çıkacak. biz dün gittik pikniğe ama pek tad alamadım açıkçası bebeğimin minik olması ve sonra da doktorumun her an doğum olabilir demesi biraz canımı sıktı o yüzden kafam hep ordaydı. şu an karnımda nasıl bir kasılma var resmen şişti top gibi semsert
anhh canım aynen aynı kaderi aynı duyguları yaşıyoruz.. bakalım hangimiznki önce fırtlayacak aynen benim karnımda taş misali.... 5 dkbir 50 sn kadar sürüp geçiyor... bebek yavaşladı... hayırlısı
anhh canım aynen aynı kaderi aynı duyguları yaşıyoruz.. bakalım hangimiznki önce fırtlayacak aynen benim karnımda taş misali.... 5 dkbir 50 sn kadar sürüp geçiyor... bebek yavaşladı... hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?