2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bende de çok oluyo canım bu kramplar az önce eşimle mobilyacıya gittik beşik siparişi verdik büyüyen beşiklerden kırmızı beyaz yapıcak çok güzel ve kullanışlı bişey çilek çok düşündüm ama model beğenemedim bir türlü napiim hep standart ürünleri var... neyse gittik ama adam eşimle bi sohbete başladı tam çıkarken bir saat ayakta durdum başladı krramplar girmeye karnım bi şişiyo bi iniyo iince de sancı oldu neyse biz gidelim dedim öyle hemen çıktık arabada gelirken de oldu ama şimdi iyi dinlenince geçti. nolcak canım bizim bu halimiz.... doğum yakın diye mi yoksa son ayda olan standart şeyler mi onu da bilemiyorum ki...ben hem gelsin istiyorum hem biraz daha büyüsün istiyorum ama dursun bir hafta kadar daha yaa 3 ü tamamlayalım da öyle gelsin.

çok haklısın canım,3 ü tamamlayıp gelsin zaten her halükarda 200 grm ödem atacak bunlar... ne kadar kilolu doğarlarsa o kadar iyi... ben doğumumuzun yakın olmasonda ileri geldiğini düşünüyorum bu şikayetlerin... beşik için biraz geç kalmamışmısın.....?

evet işte o ödem olayındna dolayı ben de biraz daha kilo almasını istiyorum ama hayırlısı inş. beşik evet canım geç oldu ama taşınma durumumuzdan ötürü alsak mı almasak mı hep tereddütte kaldık ama sonund aalıcam dedim. hiç beşiği yok değil canım park yatak aldık yatak odasına şimdi de mobilya beşiğini sipariş verdik :) takım olaak alöadık ki takımı istanbulda tamamlarız direk oraya kurdururuz en aızndan onlar yaşınmasın diye...

kınadan geldık kıslarr ıyım allaha sukur ordada bı damat halayı cektıkk kaynanamlaa geldıkk :) hıcts uykum yok yaa sımdıı sbahda 11 gıbı gıtcez doktora bakalım ne olcak sonra pazar alısverıısmı yaprım sonra arkadasım esıyle kavga etmıs esı gıtmıs evden annesıne o cagırdı konuslaım gel dıye on agdıerım sonra annem gelcek ymek yaparım aksamda kayannamalr gelcek yemegee :) annem gelıyoo sonunda allaha sukurrr

arkadaşlar kimsecikler girmemiş.. doğurmaya mı gittiniz ne oldu?? gönülde bi gariplik var demiş face de... acaba ne oldu durumu merak ettim... bende bugün kızıma gidicem bakalım ne durumda... Ayy bu aralar pek heyecanlanıyorum kızıma giderken acaba hayırlı haberi verirler mi bugün diye.... geçen gün tansiyonum çıktı heyecandan... kalbimin güp güp yaptığını hissettim

ay bende dogurmadım yaaa gıttım hastaneye ılk nts olmadıı bebek hareket etmedıı bı dah ayaptık tatlı falan yedım bu seferkı guzel cıktı doktor hersey normal dedı bebegın kılosu 3 kılo dedı haftaya bı daha gel dedı baska bsıey demedı ya annem gelcek bıurazdan yemekelrımı yaptım aksam kaynanamlarda gelcekler yemegee sonunda gelıoo annemm

elıfcım ınsallah o guzl haberı alırsın bzımle paylasırsın hemen canım cok guzel olur ınsallah

iyi düşünmüşsünüz iyi günlerde yatar inşallah....
kız sen halay çekerken doğuracan bu gidişle:):) ohh gözün aydın annen geliyor demek,ne mutlu sana:)
forum sessiz kalınca ve doğum da yakın olunca insan telaşlanıyo tabii:)
çok haklısın şekerim,inşallah biz doğurmadan sen hafsanı eve sokabilrsin..... Allahım sağlığınızı daim etsin...

canım hiç dert etme biliyorum sıkıldın artık gebelikten sende .... bebeğine kavuşmak istiyorsun ama Rabbimin yazdığı vakit gelince yaşacağız hepimiz....
Eliften güzel haberler bekliyoruz Allajın izniyle..

kızlar kusuruma bakmayın kardeşimin nişanı vardı oraya gitmiştim yazamadım bu gün tüm yazılanları okudum iki bebişimizde çok tatlı Allah
analı babalı uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah... bugün sabahtan doktara gittim oğluşum 3400 olmuş ama nst ye bağlamadılar kızlar bu arada güzel haber oğluşum kordonu boynundan çıkarmış çok sevindim sancılarım çok sıklaşmaya başladı bu arada ben hala oğluşuma yatak almadım benim adama diyiyorum alırız kolay diyor bugün yarın çıkarıcam çarşıya alıcam gelicem artık bıktım ya ne kadar oldu hala da çocuğumun bi yatağı yok ama yarın alıcam

aferin oğlunaaaa..... çok sevindim bu gelişmeye :) hayırlısı ile inşallah sen de normal düşünüyorsun değil mi artık?

bak sen kocişine ,kız git kendin al o halde,doğuracaksın artık ,kızmakta çoooook haklısın.....

iyi geceler kızlar nasılsınız? biz bgün mobeskoya gittik. orda bi model beğendim meltem mobilyadan kral diye... sadece dolap ve şifonyeri 1700 tuttu. o da bizeymiş miş... çok pahalı geldi sonra çileğe girdik. tüm ürünlerde %25 indirim varmış. bebek odalarını pek beğenmedim. birkaç yıl sonra beğenmicek diye. çocuk ve genç odalarına baktım. ufak süs püsle güzel yaparım ben odayı bebek odasına döner diye düşündüm... perdesi,tülü,cibinliği... genç odası alsam bile güzel olur. ilerde ek masraf yapmak istemiyorum. hazır k.valdemler de alıyoken hoş o genç olana kadar eskir de neyse..:)

bu arada kızlar bende panik atak başladı galiba... namaz kılarken kalbim çarpıntı yapmaya başladı birden durduk yere.zor selam verdim. birde misafirlikteydim. göğüs kafesim yerinden çıkacak gibi oldu.ter döktüm, ateş bastı... nabzım çok hızlı atıyodu. evham yaptım daha da kötü oldum. sonra sakinleşmeye çalışınca baktım hafifledi..
3-4 defadır bu oluyo bana. bugün de bahsetmiştim ya tansiyonum çıktı diye... sürekli oluo bu çarpıntılar yok yere. tansiyonum da gayet normal. hatta bazen deprem oluyo sanıyorum, öyle fena sarsılıo bedenim...eşim bayadır diyo panik atak başlangıcı var sende tıpkı benim yaşadıklarımı yaşıosun diyo(panik atak hastası kendisi) inanmıyodum ama görümcem,teyzem falan da aynı şeyi diyince inanmaya başladım. durduk yere vuruyo geçiyo. nefesim falan daralıo.. Allahım istemiyorum inşallah dönemsel birşeydirr. annemden biliyorum çok zor birşey... Allah vermesin

kızlar iyi geceler yaa benim karnım 2 gündür acıyo.sizce ne olabilir ki :44:
canım benim ne desem bilemedim normaldir heralde..:S bebek büyüdüğü için olabilirmi acaba.....

elifçim bebek odası konusunda çok mantıklı düşünmüşsün....süsleyince cıvıl cıvıl olur yine.... canım rahatsızlıklarınla ilgili kendiniz larar vermeyin,lütfen bir kardiyoloğa yada dahiliye uzmanına görün derim ben... tetkikler yapılsın işini garantiye al.....senin tansiyon tehliken var olabilir dikkatli ol....Hafsa nasıl canım....

günaydın kızlar çarşamba sabahı allahım allahım bizimki 4.000 kg olmuştur 200 300 gr kaybetse 3600 3700 bulur benim pamuk kızlar benimkinede medicana international beylikdüzü e bebekten bakabilirsiniz mesajta atın .prima beni dün aradı kargoyu yollamışlar 28 haziran 15 temmuza kadar e bebekten alabilirmişim.bakalım ne yollıycaklar

kızarrr sizi çok özledim ben yaaa..ama inanın giremiyorum.doğurunca siz de anlayacaksınız.bebişim çok tatlı.mış mış uyuyor maşalah..hatta ki emmeyi zor yapıyoruz.ben daha tam iyi değilim.dikişleimden ziyade karın kaslarım sırtım çok ağrıyor ama inanın değer.çok özel bir duygu..hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…