kızarrr sizi çok özledim ben yaaa..ama inanın giremiyorum.doğurunca siz de anlayacaksınız.bebişim çok tatlı.mış mış uyuyor maşalah..hatta ki emmeyi zor yapıyoruz.ben daha tam iyi değilim.dikişleimden ziyade karın kaslarım sırtım çok ağrıyor ama inanın değer.çok özel bir duygu..hepinizi öpüyorum..
kızarrr sizi çok özledim ben yaaa..ama inanın giremiyorum.doğurunca siz de anlayacaksınız.bebişim çok tatlı.mış mış uyuyor maşalah..hatta ki emmeyi zor yapıyoruz.ben daha tam iyi değilim.dikişleimden ziyade karın kaslarım sırtım çok ağrıyor ama inanın değer.çok özel bir duygu..hepinizi öpüyorum..
canım benim ne desem bilemedim normaldir heralde..:S bebek büyüdüğü için olabilirmi acaba.....
elifçim bebek odası konusunda çok mantıklı düşünmüşsün....süsleyince cıvıl cıvıl olur yine.... canım rahatsızlıklarınla ilgili kendiniz larar vermeyin,lütfen bir kardiyoloğa yada dahiliye uzmanına görün derim ben... tetkikler yapılsın işini garantiye al.....senin tansiyon tehliken var olabilir dikkatli ol....Hafsa nasıl canım....
TÜlaycığım nbr nasılsınız ailecek... bebişin absinin tepkisi nasıl...?
maşallah tontonuna demek sende çarşamba sabahı doğum yapacaksın çooook sevindiiiim... Darısı başımıza .....günaydın kızlar çarşamba sabahı allahım allahım bizimki 4.000 kg olmuştur 200 300 gr kaybetse 3600 3700 bulur benim pamuk kızlar benimkinede medicana international beylikdüzü e bebekten bakabilirsiniz mesajta atın .prima beni dün aradı kargoyu yollamışlar 28 haziran 15 temmuza kadar e bebekten alabilirmişim.bakalım ne yollıycaklar
evet canım tontonunun maşallahı var peki bir şeker......Annelik bu işte ne olursa olsun buna değerdi diyoruz....Sen de artık mükemmel bir annesin.....kızarrr sizi çok özledim ben yaaa..ama inanın giremiyorum.doğurunca siz de anlayacaksınız.bebişim çok tatlı.mış mış uyuyor maşalah..hatta ki emmeyi zor yapıyoruz.ben daha tam iyi değilim.dikişleimden ziyade karın kaslarım sırtım çok ağrıyor ama inanın değer.çok özel bir duygu..hepinizi öpüyorum..
ne güzel deryacığım .... yavrunu kokladığın için ne kadar şanslısın maşallah... bizde çoook istiyoruz oğluşuna kız arkadaşlar vermek ama ALlahın takdiri...kızlaaar ne yapıyorsunuz? bız artık gıremıyoruz sızlerı sabırsızlıkla beklıyorum ıı haberlerınızı duymak ıstyrm her gun acaba bugun bızım kızlardan dogum yapan var mı dıye merak edıyorum hadı bebısım arkadaslarını beklıyoooooooooor
evet bence yıpranmış olabilirsin.... kolay değil yavrun orada sen evde....Ama çok şükür ki iyi gidiyor kızın seni çok seviyor ve istiyor... Sana ulaşmak içinde elinden geleni yapıyor... onu görebilmeyi çok isterdim......cnm ben dahiliyeye gittim zaten.. tüm ultrasonların,kan ve 24 saatlik idrar tahlillerim yapıldı. tansiyonlarıma bakıldı. tansiyonla alakalı hiçbir sıkıntı yok... bunu bilmesek zaten direk doktora gideriz ama sonuçta kaç kere tansiyona da baktık çıkmıo o anda. neyse sinirsel bi durumdur geçer inşallah...
Hafsa Hatun iyiye gidiyor. oksijeni keseildi maşallah subhanallah hiç vermediler bi daha... buhar tedavisi oluo. inşallah düzelir de biberona başlarlar artık
Ah ben şekerim......BEnde atak bekliyorum ama yok yok yok,Bütün çevrem bebek soruyor...hatta ablam diyorki,doğurduğunda bir pasta birde mumla geleceğim ki;bebeğin 1 yaş gününü kutlayalım...neden dedim... EE kızım bebek yaşına gircek karnında artık diyorr çatlak yaaaa...:)seninki Tam Semra Kaynana Tipinde kaynana ALlah kolaylık versin canım ,neyseki annen var artık o sana destek olur,anneni kırmasında.....gönull hala dogurmadınmıı yaa senden bı atakk beklıyorumm ona goree :) benımde karnım bugun tas gıbı nıe yaaa acaba dogacak mı sınyalmı verıyoo ne guzel canım sız bebegınızle ılgılenın cok guzel bı duygu olsa gerekk allaha sukur annemd eburdaa ben cok rahatım bana yardım edıyo hatta o yapıyoo kaynanam dıyo dun aksam sen yapsana annen ne yapıyo dıyo dedım bosunamı geldı buraya ıs yapmaya geldı artık dedım sesı cıkmıyo kaynanam dıyo bırak sen melıha yapar dıyo delı kadın ya bugun yıne geldı hem mısafır getırdı bana soylemeden arkadasını getırmıs oturdu 2 3 saat bana dıyo bı kahve yapta ıcelım neyse yaptım zor bela konustu konustu onu yaparsınız bunu yaparsınız gıttıler sonra bende sımdı banyodan cıktım uyuycam bırass nedense bı uyku bı yorgunluk varr kıslar
ahhh meleğim benim ,alışması zor tabi.... BEnim de yanımda kayınvalidem kalıyor,kızımla o ilgilenmke istiyor(gelme amacı bu zaten) benağırlaştım yıkamayamıyorum,giydiremiyorum...Ama kızım ısrarla benim ilgilenmemi istiyor....Bende kızım bak ben rahatsızım babaannen yapsın diyorum;hayır!! diyor,ee sen beni ELif'i sevmiyormusun ?diyorum... Seviyoruuum.. diyerek başlıyor ağlamaya.... İçim parçalandı... Oda minik henüz 3,5 yaşında beni istiyor,ne kadar zorlansam canım yansada onu kırmıyorum...AllahımYardımcımız olsun....iyiyiz Gönülcüm bebekle uyum sağlamaya çalışıyoruz. abimiz çok kıskanıyor sorma canımı okuyor resmen dün sinirimde ağladım resmen onu sevmedğimi düşünüyor izah etsemde nafile işim zor sorma canım
22.06.2011 tarhinde Çınarımız aramıza katıldı arkadaşlar ..
hayırlı olsun hayatım beşiğiniz :) ben de en başta taşınma durumu yüzünden park yatak aldım ama sonra yine dayanamadım mobilya beşik de sipariş verdik cumartesi günü getireceklermiş kısmetse... annem de dalga geçiyo bakalım bebek mi erken gelecek beşik mi diye :))))
ay kızlar ya ben nezle oldum burnum iki gündür devamlı akıyor sile sile kızardı artık ama başka da bişey yok boğaz ağrısı falan ay Allah korusun son günlerde hasta olma bebek de hasta doğar diyolar korkuyorum dün akşam bi tavuk çorbası yaptım bol limonlu içtim ve yattım epey terletti beni ah şu kararsız havalar mahvetti beni yaa.... bebekleri de nasıl koruycaz kızlar bu halvalarda hasta etmesek bari...
Ayy dün çok yorulmuşum kendime zor geldim bütün gün çok yorulmuşıum doğrusu..nihayet bebişin yatağını aldık erken oldu ama :)))Taşınma durumumuz olduğu için öncelikle chicco park yatak aldık inşallah rahat kullanırız ha bide uyku seti vardı ama bide yazın kullanmak için nevresim takımı aldım aydedeli falan hoş bişey ..Çarşıda o kadar çoktu ki taze bebek her bebek gördüğümde eşime ve kızıma gösterdim uzaktan uzağa sevdik onları..Birde bizimki doğsaydı hayırlısıyla.Çok merak ediyorum bide sıktı bu hamilelik artık hareketlerimde bile çok çok zorlanıyorum.
arkadaşlar sizde de gece terlemesi oluyomu.ben de acayip var.gece 2-3 kere üstümü değitiriyorum.bazı lohusalarda oluyormuş.doktoruma söledim.tsh değerime baktı.normal değerin üst sınırında çıkmış.ama sen yine de bi endokrin polk. ne görün dedi.ama şimdi onunla uğraşamam.şöyle 1 aylık olalım giderim.
22.06.2011 tarhinde Çınarımız aramıza katıldı arkadaşlar ..
dikkat et cnm ne kadar hasta olursan gelişimi o kadar yavas olur...benim herşey yolundayken ağır bi grip geçirmemle gelişimi yavaslamıştı... artık sona yaklaştın gerçi birşey olmaz ama dikkatli ol yine de
masallah canım hayırlı olsun ... nasılsın? normal mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?