2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canm bizde seni çok özledik olsun sen pamuğunla ilgilen maşallah ona çok tatlu 3 gün sonra bende tadıcam inş.

kızlaaar ne yapıyorsunuz? bız artık gıremıyoruz sızlerı sabırsızlıkla beklıyorum ıı haberlerınızı duymak ıstyrm her gun acaba bugun bızım kızlardan dogum yapan var mı dıye merak edıyorum hadı bebısım arkadaslarını beklıyoooooooooor

canım oncelıkle gecmıs olsun ve Allah analı babalı buyutsun sanırım amelıyat zor gecmıs ıns en kısa surede atlatırsın cok sukur ben hemen atlattım bebısle nasıl gecıyor zaman? harıka bır duygu demı?bende zaman zaman aglama nobetlerı oluyor nasıl onu koruyacagım bakabılecek mıyım dıye ıcım sıkılıyor.uykusunda izlemeye doyamıyorum Allah hepınıze gostersın

cnm ben dahiliyeye gittim zaten.. tüm ultrasonların,kan ve 24 saatlik idrar tahlillerim yapıldı. tansiyonlarıma bakıldı. tansiyonla alakalı hiçbir sıkıntı yok... bunu bilmesek zaten direk doktora gideriz ama sonuçta kaç kere tansiyona da baktık çıkmıo o anda. neyse sinirsel bi durumdur geçer inşallah...

Hafsa Hatun iyiye gidiyor. oksijeni keseildi maşallah subhanallah hiç vermediler bi daha... buhar tedavisi oluo. inşallah düzelir de biberona başlarlar artık

gönull hala dogurmadınmıı yaa senden bı atakk beklıyorumm ona goree :) benımde karnım bugun tas gıbı nıe yaaa acaba dogacak mı sınyalmı verıyoo ne guzel canım sız bebegınızle ılgılenın cok guzel bı duygu olsa gerekk allaha sukur annemd eburdaa ben cok rahatım bana yardım edıyo hatta o yapıyoo kaynanam dıyo dun aksam sen yapsana annen ne yapıyo dıyo dedım bosunamı geldı buraya ıs yapmaya geldı artık dedım sesı cıkmıyo kaynanam dıyo bırak sen melıha yapar dıyo delı kadın ya bugun yıne geldı hem mısafır getırdı bana soylemeden arkadasını getırmıs oturdu 2 3 saat bana dıyo bı kahve yapta ıcelım neyse yaptım zor bela konustu konustu onu yaparsınız bunu yaparsınız gıttıler sonra bende sımdı banyodan cıktım uyuycam bırass nedense bı uyku bı yorgunluk varr kıslar

TÜlaycığım nbr nasılsınız ailecek... bebişin absinin tepkisi nasıl...?

iyiyiz Gönülcüm bebekle uyum sağlamaya çalışıyoruz. abimiz çok kıskanıyor sorma canımı okuyor resmen dün sinirimde ağladım resmen onu sevmedğimi düşünüyor izah etsemde nafile işim zor sorma canım

aynen bende pek takılamıyorum hele ki çocuk olunca işim iyice ağırlaştı aynı ağrılar bende de var canım ama oğluşuma değer

maşallah tontonuna demek sende çarşamba sabahı doğum yapacaksın çooook sevindiiiim... Darısı başımıza .....

evet canım tontonunun maşallahı var peki bir şeker......Annelik bu işte ne olursa olsun buna değerdi diyoruz....Sen de artık mükemmel bir annesin.....

ne güzel deryacığım .... yavrunu kokladığın için ne kadar şanslısın maşallah... bizde çoook istiyoruz oğluşuna kız arkadaşlar vermek ama ALlahın takdiri...

evet bence yıpranmış olabilirsin.... kolay değil yavrun orada sen evde....Ama çok şükür ki iyi gidiyor kızın seni çok seviyor ve istiyor... Sana ulaşmak içinde elinden geleni yapıyor... onu görebilmeyi çok isterdim......
Ah ben şekerim......BEnde atak bekliyorum ama yok yok yok,Bütün çevrem bebek soruyor...hatta ablam diyorki,doğurduğunda bir pasta birde mumla geleceğim ki;bebeğin 1 yaş gününü kutlayalım...neden dedim... EE kızım bebek yaşına gircek karnında artık diyorr çatlak yaaaa...:)seninki Tam Semra Kaynana Tipinde kaynana ALlah kolaylık versin canım ,neyseki annen var artık o sana destek olur,anneni kırmasında.....

ahhh meleğim benim ,alışması zor tabi.... BEnim de yanımda kayınvalidem kalıyor,kızımla o ilgilenmke istiyor(gelme amacı bu zaten) benağırlaştım yıkamayamıyorum,giydiremiyorum...Ama kızım ısrarla benim ilgilenmemi istiyor....Bende kızım bak ben rahatsızım babaannen yapsın diyorum;hayır!! diyor,ee sen beni ELif'i sevmiyormusun ?diyorum... Seviyoruuum.. diyerek başlıyor ağlamaya.... İçim parçalandı... Oda minik henüz 3,5 yaşında beni istiyor,ne kadar zorlansam canım yansada onu kırmıyorum...AllahımYardımcımız olsun....

günaydın kızlar kimsecikler yok çoğumuz doğurdu tabi pamuklarla ilgileniyosunuz bakalım ben ne yapıcam çarşamba sabahı banada pamuk gelcek.:18:

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.emmeyi ihmal etme sarılık olmasın bebiş.bizim ki hafif geçirdi.ama hala tam atlatamadı.sık sık emziriyorum.ilk başlarda sütüm çok yoktu.şimdi var gibi ama bazen endişeleniyorum acaba yetmiyormudur diye.gerçi 5 günlükken doktor kontrolümüz vardı.doktor kilo almaya başlamış dedi.ama huysuzluk yapınca insan öle düşünüyor.sanırım huysuzluğun sebebi gaz sancısı.bi görseniz alttan büyük adam gibi gaz çıkaıyo:)sanırım gaz çocuğa benden geçiyo.kıyamıyo insan o öle kıvranınca.arada duygu dalgalanmalraı bende de oluyo.acaba ii bakabiliyormuyum ya da bu sorumluluğu kaldırabilecekmiyim diye endişeleniyorum.bu lohusalık zor bi süreç sanırım.

arkadaşlar sizde de gece terlemesi oluyomu.ben de acayip var.gece 2-3 kere üstümü değitiriyorum.bazı lohusalarda oluyormuş.doktoruma söledim.tsh değerime baktı.normal değerin üst sınırında çıkmış.ama sen yine de bi endokrin polk. ne görün dedi.ama şimdi onunla uğraşamam.şöyle 1 aylık olalım giderim.

Ayy dün çok yorulmuşum kendime zor geldim bütün gün çok yorulmuşıum doğrusu..nihayet bebişin yatağını aldık erken oldu ama :)))Taşınma durumumuz olduğu için öncelikle chicco park yatak aldık inşallah rahat kullanırız ha bide uyku seti vardı ama bide yazın kullanmak için nevresim takımı aldım aydedeli falan hoş bişey ..Çarşıda o kadar çoktu ki taze bebek her bebek gördüğümde eşime ve kızıma gösterdim uzaktan uzağa sevdik onları..Birde bizimki doğsaydı hayırlısıyla.Çok merak ediyorum bide sıktı bu hamilelik artık hareketlerimde bile çok çok zorlanıyorum.

hayırlı olsun hayatım beşiğiniz :) ben de en başta taşınma durumu yüzünden park yatak aldım ama sonra yine dayanamadım mobilya beşik de sipariş verdik cumartesi günü getireceklermiş kısmetse... annem de dalga geçiyo bakalım bebek mi erken gelecek beşik mi diye :))))

ay kızlar ya ben nezle oldum burnum iki gündür devamlı akıyor sile sile kızardı artık ama başka da bişey yok boğaz ağrısı falan ay Allah korusun son günlerde hasta olma bebek de hasta doğar diyolar korkuyorum dün akşam bi tavuk çorbası yaptım bol limonlu içtim ve yattım epey terletti beni ah şu kararsız havalar mahvetti beni yaa.... bebekleri de nasıl koruycaz kızlar bu halvalarda hasta etmesek bari...

dikkat et cnm ne kadar hasta olursan gelişimi o kadar yavas olur...benim herşey yolundayken ağır bi grip geçirmemle gelişimi yavaslamıştı... artık sona yaklaştın gerçi birşey olmaz ama dikkatli ol yine de

beşiğiniz hayırlı olsun cnm... bizim de geldi ama dedemizi beklio kurulmak için:))

bana ne olacağı elli olmuodu... bian çoook terliodum sonra bi sıtma geliodu.. üşüodum çok.. lohusalıkta olur öyle ama sen yinede git doktora

dikkat et cnm ne kadar hasta olursan gelişimi o kadar yavas olur...benim herşey yolundayken ağır bi grip geçirmemle gelişimi yavaslamıştı... artık sona yaklaştın gerçi birşey olmaz ama dikkatli ol yine de

sağol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum. sıcak çorba ve bolca meyve yiyorum. umarım bişey olmaz Allah'a emanetiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…