hayırlı olsun hayatım beşiğiniz :) ben de en başta taşınma durumu yüzünden park yatak aldım ama sonra yine dayanamadım mobilya beşik de sipariş verdik cumartesi günü getireceklermiş kısmetse... annem de dalga geçiyo bakalım bebek mi erken gelecek beşik mi diye :))))
ay kızlar ya ben nezle oldum burnum iki gündür devamlı akıyor sile sile kızardı artık ama başka da bişey yok boğaz ağrısı falan ay Allah korusun son günlerde hasta olma bebek de hasta doğar diyolar korkuyorum dün akşam bi tavuk çorbası yaptım bol limonlu içtim ve yattım epey terletti beni ah şu kararsız havalar mahvetti beni yaa.... bebekleri de nasıl koruycaz kızlar bu halvalarda hasta etmesek bari...
22.06.2011 tarhinde Çınarımız aramıza katıldı arkadaşlar ..
kıızılcık tebriklerrr..... ne güzel..... ay resmiyecim kız bir elin parmakları kadar kaldık,herkez doğurdu... maşallah ,bu rahatsızlığın bence seni de doğurtturur...bak canım ben ilk bebeğimi doğurduğumda griptim o nedenle doğumum hızlandı ... ve bebek hasta falan doğmadı,hiç tedirgin olma.....
serap sende çarşamba kavuşlacaksın bebeğine,kala kala ,resmiye,meliha ben kalıyoruz.... bakalım kim sona kalacak....(ben sanırım:))
ay resmiyecim kız bir elin parmakları kadar kaldık,herkez doğurdu... maşallah ,bu rahatsızlığın bence seni de doğurtturur...bak canım ben ilk bebeğimi doğurduğumda griptim o nedenle doğumum hızlandı ... ve bebek hasta falan doğmadı,hiç tedirgin olma.....
serap sende çarşamba kavuşlacaksın bebeğine,kala kala ,resmiye,meliha ben kalıyoruz.... bakalım kim sona kalacak....(ben sanırım:))
:) gecmıs olsun canım dıkkat et bak kımsecıkler kalmamıs bız 3 umuz kadık bıde nur vardı galıba oda carsamba gunu dogurcek zatıı benımde karnım tas gıbı canım ya sendede varmıı tas gıbı boyle kasılıyo gerılıyoo sankı
oh masallah canım hadı hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darısı bıze canım nedense sezeryanda kanama cok oluyo yaaa yada doktordanmı kaynaklanıyo acabaaa kıslarr
ay evet canım ya bı bız kaldıkk bende artık uyuyamıyorum acaba gecemı dogurcam dıye dusunmekten :) karnım tas oldu artık gelme zamanımı yaklastıı kesın ben sona kalırım bence cunku hıc nıyetı yok gıbı goren dıyo hala duruyomusun sen dıyo babam arıyo her dakka nasıl oldun dıye :)
aksamda mısafır gelıyoo dayımlarr yeme tatlı borek falan yaptık annemle bıde ıkı gundur ayaklarım cok agrıyoo kıslar sızdede varmıı
melihacım o taş gibi olma olayı bende epey zamandır var 34. haftada kontrole gittiğimde ehatta tam ultrason esnasında oldu doktor normal şeyler bunlar rahim kasılıyo doğuma hazırlıyo kendini dedi. şu aralar epey sıklıkla oluyo bende.
anam bız doguma hazırlanmaktan bı doguramıycaz hee :) artık dıyorum agrılarım olsunda dogsun dıye ayın 6 sı sondu benım eger olmazsa o zamana kadar ne olcak acaba sezeryan falanmıı canım
dur bakalım canım doktorun bi açıklama yapar muhakkak 40 ı bi tamamlayalım da olmazsa artık doktor da öyle uygun görürse bi şekilde doğurcaz sezaryenle de olsa....
hayırlısıyla canım ınsallah bı ıkı gundur esıye gore hareketlerıde azaldıı
kıızılcık tebriklerrr..... ne güzel..... ay resmiyecim kız bir elin parmakları kadar kaldık,herkez doğurdu... maşallah ,bu rahatsızlığın bence seni de doğurtturur...bak canım ben ilk bebeğimi doğurduğumda griptim o nedenle doğumum hızlandı ... ve bebek hasta falan doğmadı,hiç tedirgin olma.....
Kızlar benim bebişin de hareketleri iyice azaldı...ee artık yer kalmadı bebişlere.topiği okudum şimdi,aynı sıkıntılar bende de var.Çok korkuyorum.Benim doğum tarihim 6 temmuz.Evlilik yıldömümüz.ne tesadüf değil mi.Kızlar benim de karnım taş gibi oluyo.Evde yalnız kalmaktan korkuyorum annem de gitti...üffffffffffff,bu arada kız kardeşimin düğünü var doğumdan 2 hafta sonra..Sezeryan olan arkadaşlar kaç günde kalktınız?gidebilir miyim acaba?Bu arada bişi dikkatimi çekti doğum yapan arkadaşlar eskisi gibi uğramıyo,bebekten mi yoksa ameliyattan mı?
Bir de ben oğluşumun adını ege toprak düşünüyorum,sizce nasıl,lütfen yorumunuzu yazar mısınız?babamız izmirli ege olsun diyo,ikna edemiyorum başka isme.
Hepinizi kucaklıyorummmmmm...
kız brawooo sabah 7de tostmu yaptırcan:)kız hiç sorma ilk 10 giremedik.hadi bakalım çarşamba sabahı 07 de saçımıza tost yaptırıcaz 8 de hastane sonrası allah kerim :18:
kızlar önceden kayıtlı olup topikte hiç denk gelmediğim kişiler doğum yapınca gün yüzüne çıktılar. hayırlı olsun her ne kadar tanışmasakta .bugün arabamız geldi maclaren xlr travel set güzelmiş içi çok geniş .bugün ağdamızıda yaptırdık.
Kızlar benim bebişin de hareketleri iyice azaldı...ee artık yer kalmadı bebişlere.topiği okudum şimdi,aynı sıkıntılar bende de var.Çok korkuyorum.Benim doğum tarihim 6 temmuz.Evlilik yıldömümüz.ne tesadüf değil mi.Kızlar benim de karnım taş gibi oluyo.Evde yalnız kalmaktan korkuyorum annem de gitti...üffffffffffff,bu arada kız kardeşimin düğünü var doğumdan 2 hafta sonra..Sezeryan olan arkadaşlar kaç günde kalktınız?gidebilir miyim acaba?Bu arada bişi dikkatimi çekti doğum yapan arkadaşlar eskisi gibi uğramıyo,bebekten mi yoksa ameliyattan mı?
Bir de ben oğluşumun adını ege toprak düşünüyorum,sizce nasıl,lütfen yorumunuzu yazar mısınız?babamız izmirli ege olsun diyo,ikna edemiyorum başka isme.
Hepinizi kucaklıyorummmmmm...
kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))
kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))
canım ben sezeryan oldum bugün 6.günüm ve bugün biraz daha rahattım ayakta durmakta.ama aynı gün ayağa kalkanlar var.benim bünyem zayıftır zor iyileşirim..ama daha iyiyim.sezeryan zor canım ama inan her şeye katlanıyosun belkide ben ağır geçirdim..çok kanamam oldu çünkü kanamamı durduramadılar..işte öyle..evet canım bebek yüzünden giremiyorum ben kendi adıma topiğe...çok özlüyorum ama inan vakit olmuyor.doğurunca anlayacaksın..ama çok tatlı zevkli bişey yaa...miss misss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?