2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıızılcık tebriklerrr..... ne güzel..... ay resmiyecim kız bir elin parmakları kadar kaldık,herkez doğurdu... maşallah ,bu rahatsızlığın bence seni de doğurtturur... bak canım ben ilk bebeğimi doğurduğumda griptim o nedenle doğumum hızlandı ... ve bebek hasta falan doğmadı,hiç tedirgin olma.....

serap sende çarşamba kavuşlacaksın bebeğine,kala kala ,resmiye,meliha ben kalıyoruz.... bakalım kim sona kalacak....(ben sanırım:))

:) gecmıs olsun canım dıkkat et bak kımsecıkler kalmamıs bız 3 umuz kadık bıde nur vardı galıba oda carsamba gunu dogurcek zatıı benımde karnım tas gıbı canım ya sendede varmıı tas gıbı boyle kasılıyo gerılıyoo sankı

22.06.2011 tarhinde Çınarımız aramıza katıldı arkadaşlar ..

oh masallah canım hadı hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darısı bıze canım nedense sezeryanda kanama cok oluyo yaaa yada doktordanmı kaynaklanıyo acabaaa kıslarr

ay evet canım ya bı bız kaldıkk bende artık uyuyamıyorum acaba gecemı dogurcam dıye dusunmekten :) karnım tas oldu artık gelme zamanımı yaklastıı kesın ben sona kalırım bence cunku hıc nıyetı yok gıbı goren dıyo hala duruyomusun sen dıyo babam arıyo her dakka nasıl oldun dıye :)

aksamda mısafır gelıyoo dayımlarr yeme tatlı borek falan yaptık annemle bıde ıkı gundur ayaklarım cok agrıyoo kıslar sızdede varmıı

bakalım gönülcüm neler olacak... ama ağır bir grip de değil nezle sadece şu an.... a inşallah bebek benden dolayı hasta doğmaz bu vicdanen çok kötü hissederim ama senin bu anlattığın olay beni rahatlattı., sağolasın...

evet gönülcüm topu topu 4 kişi kaldık koca topikte :)

melihacım o taş gibi olma olayı bende epey zamandır var 34. haftada kontrole gittiğimde ehatta tam ultrason esnasında oldu doktor normal şeyler bunlar rahim kasılıyo doğuma hazırlıyo kendini dedi. şu aralar epey sıklıkla oluyo bende.

anam bız doguma hazırlanmaktan bı doguramıycaz hee :) artık dıyorum agrılarım olsunda dogsun dıye ayın 6 sı sondu benım eger olmazsa o zamana kadar ne olcak acaba sezeryan falanmıı canım

anam bız doguma hazırlanmaktan bı doguramıycaz hee :) artık dıyorum agrılarım olsunda dogsun dıye ayın 6 sı sondu benım eger olmazsa o zamana kadar ne olcak acaba sezeryan falanmıı canım

dur bakalım canım doktorun bi açıklama yapar muhakkak 40 ı bi tamamlayalım da olmazsa artık doktor da öyle uygun görürse bi şekilde doğurcaz sezaryenle de olsa....

Merhaba arkadaşlar..UZUUUN zamandır forumu takip edemiyordum..bay yazmışsınıuz kimler doğum yaptı neler yapıyorsunuz bilmiyorum hepsini okumam mümkün görünmüyor pek..bizim nisan ayında bi taşınma telaşımız vardı vs.. derken byadır okuyamadım..neyse iyi haberi vermek istedim kızım 19 hziranda dünyaya geldi..20 hzirn gün almıştık am 1 gün daha bekleyemedi :))) çok güzel bi hediye oldu..8 gün geçti bile ikimizde çok sğlıklıyız çok şükür darısı başınıza arkadaşlar ..sezeryan oldu am çok rhat bi doğumdu...sizlerde rahat olun sadece bebeğinizi düşünün inanın herşey unutuluyor ..onun kokusu dünyaya bedel ..allah herkese nasip etsin...allaha emanet olun.. görüşmek dileğiyle...

Kızlar benim bebişin de hareketleri iyice azaldı...ee artık yer kalmadı bebişlere.topiği okudum şimdi,aynı sıkıntılar bende de var.Çok korkuyorum.Benim doğum tarihim 6 temmuz.Evlilik yıldömümüz.ne tesadüf değil mi.Kızlar benim de karnım taş gibi oluyo.Evde yalnız kalmaktan korkuyorum annem de gitti...üffffffffffff,bu arada kız kardeşimin düğünü var doğumdan 2 hafta sonra..Sezeryan olan arkadaşlar kaç günde kalktınız?gidebilir miyim acaba?Bu arada bişi dikkatimi çekti doğum yapan arkadaşlar eskisi gibi uğramıyo,bebekten mi yoksa ameliyattan mı?

Bir de ben oğluşumun adını ege toprak düşünüyorum,sizce nasıl,lütfen yorumunuzu yazar mısınız?babamız izmirli ege olsun diyo,ikna edemiyorum başka isme.
Hepinizi kucaklıyorummmmmm...
hayırlısıyla canım ınsallah bı ıkı gundur esıye gore hareketlerıde azaldıı

kız hiç sorma ilk 10 giremedik.hadi bakalım çarşamba sabahı 07 de saçımıza tost yaptırıcaz 8 de hastane sonrası allah kerim :18:

kızlar önceden kayıtlı olup topikte hiç denk gelmediğim kişiler doğum yapınca gün yüzüne çıktılar. hayırlı olsun her ne kadar tanışmasakta .bugün arabamız geldi maclaren xlr travel set güzelmiş içi çok geniş .bugün ağdamızıda yaptırdık.

canım ben sezeryan oldum bugün 6.günüm ve bugün biraz daha rahattım ayakta durmakta.ama aynı gün ayağa kalkanlar var.benim bünyem zayıftır zor iyileşirim..ama daha iyiyim.sezeryan zor canım ama inan her şeye katlanıyosun belkide ben ağır geçirdim..çok kanamam oldu çünkü kanamamı durduramadılar..işte öyle..evet canım bebek yüzünden giremiyorum ben kendi adıma topiğe...çok özlüyorum ama inan vakit olmuyor.doğurunca anlayacaksın..ama çok tatlı zevkli bişey yaa...miss misss..

mehtapçım ne güzel.... dua ette bizde sağlıkla kucaklayalım tez vakitte.....
kız hiç sorma ilk 10 giremedik.hadi bakalım çarşamba sabahı 07 de saçımıza tost yaptırıcaz 8 de hastane sonrası allah kerim :18:
kız brawooo sabah 7de tostmu yaptırcan:)

arabanız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın inşallah......ohhh ağdalanmışsınızda kız ,bende iyşce jiletçi oldum yakında müslüm baba konserlerine başlıcam:) yarım yamalak temizliyorum görmeden olduğu kadar işte.....

canım benimkininde hareketleri az ve acı verici,ne güzel tesadüf inşallah o tarihte kucaklarsın:) Evet bende yalnız kalmak istemezdim saolsun kayınvalidem var.... muhtemelen ayağa kalkmış olursun canım..... gelemeyen arkadaşların hepsi yoğunluktan gelemiyorlar.... Ege Toprak ismi çok güzel.... Ege ismine bayılıyorum ,çok yakışıklı oluyor Ege'ler:)

kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))

Doum yapan arkadaşlar hayırlı olsun güle güle bütün kızlar....

ayyyyyyy çok sevindim bu güzel habere umarım hemen beslenmeye geçer canım

canım giydirmiş olmaları çok önemli bir ayrıntı:) benimde giydirdiklerinin ertesi günü taburcu edilmişti:)ama tabi s,zde durum farklı ama,inan sizi çok iyi anlıyorum,inşallah önümüzdeki hafta bu gece gözlerin uykusuzluktan şişmiş burnuna mis mis yavrunun kokusu dolmuş olsun:) maşallah kızımıza Allahım ona güç versin korusun.....

Evet cnm anlıyorum..ben artık bilgisayarla bütünleştiğim için sizi arıyo gözlerim..yani sen diyosun ki en çok yatan 1 hafta yatar öylemi.inş öyle olur,zaten çok içim acıyo,hep yattığım için hiçbir şeyine yardım edemedim kardeşimin...ne yapalım..mehtap sezeryanda sonradan alttan kanama oluyor mu,yoksa doktorlar mı temizliyorlar.bir de senin gaz sancın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…