http://lbdf.lilypie.com/zL9Sp2.png
bunu profil sayfanda düzenlemeye tıkla sonra altta imza yerine yapıştır
merhaba arkadaşlar ben 5+6 dayım bugün dün okuyanlar bilir dr uma gitmiştim alttan baktı keseyi gördü zaten bu kadar erken gitmemdeki asıl amaç dış gebelik gibi bi sorun olup olmadığını kontrol ettirmekti .sorun yok dedi dr çok şükür ama kesemin normalden 1 hafta kadar daha küçük olduğunu söyledi sonra betahcg mi baktırsak acaba diye sesli düşündü kesem 3,6mm idi dün sonradan da yok normal olabilir böyle deyip testten vazgeçti benimde içime kurt düştü bugün başka bi hastaneye cilt için gitmiştim dedim beta hcg yede baktıriym bari ,oradan bir dr la görüştüm anlattım durumumu yard. doç muş kendisi normal bu zamanlarda keseyi görmek yeterlidir ded seninde normal büyüklüğü dedi birde kan testi yaptık 2,5 saat sonra sonucunu alıcam hayırlısı bakalım.
taf canım seninse SAt 1 ekimdi peki yumurtlama tarihini biliyor musun?
slm kızlar valla takip etmekte zorlanıyorum bi açıyorum sayfalar gitmiş hepsini okuyorum sonra yazamadan geri çıkıyorumöncelikle yeni anne adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum inş.sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
bugün dr gittim şükürler olsun gördük bebişimin kesesini karından ultrasonla...güzel kesenin gelişimi dedi sat göre 5+5 ama 4 buçuk haftalıkmış kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş. allahım
oh çok güzel çok güzel maşallahAllah kap atışlarını duyacağımız sonra da yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görmemizi nasip eder inşallah peki kalp atışını duyman için ne zamana çağırdı seni
ben tam 14 ekimde yumurtladım hem ateşimi ölçerek hem de ovulasyon testi kullanarak tespit ettim yumurtlama tarihimi28 ekim akşamı da idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
YAAA..çok sevindim nerede oturuyorsun özelden yazabilirsin...neler yapıyosun...ay canım bende eskişehirdeyimmm
oo çok sevindim kesenin görünmesine süpeer :81:maşallah kalp atışını dinlemek için ne zaman gel dedi peki :97:
kızlar aranızda bayram tatılınde yolculuga cıkcak var mı?ben doktora heyecandan stresten sormayı unuttum sımdıde ulaamıyrm ınternetten arastırdım kımısı sakıncalı kımısı degıl dıyor 12 saatlık bır yolculuk ve otobusle fıkrı olanlar yardımcı olabılır mı?:18:
ilk gidenlerin çoğunda alttan bakıyolar genelde benim doktorum normal karnımdan baktı..arkadaşımın dediğine görede hiç alttan bakmıyomuş çatıyı görmek isteyene kadar..merhaba arkadaşlar ben 5+6 dayım bugün dün okuyanlar bilir dr uma gitmiştim alttan baktı keseyi gördü zaten bu kadar erken gitmemdeki asıl amaç dış gebelik gibi bi sorun olup olmadığını kontrol ettirmekti .sorun yok dedi dr çok şükür ama kesemin normalden 1 hafta kadar daha küçük olduğunu söyledi sonra betahcg mi baktırsak acaba diye sesli düşündü kesem 3,6mm idi dün sonradan da yok normal olabilir böyle deyip testten vazgeçti benimde içime kurt düştü bugün başka bi hastaneye cilt için gitmiştim dedim beta hcg yede baktıriym bari ,oradan bir dr la görüştüm anlattım durumumu yard. doç muş kendisi normal bu zamanlarda keseyi görmek yeterlidir ded seninde normal büyüklüğü dedi birde kan testi yaptık 2,5 saat sonra sonucunu alıcam hayırlısı bakalım.
benim çatlatma iğnesi vurmasına rağmen 16 ekimde dr aşılama yaparken baktı daha yumurtan çatlamamış ama bugün yarın çatlar dedi demekki çatlamışki aşılama tuttu ogün daha çatlamadan aşılama yaptı dr diye çok moralim bozulmuştu halbuki
http://lbdf.lilypie.com/zL9Sp2.png
bunu profil sayfanda düzenlemeye tıkla sonra altta imza yerine yapıştır
hanımlar çokkkkkkkkkkkk mutluyum.bugün hastaneye gittim.çok şükür bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah herkesin hamileliğini böyle devam ettirsin.allhım ne kadar büyüksün 2 senedir hamile kalamıyordum.demekki herşeyin bi vakti old gibi bununda bi vakti varmış.
ay canım bende eskişehirdeyimmm
YAAA..çok sevindim nerede oturuyorsun özelden yazabilirsin...neler yapıyosun...
24 kasımda gidicemkalp atışı için 7 haftalık olmuş olacak.... 22-23 ü gibi de birkaç test yapıcam dedi...bide aşı tarihlerimi sordum bütün aşı zamanlarını ben sana söylcem şimdiden sıkma kendini dedii...
hanımlar çokkkkkkkkkkkk mutluyum.bugün hastaneye gittim.çok şükür bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah herkesin hamileliğini böyle devam ettirsin.allhım ne kadar büyüksün 2 senedir hamile kalamıyordum.demekki herşeyin bi vakti old gibi bununda bi vakti varmış.
benim arkadaşımında doktoruydu...o önermişti internetten yorumlardada hep olumlu şeyler yazıyo..adam süper di gerçekten en azından şimdilik ilgisi...doğum evinde çalışıyo normalde ben muayenehanesine gittim..öyle paragözde değil..1 ay alıp bir ay almıyomuş para özelinde...çok ilgili beklerken ordaki hamişlerede sordum nasıl diye benim ilk gelişim dedim onlarda çok memnun oldularını söylediler..adam heme kartını verdi ne istersen arayabilirsin ..saat önemli değil dedi...kısacası çok özenli umarım doktoluğundan da memnun kalırım.
teşekkür ederim canım bu hergün kendilipinden ilerliyormu benimki bugün 5+1 ama olsun çok sağol eline sağlık tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?