2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba arkadaşlar ben 5+6 dayım bugün dün okuyanlar bilir dr uma gitmiştim alttan baktı keseyi gördü zaten bu kadar erken gitmemdeki asıl amaç dış gebelik gibi bi sorun olup olmadığını kontrol ettirmekti .sorun yok dedi dr çok şükür ama kesemin normalden 1 hafta kadar daha küçük olduğunu söyledi sonra betahcg mi baktırsak acaba diye sesli düşündü kesem 3,6mm idi dün sonradan da yok normal olabilir böyle deyip testten vazgeçti benimde içime kurt düştü bugün başka bi hastaneye cilt için gitmiştim dedim beta hcg yede baktıriym bari ,oradan bir dr la görüştüm anlattım durumumu yard. doç muş kendisi normal bu zamanlarda keseyi görmek yeterlidir ded seninde normal büyüklüğü dedi birde kan testi yaptık 2,5 saat sonra sonucunu alıcam hayırlısı bakalım.

aynıymış haftamız geç döllenmedir yani geç yumurtlamışsındır belki sıkılma ben 5+1 iken karnımdan ultrasoundla bakıldığında kese 6,5 mm demişti normalden 3-4 gün küçük görünüyor ama olabilir demişti doktor. o yüzden buna takılma sen de kese görünmüşya şimdi minik kalbini duymak için dua et inşallah Allah yavrumuzu sağlıcakla bize bağışlar kan sonucunu ben de merak ettim bakalım normalde benim bu günlerde 40000 lerde olmalı değerim çünkü ben 4+2 iken 1300 çıkmıştı B-HCG:26: daha sonra da baktırma gereği duyulmadı

taf canım seninse SAt 1 ekimdi peki yumurtlama tarihini biliyor musun?

ben tam 14 ekimde yumurtladım hem ateşimi ölçerek hem de ovulasyon testi kullanarak tespit ettim yumurtlama tarihimi 28 ekim akşamı da idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür

slm kızlar valla takip etmekte zorlanıyorum bi açıyorum sayfalar gitmiş hepsini okuyorum sonra yazamadan geri çıkıyorumöncelikle yeni anne adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum inş.sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
bugün dr gittim şükürler olsun gördük bebişimin kesesini karından ultrasonla...güzel kesenin gelişimi dedi sat göre 5+5 ama 4 buçuk haftalıkmış kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş. allahım

oh çok güzel çok güzel maşallah Allah kap atışlarını duyacağımız sonra da yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görmemizi nasip eder inşallah peki kalp atışını duyman için ne zamana çağırdı seni

tsk ederim canım inş.allahım herkese nasip eder kalp atışınıda duyarız inş
tatlım saat 2 de kan sonuçlarımı almaya tekrar gidecem o zaman sorarım unutmusum bende ama galiba bayramdan sonra diyecektir ama gününüde yazarım

ben tam 14 ekimde yumurtladım hem ateşimi ölçerek hem de ovulasyon testi kullanarak tespit ettim yumurtlama tarihimi 28 ekim akşamı da idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür

benim çatlatma iğnesi vurmasına rağmen 16 ekimde dr aşılama yaparken baktı daha yumurtan çatlamamış ama bugün yarın çatlar dedi demekki çatlamışki aşılama tuttu ogün daha çatlamadan aşılama yaptı dr diye çok moralim bozulmuştu halbuki

ay canım bende eskişehirdeyimmm
YAAA..çok sevindim nerede oturuyorsun özelden yazabilirsin...neler yapıyosun...
oo çok sevindim kesenin görünmesine süpeer :81: maşallah kalp atışını dinlemek için ne zaman gel dedi peki :97:

24 kasımda gidicemkalp atışı için 7 haftalık olmuş olacak.... 22-23 ü gibi de birkaç test yapıcam dedi...bide aşı tarihlerimi sordum bütün aşı zamanlarını ben sana söylcem şimdiden sıkma kendini dedii...

ben cıkıcam canımm doktor bısey olmaz dedı ıkı saatte 10 dk yuru dedı otobusle gıtcem dedım tekerlerın ustundekı koltuklara oturma o kadar bısey olmaz dedı ama sen yınede doktoruna sor canım

hanımlar çokkkkkkkkkkkk mutluyum.bugün hastaneye gittim.çok şükür bebeğimi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm.allah herkesin hamileliğini böyle devam ettirsin.allhım ne kadar büyüksün 2 senedir hamile kalamıyordum.demekki herşeyin bi vakti old gibi bununda bi vakti varmış.

ilk gidenlerin çoğunda alttan bakıyolar genelde benim doktorum normal karnımdan baktı..arkadaşımın dediğine görede hiç alttan bakmıyomuş çatıyı görmek isteyene kadar..

doktor çok iyi tarihte yapmış aşılamayı bak tutuğuna göre aşılamayı yaptı hemen o gece çatladı belki de

çok sevindim canım maşallah, Allah bizede nasip eder inşallah pek çoğumuz kalp sesi duymak için bayram sonrasını 4 gözle bekliyoruz nasıl hamile kaldın tedavi oldun mu?

oo süperr:81: benim de randevum 20 ineydi şimdi aradılar hastaneden doktor o gün izinliymiş ben de 22sinde olsun dedim 22si sabahı erkenden gideceğim Allah izin verirse :82:Ticker da koyulmuş artık oh maşallah maşallah

tatlım çok sevindim aynı anda aynı duyguları paylaşmışız bede bugun bebişimin kesesini gördüm sorma içim içime sığmıyı mut luluktan inş kalp atışınıda duyarım seninki gibi

evet sen ddoktorunu bulmuşsun artık..ben henüz karar veremedim..

teşekkür ederim canım bu hergün kendilipinden ilerliyormu benimki bugün 5+1 ama olsun çok sağol eline sağlık tatlım...

son adet tarihin 8 kim miydi ve beklediğin gün 12 temmuzdu değil mi ona göre yapınca kendiliğinden 5 haftalık çıktı:26: evet kendiliğinden ilerliyor beklediğin muhtemel doğum tarihi 11 temmuz yapayım dur bakalım ne olacak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…