kızlar merhaba bende ekim hamişiyim... sat 26 eylül... hesaplamaya göre suan 5+2... daha önceden 1 dış gebelik 2 tane de düşüğüm var o yüzden şimdi progestan ve iğne kullanmaya başladım ve gebelik boyu da hergün iğne olacakmışım.... cuma günü dr randevumuz var keseyi görücez inşallah dr bir ihtimal kalp atışı da duyarız ama küçük bir ihtimal dedi... Allah hepimize bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
kızlar merhaba bende ekim hamişiyim... Sat 26 eylül... Hesaplamaya göre suan 5+2... Daha önceden 1 dış gebelik 2 tane de düşüğüm var o yüzden şimdi progestan ve iğne kullanmaya başladım ve gebelik boyu da hergün iğne olacakmışım.... Cuma günü dr randevumuz var keseyi görücez inşallah dr bir ihtimal kalp atışı da duyarız ama küçük bir ihtimal dedi... Allah hepimize bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
Kızlar akıntım koyu sarı sizce bir sorun yoktur dimi
hayırlı olsun Allah inşallah bu sefer yüzünü güldürür bebeğin sıkıca tutunur annesine
bebeğin hayırlı olsun cnm. Allah sağlıklı sıhhatli büyütür inaşallah
slm bende ekim hamilesiyim......son adet tarihim 27 eylül...22 eylülde 2 damla kanamam oldu 25 ekimde doktora gittim hamile olduğumu öğrendim değerim 200 lerdeydi28 ekimde gittim tekrar 460 tı 1 kasımda tekrar gittim 3000 olmuş gayet güzel dedi doktor.8 kasımda gel keseye bakalım dedi.....30 aşındayım ve ilk hamileliğim..
Kızlar akıntım koyu sarı sizce bir sorun yoktur dimi
hayırlı olsuunAllah kucağına almayı nasip etsin Senin değerin de benimki gibi bir anda yükselmiş korkmama gerek yok o zaman çok korkmuştum ilk görünce çünkü Ben de 27 yaşındayım benim de inşallah ilk gebeliğim olacak bu
bende 27 yasındayım cnm. Aynı yasta anne olcaz. Internetten baktım doğumum 28 haziran gözüküyor
aramızda 10 gün var o zaman benim de 8 temmuz görünüyor peki sen doktora gittin mi kese göründü mü :26: ben bugün SAT a göre 4+4 oluyorum kese görünmesi için erken dedi doktor telefonda ben de cumartesi sabah gideceğimo gün 5+1 oluyor inşallah Allahın izniyle
ayseece diğer topiğe de gel arada özletme kendini....
Kesem göründü cnm. Kalp atışlarınıda duyduk cumartesi.o akşam vajinal muayeneden sonra hafif pembe akıntı geldi.kasmıştım kendimi. Simdide rengi değişik koyu sarı bişeyler geliyo. Progestan yaparmı acaba.doğurduğumuz günleri bir görsek
ayse sen kalp atışını duyduğundan ne kadarlıktın???
slmm tebrik ederim bende aranızaa dahaa şimdikk geldimmm bendee hamilemiyimm dahaa tam olarak bilmiyorummm adet olucakmış gibi bi ağrı varrr 4 gün geçikti hamilemiyimdir acabamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?